ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
vet_baha
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
10
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Mayıs 2014 01:06
Son Ziyaret:
29 Ekim 2020 19:04
Toplam Mesaj:
22 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Bahadır PEKYÜREK
Doğum Tarihi:
15 Ekim 1990
Yaş:
33
İl:
Manisa
Meslek:
Veteriner Hekim
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Veteriner Hekim
Bahadır PEKYÜREK
AquaVet

SON 10 MESAJI

Pet Hayvanı Besleyen Arkadaşlar Bir Dk Bakabilirmi
Görüşünüz için çok teşekkür ediyorum. Başta tuzlu suya atılmam maddi açıdan sıkıntı yaratacaktır. Onu işler rayına oturduktan sonra kesinlikle düşünüyorum ve sırf bitkili bir tank.görsel açıdan şahane olacaktır
Pet Hayvanı Besleyen Arkadaşlar Bir Dk Bakabilirmi
İyi akşamlar hepinize. Son 6 aydır iş hayatına atılacakken atılamadım fazla atraksiyonlu geçti vs. Farklı sektörlere göz atmışken şimdilerde aklıma yatan en iyi fikir "en iyi mesleğini yaparsın ve oradan ilerlersin" oldu.

Uzun fikir alışverişleri sonunda kedi+köpek kliniği ve yanına petshop açmayı düşünüyorum. Ailem maddi olarak bir noktaya kadar destekleyebilecek.

Sizin Veteriner kliniğine ve petshopa girdiğinizde görmek istediğiniz yada istemediğiniz şeyler nelerdir???
B başlayayım ;saygısız eleman, ağzı açık leş gibi kokan mamalar, pis yerler vb gibi iyi kötü görüşlerinizi bekliyorum


Klinikte koruyucu Veteriner hekimliği (iç dış parazit uygulama, aşı takibi, basit cerrahi müdahaleler, karmaşık olmayan hastalıkların tedavileri, ek gıda desteği, mikroskobik muayene), uygun fiyatlı ve yanında üst seviye kaliteli mama satışı, asıl ilgilendiğim alanım olduğu için canlı balık üretim/çiftliklere hastalık teşhisi vb/satışı, kemirgen satış ve üretimi, kuş -belki- olur, ve bu canlıların ihtiyacı olduğu malzemeler. Kaliteli yemler, Herkese karşıdan bakınca hoş görünecektir fakat canlı olunca inanılmaz iş yükü olacak. İşler rayına oturuncaya kadar tatil vs yüzü göremeyeceğim. Askerlik olmadığı içinde mecbur yüksek lisansa başlayacağım. (parazitoloji veya mikrobiyoloji)
Not :nakit ve kart haricinde çalışmayı düşünmüyorum
Antalya'Daki akvaryumcular.
yakında antalyaya yerleşeceğim hobici arkadaşlarla toplanalım ben sağlarım bir pazar hep beraber güzel olur :)
Kürekçinin Tuzlu Akvaryumu
Kardeşim tebrik ediyorum azmin için. Tam seninki gibi bir akvaryum kurmayı düşünüyorum malzeme listeni kopyaladım diyeyim :) bu arada umarım olmaz ama hastalık konusunda sıkıntı yaşarsan haberleşelim
Akvaryuma daldık :)
Led faturaya hemen yansıyor 2 akvaryum için direkt 10 TL fark etti bende:) bu arada maşallah diyelim nazar değmesin :)
Tropheus sürü saldırısı.
maşallah maşallah nazar değmesin
Betta Nekropsisi
Kimsenin gözünde canilik yaptığım zannedilmesin. Öğrenciliğim dahil 1,5 yıldır balık parazitolojisiyle ilgilendim hâlâ daha ilgileniyorum. Yurt dışında hocalarımın "seni kim ne yapsın", "hehehe seni almazlar oğlum oraya boşuna hayal kurma "dedikleri laboratuvarda balık parazitolojisi üzerine eğitim aldım ve öğrendiğim bilgileri paylaşmaktan çekinmiyorum. Sıkıntı yaşayan hobidaşım olursa bir özel mesaj yeterli. Tüm forum halkına sağlıklı hobiler diliyorum. Balıklar ölmesin, sağlıklı yaşasın!
Melekhane
Oo hayırlı olsun abilerim :-)takipteyiz
ithal Gelen Balıklarınızdaki Hastalık Belirtileri
Öncelikle akvaryuma ve balıklara gönül vermiş herkese merhabalar;

Sanırım yurt dışından gelen birçok balık ve kendi yetiştirdiğimiz balıklar dahil  farklı farklı hastalıklar görülüyor. Kimimiz başarılı oluyor kimimiz başarısız. Peki sizin balığınızda ne gibi belirtiler oldu ve nasıl bir tedavi ile başa çıktınız ve nasıl bir yöntem izlediniz ?

not: yakında  balıklarda ilaç kullanımı hakkında tüm forumumuz üyelerinin yararına olacak bir slayt gösterisi hazırlamak düşüncesindeyim. Yapılan yanlışlar, hatalı tedaviler ve eksik yapılan doğruları görüp geniş bir klavuz hazırlamayı düşünüyorum. Şimdiden tüm forum halkımıza teşekkür ediyorum. Sağlıklı hobiler :)
Üretimhane açmak isteyenlere...
Her yorumu atlamadan okudum(başlık hernekadar hortlamış olsa da :-)) . Herkese teşekkür ediyorum. Kedi bakarak kasap olamıyor işte. En güzeli Üretimhane Açmadan önce bir süre oralarda çalışmak yardım etmektir. Bana kalırsa 10-20 akvaryum Üretimhane değil hobihanedir. Çünkü bu yapılan hobinin geliştirilmesi ve ek gelir için ilave akvaryum açmaktır. Görüşüme katılan olur, katılmayan olur saygı duyarım fakat genel görüş olarak durum bu. Sağlıklı hobiler

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.