ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
by_benhur
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Mayıs 2012 13:50
Son Ziyaret:
30 Temmuz 2012 01:04
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Benhur Okan
Doğum Tarihi:
28 Şubat 1989
Yaş:
35
İl:
Denizli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

45*20*33 Bir çift Kribensis

SON 4 MESAJI

Kribensis Aşılaması ( Yeni Video Eklendi)
İlgilendiğiniz için öncelikle teşekkür ediyorum. Yavrular yüzmeye başladı. Gerçekten çok güzel bir duygu. Erkeği bir daha yavrularla dişinn yanına koydum sonuç yine aynı yine kavga ediyorlar şimdilik ayrı tutacağım. Belki yavrular biraz büyüyüp anneden bağımsız olduğu zaman bırakabilirim. Ben bu balığı koşullarım el verdikçe besleyeceğim böyle sahiplenmeyi bazı insanlarda bile görmek zor...
*Bende gözlemlediğim bişeyi paylaşmak istiyorum dişi yumurtlamadan karnı bayağı şişmişti ha şimdi ha yarın yumurtlar dedim ama bir türlü yumurta dökmüyordu. Akşam su değişikliği yaptım ertesi güne yumurtaları bırakmıştı. Su değişikliğinin bir yararı olduğu kanısındayım bilmem ne kadar doğru.
by_benhur2012-05-23 23:43:03
Kribensise değer :)
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum . Dişi yumurtaları başka yere taşımış.  Yumurtaların 5. günü artık yavru halini aldılar. yavrular daha tam yüzemiyorlar. erkek halen yavrulukta. yavrular yüzmeye başlayınca erkeği dişinin yanına koymayı düşünüyorum umarım sorun olmaz.
Kribensis Aşılaması ( Yeni Video Eklendi)
Öncelikle selamlar. Levent bey size bir sorum olacak. 45 cm lik akvaryumumda bir çift kribensis besliyorum. Dişi lale mercanına yumurta döktü ve erkeği yanına hiç yaklaştırmıyordu. aralarında şiddetli kavga oluyordu erkek dişiyi bayağı hırpaladı hatta kuyrugununun bir bölümünü parçaladı bu duruma çok üzüldüm erkeği büyük bir yavruluğun içine aldım bir gün beklettim bbu sefer ona acıdım bidaha bıraktım yeniden kavgaya tutuştular erkeği yeniden yavruluğa almak zorunda kaldım şimdi yumurtlamanın ardından geçen 5. gün erkeği dişinin yanına ne zaman bırakmalıyım. ben yavrular yüzmeye başladıktan sonra bırakmayı düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler.
Kribensise değer :)
Slm arkadaşlar. yaklaşık bir hafta önce bir çift kribensis aldım. akvaryumda lale mercanı bulunuyor. 2- 3 önce dişi mercanın içinde sürekli duruyordu ve karnındaki şişlikte geçmişti. erkeği yanına yaklaştırmıyordu ve çok şiddetli bir şeklde kavga ediyorlardı bende yumurta döktüğünü düşündüm ertesi gün yuvaya baktığımda yumurtaları farkettim buna çok sevindim fakat beklediğim olmadı. erkek dişiyi hırpaladı ve dişi yuvasını terk edip ısıtıcıya saklanıyordu kuyruğu zarargörmüştü. u sefer erkek yuvaya girmeye başlamıştı yumurtaları bi daha kontrol ettim biraz sayısında azalma olmuştu veyan tarafa dizilenlein çoğu kovuğun dibine düşmüştü sonra hemen erkeği büyük bir yavruluğa koydum. 1 saat sonra baktığımda yumurtaların hiç biri yoktu. acaba dişi yumurtaları mı yedi yoksa yerlerini mi değiştirdi hiç bilemedim şimdi yumurtaları döktükten sonraki 3. gün. bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.