ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
wagabond
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
23
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Ekim 2011 23:47
Son Ziyaret:
27 Nisan 2022 17:44
Toplam Mesaj:
75 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
MEHMET AKTAŞ
Doğum Tarihi:
06 Ağustos 1984
Yaş:
39
İl:
Ankara
Meslek:
Telekomünükasyon
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

MEHMET AKTAŞ
180*65*75

SON 10 MESAJI

Verilmeyen Dereceler
Aldığınız bilgi doğru. Ama bunlar kesin çözüm değil. Emgo termometreler satılmakta intetten araştırabilirsiniz. Dijital özellikli. İstediğiniz ısı değerini giriyorsunuz çıkış kablosuna ısıtıcıyı bağlıyorsunuz o sizin yerinize sürekli ısı takibi yapıyor.Fiyatı 60-70 tl
Şu Kireçli Ve Bulanik
Tankınız kaç litre ?
Masraflar Ne Kadar Önemli
70*40*40 Biraz özel ölçüye giriyor. Yani yükseklik her zaman fiyatı katlamaktadır. Farklı ölçü alternatifleri varmıdır varsa nerede ikamet etmektetesiniz
1 Haftalık Chiclid Yavruları
Yem yemez diye düşünmeyin siz görmediğiniz zamanlarda mutlaka yiyordur. Saklanma hareketsiz kalma durumlarına gelince gayet normal her balık yavrusunda olur.
200*60*70 Otomasyonlu Akvaryum Tanıtım
Onur bey verdiğiniz link konuya bağlantılı fakat video göremedim tekrar kontrol edip linki yenileyebilirmisiniz?

İlker bey beğenmiş olmanıza çok sevindim. Sistem aslında çok karışık. Fakat siz ve sizin gibi diğer arkadaşların beğenilerinin ve ilgilerinin artması durumunda sistem şemasını çizip siz diğer hobicilerinde ekonomik bir şekilde sahip olması için bir çalışma yapabilirim.

(darkaura) Arduino mantıklı ve ekonomik çözüm ama tespitiniz doğru sistem üzerinde 12-24-220v hepsi bir gurupta birleşeceği için zorlanıyorsunuz galiba yanlış anlamıyorum doğrumu? Eğer sorun bu ve buna benzer ise çalışmalarınızı bu alandan paylaşırsanız konu üzerine fikir alışverişi yapabiliriz.
200*60*70 Otomasyonlu Akvaryum Tanıtım
Şimdi anladım buna benzer bir problemi bir arkadaşın akvaryumunda görmüştüm. Uyguladığı çözüm şu şekildeydi. çıkış borusunun olduğu yere fan, panjur gibi havalandırma ürünlerinin içerisinden çıkan elyaf veya sünger benzeri (elyaf sünger diyince direk aklınıza elyaf sünger gelmesin) fakat daha farklı toz filtresi mi desem artık ne desem bilemiyorum bu anlattığım tarife uyan bir parça koyup çözdüğünü biliyorum. Tabi kalıcı çözüm oldu mu olmadı mı orasını bilmiyorum.
Bahsettiğim uygulamayı yapan arkadaş ile tekrar görüşebilirsem buradan tekrar paylaşım yaparım kardeşim. Ama çok büyük bir problem olduğunu da düşünmüyorum. Yinede çözüm aramak mantıklı.
200*60*70 Otomasyonlu Akvaryum Tanıtım
Baloncuk atma derken tam olarak ne demek istediniz konuyu açarmısın biraz
Akvaryum Fiyat Tafsiye
Hocam internetle falan olmaz bu işler. Yani internetten fiyat bakarsın, bakarız, bakarlar. Önemli olan internetten bögedeki ya da yakın bölgedeki imalatçıları tespit edip yüz yüze veya telefonla kontak kurmak daha iyi sonuç getirir. Sıcak pazarlık olayı gibi düşün. Sorucu var alıcı var.
Balığım Neden Böyle Duruyor Olabilir ?
Öncelikle geçmiş olsun komple bir foto daha iyi bir bilgi akışı için gerekli. Bu kareye göre balıklar oksijensiz kalmış gibi duruyor. Su neden yarım dolu acaba? Ayrıntılı foto yüklerseniz daha iyi bir izlenim olur.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.