ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hayalperest7019
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Aralık 2013 23:44
Son Ziyaret:
08 Ocak 2014 20:49
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ferdi ALGIN
Doğum Tarihi:
20 Haziran 1994
Yaş:
30
İl:
Tokat
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ferdi Algın

SON 8 MESAJI

Sarı japonum kuyruk kanaması
Bilgileriniz cok olumlu ve durust dediklerinizi uygulucam tesekkur edrim .
Sarı japonum kuyruk kanaması
Çok teşekkür edrim abim dediklerinizi uygulucağım takas bölümünden de balıkları vermeye çalıscam inşallh olur burdada video. 

 [VID]http://www.youtube.com/watch?v=jtF_yEe8aCQ[/VID]var buyrun 
Sarı japonum kuyruk kanaması
Merhaba sayın büyüklerım ve kardeşlerım 20 lt lik bir akvaryumum var ve 7 balığım var 1 köpek baliği ve 5 japon 1 tanede kücük pembe renkte bi balik var adini bilmiorum sari japon baliğımın kuyrugunda kanlanma var akvaryumun suyunu biraz sıklıkla degistirdm ondan olmus ola bilirmi ve haftada bir dipcekimi kesin yapiorum foruma yeni üye oldugumda sayın abilrim ve kardeslerim 20 lt icin cok sayida balik var ve geri iade etmelisin diolardi fakat aldigim pet shoptaki adm gerialmam dedi beni sinir etti adami dövcektim sinirden anneme dua etsin napcam kafam cok karisti yemlemeyi sabah ve aksam olmak uzere ikire yapiorum sari japonumu ayri bir tanka aliyimi diger baliklarimida hasta edrmi ve birde sari japonum hareketlide hasta gibi durmuorda burda baliklari verebilcegim birileri yok bakabilcek kabiliyette insan kisacasi napabilirim cözüm ve önerileriniz simdiden tesekkurler hayalperest70192014-01-05 12:21:43
İşte Buda Benim Küçük Akvaryumum
Köpek balıgı gercekten cok uzun oluosa ger iade edrim cok hosuma gitmisti ondan almistim ve akvaryumun icindeki bittkileride cikardim maksat genis alan olsun baliklarim rht olsun lar die yorumlariniz icin cok tesekkur edrim .NOT:Yakin olsaydim istanbula köpek baligimi size hedie edrdim bnden iyi bakicaniz icn gönlüm rahat olurdu bu arada okumuorum birakali uzn sure oldu icn yzim hatalari yapa biliorum .
İşte Buda Benim Küçük Akvaryumum
Şimdilk bukadarına Gücüm yetior ilerde 200 Lt lik alcm ozman kadar inşallh birşey olmaz köpek balığım su değişimlerinde biraz sarsın tıya uğru o ama ew ortlama sıcklık 23 derece filan ve akvaryum suyu ılık suanlık bir belirti gözlemlemedim. teşekkür ederim 
İşte Buda Benim Küçük Akvaryumum
Selam Herkese öncelikle akvaryumum hakkında birkaç foto çektim ve sizden bilgi almak istiorum onun için actım zaten konu ve balıklarımı cok seviorum balıklarımn hepsını bilmiorum türlenini sizn bilginiz bunu çözmek için yeterli  oldugu için bunuda derseniz çok sevinirim. İyi forumlar Teşekkür edrim yardımcı olan herkese. 
Hobide daha yeniyim onun için yavaş yavaş olck hersey.Daha diptemizleyicim yok ısıtıcım yok :( eksiklerim bunlar şimdi ama diptemizleme hortumu çok öenmlimi saten iç filtrem iyi ve iç filtrenini içndeki kara süngeri baska ne gibi edabat lar eklerim suyun temiz gözükmesi için pislikleri tutuması için.








Buda Video : [VID]http://youtu.be/ndEPhHTZTHk[/VID] İç filterini nasıl çalıstıgına bakın bu sekil sıkıntı olmaz die düsünüorum .
hayalperest70192013-12-25 12:11:57
İç filtreyi değiştirdim
Tesekkür ederim yarın akvaryumun resmini çekip koycam bu konu altına nasıl bir sistem oldugun görüp ozmanda yorum yapa bilirsiniz cok saolun aklım onda kalmıstı hava gıdıormu gıdmıormu die 
İç filtreyi değiştirdim
Merhaba forumda yeniyim ve akvaryum hobisindede yeniyim bugün akvaryumumdaki iç filterini çıkıs apratını bozdum ve başarısız oldum ve iç filtrenini su püskürtme yerini bozmus oldum bnde böle bi yöntem uyguladım olsmu sizin düşünceleriniz merak ediorum bir sıkıntı cıkarmı ?? Hava hortumu eski yöntemde vardı ama bunda yok suyu üstünden bırakıor ve suda sürikilasyon oluor kabarcıklar.


hayalperest70192013-12-24 23:54:31

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.