ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
katip3545
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Haziran 2012 11:36
Son Ziyaret:
16 Nisan 2015 14:13
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hakan Gül
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Manisa
Meslek:
Memur
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hüseyin Güler

SON 10 MESAJI

Sarı prenses koloni
Sevgili arkadaşlar merhabalar. yaklaşık 12-13 cm civarında erkek sarı prensesim var. yanına dün 3 adet dişi sarı prenses aldım ancak dişiler erkeğe göre küçük. dişiler 7-8 cm civarında. balığı aldığım akvaryumcu yavru yapar dedi. ancak dişileri akvaryuma bıraktığımda, erkek balık sürekli kovalıyor dişileri, dişiler de sürekli kaçıyor, saklanıyorlar. sanki erkek çok eziyet ediyor gibi geldi. sizce bu erkeği değiştirmeli miyim, yoksa bu şekilde yavru alabilir miyim. teşekkürler.
DIŞ FİLTRE VARKEN İÇ FİLTREYE GEREK VAR MI?
Benim akvaryumum da 130 lt. Tetra Ex 700 dış filtre aldım.  İç filtre ye gerek var mı, alayım mı. iki tane 25 cm boyunda severum besliyorum. Saygılar.
Tetra Tec 700 Yedek Parça
İnsan bi dener değil mi, bu şekilde nasıl çalışıyor diye... Ali Bey in gönderdiği contayı taktım, filtreyi kurdum ve şimdi süper sessiz bir şekilde çalışıyor :)   filtreyi kurduktan sonra da o kaybettiğim contayı buldum :)   130 litrelik akvaryum da şu an sadece tetra ex 700 var.  iç filtre de kullanmalı mıyım?
Tetra Tec 700 Yedek Parça
Pervanenin oradaki siyah contadan göndermiş Ali bey. Ama benim kaybettiğim üstteki conta ondan farklıydı.  Ex 700 lerde bu miller farklılık gösteriyor mu?
Bu hayaller gerçek olur mu ? Hobiden soğutan aile baskısı !
Lise dönemimde evde iki tane 65x25x25 lik özel yapım akvaryumum vardı, bu iki akvaryum u bi akrabamdan ücretsiz almıştım. birisinde japon diğerinde ise, lepistes, melek, kılıç gibi balıkları besliyordum. Annem sürekli şikayetçiydi bu durumdan... aynı mesele. ama şimdi evlendim kendi evimdeyim, kocaman bir akvaryum kurma hayalim vardı. ama şimdi de eşim karşı çıkıyor...  gerekçesi ise akvaryum a harcanan paranın boşa gittiği düşüncesi ve filtrenin sesinden rahatsız olması... Alkol kullanmıyorum, sigara kullanmıyorum, hovardalığım da yok ;)   bir akvaryumu bana çok gördüler...
Tetra Tec 700 Yedek Parça
Arkadaşlar ben de dün Tetra Ex 700 aldım. Temizlerken pervane milinin ucundaki siyah plastik contayı kaybettim. gece saat 2 ye kadar evde aradım. Bulamadım... Yukarıda ismi geçen Ali bey i aradım, sağolsun bana iki adet conta gönderdi. ancak bu contaların ikisi aynı uzunlukta mı? taktım ancak kısa geldi. fotoğrafta belirttim kaybolan contayı. şu an pervanenin oradaki contadan var elimde ancak kısa geldi sanki. bu konuda yardımcı olabilir misiniz, bir de elinde bu contadan fazla olan varsa bana gönderebilir mi? Saygılar.katip35452012-08-13 10:41:04
DİŞİ SEVERUM UM HASTA MI
Balıklar cichlid.  artık eskisi gibi değiller. durumları gayet iyi. akvaryum un için bir de taş koydum. yavru yapmaları için yumurta dökmeleri için. bakalım inşallah güzel yavrular alabilirim. bu arada dış filtre almak istiyorum, ne tür almam konusunda kararsızım.
FİLTRE ÖNERİSİ
Sevgili arkadaşlarım bir sorum olacaktı, akvaryumum 80x50x40 cm, sanırım 130 litrelik. akvaryumumda iç motor var ve çok ses çıkartıyor, yeni bir iç motor almayı düşünüyorum, ya da dış motorun daha iyi olacağını düşünüyorum. bu konuda kararsızım iç motor işimi görür mü? dış motor için ise aşağıdakini mi alsam? uygun fiyata 130 litrelik akvaryumuma yetecek bir filtre tavsiye eder misiniz, bu arada akvaryumum da 20 - 25 cm lik iki tane severum balık var. Saygılar.


DİŞİ SEVERUM UM HASTA MI
Akvaryum um 120 lt. içinde kaya benzeri bir şey yok, dibinde kum var. erkek dişiyi sürekli kovalıyor.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.