ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ntg12
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Ekim 2013 22:24
Son Ziyaret:
02 Kasım 2013 18:15
Toplam Mesaj:
2 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Burak Basalp
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Burak Basalp

SON 2 MESAJI

Sera Aquatan ve Nitrivec
Merhaba arkadaşlar, forum konularının birçoğunu araştırdım ancak şimdi soracağım sorunun açıkçası tam bir cevabını bulamadım..

Yaklaşık 1 haftalık akvaryum sahibiyim, 2 adet ciklet balığım var.. bugün dip çekimi yaparak %30 su değişimi yaptım, sera nitrivec denilen ilacı az miktarda kullandım ancak forumdaki konulardan anladığım kadarıyla bunun pek de gerekli olmayacağını düşünüyorum şuan..

Açıkçası net olarak şunu öğrenmek istiyorum. Sera aquatan isimli mavi kapaklı ilacı su değişimlerinden sonra kullanmalımıyız, yoksa kullanmamalımıyız.. Anladığım kadarıyla bu ilaç sudaki klorun yokedilmesi veya düzenlenmesi herneyse onun için kullanılıyor sanırım.. Birde tabi akvaryum içerisinde balıklar varken ve sera nitrivec kullanılmışken kullanmak doğru olurmu?

Şimdiden teşekkürler cevaplar için..

Yeni Kurulan Akvaryum
Merhaba herkese arkadaşlar.. Bugün bir akvaryum kurdum ve foruma yeni katıldım.. Orta boy bir akvaryum bu.. İki adet balık aldım, satıcı bunların ciklet balıkları olduğunu söyledi.. Biri sarı diğeri ise gri siyah çizgileri olan yassı bir balık.. Akvaryumun içine kum koyamadık çünkü kum suyu oldukça bulanıklaştırdı, yıkamamıza rağmen kullanamıyoruz halen kumu.. Bulanıklığı azaltma konusunda forumda yazılanları okudum, bunları uygulayacağım.. ancak asıl sorum şu olacak; akvaryum içinde kum yok, bir adet de dekor amaçlı bitki var küçük birşey, motor çalışıyor ve balıklar sürekli hareket halinde, bir saniye olsun durmadılar akvaryum içinde dönüp duruyorlar.. birde bu motoru gece kapatmak gerekirmi acaba.. bu konularda bilgilendirirseniz sevinirim.. teşekkürler şimdiden.. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.