ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hsme38
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
22 Aralık 2010 09:56
Son Ziyaret:
21 Şubat 2013 12:29
Toplam Mesaj:
20 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hasan eren
Doğum Tarihi:
20 Eylül 1984
Yaş:
39
İl:
Kayseri
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Bilginize İhtiyacım Var..
Bence de görüntü açısından güzel gözükmesi için çok dikkatli yapıştırmalısınız eğer silikonla yapıştıracaksanız dağılan silikonlar falan baya kötü görünür diye düşünüyorum.
Kuyruk erimesi mi acaba


Canlıdaki Belirtiler:Bir tane beyaz prensesimde kuyruk ve yüzgeçlerinde saçaklanma var ve sp lerin birinde de kuyruk kısmı saçaklanmaya başlamış giibi balıkların iştahları yerinde yem yiyorlar ve hareketsiz değiller. 
 Aceba bu kuyruk erimesi başlangıcı olabilir mi?
Komik ve Trajedi Balık/Akvaryum Hatıraları.

Bende ünüversiteye giderken bir akvaryum kurmuş ayrılmıştım memleketten babam sa olsun balıklar bana emanet düşüncesi ile iki güne bir tüm akvaryumun suyunu boşaltıp akvaryumu da güzelce parlatıp su dolduruyormuş. Tabi sonuç tüm balıklar mefta..

1 cm lik esneme

Sa olun Akif Bey gerçekten hızır gibi yetişiyorsunuz inanın çok yardımcı oluyorsunuz. Sista marka akvaryum silikonunu kayseride bulamadım başka bir markanın akvaryum silikonunu kullandım. Bir de sonuç da tüm akvaryum yeni yapılmadı sadece kayıt kuşak yapıldı çok beklemeye gerek yok sanırım dediğiniz gibi bu gün güzelce yıkayıp suyumu dinlenmeye bırakıyım hafta sonu da balıklarımı alırım inşallah.

Yeni akvaryum Kurulumu
Bence filitreniz yeterli gibi ancak eğer filitreyi çalıştırdığınız da suda aşırı bir haraketlenme oluyor  ve bu da balıklarınızı rahatsız ediyorsa ki edecektir daha küçük bi filitre edinebilirsiniz.
yeni akvaryum kurdum ne kadar beklemeliyim ?

Arkadaşlar konuya dışarıdan müdahil oluyorum ama bu yeni silikonun bi zararı var mı ? Zehirinin gitmesi gibi filan. Ben akvaryumuma bu hafta sonu kayıt kuşak yaptım akvaryum silikonu ile şimdi benim bir hafta akvaryum silikonunun zehrinin geçmesini mi beklemem gerekiyor? Ya da bu akvaryum silikonlarında da mı zehir oluyor kafam karıştı.

100*35*45h akvaryum için malawi
Merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım akvaryum için malawi türü tavsiyesi istiyorum. Yunus ve sarı prensesleri çok seviyorum. İkisi birlikte bakabilir miyim?
1 cm lik esneme

Teşekür ederim Akif Bey o zaman ben en azından yarın akşama kadar bekliyeyim ki iyice garanti olsun .



Arkadaşlar kafamı karıştıran bir durum daha var acaba kayıt kuşak için kullandığım bu silikon balıkları zehirler mi onun içinde ayrıca beklemelimiyim. Akvaryum silikonu kullandım sonuçta anti bakteriyel ama başka bi konuda silikon zehirler onun için bir hafta tuzlu su ile çalıştır diyen arkadaşlar var ne yapmalıyım?

1 cm lik esneme
Arkadaşlar merhaba; hafta sonu akvaryumu boşaltıp akvaryumun hem altına hem üstüne kayıt kuşak attım bakalım sağlam gibi gözüküyo ama daha su doldurmadım umarım işe yaramıştır. Silikonlar kurudu gibi en son kuşakları dün sabah yapıştırdım. Sizce ne kadar beklemeliyim su doldurmak için malum akvaryum öyle boş durdukça iştahım kabarıyor sabırsızlanıyorum.Tebessüm
1 cm lik esneme
Sa olun arkadaşlar yardımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekür ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.