ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
umut552255
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Kasım 2012 21:01
Son Ziyaret:
25 Eylül 2013 19:19
Toplam Mesaj:
58 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Umut Ataç
Doğum Tarihi:
06 Mart 1999
Yaş:
25
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

İngilizcesi İyi Olanlar İçeri
Bana Türkçe metin yazabilecek var mı ? Ben kendim ingilizcesine cevireceğim.

Edit:Hallettim. Yardım etmediğiniz için teşekkürler. umut5522552013-04-14 17:09:37
İngilizcesi İyi Olanlar İçeri
İnternette var da copy paste olsun istemiyorum. Bana ait bir sey olsun istiyorum. Hani türkçe bir dedektif hikayesi yazmanızı istemistim ben aslında.. İngilizcesi iyi olan ne alaka diyeceksiniz. İngilizcesi olmayan biri gelir burda muazzam bir hikaye yazar ancak şu anki bilgilerim ona büyük ihtimal yetersiz kalacaktır. Ancak  ingilizcesi iyi olan biri bizim düzeyimize uygun bir sey yazar diye düsünmüstüm..
İngilizcesi İyi Olanlar İçeri
İyi de kendimi geliştirecek bir şey yok burda. Oturup 3 sayfa yazı yazacağız ...  Bu proje ödevlerini de tamamen vermis olmak için veriyorlar..  Bence bir dilin dersinde proje ödevi sayfalarca yazı yazmak yerine ne biliyim o dilde bir film izleyip anlatmak veya yabancı biriyle bir sohbet yapıp buradaki konusmaları not almak olabilir. Bu tarz şeyler proje ödevidir. Şu an yapacagım seyin bana hiçbir faydası yok... Geçen sene fenden almıstım proje ödevini verilen proje ödevi güneş enerjisi ile bir maddeyi soğutabilen veya ısıtabilen bir sistem tasarlamaktı. Gittim elektrikçide yaptırdım. Buzdolabındaki mekanizmanın küçüğüne günes paneli taktılar. Bunun bana ne faydası oldu ? Çok saçma buluyorum. Mesela fen dersinde de ilginç konularda deney yapılabilir. Ben şimdi oturacağım 2 saat hikaye yazacağım. İngilizcesi problem değil dediğim gibi sınıftakilerden ileri düzeydeyim. Hatta yazın bodrumda bazı ingilizlerle konusuyorum. Ancak benim derdim yazacağım hikayenin içeriği.. Dedektif hikayesi nedir ? Kitaba baktım. 1-2 hikaye var örnek  yok kolye kaybolmus yok çantalar çalınmıs. Madem bir ödev veriliyor ve bu ingilizce ödevi versin bana hikayenin türkçesini ben ingilizce yapayım. Simdi götüreceğim ödevi tek bir hata olmayacak ancak içerikten puan kırılacak. Bu sene sbs ye hazırlanıyoruz ve sırf zamanım kısıtlı diye tüm notlarımın 100 oldugu dersi seçtim ki bildiğim konuyu kolay bir şekilde ve kısa zamanda yaparım diye ancak böyle bir sey açıldı basıma ve sırf içerik yüzünden notum düsecek ... 
İngilizcesi İyi Olanlar İçeri
Daha önce 2 sene okul düzeyinde ingilizce kursuna gitmiştim.Okulda da derserim gayet iyi ve en iyi dersim ingilizce.Sınıfta da yaşıtlarımdan ileri düzeydeyim. Bilgisayarda oynadıgım çeşitli oyunlar ve bu oyunların stream lerinde de mecburen ingilizce konusuyorum ve bu da ingilizcemi gelistiriyor. Okulda kuralını öğrenirken oyunlarda da pratik öğreniyorum. Şu ana kadar öğrendiğimiz zaman yapılarının hepsini biliyorum. Fakat benim derdim başka. Bir şeyin çevrisi , bir kitap özeti vb. ödevler olsa rahatlıkla yaparım. Ancak "Dedektif Hikayesi" konusu bulamıyorum. Bu konuda yaratıcı olamıyorum. Belli bir metin olsa önümde rahatlıkla ingilizcesini yazarım ...
İngilizcesi İyi Olanlar İçeri
İngilizcesi iyi olanların yardımına ihtiyacım var. Bu dönem inglilizce dersinden proje ödevi aldım. 8.sınıfta okuyorum. Ödev de " Dedektif Hikayesi Yazmak". İngilizcesi iyi olanlar bizim düzeyimize uygun olacak sekilde yardımcı olabilirler mi? Tesekkürler.
İç filitre hava sorunu
Bendeki iç filtreler de belli bir derinliğe indirildiklerinde hava vermiyor. Biraz yukarda tutarsanız düzelebilir. Bir de içindeki sünger kirlendiğinde hava vermemeye baslıyor. Filtreyi temizliyorum düzeliyor.
Buda benimkiler
Yavruluk kullanmaman elbette iyi bir durum ancak yavruluk kullanmayacağın tankta melek bulundurman mantıksız olmuş . Sana zaten yavruluk kullan diyen yok orda dikkatli okursan . Meleği ayır demişler .
35 Tlye Fazlamı?
12-13 litre ısıtıcı - filtreli - 2 plastik bitkili akvaryumu 50 ye almıstım bence uygun
İstanbul'da puffer, bıçak, hayalet, kuhli vs.. uygun fiyat
Geçen gün lepistes almaya gittiğimde akvaryumcuya yeni türler geldiğini gördüm . Yuvarlak çok tatlı bir balık türü vardı. Çok ilgimi çekti ve forumda baktım ki puffer imiş. Bir de şeffaf bir balık vardı. Ona da buz balığı dedi petshoptaki adam ama anladığım kadarıyla  burada adı geçen hayalet olsa gerek. Yılan balığı vs gelmiyordu gelmiş . Böyle değişik türlerin getirilmesi çok hosuma gitti.
Yeni Platy aldım.
[QUOTE=Erman17] [QUOTE=omarfako2]Keşke bundan almasaydınız bunlar kuru yem olduklarından suya giirince şişiyorlar ben de de var aynısından ben suyun içinde bi kapta bekletiyorum sonra veriyorum. Pul yem daha iyidir seranın. [/QUOTE]

Pullar ne kadardır. Bunlar 4 TL
[/QUOTE] Tetramin pul yem 3 tl burda

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.