ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
eray_ts
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Haziran 2006 18:23
Son Ziyaret:
11 Mart 2015 11:46
Toplam Mesaj:
122 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Eray BAŞARAN
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1981
Yaş:
43
İl:
Eskisehir
Meslek:
Makine Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Eray BAŞARAN
Merkez / ESKİŞEHİR

SON 10 MESAJI

Eskişehirli Akvaristler 20 Kasım 2011 Pazar Buluşması
Umarım dilediklerinizi başarırsınız,

Biz uzun zaman önce aynı düşüncelere sahiptik ama bir türlü başaramadık, inşaallah bakış açıları değişmiştir ki sizler başarırsınız.
Trabzonlu Akvaristler Buluşma Noktası
Tüm Trabzon'lu hemşerilerime Eskişehir'den selamlar. Akçaabat 'tan akvaryum hobisiyle uğraşanlar varsa yazları geliyorum tanışabiliriz..
Eskişehir akvaryum dükkanları
Adaş Sakarya Caddesin'de Sıhhıye Kavşağına giderken arada bir akvaryumcu var sanırsam kimse bilmiyodur bu akvaryumcuyu ben de ismini bilmiyorum ya zaten...
ESKİŞEHİR BULUŞMASI OLDU
Bu listeyi oluşturan bendim ama liste olduğu gibi kaldı yeniden toplanmaya başlamanız çok güzel umarım başarılı olursunuz ama ne yazık ben aranızda olamıyacağım..
1.eskişehir halı saha turnuvası
Adaş Çarşamba fabrika olarak halısaha maçı yaptık ve ben şu an topallıyorum.Sol dirseği fena halde incilttim.Ben den fayda gelmez seyirci olurum artık...
120 litre duboisi

Ben 3 balık olursa, saklanma yerleri de olursa bu akvaryumun boş kalacağına inanıyorum.Dişiler de biryerlere saklanırsa koca akvaryumda tek erkek mi seyredilecek diye düşünüyorum.Bence de bu akvaryum yeterli deyil ben de aynı ölçüler ve litre de akvaryuma sahibim bu yüzden tropheus besleme isteğimi erteliyorum taki büyük bir akvaryum kurana kadar..Bu konuda tecrübemiz olmasada tecrübesi olanlara saygı duymak gerekir diye düşünüyorum.Bize olabilecek sorunları aktarıyorlar sonuçta..

Saygılarımla...

Eskişehirliler

Kadir ben polimik yaratmamak için kimseninde yazmasını istemedim.Kimse de yazmadı zaten, sen neden atladın.Demekki senin üstüne alındığın yerler olmuşki yazmak gereksimi duydun...

Eskişehirliler

Ben bu gruptan ayrılıyorum.Bunu üzülerek te olsa yapmak zorundayım.Burada karşılaştığım olaylar beni biraz soğuttu, herkez için söylemiyorum ama tanıdığım bazı kişilerde yalan ve ikiyüzlülükle karşılaştım. bu şekilde benim bu grupta yer almam mümkün gözükmüyor.

Bu yazdıklarımın bir polimiğe neden olmaması için de hiç kimsenin bu yazıya cevap yazmamasını isterim çünkü grupta çok değerli arkadaşlar var ve benim 1-2 kişiye olan kızgınlığımdan dolayı grubun veya suçsuz insanların zarar görmesini istemem.Size bundan sonra başarılar dilerim..

Saygılarımla..

ocellatus yavruları akvaryumdan alınmalı

Arkadaşlar,

Ben yavru almış fakat lelupilere yem yapmamak için ayırmıştım.Yavruları büyütemeyince anne ve baba için ayrı bir akvaryum kurdum.Şimdi akvaryumda sadece ebebeynler var, peki genede ayırmalı mıyım?Endişeye kapıldım şimdi..

Albino brichardi

Murat bey,

Farklı tür iki balığın çifleşmesiyle doğan balık kırma olur, albino brichardi de yukarıda da arkadaşların dediği gibi renk pigmentlerinin görevini yapmamasından dolayı beyaz yani kırma deyil.Birçok türde raslanan bir durumdur.Renginin beyaz gözlerinin de kırmızı olmasından anlaşılabilir.Her beyaz balık albino deyildir yanlış anlaşılmasın.Bu sadece balıklarda deyil kuş memeli hatta insanlarda bile görülebilir.Bu durumu internette araştırmıştım ve albino bir çok türle karşılaşmıştım zürefadan,yılana,koalaya kadar hatta bir keresinde zenci kabilesinde doğan albino bir insan bile görmüştüm.

Açıkçası bu durum kırmalık deyil hastalıktır.Renk pigmentleri görevini yapmadığından dolayı balık renksiz yani beyaz olur.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.