ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
JUNIOR3STUDIOS
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Kasım 2013 16:05
Son Ziyaret:
20 Mayıs 2022 17:36
Toplam Mesaj:
72 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ONUR AĞIRMAN
Doğum Tarihi:
15 Ekim 1987
Yaş:
36
İl:
Ankara
Meslek:
ÖZEL SEKTÖR
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA



Onur AĞIRMAN

SON 10 MESAJI

Yeni Akvaryum Tasarım Çalışmaları
Akrilik dışında bu şekilde bir eğim yapabilecek camcının  sizden isteyeceği rakamlar bütçenizin çok üstünde olabilir ben akvaryum tasarımınıza ekteki resimde bir kaç çizgi ekledim.İstediğiniz gibi bir bombe olsa bile bu suyun akvaryumun düz alanlardan çok bombe alıcak yerlere basınç yapacağı anlamına gelir arka tarafta duvar olduğu için odanızda suyun eğimi mutlaka öne doğru olacaktır bu da basıncı sizin istediğiniz bombeye doğru sürükleyecektir.Ekte ki resimde ki gibi ön camınızı düz olarak geçerseniz hem maliyet açısından hemde istediğiniz cam kalınlığını ve türünü seçme açısından size olanak sağlayacaktır.400  lt ciddiye alınacak bir boyut cam zaten bombeli olması pek tercih sebebi değildir yanılgıya ve göz yorgunluğuna sebe olur.
ATA Q TANK
İnsanın hayallerinin olmuş hali aklımdaki daha doğrusu hayalimdeki tankı hazırlamışınız tebrik ederim elinize emeğinize sağlık...
akvaryumda kurtçuklar
Biri çamaşır suyumu dedi?
Ustalara bir kaç sorum var
Konuyu açan arkadaş siz buzdolabı bozuldu diye komşunuz kapınıza dayanıp sabır gösterebiliyorsanız tebrik ederim filtrenin ses çıkarmasından endişe ediyorsunuz nasıl bir komşuşluk nasıl bir olay çözemedim hayretle okudum.
Sanıyordumki
Eeee Babanız  ne dedi?
Akvaryum Alımı
Herşey dahil makuldür bence sağlıklı hobiler.
Japonlar'm :))
Küçük bir önerim olacak size resimler çok güzel fakat detaylar incelendiğinde akvaryum taban kumunuzun beslediğiniz balık türüne göre tane boyutu açısından büyük olduğu dikkat çekmekte Japon Balıklarının kumu çiğnemeyi sevdiğini hobiciler gayet bilir daha ufak taneli taban malzemesi tercih etmenizi dilerdim saygılar sağlıklı hobiler.
buda benden
Mükemmel bir çekim ve doğal ortam kusursuz diyebiliriz.
balıklar yüzeyde dik yüzüyor
Söz konusu durum oksijen yetersizliğinden kaynaklanıyor balıklar yüzeye çıkara kendi ağızlarıyla su baloncuğu yaparlar yüzeye yakın dik konumda bu yüzden dururlar.
Bir acemi akvaryumu ve fotoğrafları
Bir konuya dikkatinizi çekmek isterim resimler öncelikle gayet başarılı balıklarda gerçekten iyi formda bana göre fakat siz çekimlerinizi su değişiminde yapmışssınız ben öyle gördüm su değişiminde yada eklemede eklediğiniz su sıcaklığı doğru orantılı olmadığından akvaryum içinde minik su kabarcıkları oluşmuş tecrübelerime göre dikkat etmenizi öneririrm sağlıklı hobiler.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.