www.teleskopakvaryum.com.tr


SarıalibeyÇevrim Dışı

Kayıt: 22/01/2010
İl: Trabzon
Mesaj: 238
SarıalibeyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2010 19:01
[QUOTE=bluesea] [QUOTE=Sarıalibey] [QUOTE=bluesea]Esra hanım göndereceğim iki linke bakarasanız, bu ürün için  fiyatınızın ne kadar yukarıda olduğunu farkedersiniz.
http://www.teleskopakvaryum.com.tr/detay.asp?id=822&CatID=581
http://www.hepsiburada.com/Liste/champion-cx-0098-hava-motoru/ProductDetails.aspx?productId=ptar8690286550508&categoryId=24001760
[/QUOTE]

http://www.teleskopakvaryum.com.tr/detay.asp?id=4277&CatID=576

http://www.hepsiburada.com/Liste/tetra-tec-ex-700-dis-filtre/productDetails.aspx?categoryid=24001754&productid=ptada402701028
[/QUOTE]
Bu kıyaslamanın mantığı nedir bunu pek anlayamadım Ali bey?
Yani ben yüzlerce ürün bulabilirim teleskop akvaryumda uygun olan ve hepsiburada veya diğer sitelerde pahalı ürünler ve yüzlercede kıyas linki koyabilirim.
Fakat Esra hanım "Daha uygun fiyata ürün bulduğunuzda lütfen bizi bilgilendirin ürünlerimiz herzaman Türkiye'nin en uygun fiyatları dahilinde satılıcaktır." söylemine sahip olduğu için bu iki linki gönderdim.
Benim amacım bu, peki sizin amacınız nedir? Teleskop akvaryumun fiyatını yükseltmesini mi bekliyorsunuz?
[/QUOTE]

Benim amacım fiyatlardaki çarpıklığı ortaya koymaktı.Teleskopun diğerlerinden pahalı sattığı ürünler olduğu gibi diğerlerinden uygun sattığı ürünlerde olduğunu göstermek istedim başka bir amacım yok.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

oliverzegÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 07/08/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 867
oliverzegÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2010 19:23
[QUOTE=Teleskop Akv.][QUOTE=ekullu]Katılıyorum size ancak dikkat ederseniz bu teleskop akvaryuma özgü bir durum değil oradaki tüm dükkanlar öyle, orası adeta bu hobinin ticarethane boyutu, amaç balık satmak. Pazarda elma satmaktan farkı yok yaptıklarının. Bilmiyormuş gibi davranırsanız ya da bilmiyorsanız çok güzel tufaya getirip farklı cinsler farklı cinsiyetler satabilirler. [/QUOTE]
 
Mağazamızda ki canlı balık satışları tamamen müşteri isteğine bağlı yapılmaktadır , Müşteri akvaryumdan istediği balığı gösterir ve elemanlarca yakalanıp paketlenir.. Yorumunuzda yazmış olduğunuz (dikkat ederseniz bu teleskop akvaryuma özgü bir durum değil oradaki tüm dükkanlar öyle, orası adeta bu hobinin ticarethane boyutu, amaç balık satmak. Pazarda elma satmaktan farkı yok yaptıklarının.) cümleleri bir kezde kendiniz okuyunuz..
 
Bağsetmiş olduğunuz firma Türkiye genelinin en köklü ve en büyük firmasıdır. Bulunduğu çiçek pazarındaki tüm mağazalarda dahil olmak üzere sektörün hareket bulduğu tek yerdir..
 
Eleştirilere açık olmakla birlikte , yapılan eleştirilerin ticari itibarı kötüleme içeriği taşıması durumunda avukatlarımızca alınan kayıtlar işleme konulucaktır..
 
Böylelikle asılsız yapılan yorumlar ve karalamalarda azalıcaktır..
 
