ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
skyblade
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Nisan 2011 11:02
Son Ziyaret:
20 Ekim 2023 13:10
Toplam Mesaj:
65 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Barış Koçak
Doğum Tarihi:
06 Nisan 1988
Yaş:
36
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Barış Koçak

SON 10 MESAJI

Perde kuyruk betta
Tül kuyruk betta olacak sanırım?
CO2 için bu tüp uygun mu?(Mayalı Sistem)
[QUOTE=MrBekir]Mayalı sistem için kullanacağım :) 28 bar basınca kadar dayanaklı sanırım max 28 bar yazıyor üzerinde, zaten açıklamam da pet şişe yerine daha bu sağlıklı olur demişim :)[/QUOTE]

Yapılmış bir çalışma mevcut, linkten inceleyebilirsiniz.

http://www.akvaryum.com/Forum/ysc_tupu_vequot;mayali_sistemvequot;_(yapim_asamasi)_k783237.asp
borik asit ( ACIDE BORIQUE) PH etkisi
Borik asit aynı zamanda bir böcek öldürücüdür. Mide yoluyla etki eder.(Böceğin yemesi gerekir.) Etkili bir böcek öldürücü olmasına rağmen Avrupa Birliğinde insana karşı potansiyel kanserojen etkilerinden dolayı ana aktif içerik olarak kullanılması yasaklanmıştır. Balıklarınıza ve  varsa diğer omurgasızlara ani/uzun süreli olarak geri dönülemez şekilde zarar verebilir. Bilgilerinize sunarım. 
CES AKVARYUM MALTEPE
Ben artık Gebze'de ikamet ediyorum. Bilgi kısmını değiştiremedim maalesef. Tekrar deneyeyim. Metroyla geldim buldum. Maltepe metro durağına 900m-1 km mesafede.
CES AKVARYUM MALTEPE
Pazar Günü Maltepe şubelerine uğradım. Gerçekten çok yardımcı oldular ve güler yüzle ilgilendiler. 8 adet kardinal balığı(Tanichthys albonubes) aldım. İstanbul'u çok iyi bilmediğim için detaylı tarif edemeyeceğim. Bağdat Caddesi Üzerinde Carrefour mağazasına sırtınızı verdiğinize hemen sol tarafındaki apartmanda. Girişi merdivenle, yer altına iniyorsunuz o yüzden araçla görmek biraz zor olabilir. En rahat Carrefour'a park edilip oradan yürüyerek bulmaya çalışabilirsiniz.  Sitelerinde iletişim kısmında harita üzerindeki işaretlemeleri mevcut.

Not: Eğer belirli bir tür arıyorsanız gitmeden önce aramanızda fayda var. Ben gittiğimde özellikle tetra türlerinin çoğu ellerinde kalmamıştı.
skyblade2014-06-17 16:26:05
sinek larvasindan canli yem
Merhabalar,

Yem için kullandığınız canlılar sivrisinek pupası, yani larva dönemini bitirip uçmadan önce geçirdiği evredeki sivrisinektir. Besleyici protein kaynağı olarak kullanılabilir. 

Fakat balık yemi olarak kullanımından ziyade, işimden dolayı Halk Sağlığı kısmında uyarmak isterim. Kendiniz için üretim yaparken aynı zamanda çevrenize de sivrisinek üretimine katkıda bulunuyorsunuz. Sivrisinek dişisi yumurtlamak için kan ihtiyacındadır. Bu ihtiyacı da en yakın canlıdan karşılamaktadır. Eğer üretim yaptığınız yer şehir içindeyse bu canlı genellikle insan olmakta ve çevre halkı bitmek bilmeyen bir sivrisinek sorunuyla karşılaşmaktadır. Bu hususa dikkatinizi çekmek istedim. Keyifli hobiler dilerim.
Makro Kiraz Karides Fotoğrafları.
Eveet aradan epey bir zaman geçti. Akvaryumumdaki kerevit popülasyonu aldı başını gitti.50 litrede 3 kerevitle başladığım macera oldu bize 28 kerevit. Sanırım yakında bunları verecek yer arayacağımBuyrun resimler:

İki Hava Motorunun Karşılaştırılması
[QUOTE=black_26]Anlaşılan serayı kullanmaya devam edeceğim burada yazılanlara göre tetratec'de de iş yok eheim da bakmıştım oda biraz sesliydi en güzeli aldıgım urune devam edeyim.
flat_kil arkadaşım resun marka ürünler sessiz diyorsun ama dikkat edersen 2 markanında resimlerini koydum ürünler birebir kopya bu yüzden seslerde aynı yorumlarınız için teşekkür ederim. İyi günler.
[/QUOTE]

Hailea markayı tavsiye edebilirim. En azından bir araştırın. yaklaşık 1,5 aydır uyuduğum odada ve nerdeyse hiç ses duymuyorum.
Makro Kiraz Karides Fotoğrafları.
Maalesef ilk mesajdaki fotoğraflar silindi eklediğim fotoğrafları bile hatırlamadığım için sonraki mesajlarda yenilerini yüklemeyi düşünüyorum

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.