ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Aslı_naz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
13 Eylül 2011 09:22
Son Ziyaret:
28 Nisan 2012 23:49
Toplam Mesaj:
7 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Mihrican Atuğ
Doğum Tarihi:
28 Ocak 1982
Yaş:
42
İl:
Bursa
Meslek:
Muhasebe
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mihrican Atuğ

SON 7 MESAJI

Otomatik yemleme
Teşekkür ederim arkadaşlar..Bizim akvaryumcu Atman diye bi marka yemleme makinası verdi.Kullanan varmı acaba?Umarım sorun çıkarmaz.
Otomatik yemleme
Selam arkadaşlar.Otomatik yemeleme makinesi diye birşey varmış sanırım.Bayram boyunca evde olmayacağım için almayı düşünüyorum fakat nasıl bişeydir anlayamadım.Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Bu arada balıkları sp,yunus ve adını bilmediğim başka bir ciklet türü Akvaryumum 70 litre.
Akvaryuma dere kumu olurmu?

Selam arkadaşlar.60 litrelik akvaryumumda 4 sarı p.besleyeceğim.Taşlarım çok iri sp ler için uygun değilmiş.Silis kumu çok ince olduğu için çabuk dağılan bir kummuş o yüzden istemiyorum.Sizce dereden kum alıp akvaryuma koysam nasıl olur? Yada olmazmı?  

63 litrelik ciklet akvaryumu kurmak istiyorum
Teşekkür ederim arkadaşlar.S.p.Beslersem aksesuar olarak ne kullanabilirim.Silis kumunun çok ince olduğu için kullanımsız olduğunu söyledi akvaryumcu.Akvaryumumdaki taşlarda çok iri, sarı prenses için mutlaka silis kumu olmasımı gerekiyo?
Sarı prenses beslemek istiyorum,renlerini çok beğeniyorum.Arkadaşım deniz kabuğu koyarsan yavrular için çok iyi olur dedi.Sizce ne yapmalıyım????
63 litrelik ciklet akvaryumu kurmak istiyorum

Merhaba arkadaşlar.Daha önceki başarısız denememden sonra yeni bir akvaryum kurmaya karar verdim.Önceki akvaryumum çok karışıktı.5 tür vardı ve kum olarakta iri taşlar vardı.

Akvaryumu boşaltıp, silis kumu ile doldurmak ve 1 erkek 4 dişi sarı prenses bakmak istiyorum.Ancak akvaryumcum silis kumunun çok ince olduğunu ve suyu çok bulattığını söyledi.Sizce hangi kumu kullanmalıyım ve sarı prenses balığıyla beraber hangi balık türü uyumlu olabilir?

Dekorasyon olarak da ne kullanabilirim??

Yeni ciklet akvaryumum çok karışık oldu..
Fotoğraf:

Boyut (cm):70*30*30
Kapasite (litre):Tam olarak bilmiyorum
Canlılar:

Malzemeler:İç filtre,Su ısıtıcısı ve termometre

Akvaryum Bakımı:

Kullanılan Yemler:Akvaryumcunun verdiği kahverengi toz halinde bir yem.

Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:

 
Merhaba arkadaşlar.Yeni akvaryum kurdum fakat biraz bilinçsizce olduğunu bu sitedeki yazılanları okuduktan sonra anladım ve hatalarımı farkettim.Benimkisi biraz kalabalık ve karışık bir akvaryum olmuş.5 farklı tür var.Resimlere bakanlar tanıyacaklardır türlerini, ben tam olarak tanımıyorum ama sanırım 4 adet s.p.var,4 adet paslı ciklet sanırım yanlış bilmiyorsam,3 adet yunus,3 adet auratus,2 adet de kedi balığı olabilir yüzgeçleri turuncu renkli tam olarak ne oluğunu bilmiyorum.Ayrıca iki adette vantuz balığı var.Dişi erkek olayınıda bilmiyorum.Sürekli bi kovalamaca var.Kedi balıkları diğer balıkları kovalıyor.Büyük balıklar küçük balıkları kovalıyor.Pek huzurlu bir ortam yok akvaryumda anlayacağınız.Bugün bitane yunus balığım öldü.Bitane yunus balığınında yüzeyinde morarmalar var.Çok üzülüyorum bilinçsizce aldık balıkları ama bu bana tabiki tecrübe oldu.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardımcı olmalarını bekliyorum ve dekorasyon için neler yapmalıyım?  yunus balıklarım neden ölüyor olabilirler yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Merhaba arkadaşlar.Bende akvaryum hobisine yeni başlayanlardanım.Bu sitede çok faydalı bilgiler buldum.Hepinize teşekkürler.....

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.