Saygılarımla..
[/QUOTE]
Esra hanım daimi teleskop akvaryum müşterisiyim arkadaşlarıma şiddetle tavsiye eden biriyim .Ayrıca arkadaşlarımı bizzat kendim getirip oradan alışveriş yaptıran birisiyim .Fakat siz bu foruma eleştiri ve istek türü bir konu açmışsınız okuduğum kadarı ile köklü bir firma olduğunuzdan bahsediyorsunuz sizi kölü yapanlar bizleriz.Bizler sizden alışveriş yapıyoruz .Ve sizi büyük bir firma yapanda biz oluyoruz biz müşetileriniz.Ama eleştirilere karşılık avukatla takip tehditinde bulunuyorsunuz .Böyle büyük ,köklü bir firma ya yakışmayacak bir eleştiri ve hitab tarzınız var .Şimdi düşünür oldum acaba buraya iyi yorum yapanlarıda avukatla işlem açtırıp ödül veriyormusnuz diye .Daha önce hem kendime hemde arkadaşlarıma aldığım alışverişlerde fiyat 17 tl olan yemleri sana 10 olur diye bana özel bir hizmetmiydi yoksa bir arkadaşımızdaha yazmış etiket fiyatı bu ama yarı fiyatına veriyorlar bu ne çelişkidir diye oda hayret etmiş.Sizden avukat tehditi ile deil daha sağduyulu bir açıklama beklerdim kendi adıma telsekop benim gözümde 10 numara iken kendi yorumunuzla 5 yıldız kaybetmiş oldunuz.Bu mesajı yazmam kesinlikle tartışma vebenzeri şeyler yapmak değil bu konuyu bizim için açmışsınız artı olanı ve eksi olanı söylemek için yazıyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

OasisÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]14209,1[/B] [B]13593,3[/B]
Kayıt: 07/09/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 1613
OasisÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2010 21:19
Merak ettiğim konu hukuğun hangi alanından dava açılacağı.Ya siz kendinizi çok zeki sanıyorsunuz yada buradaki kişileri saf görüyorsunuz.Ticari karalama  olarak hangi mesaj buradan yapılıyorsa avukatınız burada sizden olumsuz bahseden her üyeye dava açmalı.Açın ama hangi vasıfla.Size yada sizin dışınızda herhangi bir alanda X firmasına kötü demek yotum yapmak ticari karalama değil yorumdur.Sizin avukat takibi kelimelerinizde ne kadar yapıcı bunu düşündünüzmü.
Yorumların bu şekle bürünmesindeki ilk mesajı yazan benim.Bana açın davanızı.İçeri girdim elemanınız bağırıyordu varmı balık isteyen malzeme isteyen.Bu açık ve net.Bunun nesini dava edeceksiniz.Karikatür gibi.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

huseyinnnÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 11/07/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 569
huseyinnnÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2010 22:02

Bir firma yöneticisisinin söyleyeceği sözler böyle olmamalı işte asıl o sözlerle ticari itibarınızı kaybediyorsunuz siz bence, sizi büyük firma yapan müşterilerinizse bu sözlerinizle onlarda nasıl bir imaj çizdiniz bir düşünün bakalım, Burda her arkadaş firmanızla yaşadığı sorunlarıda memnuniyetleride dile getiriyor bunları gözönünde bulundurmanız gerekir.

Siz ilk önce çalışanlarınıza telefonda bir sorun dile getirirken cevap olarak müşteriye ''sen dalgamı geçiyosun yaaa..'' diye ukalaca cevap vermemeyi, müşterilerle nasıl iletişim kurulması gerekli ufak bir eğitim vermenizide öneririm.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

OrdiBukoÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
[B]8845,1[/B]
Kayıt: 09/09/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 7741
OrdiBukoÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2010 23:15
[QUOTE=Teleskop Akv.]

Değerli Forum Üyeleri

Teleskop Akvaryum Web Site Yönetici olarak istek,şikayet ve önerilerinizi bu bölümden cevaplandıracağımızı ve değerlendiriceğimizi bilmenizi isteriz...
 
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.
 
-Daha uygun fiyata ürün bulduğunuzda lütfen bizi bilgilendirin ürünlerimiz herzaman Türkiye'nin en uygun fiyatları dahilinde satılıcaktır.
 
 
Saygılarımızla
Teleskop Akvaryum
[/QUOTE]

Konuyu bu şekilde kendiniz açmışsınız ancak şuan yorum yaparken çekiniyor insan. Şikayetini dile getirenlere yapılan muamele hoş olmamış. 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MysteryÇevrim Dışı

Kayıt: 16/08/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 487
MysteryÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2010 23:47
 Tartışmayı başından sonuna kadar okumamışda olsamda , eleştiri yapılana dava açılması bana mantıklı gelmedi. Mesela ben " teleskop akvaryum çok pahalı , müşterisiyle ilgisiz , balıklara karşı dikkatsiz davranıyor... " dediğim için  ve bana şirketin itibarinı zedelediğim için dava mı açılacak ? Ancak bir iftira atarsam mesela " teleskop akvaryum kredi kartımdan çift çekim yaptı sonra pata küte dövdüler " gibi  ve kanıtlayamazsam birde hakaret içeren bir şey yazarsam dava açılabilinir. 

