ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
deppbluesea
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Haziran 2013 21:35
Son Ziyaret:
19 Temmuz 2013 23:07
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ethem akdemir
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Balikesir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ethem akdemir

SON 5 MESAJI

Yavru Balıklar
Akvaryumdaki 3 iceman yavrusunu büyük bir operasyonla kurtararak yavruluğa almış bulunmaktayım. Çok mutlu ve huzurluyum inşallah ölmezler büyürler sizlerle paylaşmak istedim.
Yavru Balıklar
Yavruluğum zaten varda asıl problem onları oraya nasıl alıcam çok hızlılar. Ben onlarla uğraşırken büyüklerin onları yemesinden korkuyorum . Acaba orada bıraksam kendi doğal ortamlarında şansları olurmu bilemedim. İlk yavru alışım o yüzden biraz tedirginim. Teşekkürler
Yavru Balıklar
Arkadaşlar 170 lt lik 3 sp 2 bp 4 ice 1 yunus ve 1 vatoz mevcutlu akvaryumumda kayaların altında 3-4 tane yavru olduğunu gözlemledim. Büyüklerinden kaçabiliyorlar ama sanırım hayatları tehlikede her an yenilebilirler ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
dişi demosoni nin esrarengiz ölümü
Ben aslında demosonilerden yavru beklemiyordum. Sarı ve beyaz prenseslerden bekliyordum. Demosonideki durum sürpriz oldu. Çünkü hiç belli etmediler. Peki yavru sayısı az değilmi daha çok olmalıydı diye tahmin ediyorum.
dişi demosoni nin esrarengiz ölümü
Arkadaşlar forumda yeniyim sürçü lisan edersem şimdiden özür dilerim. 101x41x41 ebatlarında karma cichlid akvaryuma sahibim 4 sarı prenses, 2 beyaz prenses, 4 ice man, 1 yunus, 2 idi 1 oldu demosoni ve leopar vatoz balıklarım var. Akvaryumu ilk kurduğumda yani yaklaşık 5-6 ay önce bu balıkların hepsini aynı boyda aldım. Hiç sorunsuz bu zamana kadar geldiler. Ama iki gün önce yaşadığım bir olayı anlayamadım. Eve gelip yemleme yapmak için akvaryuma yaklaştığımda dişi demosoninin ortalarda gözükmediğini farkettim. Hemen dip çekimi için kayaları kaldırdığımda dişi demosoninin ölüsünü buldum. Hazır başlamışken temizliğe devam edeyim derken kaldırdığım kayanın yerinde 3 tane yavru gördüm. Çok küçüktüler. Hemen kepçemle yaklaşık 1,5 saat uğraşarak bu 3 yavruyu kurtardım ve ayırdım. Ama dişi demosoniyi kaybetmiştim bu duruma çok üzüldüm. Sizce bu dişiyi neden kaybettim, tekrar yeni bir dişi almalımıyım, birde ışıklandırma kullanmıyorum ışık eklemelimiyim ve gerekiyorsa ne tür ışık kullanmalıyım yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim saygılar...

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.