ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Havzassemek
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Eylül 2015 23:30
Son Ziyaret:
14 Eylül 2015 15:21
Toplam Mesaj:
14 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Furkan Şahin
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Furkan Şahin İmtihanı dert etme. Aslında o, Rabbine yaklaşman icin bir fırsattır.

SON 9 MESAJI

Bitkili Canlı Doğuran-karides Tankı Awertcv
Akvaryumumnuz güzel. Yalnız çok yavruladıklarında sorun açabilir. Ve ısıtıcı ve filtre hava motoru filan da unutulmamalı. Ama akvaryumunuz hem görünüş açısından hem balıklar için güzel.

Birde her canlıdan kaç tane var?
Yavru Ne Kadarda Büyür
[QUOTE=Cbci][QUOTE=Havzassemek]Lepistesler 1,5 aylık olduklarında büyük lepisteslerin yanına konulabilir. Benim lepistesim de iki hafta önce doğum yaptı 4 hafta var büyüklerin yanına koymama.[/QUOTE] Şu zaman koyulur demek yanlış olur eğer yetişkinlerin yiyemeyecegi boyutlara geldiklerinde yetişkinlerin yanına koyabilirsiniz. [/QUOTE]
Evet haklısınız ancak o boyuta bu yaşta gelir anlamında yani. Gerçi bazısı küçük kalır büyümez ozamam olabilir. Yada şöyle yaparsınız: yavrulardan birini atarsınız yemezlerse tamam. Yerlerse sen yiyecek veriyorsun Berkay ın söylediği gibi. Her besin yiyecek.
Balık Sahiplenme
Aynen. Ama şöyle bi sey var. İstersen ver. Verebilirsin başka ver başka. Verebilir ama vermese de olur. Canilik hakkını kuru yem alıp hayvanların ölmesine ortak olarak harcar. Ama illaki canilik dedikleri seyi yapacaklar kaçış yok. Bitki verseler o canlı et verseler o canlı kuru yem verseler onu canlılardan yapıyorlar yani oryak oluyon. Hic enazindan ortak oluyom diye sıyrılamazsın. Ortak olmak da yapmak gibidir. Zaten yapsan da canilik degil. Dünya daki işleyen bir kanun.

Bu arada o da sizin anlamadığınızı düşünüyor oyüzden bu tartışma bitecege benzemiyor. En iyisi Engin beyin sorusuna dönelim. Evet. Düşünme aşamasında olduğunuzu söylemişsiniz. Ne konuda yardım istiyorsunuz?
Balık Sahiplenme
[QUOTE=HACI LOBO]Can sıkıntısından konuyu okuyordum hakikaten kendim dahil tüm toprak yiyenlerden tiskindim nefret ettim. Böbreklerimize de üzüldüm. Ne çekti ülke bizim gibilerden be! Böbreğede ülkeyede zararız yeminle. Ama varya bu konu bana iyi geldi gerçekten kafamda bazı şeyler yerine oturdu. Evde bir tane boş akvaryum vardı onuda yarın denize salıcam gitsin özgürlüğüne kavuşsun[/QUOTE]
Gerçek söylüyosan tatlı su balığıysa salma sakın deniz suyuna. Akvaryum balıkları farklı ülkelerden getiriliyor. Göle de salma kışa ölür. Onların bi cogu sıcak yerlerden getiriliyor.

Toprak yese gene hadi diycem. Ama hem kendi tıkım tıkım tıkınıyo etleri sebzeleri. Sonra canilik. Berkay sonuna kadar haklı.
Balık Sahiplenme
Berkay haklı arkadaşlar. Sonuç belli. Hayat böyle kabul etsen de etmesen de yapacak bi sey yok. Bir konuda haksız çıkınca diretmemek lazım. Susturdu Berkay bu bi gercek. Direnmenin anlamı yok.
Yavru Ne Kadarda Büyür
Lepistesler 1,5 aylık olduklarında büyük lepisteslerin yanına konulabilir. Benim lepistesim de iki hafta önce doğum yaptı 4 hafta var büyüklerin yanına koymama.
Akvaryum Ve Balık
Fotoğraf atiyim:[IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/177686/beta-bal-.jpg[/IMG]
Beta balığı


[IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/177686/602.jpg[/IMG]
Malawi salyangiz cichleti





[IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/177686/9_CARDINAL-TETRA.jpg[/IMG]
Neon balığı
Akvaryum Ve Balık
70 80 e gerçekten de canlı doğuranlar uygun. Ama ben istemem canlı doguran ne yapyim okadar yavruyu filan derseniz Neon alabilirsiniz yine ona da bitkili akvaryum gerekir. Hem görünüşleri de güzel. En az 6 tane almalısınız sürü balığı oldugu icin.
Sonra Malawi salyangoz cichleti alabilirsiniz. Ona da uygundur. Dipte yaşar salyangoz ciklet balığı. Dipte ince kum ve bol salyangoz kabuğu olması gerekir.
Sonra yine bitki gereken bir balık olan beta bakabilirsin. Yalnız tek başına bakmalısın. Yanına kendi türünden de başka türden de hiç bir hayvan koymamalısın.
Bombeli Akvaryum
175 çıktı.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.