ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
turkiyeyeMerkezi
Kullanıcı Grubu:
Kurumsal Üye
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Nisan 2011 15:56
Son Ziyaret:
07 Mart 2015 12:48
Toplam Mesaj:
232 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Zafer Bayraktar
Doğum Tarihi:
16 Haziran 1991
Yaş:
32
İl:
Bursa
Meslek:
Koruyucu Hekimlik
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Zafer Bayraktar

SON 10 MESAJI

Türkiye Yem Merkezi
[QUOTE=karakan87]Fiyatlara çok uygun demissiniz ancak başka bir sitede ben sepetimi daha uygun fiyata doldurdum.ama yinede başarılı bir siteleri var.[/QUOTE]

Son zamanlarda piyasaya yeni katılan isimler var. Yer edinmek için kar marjını biraz düşük tutabiliyorlar ve bu sebepten fiyatlarda farklılık olabiliyor. Maalesef bu durum bizi olduğu gibi bir çok kişiyi de üzmekte. Ancak biz yine de her durumda ürünümüzün arkasında durup müşterimizi memnun etmeye çalışıyoruz. Bu konuda elimizden gelenin en iyisini yapmaya özen gösteriyoruz.
BURSA YENİ BİR MAĞAZAYA KAVUŞTU
Bursa'ya yakışan bir mağaza olmuş. Tebrik ederiz, ve başarılarınızın devamını dileriz.
Türkiye Yem Merkezi
[QUOTE=ARES]Sanırım tanıyanlar yorum yazıyor....
Gitti gidiyordada satış yapıyorlar tropicana petshop . Bana arızalı ısıtıcıyı göndermişler  mesajları bile cevaplamıyorlar.
Alışveriş yapacak arkadaşlar kesinlikle dikkat etsin. 
ben kontrol etmeden onay verdim. yoksa kesinlikle ürüne onay vermezdim. Kullanılmış ürün bile olabilir. Kablosu sarılarak gönderilmişti.
Ben bir daha asla ama asla kendilerinden alışveriş yapmam. Kesinliklede önermem.
İsteyen olursa gitti gidiyordaki mesajlarıda copy paste yapabilirim. Ne olduklarını herkes görür.

[/QUOTE]

Tropicana petshop bize ait değildir, oradan aldığınız ve size gelen ürünlerden bizler sorumlu değiliz :) Biz sadece TürkiyeYemMerkezi olarak çalışıyoruz başka ismimiz veya hesabımız yoktur.


[QUOTE=Şenol Sinoğlu]Az evvel forumu okuduktan sonra siteye girip fiyat kıyaslaması yaptım. Yine forumda çok övgü alan bir siteden hazırladığım sepet 339 TL iken Türkiye yem merkezinde 380 TL tuttu

Ayrıca en basidi Tetra ex 1200 dış filtre birçok sitede 250-280 TL civarlarındayken (yeni aldım 250 TL'ye) Bu sitede 380 TL

Hizmetinizi bilmiyorum fakat fiyatları çok yüksek.
[/QUOTE]

Maalesef AnadoluPet ürünlerinin fiyatlarını biraz yükseltmek zorunda kaldık. AnadoluPet'in kendi tavsiye edilen fiyatlarını uyguladık.
içim gitti:/
Merhabalar; Ürünü ayırttık ama fiyatı hakkında henüz tam bir rakam söylemediler. Ürünün gramajına göre rakam vereceklermiş. Gerçekten muntazam bir kök seçtiği için Volkan beye teşekkür etmek isterim. Akvaryumun ölçüleri de kurtarmadığı için bizler hemen olaya el atalım istedik :) Baştan başa ortalama 170-180 cm uzunluğunda ve standart 60x60 akvaryumlara çok rahat oturacak bir yapıda. Önümüzde ki günlerde fiyatı,farklı açılardan resimleri ve tam ebatları ile sitemizde yayınlamaya alacağız. Sağlıklı ve mutlu hobiler dileriz.
Fluval g6 ve fluval g3 Türkiye de
[QUOTE=arna74]Hem ısıtıcı hem soğutuculu dış filtreler olmalı bence.
Her şeye ayrı ayrı para vermek zorunda kalıyoruz.
Isıtıcılı olanlar üretildi ama soğutuculu olanlar araştırıyorum varmı diye bulamıyorum 


En çok can sıkıcı olanda bi dünya kablo oldu akvaryumda :D
[/QUOTE]

Fluval tam istediğiniz tarz da dış filtreler için Ar-Ge sistemine başladı. Firma tatlı su kısmında ki yükselişinden sonra tuzlu su ağına da el attı. Tabi ülkemize kaç yıl sonra gelir yada kaç bin lira olur orası meçhul. :)
Fluval g6 ve fluval g3 Türkiye de
Dijital ekranında ısıyı gösteriyor ancak Eheim ın 2178 i gibi ısıyı arttırmıyor. Harici bir ısıtıcı kullanmanız gerekiyor.
Hikari Marka Yemler Satışa Sunulmuştur.
Uzun süredir beklenen Hikari marka balık yemleri BOZKAR DENİZCİLİK SU ÜRÜN. SAN VE DIŞ TİC LTD ŞTİ tarafından yasal ithalat ile ülkemize gelmeye başladı. Bir dünya devi firması daha böylelikle ülkemizde satışa başlamış oldu. Böylesine kaliteli ithal markalarının olduğu pazarda yerli üreticilerimizden de dev adımlar beklemekteyiz demeden geçemeyeceğim. 

Şimdilik 5 Farklı ürün ile satışa başladığımız skala en erken 2 ay içerisinde tekrar genişleyecektir. Güncel listeler aşağıdaki linktedir.

Her ürün kapalı ambalajı ile ve 100 er gramlık kovadan/ambalajdan bölme şeklinde satışa sunulmuştur.

Hikari Marka Yemler Hakkında
Hikari marka yemleri http://www.turkiyeyemmerkezi.com/catinfo.asp?src=hikari&x=0&y=0 adresinden 100 er gramlık ve kapalı ambalajlarında satılmaya başlamıştır. Çevirileri bizzat kendimizindir. Tüm ticari arkadaşlarımız kullanmakta özgürdürler. Böylesine kaliteli,dünya devi bir yemi ülkemize getiren Bozkar Denizcilik firmasına teşekkür ederiz. Saygılarımızla.
Fluval g6 ve fluval g3 Türkiye de
Yedek parça sıkıntımız yoktur sadece ön sipariş almamız yeterlidir ancak fiyat konusunda bizlerde gerçekten bu kadar ciddi bir rakam beklemiyorduk. Yurtdışı sitelerini ve forumlarını incelediğimizde rakamlar ne yazık ki bu şekilde çıkmaktadır.400 Euro gibi bir satış bedelleri var şuan. Ülkemiz kuruna endekslediğimizde 1200-1300 TL arasına tekabül etmektedir. Arada ki gümrükler vergiler ithalatçı karları düşünülünce bizlerde istemeye istemeye bu rakamları yazmak durumunda kaldık. Bursa'da bir bitkili akvaryum tankında şuan denemelerimiz gözlemlerimiz devam ediyor. Debisi az gelse de verdiği su berraklığı ve temizliği muazzam diyebilirim. Yakın zamanda resimleri ile konuyu güncellemiş oluruz. 
Saygılarımızla.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.