ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
necati
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Nisan 2006 01:25
Son Ziyaret:
24 Kasım 2015 02:01
Toplam Mesaj:
63 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Necati
Doğum Tarihi:
27 Kasım 1981
Yaş:
42
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Necati Öztürk

SON 10 MESAJI

Balığın Kuyruğu Parça Parça
Sera Bactopur kullanın.Kutunun üzerindeki kullanım şekillerine uyun problem çözülecektir.
Ters dönen japon yavrum(Resimli)
Sinan Bey;
 
Yavrum sürekli aynı tarafa yatıyor.Ümidimi kesmedim ve dediğiniz gibi bir can taşıyordu  ve ben diğer 121 yavru japon balığım gibi onuda gözüm gibi seviyorum,hatta hasta olduğu için onu daha çok sevdiğimide belirtmeliyim.Hatta yem yemesi için onu suyun içinde avuç içime alıp yemleri avcuma döküyor ve günde 2 defa bu şekilde besliyorum (su yüzüne çıkamadığı için).
 Ayrıca sevginin sadece sözcük anlamı olmadığı bazen insanların bunları yaşamasının zor olduğunu tüm foruma yazadığınız cümlelerle hatırlattığınız için tarafınıza bir teşekkürü borç bilirim.
 
Saygılarımla
Necati Öztürk
Ters dönen japon yavrum(Resimli)
 Ölür dediğiniz japon yavrum halen yaşıyor ve boy atıyor,fakat hastalık devam ediyor.Resimlerde balığımın son hali görülmektedir.Bu hastalığa yakalanıp bir şekilde atlatan arkadaşlarımdan yardım rica ederim.
 
 
Saygılarımla
Necati Öztürk
Ters dönen japon yavrum(Resimli)
Öncelikle herkese merhabalar
Yaklaşık 1 yasında olan 122 japon yavrumdan bir tanesi hastalandı. Yaklaşık 10 seneden beri japon akvaryumum var. İlk kez böyle bir olayla karşılaştım. Konuyu kısaca anlatayım: .Japon yavrumun kardeşleri anladığım kadarıyla hastalanan kardeşlerinin kuyruklarını yemişler, daha sonra ben bu yavruyu başka bir akvaryuma aldım ve sera bactopur ile kuruğunu normal haline döndürdüm daha sonra boy olarak daha küçük olan diğer japon yavrularımın akvaryumuna koydum . 3 gün sonra bu yavru akvaryum zeminide ters olarak yatmaya başladı ortalama 2-3 haftadan beri bu konumda yem attığım zaman yerden yemeye çalışıyor. Azimli olduğunu söyleyebilirim çünkü suyun üst yüzeyine çıkmadan hala yaşıyor. Ne yapmalıyım? Bu şekilde bir olay yaşayan var-mı? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
 
Saygılarımla
Necati Öztürk
necati2008-09-24 20:15:01
japon karma

Savaş bey;

bu konunun mecburiyetle alakalı olan bi konu olduğunu sanmıyorum.ayrıca meleklerle japonların her akvaryumda sağlıklı bi şekilde yaşayamayacığını biliyorum ve zaten sadece benim akvaryumumda böyle bir sorunla karşılaşmadığımı da belirttim.konuyu yanlış anlamışsın.hayatta bazen imkansızlarda başarılabiliyor.sanada bu konuda şans dilerim.
 Yeni akvaryum hobisine başlayan arkadaşlarada tavsiyem aynı tür balıkları tanklarında beslemelidir.
 Ayrıca beta larıda fanusta bakmamaları konusunda uyarıyorum.özellikle betalarınızın güzelliklerini bozmayın
japon karma
http://img223.imageshack.us/img223/694/japon1sg1.jpg
 
Akvaryumumu büyüttüm.Resimdeki yavrular akvaryumun içindeki büyük japonların yavrularıdır.daha önceki yazılarımı okuyan ve hatırlayan arkadaşlar bileceklerdir.Ayrıca meleklerimle 2 seneden beri herhangi bir sorun yaşamayan japonlarım yine aynı meleklerimin olduğu akvarymumda yumurtlamışlardır ve 125 japon yavrularım halen yaşamaktadırlar (2 ayrı akvaryımda).Bu arada bazı arkadaşların akvaryum konusunda yeni olduğumu sanıp buna yakın msjlar attığını gördüğümden dolayı belirtmeliyim ki yaklaşık 10-11 senedir bu hobiye devam ediyorum ve evimde 4 adet akvaryumum  125 japon yavrum 3 anaç japon 2 melek ve 2 beta beslemekteyim.
 
Saygılarımla
Necati Öztürk
Japonum 2.kez yavruladı...(Resimli) 2.kez
güneş ışığıdan faydalandım.özellikle sabah günesinde bütün pencereleri açtım ve bu sekılde gayet de guzel ranklandıler.ayrıca en son resımdekı akvaryumdan baska 2.akvaryumumda da yıne yavru japonlar var 6 aylık onlar daha parlak renklı.
 
 
Saygılaırmla
Necati Öztürk
 
Japonum 2.kez yavruladı...(Resimli) 2.kez
 
Karma yavrular anne&baba
 
Saygılarımla
 
Necati Öztürk
necati2007-11-06 15:42:03

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.