ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
muratkizir
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
4
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
06 Temmuz 2012 19:34
Son Ziyaret:
01 Haziran 2022 01:42
Toplam Mesaj:
20 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Murat Kizir
Doğum Tarihi:
27 Mayıs 1969
Yaş:
54
İl:
Osmaniye
Meslek:
kamu
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Murat Kizir betta ve bitkili akvaryum

SON 10 MESAJI

2 Adet Kerevit
Merhaba bu linki bir okuyun https://www.akvaryum.com/procambarus_alleni_mavi_kerevit_tatlisur_9_1039.asp o akvaryum kerevitler için uygun değil birde bu kerevitlere haşlanmış sebze yermenizi öneririm.[EDIT]muratkizir,2021-04-10 13:15:09[/EDIT]
Ege Akvaryum
Beterin beteri varmış. Geçmiş olsun.
Canlipetshop.com
Malesef bizler küçük şehirde alışveriş için bir pet shopcu bulamama talihsizliğini yaşayan hobiciler böyle yerlerden etmek zorunda kalıyor, Büyük şehirden bile sipariş veripde alışveriş yapan hobici dostlarım o malum siteyi arar iken en çok şikayet yazılarını es geçiyorlar. Tabiki 2-3 gün kargo ve netice hüsran oluyor. Haklı olarak şikayet konusu açıyorlar birde hiç alışveriş yapmamış vede bu konulara olumsuz yorum yapanlar ( her şeye maydanoz olanlar ) bu adamların ekmeğine yağ sürüyor. Öncelikle büyük şehirlerde sokak başında pet shop bulunan arkadaşlar bütceniz için az da olsa fazla para verip yerinde görerek alınız.
Kerevit Kardeşler
Sizin tercihiniz İnşallah başarırsınız, ama o kerevitler diminutus ve meksika turuncu cüce kerevitler. bu ikisi bitkilere zarar vermiyor vede kendilerine saklanma alanı oluşturuyor. Evet doğal ortam 63 litre değil. O akvaryumda bile cüce kerevit beslemek bile risk. O sizdeki kerevitleri protein ve bitkisel ağırlıklı beslemek gerekecek. her kerevit su değişiminde kabuk değiştirir.
Kerevit Kardeşler
Bu kerevit cinsine bakacaksan bitki olayı olmaz, balıkda olmaz iç filtre ise yetersiz kalır. Akvaryum sadece kaya, kabuk ve taban kumundan olup başka canlı koymamalısın.

https://www.akvaryum.com/procambarus_clarkii_kirmizi_bataklik_kereviti_tatlisur_9_5715.asp
Sadece Mesaj Kasanlar
Gökay bey doğru konuya değinmiş bu sitede her konuya hariçten gazel okuyan çok. Bu site güzide bir Akvaryumla ilgili bilgi edinme sitesi öyle yorumlara maruz kalıyorki insan bir anda akvaryum hobisinde soğuyor. Eleştri tabiki yapılacak ama dozunda sen 1-2 bilgi edin sonrada alay eder gibi davran[:)][:(][:((]
Meksika Cüce Kerevitleri
İlginize çok çok teşekkür ederim, Özgür bey bunlar meksika cüce kerevit değil diminutus. Ben gercek meksika turuncu cüce kerevit aramaktayım. [:iyi:]

[QUOTE=Zgr]Şu anda burada satıyorlar. https://www.facebook.com/utkudenizcakir.lepistesustasi[/QUOTE]

Bu arkadaşdaki normal diminutus cüce kerevit.
Meksika Cüce Kerevitleri
[QUOTE=Barış]İzmir de sürekli olarak var.[/QUOTE]

Merhaba Barış bey ben çoktandır turuncu meksika cüce kerevit arıyorum. İzmir' de sürekli var demişsiniz adres olarak yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler.
Silindi
Sunum 10 numara tam bir fikir pazarlamacısı-tam bir gurup sözcüsü, ciddiyete bakınız. Neyse bu konu youtube yönetimine bildirdim. Sizlerde destek çıkınki bir an önce işleme koyup hem insan ( akvaryum kapağına koyduğu pavyon ışığı kaçağı), akvaryum canlılarının sağlığına zarar gelmesin.


Sizlerden de destek istiyorum.




Videoyu bildir
Seçilen zaman damgası *

:

Arkdaşın,sunmuş oldugu bilgiler aşırı derecede yanıtıcı olup,insan sağlığıyla ve akvaryum canlıları sağlığı açısından hiçbir akvaryum kurulum şartlarına uymamaktadır.1984 dan beri bizzat bu hobinin içindeyim ve böyle saçma yanıltıcı bir kurulum duymadım ve görmedim.Lütfen gereğinin yapılmasını saygılarımla rica ederim.
Gereği : Tamamen silinmesi...

İşaretlenen videolar ve kullanıcılar, Topluluk Kuralları'nı ihlal edip etmediklerinin belirlenmesi için YouTube personeli tarafından 7/24 incelenir. Topluluk Kuralları'nı ihlal durumlarında ilgili hesaplara ceza verilir, ciddi ihlallerde veya tekrar tekrar yapılan ihlallerde ise ilgili hesaplar kapatılabilir. Kanalı bildir
Canlı Petshop Pişmanlıktır
Geçmiş olsun Taner bey tabiki canlı kaybı insanı oldukca üzüyor. Siz oradan ne sipariş etmiştiniz. Banada minyatür nerite lazım bu canlılarda sorun oldumu.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.