ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Mert Yüksel
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Ocak 2012 13:53
Son Ziyaret:
18 Temmuz 2014 12:22
Toplam Mesaj:
36 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mert YÜKSEL
Doğum Tarihi:
20 Ağustos 1986
Yaş:
37
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Yunusum kendini kuluçkada sanıyor
Ben iç parazit olma ihtimalinden şüpheleniyorum ve 3 dişiye 1 erkek olmalı 2 erkek çok fazla aşırı strese girmişde olabilir.
Sarı Prenseslerde İç ,dış parazit
60 Litre için saydığınız balıklar çok fazla önce onları azaltmanız lazım en fazlada 2 tür beslemeniz gerekir.Balıkların iç-dış parazit olduğunu nasıl anladınız ? her kuyruk yarılması dış parazit değildir.Önce balığın fotoğraflarını görürsek daha net fikir verebiliriz.
Mavi prenses kafa karıştırdı
2 yunusumda aynı bunun gibi alt yüzgeçleri kuyruğa varıyor ve dişiler.Zaten üst yüzgeç küt olarak kalmış bu önemli bir gösterge.
Japon balığı bel problemi
Yüzme kesesi sorununa benziyor.Yemlemeyi 3 gün kestikten sonrada düzelmezse başka çözümler aramak lazım.
tehlikeli mi gerçekten bu zaman az
Doğa akvaryumla konustuysaniz yanlis olmus adamin olayla ilgisi yok dogan akvaryumla konustugunuzu varsayarak magdur olan kendisi lafina kahkahalarla guldum hem kazik atacak hem kaba kuvvet kullanacak sonra ben sucsuzum diyecek.Size soyledigi seyleri ettigi kufurler dahil ! öm yoluyla yada buradan belirtirseniz bende ona gore hazirlik yaparim.Soylemek istemiyorsaniz en dogal hakkiniz savci basindan savsa bile zaten B plani hazir ve bu planda siddette yok devletin aci gszabindan kacista yok.Umarim olay bu raddeye gelmeden cozulur.
tehlikeli mi gerçekten bu zaman az
[QUOTE=kayiboyu][QUOTE=halit7502] Benim geri göndermede kargo ücretim 85 lira bunun için değmez diye geri göndermedim yerinde olup alacak olsam çok farklı olur tabiki.. [/QUOTE]
 
Onların ciğerini sökerim. Adi adamlar hem hasarlı kusurlu mal gönderecek hemde ben kargomu ödeyeceğim değişimlerde. Vallahi ta dükkanlarına gider çökerim tepelerine. Zaten sinir oluyorum bu akvaryum işindeki üçkağıtcı ticarilere.
[/QUOTE]

Bence Ciğer sökme işlemine buradan başlayın sonra diğer üç kağıtçı zerzavatlarla uğraşırsınız :


Başıma böyle bir olay geldi daha önce Ankara'ya gelmediyseniz Ulus çarşısının ne kadar bela bir ortam olduğunu baştan belirteyim.Ben sökemedim ciğerini çarşıda ama kendime sözüm var adalet sarayında duruşmayı beklerken gördüğüm gibi o mercimek kadar beynini patlatıcam o herifin. Ama derseniz ki  kendi mekanında da ciğerini sökerim bunun gibilerin lütfen banada haber verin topluca gidip dağıtalım mekanını.
Mert Yüksel2012-09-24 22:32:26
E yunusumda alt veüzt yüzgecte hafif erime veboyun yüzgecinde beyazlık
Durumları resimler net olmasada iyi gözüküyor.2 günde bir su değişimi,kaya tuzu ve ısıyı 31-32 dereceye çıkartıp durumlarına göre 3 gün-1 hafta sonra tedaviyisonlandırabilirsin.1 haftada kuyruk erimesi vs kalacağını tahmin etmiyorum.Benim yunuslarda yüzgeç erimesi+yüzgeçlerde kanlanma vardı bu yöntemle temizledim.Daha önceleri japon beslerken ilaçla geçiriyordum ama akvaryum düzeni bozulunca daha fazla hastalık kapıyorlardı. Mert Yüksel2012-09-21 20:43:48
Sera Baktopur ve Sera Fishtamin İşime Yarar mı?
Tablet halinde satılanları iç parazit için.Sizin ihtiyacınız olan sıvı olanı 50ml ve 100ml olarak satılıyor.Nasıl kullanılması gerektiği içinde yazıyor zaten.Tedavi bittikten sonrada fishtamini atarsanız bağışıklık sistemleri güçlenir. Aslında Aquatan tek başına yeter içinde B vitamini mevcut.Bemiks ampulde kırıp atılabilir.Mert Yüksel2012-09-18 14:24:30
KESTO'NUN Hobihanesi Fotolar Eklendi Syf--20 de.
Böyle bir yüzgeç simetrisi görmedim umarım banada bir gün böylesi nasip olur.Balıklarınız muhteşem.
Ulus Akvaryumcular Çarşısı ve Kızılay Petmarket Skandalı !
Temennileriniz için teşekkür ederim bende adalete güvenmek isterim ama şu anki durum pek iç açıcı değil. Daha karakolda beni dinleyen memurlar ifade alacak görevliye XX abi basit bir konu var burda ifadesini alda gitsin dedikten sonra benim umudum yok.Hele karakoldaki suçlulara ! yapılan kral muamelesini ve polis memurlarının şikayet edilen adamlarla kahvede oturuyormuş gibi sigara ikram edip ana bacılı küfürle konuşup şikayet edilen adamla şikayetçiyi uzlaştırmaya kalkıp işin içinden sıyrılıyorsa benim gözümde bu iş bitmiştir.

Her neyse şikayetin ertesi günü karakolu aradım adamın ifadesini sallamasyon bir şekilde almışlar salmışlar geri.Birde diyorlardıki biz seni arayacağız gözetim odasında şahısı teşhis edeceksin diye.Savcılığa güya verecekler ama savcıda kesin başından savıp dava açılmasına gerek görülmemiştir diye olay güme gidecek.Yanlış biliyorsam avukat arkadaşlar varsa aramızda lütfen yol göstersin.

Bende istiyorum bu olay legal yollarla çözülsün ama işi öyle bir raddeye getiriyorlar ki insanın aklına başka yöntemler gelmiyor değil.
Enco862012-09-08 17:28:52

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.