ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mehmetbalıkesir
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Ocak 2013 22:59
Son Ziyaret:
23 Haziran 2013 01:22
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mehmet vidinlioğlu
Doğum Tarihi:
26 Haziran 1974
Yaş:
49
İl:
Balikesir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

mehmet vidinlioğlu

SON 6 MESAJI

corydoras larda yumurtalar nasıl kurtarılır
4 ad. damızlık boyda corylerim var. 2e 2d ilk yumurtalarını 150 civarı kurtardım. Ama şimdi hem yumurtaları cama yapıştırıyorlar, hemde yemeye uğraşıyorlar. Yumurtaları yemelerini nasıl engelleyebiliriz. Akvaryum çok küçük değil yanlarında hiç bir canlı yok. 40*25*25  akvaryum ölçüleri su tertemiz. Tecrübeli arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var. saygılar.
co2 tüp basit ve ucuz bağlantı
[QUOTE=buraktanatar]Mehmet Bey, tebrik ederim piknik tüpü vanasını çok iyi düşünmüşsünüz, herhangi bir sorunla karşılaştınız mı o zamandan beridir?[/QUOTE]
 
Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Çok ince bir şekilde veriyor. Patlamaz arkadaşım ben sanayide makina imalatı yapıyorum.  co 2 yanıcı gaz değildir. 3 ay oldu herhalde bir sorun yok kendim emin olmasam burada bunu paylaşmam.  Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. En sevmediğim şey anlamdığım bir konu hakkında yorum yapmaktır. saygılar.
çöpçülerde 3 - 4 günde yumurtlama sorunu
Forumda abdülcelil ( closer ) nickli arkadaşımızdan 2 dişi 2 erkek damızlık boyda çöpçüleri aldım.
Evdeki akvaryumumda 200- 250 civarında yumurta attılar. Yumurtalardan 200 tane gibi tam sayamadım. Aşağı yukarı çok az bir zaiyatla çıktılar. Anaçları işyerime götürdüm tekrar yumurta dizdiler.  Yer olmadığı için alamadım yediler. Erkek ve dişileri cam bölme ile ayırdım. Dişiler yanlarında erkek olmadığı halde cama tekrar yumurta dizdiler ne yapabilirim. Tecrübeli arkadaşlarımızdan tavsiyelerini bekliyorum.
co2 tüp basit ve ucuz bağlantı
basınç göstergeleri olmadan co 2 tüpümü çalıştırdım. aşağıdaki resimdeki bağlantı parçalarını kendim imal ettim. 1 veya 1.5 aydır kullanıyorum. bununla ilgili konu açmıştım ama resim yeni koyuyorum. bazı arkadaşlar patlar zıplar hoplar diyebilir co 2 yanıcı bir gaz değildir. patlama sadece gazın dışarıya doğru hızla çıkışı şeklinde olur. ben kendi iş yerimde gazaltı kaynak mak. 22 yıldır kullanıyorum. sizlerede fikir vermesi açısından faydası olur inşallah görüşlerinizi bekliyorum.
Sazlarımda Sakal yosunu !.
en güzel çözüm garra rufa doktor balığı ben çareyi onda buldum yavaş yavaş azalmaya başladı. tavsiye ederim en kesin çözüm o başka çare yok. arkadaşım satıyor istersen telini verbilirim.
co2 basınç saati kullanmadan nasıl çalışır merak edenlere
CO 2 tüpü ile yeni başladım. Kendim makine imalatçısıyım. Tüp aldıktan sonra basınç göstergeleri bu iş için bana boşuna geldi. Sadece ne kadar gaz kaldığını göstermeye yarıyor. Bende bir deneme yaptım ve çalıştı. CO 2 tüpünün önüne piknik tüpü gaz ayar vanasını bağladım kendi atölyemde ve oldu gazı az bir şekilde ince ince veriyor. Bitkilerim de 2 hafta içinde değişmeye başladı. Boşuna saat parası vermeyin. Benden önce deneyen oldu mu bilmiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum saygılar.BeZGiN2013-02-20 11:45:34

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.