ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
redbull06
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Mayıs 2006 17:46
Son Ziyaret:
06 Temmuz 2015 16:33
Toplam Mesaj:
82 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
osman m.
Doğum Tarihi:
05 Aralık 1978
Yaş:
45
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Ankara
discus

SON 10 MESAJI

Barları kırmızı discuslar
Uzun süredir  discus ile  uğraşırım discus ile kırmızı barlı balık görmedim. Demekki bilemdiğim çok şeyler var. Hayırlı olsun Ertan abi. Yİne kimsede olmayan balıklara sahip olmuşsun.
Maşallah demeyi unutmayalım.
 
Minik Üretimhanem...
http://www.petgarden.com.tr/incele.php?id=MjM3&kat=MTU=&kat1=MjY=&kat2=
Yunus bey bu ürünü ben kullanıyorum.Çok da memnunum ama afyonda bulabilirimisiniz bilmiyorum.İnternet sitelerinden araştırın isterseniz.
Boyası çıkan redmapler
Bu konu bence bütün a grade ve ünlü üreticiden balık temin etmek isteyen arkadaşlara ders olur.(bana da ders olur) Bu olay bence uzakdoğudan gelen balıkların ya gerçekten kaliteli balıkları getirilmiyor yada uzakdoğulu üreticiler bizlere balık getiren firmaları  kandırıyor.Sanırım ülkemizde bir kaç nesil üretmiş üreticiler var oralara bakmak lazım.
Red White Çiftim ve Yavrular
Bekir bey maşallah allah nazardan saklasın.Sİze bir sorum olacak metilenin acaba üstüne almasındaki etkisi ne acaba anlayamadım.
Discus ve Kurt
[QUOTE=oytun]Yaklaşık 1 sene önce bende vermiştim kurt aynen s,z,nki gibi topak halinde düşüp kumun altına girdi.Ben nasıl olsa balıklar bulup yer diye ilgilenmedim sonra iç parazit çıktı bütün balıklarımı kaybettim[/QUOTE]
 Konu hakkında aydınlatırmısınız ben çevremde ve büyüklerimin hepsinin beyazkurt ile büyüttüğünü görüyorum. Tecrübenizi bizimle paylaşırsanız .
Saygılar.
 
Discus ve Kurt
Forumda ilanlar bölümünü incelerseniz satan arkadaşlarımız var.
Saygılar.
 
Tabak Kadar Discuslar
Mert bey sizden gördüm artık üretimde 2 çiftim var onları yavrularından ayırır ayırmaz bende fotoğraflarını çekeceğim:D bu fikir için tehlif ücreti varsa ödeyelim:D
Maşallah çok güzel discuslarınız varmış.
 
ATMAN 3337 su kaciriyor
Ankarada olmuş olsa idiniz tanesini 1 ytl alabileceğiniz bir yer tarif ederdim ama malesef İstanbuldasınız bulamaz iseniz yine yardımcı olurum.
saygılar.
Midyeler Sorular - Cevaplar

Batuhan bey size bir sorum olacak ben discus besliyorum sizin anlattığınız kadarı ile nitrat düşmanı gibi görünüyorlar.Bu olay bizim için çok güzel ama bu midyeler üzerilerinde bakteri bulunduruyormu ve discus tankında beslenebilirliği ile ilgili bir bilginiz varmı.

saygılar
 
Murat Litov'un Özel Mesajına Tekzip

Ben bu konuda bildiğim tek şey sanırım bu sertifikaların fo olduğu için değil sağlıklı balık sertifikası, ama bunu bu forumda değil ama başka forumda verilen ilan aynen murat beyin bahsettiği gibi verildi .Elbette bu olay geçen yıl yapıldı ,adı geçen İthalatçı lütfen insanları salak yerine koymasın Ve geçen yıl başka sitelerdeki verdiği ilanlara baksın.Refet beyin ortaklık olayıda tamamen hayal.Çünkü bu konu yeni bir konu değil şimdi ona çamur at izi kalsın yapılmış.

saygılar.
 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.