ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Grida
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Nisan 2014 14:56
Son Ziyaret:
10 Mayıs 2018 13:04
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak Aydoğan
Doğum Tarihi:
26 Temmuz 1984
Yaş:
39
İl:
Konya
Meslek:
inşaat mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Burak Aydoğan

SON 8 MESAJI

Türkiye'deki nadir akvaryum balıkları(foto+bilgi)
Elinize sağlık güzel paylaşım olmuş 
230 akvaryumluk Malawiizmir showroom kuruluyor...
Baştan sona kadar tüm sayfaları soluksuz takip ettim, gerçekten çok güzel işler çıkartmışsın. Tebrik ediyorum. Emeğine, yüreğine sağlık, devamını sabırsızlıka bekliyorum..
arkvaryumumda salyangoz var :s
Adi salyangozların maksimum(çapı) büyümesi ne kadardır? 2 ay önce kurmuş olduğum akvaryumumda şimdiden 15-20 tane oldu ve her geçen gün sayıları artıyor ve çapları büyüyor.
Hamile Balık (Lepistes)
[QUOTE=GokselSunar] Su üstü bitkileri , özellikle Su Marulu – Pistia Stratiotes , uygun şartlarda uzun kökler salarak yavrular için kaçış alanları oluşturur ,
Sizin dediğinizi bende yaşadım , kaç kere yavrulağa aldım bilmem ama bir türlü yavruluktan fayda görmedim . Yüzeyi bitkilendirip kendi hallerine bıraktım , başlangıçta 2-3 tane görünen yavrulardan şimdi onlarca var . Ticari düşünmüyosanız kayıplar sorun değil bence , lepistes bir kere yavruladımı devamını getirir , erkeklerin tek derdi dişi kovalamak zaten :)
[/QUOTE]

Bitki olarak zeytin ve tütün mevcut şu an akvaryumda, ancak yavrular için uygun ortam olacağını düşündüğüm zeytinler tam form tutamadılar, gelişimleri biraz zaman alacak gibi gözüküyor, geçici çözüm olarak yapay bitki koymayı düşünüyorum.
Hamile Balık (Lepistes)
Bu kötü deneyimi tekrar yaşamamak için diğer hamile olduğunu düşündüğüm dişleri, akvaryumu bitkilendirip, ana tankta yavrulatacağım.
Hamile Balık (Lepistes)
Zaten ilginç olanda yavruların ortalıkta olmaması, doğum olduysa en azından yavruların birini görürdüm yavruluğun dibinde
Hamile Balık (Lepistes)
İyi Günler,
Full red hamile olan balığı 3 gün önce yavruluğa ayırdım, karnı çok şiş ve arka kısmında kırmızılık çok fazlaydı, ancak bugün baktığımda karnının inmiş ve kırmızılığın kaybolduğunu gördüm. Ne olmuş olabilir? görüşlerinizi bekliyorum.
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Herkese merhabalar, Hobiye yeni başlayanlar için çok yararlı kaynakların bulunduğu bir site, teşekkürler katkıda bulunan herkese..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.