ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mhmmtrsl5
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Ekim 2015 20:37
Son Ziyaret:
26 Nisan 2021 08:06
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
resul
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Amasya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

resul

SON 7 MESAJI

10 TL'ye CO2 Tüp !
Bence bu ateşle oynamak gibi bir şey ve gerçekten çok tehlikeli bu Co2 tüpünün patladığında nelere yol açacağını itfaiyeci tanıdığınız varsa sorun anlatsın yakınında biri varsa o başlık mermi etkisi yaratır ve dondurucu soğuk çıkararak çevresine gerçekten büyük zarar verebilir ve bunu 15-20 sn gibi kısa bir sürede tüpü bitirerek yapar.
İyi forumlar.
Temizlenmesi İmkansız Kütükler
Ben istanbul'da oturuyorum ve bana da 20 25 cmlik dal lazım nerelerden bulabilirim bu şekilde suda beklemiş yardımcı olursanız sevinirim.
Kafamdaki Akvaryumum
Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Endleri araştıracağım ve arkadaşım grass lepistes almış çok hoşuma gitti onlardan almayı düşünüyorum.

Akvaryuma filtre koymasam bitkili yapacağım çok mu kötü olur.
Amatör Bitkili Akvaryumum...
Bence gayet başarılı fakat bitki biraz artırılabilir ancak zamana bırakırsanız zaten artan bitkiyi kendiniz ekleyerek geliştirirsiniz [:iyi:]
Kafamdaki Akvaryumum
2d1e lepistes olsa yavruladıkça arkadaşlara dağıtsam veya hediye etsem maksimum 3 yetişkin 15 20 yavruda sınırlasam sizce olur mu ayrıca yorumlarınız için çok teşekkürler.

Birde lepistes alacak olursam en güzel görüntü ve zevk hangi tür lepisteslerlerdedir sizce

Ek olarak kullanacağım kumlar sizce uygun olur mu bitkili için çok bütçe olmadığı için biraz doğal yollar deneyeceğim naçizane yorumlarınıza açığım.
Kafamdaki Akvaryumum
Öncelikler herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım ve bir bitkili akvaryum oluşturacağım ancak üniversitede okuduğum için alan sıkıntım var bu yüzden akvaryumum 40*25*30 şeklinde olacak kum motor derken hacim 25 litre kalacak. Biliyorum küçük bir alan ancak çok merakım var ve günde 3 saat geçirdiğim masamda bana dost lazım bu yüzden bu hobiye başlayacağım bütün yorumlarınıza açığım.
Akvaryumum şu şekilde olacak(her türlü fikre açığım ve kafamda tam oturmadı); 2d 1e lepistes, 2 kiraz karides ve 1 adet elma salyangoz.
Kum olarak en alta 1,5 cm kadar çiçek toprağı+killi toprak+gübre üstüne 2 cm 3-5 mm lik dere kumu bunun üstünede 3 cm hagen kum veya elimde bir kum var akvaryum kumu onu kullanacağım.
Akvaryumda iç filtre, ısıtıcı, derece, hava motoru ve tavanda florasan ve buna ek köşelere led koyacağım.
Bitki olarak limon, rotala red, gül, tütün ve burgulu saz kullanmayı düşünüyorum. 2 burgulu sazı orta köşeye, rotalaları orta ve öne arkaya limon gül tütün düşünüyorum.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum çok yeniyim. Şimdiden teşekkürler.
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Merhaba. Bende aranıza yeni katıldım. 21 yaşındayım. 35 litre akvaryumda japon bakmıştım 7 sene kadar ve 5 senedir ara vermek zorunda kaldım şimdi tekrar başlamak istiyorum ancak bakabileceğim alan çok küçük(30litre kadar) bu yüzden 2d1e lepistes 1 kiraz karides 1 elma salyangoz bakmayı düşünüyorum.
Herkese başarılar..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.