ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
TrShadow
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Haziran 2013 00:00
Son Ziyaret:
07 Ağustos 2013 22:26
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Gokhan Ozen
Doğum Tarihi:
01 Haziran 1978
Yaş:
45
İl:
Izmir
Meslek:
Ogretmen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

60*30*30 Tank
Acemi Akvaryum Meraklisi
Gokhan OZEN

SON 4 MESAJI

Izmirde bitki akvaryumu kurmak istiyorum
Öncelikle teşekkür ederim. 

Cup cup Akvaryumu araştırmalarım sürecinde duymuştum, yakın bir tanıdıktan edindiğim bilgilerde olumsuz yöndeydi hatta kendisi beni akvaryum.com'a  yöneltti, duyumlarıma dayanarak söyleyebilirim ki oraya gitmek yerine formdan bulabileceğim hobici arkadaşların(kesinlikle katılıyorum) daha uygun olacağını iletmişti. 
Değerli bilgileriniz ve yardımlarınız için tekrardan teşekkür ederim...
Izmirde bitki akvaryumu kurmak istiyorum
Oncelikle ilginize tesekkur ederim. 

Bu aydinlatmayi herhangi bir elektrikciden bulabilirmiyim ve gubreler icin marka vermeniz mumkun mu? 
Bunlarin disinda formda okudugum kadariyla dis filtre oneriliyor akvaryumum suan camdan ibaret tamamen bos varsayiyorum sizin bilgileriniz dogrultusunda alisveris yapicam.Mmarka model onerirseniz sevinirim. 
Degerli zamaninizi ayirdiginiz icin tekrar tesekkur edrim...


aslan_kral 

-- Bu grolüx day light kaliteli akvaryumcularda bulabileceğiniz bir malzeme. Gübre için marka önemsiz özellikle dibe koyacaklarınız için büyük paralar harcamayın.  Seachem Bitki Başlangıç Gübre Seti 3 lü Set kullanabileceğiniz kaliteli bir set. Bunun yanında hagen kumun orjinal olması çok önemli. Mümkünse makasla kum taneciğini ikiye ayırın içi beyaz ise o orjinal değildir.


TrShadow

Cok onemli ayrintilar her soylediginizi dikkate alicam...




aslan_kral 
-- Filtre konusuna gelince yıllardır ne çekmişim ben filtrelerden. Sumpa kavuştum rahata erdim sump sistemi kullanılabilecek en güzel sistemdir. Eğer bu sisteme gücünüz yetmiyorsa dış filtre olarak kaliteli bir marka olan eheim ve jebo markalara bakabilirsiniz. Jebo 829 ful olanını 125-150 arası bir fiyata bulabilirsiniz...




TrShadow

Ileriye donuk her zaman kullanabilecegim sistemlere her zaman butce ayira bilirim. Bu tankda basari saglarsam ilerde daha buyuk bir tank hedefliyorum amacim acemiligi bunda atmak...

Izmirde bitki akvaryumu kurmak istiyorum
Oncelikle ilginize cok tesekkur ederim.
Degerli bilgilerinizi burdan paylasmak isterim, boylece diger benim gibi acemi arkadaslar da degerli bilgilerinizden faydalanabilir.

Ilk sorum baslangic asamasinda ama ileriyede donuk olarak nasil bir aydinlatma secmeliyim? Sadece tankim oldugunu dusunursek.

Ikinci sorum gubre ve kum secimim ne olmali olculeri goz onune alarak.
Izmirde bitki akvaryumu kurmak istiyorum
Sitede inceledigim yuzlerce akvaryumdan sonra bitki akvaryumu kurmaya kararverdim. Yillardir evimizde 60x30.30 boyutlarinda dekor olarak acemice bir tank bulunmakta. Bu tanki sifirdan bastan duzenlemek ve bitki oncelikli bir tank istiyorum ilerde yarismalara katilabilecek bir tank yapmak amacindayim bu konulardaki engin bilgilerinizden yararlanmak isterim. Nereden baslamam gerektigiyle ilgili yardimlarinizi bekliyorum. Acemilikden her asamasini alisverislerde dahil olmak uzere videoya cekip paylasmayi dusunuyorum...
Simdiden yardimlariniz icin tesekkur ediyorum, iyi forumlar.

Formu inceledikce bir cok onemli bilginin bulundugunu gordum. Sifirdan kurulum icinde oldukca teknik ve teorik bilgi bulunmakta.
Benim bu basligi acmamdaki temel amac ise sizden gelen yonlendirmelerle Izmir'de malzeme bulabilecegim yerleri ogrenmek, malzeme isimlerini, fiyatlarini ve kullandigim herseyin detaylarini ve sonuclarini sizlerle paylasmak.
Bunlarin disinda hobicilerden temin edebilirsiniz denilen akvaryumla ilgili ne varsa nasil teminedilebildigini ogrenmek bunlari da sizlerle paylasmak.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.