ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
darqness
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Mart 2013 18:32
Son Ziyaret:
06 Kasım 2023 15:37
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
serhan kar
Doğum Tarihi:
15 Ağustos 1985
Yaş:
38
İl:
Denizli
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

serhan kar 100*40*50h bitkili

SON 8 MESAJI

kum üzerinde pamuk oluştu
DIY bir CO2 sistem yaptım(mayalı). şişe devrilince bir kısmı akvaryuma gitmiş. %70 su değişimi yaptım fakat balıklarım hala sık nefes alıyorlar. bir de kum üzerinde pamuklanma söz konusu. hava motoru ile destekliyorum şimdilik. mantar ilacı da kullandım şimdi. nasıl kurtulabilirim bu durumdan?
Silis kuma bitki
Bence anubias koyabilirsiniz. Çeşitli varyeteleri mevcut bu bitkilerin. Saklanma alanı içinse, kütüğe ve/veya hindistan cevizi kabuğuna sarılmış moss kullanabilirsiniz.
Vadideki Patika
bütün elektrikli aletler gibi ledleri de nemden uzak tutmak gerekiyor. korozyon en büyük düşmanları. litre-watt hesabını power led lerde 1/4 üyle, şerit ledlerde ise 1/2 ile hesaplayabilirsiniz(lümen hesabı yapılsa daha iyi olur tabi. ). ledleri hava hortumunun içine almak, ömrünü biraz daha uzatabilir.
yeni kurduğum akvaryumum.
O2 ve co2 ayrı gazlar, birbirini etkilemez diye okumuştum. Bu yüzden ikisini de kullanıyorum , ama sanırım cikarmaliyim. Teşekkür ederim yorumlariniz icin .
yeni kurduğum akvaryumum.
Akvaryumdaki eksiklerimi ya da yanlışlarımı söylerseniz sevinirim. Eleştirilerinizi bekliyorum.Son hali video linkindedir.

[VID]http://youtu.be/UX5pc_SU_PM[/VID]





darqness2014-10-23 22:57:18
yılmama sebep olan bir hastalık
lelupi min üstü bembeyaz pamuk oldu,akvaryumcuya fotoğrafını gösterdim,of ocean free diye bir ilaç verdi. Uyguladım prospektüsü fakat leleupim daha da pamukla kaplanmış bir halde çıktı, karantina tankımdan bricardim zıplayıp öldü, gold headlerimden 2si ve leleupim de öldü, black calvusumun cenesinin altındaki sivri cıkıntı seklindeki mantar hala duruyor halsiz, diğer leleupim sçok sağlıklı görünmüyor,renkleri soluk.. sadece bricardilerde sıkıntı görünmüyor. 
moralimi çok bozan bu durum yüzünden ahli, sarı imparator gibi daha dayanıklı balıklara geçmek istiyorum. elimdeki balıklara nasıl bir tedavi uygulayıp akvaryumcuya götüreyim ve sonrasında akvaryumumda neler yapmalıyım. bactopur ile ana tankımı komple temizlemeli miyim? bir akıl verirseniz sevinirim.
leptosoma ve leleupinin yanına ne ekleyebilirim
"Normal" görünümlü, sevimli bir balık istiyorlar ama. l144 denizlide yok zaten..leleupi eşdeğeri bir şey olmalı. 

Brichardi nasıl bir seçim olur sizce?

leptosoma ve leleupinin yanına ne ekleyebilirim
Komşumuz taşınırken onları unutmamamız için akvaryumuma balık almak istediğini söyledi fakat güzel görünümlü (renkli) bir balık almak istiyorlar. hangi türleri önerirsiniz?

Ben cüce vatoz düşünmüştüm ama beğenmediler. yukarıdaki fakatı o yüzden yazmıştım. bir de Denizlide bile bulabileceğim bir tür olmalı.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.