 Ben Teleskop Akvaryum'a kolay ulaşabildiğim için , ekipman olarak aradıklarımın %90'ını bulduğum için memnunum.Eleştirienlerin arasında memnun olan müşterilerinizde var benim gibi fakat böyle şeyler yazarsanız bizlerden önce ticari kimliğinize kendiniz zarar verirsiniz :) 
kijthae2010-12-02 23:47:31

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

OasisÇevrim Dışı

Özel Üye
[B]14209,1[/B] [B]13593,3[/B]
Kayıt: 07/09/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 1613
OasisÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 00:09
Konuyu başka boyuta taşıyayım boşverin bu dava olayını.Hiç bir şekilde sonucu olmayacak unsurlar bunlar.Belki cevap olarak yazan kişinin anlatmak istediğide bu değildi.Neyse başka bir izlenimi yazıya dökelim.Akvaryum hobisinin temel unsuru nedir.Ekipmanlar ucuz pahalı olabilir kabulümdür ama her tür hobiciye hizmet edecek balık donanımına sahipmi birde bunu analiz etmek lazım.Mesela ben Tanganyika akvaryumlarına sahibim ve bu türlerden satın almak için Teleskop akvaryuma girdim.Hangi Tanganyika balıkları var?
Leptosoma-Yok
Frontosa- 5-6 adet (4-5 cm yavru)
Calvus-yok
Brichardi-7-8 adet (5-6cm)
Tropheus-(4-5cm 6-7 adet )
Bu türler koloni olarak beslenecek türler.Almaya gitseniz koloni kurabilmek için almayı planladığınız balık sayısında da hüsranla karşılaşabilirsiniz.Hiç büyük boy damızlık diyebileceğimiz balık satışı yok.
Malawi türlerinde de dikkat ettiğim kadarıyla %75-80 oranında erkek balık mevcut.Bilinçli olarak bu hobiyi yapan kişilerin balık konusunda arayacaklarını kesinlikle bulacaklarını düşünmüyorum.
 
 
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

GÖKHAN ÖZDEMİRÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 19/07/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 1703
GÖKHAN ÖZDEMİRÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 00:30
Burda dava edilecek bir mesaj varsa oda ESRA hanımın dava açmakla insanları susturup sindirmeye çalışma çabası olan mesajdır.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Kaan ERDALÇevrim Dışı

Kayıt: 16/06/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 452
Kaan ERDALÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 01:31
Balmumcu-Beşiktaş'taki şubenizden (sun pet shop) alışveriş yapmaktayım, bir eleştirim olacak...

Geçen hafta uğradım 1-2 öteberi almak için, o sırada yeni gelmiş bir melek kolonisi gördüm, orta boy, gerçekten de güzel balıklardı, tank üretimi olan ama hibrit olmayan manacapuru red shoulder türü balıklar. Sorumlu olduğunu sandığım arkadaşa bilgisini test etmek için "bunlar gerçek meleğe benziyor, altumla kırılmış güzel türler galiba" dediğimde, sanırım beni bilgisiz sandı ki "kırma değil orjinal" cevabını verdi. Aa altum diyerek satın alsam yanlış balığı alacaktım. Fiyattan bahsetmiyorum çünkü etiket olayı yok malesef sizde ve balığın fiyatını belirlemek sizin insiyatifinizde, tabi ki tankın üzerine cins ismi yazmak koşuluyla.

O akvaryumda "manacapuru red shoulder f3" vs gibi bir şey yazıp dilerseniz balık başı 100 tl koyun kimse bir şey diyemez ama lütfen balıklarınızı isimlendirin ve bilgisi benden az müşterilere yol gösterin, ayrıca fiyat bilgisini de etiketlere koyun, fiyatı fazla gelebilir bazı kişilere ama eve gidip internetten balıklarla ilgili bilgi alıp geri gelebilirler size. Ayrıca satış elemanlarınıza lütfen sattığı nadir balıklarla ilgi de bilgi verin, öğretin ki bizi de yanıltmasınlar...

Not: Tüm samimiyetimle söylüyorum; bu yazımı oradaki elemanınız okusa (ki okuyordur kesin) bana bir dahaki ziyaretimde nasıl davranır ne fiyat çeker bilemiyorum. Sizin hedefiniz ben ve benim gibi müşterilerde bu duyguyu uyandırmamaktır. Umarım bu tip temel sorunları kolayca aşarsınız...

