ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Paraşütçü
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Şubat 2013 20:12
Son Ziyaret:
14 Kasım 2013 02:04
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
özlem keskin
Doğum Tarihi:
06 Kasım 1990
Yaş:
33
İl:
Istanbul
Meslek:
hemşire
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

paraşütçü

SON 5 MESAJI

Kış uykusu
yanıtlarınıza teşekkürler :) büyük 2 kaplumbağam 14'er cm. küçüklerim biri 5 cm(kabuğu ısırıldığı için enfeksiyonu vardı. antibiyotik tedavisi aldı geçen kış ve iyileşti. yazı iyi geçirdi), diğeri 7 cm ve sapasağlam. 
Kış uykusu
Duyduğuma göre kendileri istedikleri zaman yatıyorlarmış. ama soğuktan dolayı sindirim sistemleri de yavaşlamış olabilirmiş ki bu hayvanı hastalığa ve ölüme götürürmüş. kış uykusunun bu hastalık halinden farkı ne acaba bilen var mı?
Kış uykusu
2 yıldır kırmızı yanaklı besliyorum, kış mevsimi için uyumalarını istiyorum fakat nasıl uyutacağımı bilmiyorum.. yardımcı olabilirseniz sevinirim 
kaplumbağa besleme
Benim 2 tane yavru 2 tane de büyük kaplumbağam var.. Ben her şey veriyorum hepsini yiyorlar.. Büyükleri 2012 ocak ayında almıştım, 1 yılı geçti yani.. Bu 1 yıl boyunca çiğ yada pişmiş balık, sucuk, salam, kaşar peyniri, bezelye, mercimek, yumurta,beyaz peynir, patates, Türk kahvesi telvesi, kahve tanesi, çiğ köfte, cips.. Birçok şey verdim.. Afiyetle yediler..İlk aldığımda 3 cm' diler, 1 yılda 9 cm ulaştılar :)
kaplumbağa sorunlarım
Benim 2 adet büyük 2 adet de yavru kaplumbağam var. Büyüklerden erkek olan yavrulardan birinin kabuğunun alt kısmını ve kuyruğunun yarısını ısırıp yedi. ben de yavruları ayrı yere almak zorunda kaldım. yavru kendini toparladığı zaman aynı yere koysam yine saldırır mı? Ben bu yavrunun da erkek olduğunu tahmin ediyorum. ayak yapısı tırnakları ve kuyruğu erkeğe benziyor. Erkek olduğu için onu yok etmeye çalıştığını düşünüyorum çünkü dişiye benzeyen yavruya herhangi bir zarar vermedi büyükler. Isırılan yavrunun kabuğu ve kuyruğu eksik yerlerinden tamamlanıp tekrar tastamam olur mu? Ayrıca ısırılan yavrunun başka sıkıntıları da var. alt kabuğunda çürümeye benzer bi oluşum var. ancak sadece bir hücreyle sınırlı. yani diğer hücrelere sıçramadı. Ve burnunda arada köpük oluşuyor. Bu köpük varken suya daldığında klik diye ses çıkartıyor. Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.