ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
SerdarSTR
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Temmuz 2015 18:37
Son Ziyaret:
12 Mart 2022 01:52
Toplam Mesaj:
2 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Serdar SATIR
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1900
Yaş:
124
İl:
Ankara
Meslek:
maden müh (öğrenci)
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

A. Serdar SATIR

SON 2 MESAJI

Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
S.a akvaryum forumda attığım ilk mesaj olmakla beraber herkese selamlar..
bitkili 50 litrelik bitkili tankım ve içinde lepistes, black molly, komando çöpçülerim, cüce vatozum ve kılıçlarım var.. kılıçların yavrulamaya hazır olup olmadıklarını ve hamilelik belirtilerini nasıl anlayabilirim?
Biolife Yüzen Akıllı Filtre C-160 YENİ SİSTEM
[QUOTE=pekozgur]Tekstil mühendisiyim, 12 senedir sektörde çalışıyorum. Termo kelimesinin kabarık, dolgun ve sert elyaf için kullanıldığını ilk kez sizden duydum.

Arkadaşlar biraz endazenin topuzunu kaçırmışlar ancak malzemeyi "termo" (dolgun anlamında kullandım) bir şekilde sağlayan da sizsiniz Bora bey. Sürekli bir iddialaşma çabası içerisindesiniz neyi kanıtlamaya çalıştığınız şeye de anlam veremiyorum, sonuçta bu kişinin özgür seçimi ve kendi parası, isteyen 100lt'lik akvaryuma gider Fluval FX6 kurar, içini Seachem malzeme ile doldurur. Saçma da olsa kişinin kendi saçmalaması, kendi parası. Önerirsiniz, "bak bununla da yapabilirsin filtrasyonu hem alım maliyeti düşer hem de işletme maliyeti az olur" dersiniz, dinler ya da dinlemez. Olur da merak eder de "nasılmış bakalım test sonucu var mı, kullanıcı yorumları nasıl" diye girer aratır, arattığı noktada sizin şu yazdıklarınızı görürse fikri ne olur siz düşünün. "Bir kere okumakla anlamıyorsunuz bin kere okuyun" diye başlayan destansı yazıları kimse sevmez. "Sevmeyen almasın kardeşim" diyebilecek kadar tok satıcıysanız ve iddialaşmak sizin için daha önemli ise yine saygı duyarım, sonuçta ürün sizin, yatırdığınız para sizin...

Yavruluk ve yüzen filtre ürünleriniz güzel ve başarılı, iş görür, dedi burada çoğu insan. Kuluçkalarınızı beslediğim türlerde ihtiyaç olmadığı için incelemedim yorum yapamayacağım, ancak neden olmasın diyebilirim.

Tamam, iddialısınız, haklısınız da çok ucuza bazı sorunları çözüyorum diyorsunuz, zaten iddianız yoksa uğraşmayın böyle şeylerle derim ama iddialı olmak ile iddialaşmak arasında bir fark var. Başlangıçta "kullanılabilir, neden olmasın" diye düşünürken şu tutumunuz yüzünden "ihtiyacım olsa bile almayabilirim" noktasına geldim. Konuyu takip etmeyeyim diyorum ama bir yere varacak mı diye de merak içerisindeyim. [/QUOTE][:cool:][:cool:] hocam tam yerinde olmuş sözleriniz.. bütçem belli kısıtlı imkanlar ve kendi becerilerimle akvaryum hobisini icraa etmeye çabalıyorum.. küçük bitkili tankıma dış filtre arayışındayım -yaklaşık 1 aydır- forumu yabancı forumları ve siteleri alt üst ettim en ekonomik ve iş görür ürün olarak Sun Sun 603b'de karar kıldım biraz reklam olacak ama 55 liraya kargo dahil başka bir ürün yok yani 😎 sonra biolife yüzen akıllı filtreyi gördüm ve akvaryum.com da danisayim bi dedim.. malesef bora beyin forumdaki arkadaşlara olan tavrını geçtim; ucuza iş görür bir ürün, ekonomik olarak sarsılmadan kullanın denecek yerde; ürünün üstüne bin seni uçurup aya götürsün mantığıyla aşırı derecede övmüş bora bey[:(((] o yüzden reklama boğulmuş bir ürüne para verene kadar, kullanıcıların övdüğü bir ürünü almak daha mantıklı[8)][EDIT]SerdarSTR,2015-08-04 03:16:50[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.