Kolay gelsin...
Kaan ERDAL2010-12-03 01:34:34

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

oliverzegÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 07/08/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 867
oliverzegÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 20:06
http://www.akvaryum.com/Forum/member_profile.asp?PF=68290&FID=144
Yukarıdaki link esra hanımın profil bilgileri ve son ziyareti bu gün .
En son mesajımı 2.3 gün önce yazmış acaba yorumlara nasıl bir netlik getiricek diye merak ediyordum.Ve ogünlerde profiline baktığımda gün içinde online olduğunu gördüm fakat açtığı konuya bir şey yazmadığı için ilgisiz kaldığını sanıyorum .Yada artık konu ile ilgilenmiyor kapatılmasını bekliyor gibisinden.Bence artık bu konuya yazı yazmanın bir anlamı yok çünkü esra hanım bile  bir açıklama yapma gereği duymuyor görüşündeyim.Şahsen bu mesajlar sonrası bir özür mesajı bekler olmuştum .Bu ilgisizlik sonrası ondanda ümidimi kestim.
Saygılarımla ...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

OrdiBukoÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
[B]8845,1[/B]
Kayıt: 09/09/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 7741
OrdiBukoÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 20:22
[QUOTE=Teleskop Akv.][QUOTE=ekullu]Katılıyorum size ancak dikkat ederseniz bu teleskop akvaryuma özgü bir durum değil oradaki tüm dükkanlar öyle, orası adeta bu hobinin ticarethane boyutu, amaç balık satmak. Pazarda elma satmaktan farkı yok yaptıklarının. Bilmiyormuş gibi davranırsanız ya da bilmiyorsanız çok güzel tufaya getirip farklı cinsler farklı cinsiyetler satabilirler. [/QUOTE]
 
Mağazamızda ki canlı balık satışları tamamen müşteri isteğine bağlı yapılmaktadır , Müşteri akvaryumdan istediği balığı gösterir ve elemanlarca yakalanıp paketlenir.. Yorumunuzda yazmış olduğunuz (dikkat ederseniz bu teleskop akvaryuma özgü bir durum değil oradaki tüm dükkanlar öyle, orası adeta bu hobinin ticarethane boyutu, amaç balık satmak. Pazarda elma satmaktan farkı yok yaptıklarının.) cümleleri bir kezde kendiniz okuyunuz..
 
Bağsetmiş olduğunuz firma Türkiye genelinin en köklü ve en büyük firmasıdır. Bulunduğu çiçek pazarındaki tüm mağazalarda dahil olmak üzere sektörün hareket bulduğu tek yerdir..
 
Eleştirilere açık olmakla birlikte , yapılan eleştirilerin ticari itibarı kötüleme içeriği taşıması durumunda avukatlarımızca alınan kayıtlar işleme konulucaktır..
 
Böylelikle asılsız yapılan yorumlar ve karalamalarda azalıcaktır..
 
Saygılarımla..
[/QUOTE]

Kırmızı ile renklendirdiğim bölümde anlatılmak isteneni anlayamadım Esra hanım? Tek yer?
(Mehmet Ali Ağebey'in yorumunu merakla bekliyorum :)) OrdiBuko2010-12-03 20:31:03

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 20:48
[QUOTE=Teleskop Akv.][QUOTE=ekullu]Katılıyorum size ancak dikkat ederseniz bu teleskop akvaryuma özgü bir durum değil oradaki tüm dükkanlar öyle, orası adeta bu hobinin ticarethane boyutu, amaç balık satmak. Pazarda elma satmaktan farkı yok yaptıklarının. Bilmiyormuş gibi davranırsanız ya da bilmiyorsanız çok güzel tufaya getirip farklı cinsler farklı cinsiyetler satabilirler. [/QUOTE]
 
Mağazamızda ki canlı balık satışları tamamen müşteri isteğine bağlı yapılmaktadır , Müşteri akvaryumdan istediği balığı gösterir ve elemanlarca yakalanıp paketlenir.. Yorumunuzda yazmış olduğunuz (dikkat ederseniz bu teleskop akvaryuma özgü bir durum değil oradaki tüm dükkanlar öyle, orası adeta bu hobinin ticarethane boyutu, amaç balık satmak. Pazarda elma satmaktan farkı yok yaptıklarının.) cümleleri bir kezde kendiniz okuyunuz..
 
Bağsetmiş olduğunuz firma Türkiye genelinin en köklü ve en büyük firmasıdır. Bulunduğu çiçek pazarındaki tüm mağazalarda dahil olmak üzere sektörün hareket bulduğu tek yerdir..
 
