ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kundeci
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Aralık 2010 21:34
Son Ziyaret:
26 Mayıs 2018 17:33
Toplam Mesaj:
13 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Abdullah .kurtulmuş
Doğum Tarihi:
07 Mart 1982
Yaş:
42
İl:
Sakarya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Abdullah KURTULMUŞ

SON 10 MESAJI

TÜRKİYE GENELİ Gemma Large Cichlid
Hayırlı olsunkundeci2013-01-24 09:25:12
Tekirdağlı Akvaristler Ortak Yem Alımı
Liste doğru. Hayırlı olur inşallah alım. Güven bey başından beri alımı takip ediyorum bu tür söylemler ve aksaklıklar her yem alımında oluyor onun için çok canınızı sıkmayın gerçi biz de biraz yem sıkıntısından acele ettik ve sizi sıkıştırdık kusura bakmayın.
İyi Çalışmalar...
Tekirdağlı Akvaristler Ortak Yem Alımı
İyi günler bende yem alımı uzadığı için mümkünse ilk gelecek Tropical Spirulina Super Forte tablet kutusundan 300gr artırarak toplamda 700 tablet almak istiyorum ve Tropical Spirulina tablet 300 gr dan vaz geçmek istiyorum.
Yani son durumda sadece Tropical Spirulina Super Forte tabletten 700 tablet olarak değiştirilmesini istiyorum böylece bu kova tamamlanmış olacaktır sanırım ve dağıtım başlayabilir.

Tekirdağlı Akvaristler Ortak Yem Alımı
Hayırlı olsun;

300 adet Tropical Spirutabin A Tablet

400 adet Tropical Spirutabin A Super Forte Tablet
Türkiye geneli,Sera Siporax Paylaşıma devam..... Son 50 Lt...
Kargo elimize ulaştı zorlu bir alım oldu. Başta Emre ve Emin beye emeği geçenlere takdir edilecek bir sabır gösterdikleri için teşekkürler diliyorum.
Frontosa larla ilgili bir kaç sorun ve yemler
Arkadaşım frontozalar ortama kolay kolay adapte olamıyorlar yavaşlar ben bir kaç gün gittigim zaman gelince 1 saat hiç haret etmeden kayalıkların rengine bulanıp durabiliyorlar. Ama rutin hareketlilik olan günlerde hareketten hiç etkilenmeyebiliyorlar sende yanlarına oturarak onları kendine alıştırabilirsin. Ben yanlarına oturunca bir süre sonra hareketleniyorlar ve camdan beni seyretmeye başlıyorlar yem atınca sevdikleri yemleri su yüzünden sevmediklerini dipte yavaş yavaş yiyorlar biraz seçiciler ben sırayla farklı tür yemler veriyorum. Ama sana onlarla daha fazla vakit geçirip onlara kendini alıştırmanı öneririm yanlız ortamda olunca bir kişi görünce hemen kaçmalara ve uzun süre saklanmalara başlıyorlar.
Fluval 305 mi tetratec 1200 mü?
Bana göre fluvaldan ses çıkmasının sebebi içteki motorun pervanesinin veya içteki şeffaf kapağın yerine tam oturtulmamasıdır. Ben de aynı sorunla bir kere karşılaşmıştım, çalışmaya devam ediyor ama sanki içinde hava varmış gibi bir ses çıkıyordu, onu düzgün yerleştirince sorun kalktı. Normalde bana göre fluval gayet sessiz çalışmakta.
sp akvaryumuna frontoza
Evet, anladım sanırım bu hevesimden vaz geçip sizin çağrılarınıza uyup yunus balıklarıyla çekiç kafalı balık beslemeyecem. Mesajlarınıza teşekkür ederim.
sp akvaryumuna frontoza
Yavru olarak alsam, büyüyünce(1 sene sonra) sp ve portakalları çıkarsam akvaryumdan 92*40*60(220litre) ölcülerinde bir akvaryum 1 e 4 d li bir frontoza kolonisine küçükmü kalır diyorsunuz ve  forontozonun alt sınırı nedir?
sp akvaryumuna frontoza
Arkadaşlar sp ve portakaldan oluşan bir akvaryumum var yaklaşık 200-220 lt ikiside daha yavru ama ben çekiç kafa balıkları daha çok seviyorum spler daha kolay diye almıştım ama ürkek ve çekiç kafa olmamalarından yanına, portakalları eleyip, yavru frontoza koysam olup olmayacagını merak ettim. Yardımcı olursanız sevinirim, tür tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.