Eleştirilere açık olmakla birlikte , yapılan eleştirilerin ticari itibarı kötüleme içeriği taşıması durumunda avukatlarımızca alınan kayıtlar işleme konulucaktır..
 
Böylelikle asılsız yapılan yorumlar ve karalamalarda azalıcaktır..
 
Saygılarımla..
[/QUOTE]
 
 
Öncelik ile herkese iyi akşamlar konuya hem eski bir akvaryumcu,hem bir hukukçu hemde hobici olarak bakmya çalışacam müsadeniz ile.
 
Esra Hanımın burada ima ettiği yanlış bir söz bulunmamaktadır,Esra Hanım burada eleştirilerin dozajını kaçırmamanız için tatlı bir uyarıda bulunmuş çünkü bazen istemedende firmayı karalayan yanlış yorumlar ağızlardan kaçabilir.Evet Esra hanım burada eğer firmanın adına leke gelecek eleştirilerde bulunulursa yasal yollara başvurma hakkı var,şunuda belirtiyim mutlaka kazanır.Esra Hanımın üsübuda gayet düzgün bence.


[QUOTE=oasis]Konuyu başka boyuta taşıyayım boşverin bu dava olayını.Hiç bir şekilde sonucu olmayacak unsurlar bunlar.Belki cevap olarak yazan kişinin anlatmak istediğide bu değildi.Neyse başka bir izlenimi yazıya dökelim.Akvaryum hobisinin temel unsuru nedir.Ekipmanlar ucuz pahalı olabilir kabulümdür ama her tür hobiciye hizmet edecek balık donanımına sahipmi birde bunu analiz etmek lazım.Mesela ben Tanganyika akvaryumlarına sahibim ve bu türlerden satın almak için Teleskop akvaryuma girdim.Hangi Tanganyika balıkları var?
Leptosoma-Yok
Frontosa- 5-6 adet (4-5 cm yavru)
Calvus-yok
Brichardi-7-8 adet (5-6cm)
Tropheus-(4-5cm 6-7 adet )
Bu türler koloni olarak beslenecek türler.Almaya gitseniz koloni kurabilmek için almayı planladığınız balık sayısında da hüsranla karşılaşabilirsiniz.Hiç büyük boy damızlık diyebileceğimiz balık satışı yok.
Malawi türlerinde de dikkat ettiğim kadarıyla %75-80 oranında erkek balık mevcut.Bilinçli olarak bu hobiyi yapan kişilerin balık konusunda arayacaklarını kesinlikle bulacaklarını düşünmüyorum.
 
 
 
[/QUOTE]
 
 
Bütün balıklardan mutlaka bulunduracaklar gibi bir şart yoktur ve ayrıca balıkların geliş tarihleri vardır belki siz gittiğinizde balıkların toptancılardan gelme tarihine yakındır,bu hoş karşılaşılacak bir olay.


[QUOTE=OrdiBuko] [QUOTE=Teleskop Akv.][QUOTE=ekullu]Katılıyorum size ancak dikkat ederseniz bu teleskop akvaryuma özgü bir durum değil oradaki tüm dükkanlar öyle, orası adeta bu hobinin ticarethane boyutu, amaç balık satmak. Pazarda elma satmaktan farkı yok yaptıklarının. Bilmiyormuş gibi davranırsanız ya da bilmiyorsanız çok güzel tufaya getirip farklı cinsler farklı cinsiyetler satabilirler. [/QUOTE]
 
Mağazamızda ki canlı balık satışları tamamen müşteri isteğine bağlı yapılmaktadır , Müşteri akvaryumdan istediği balığı gösterir ve elemanlarca yakalanıp paketlenir.. Yorumunuzda yazmış olduğunuz (dikkat ederseniz bu teleskop akvaryuma özgü bir durum değil oradaki tüm dükkanlar öyle, orası adeta bu hobinin ticarethane boyutu, amaç balık satmak. Pazarda elma satmaktan farkı yok yaptıklarının.) cümleleri bir kezde kendiniz okuyunuz..
 
Bağsetmiş olduğunuz firma Türkiye genelinin en köklü ve en büyük firmasıdır. Bulunduğu çiçek pazarındaki tüm mağazalarda dahil olmak üzere sektörün hareket bulduğu tek yerdir..
 
Eleştirilere açık olmakla birlikte , yapılan eleştirilerin ticari itibarı kötüleme içeriği taşıması durumunda avukatlarımızca alınan kayıtlar işleme konulucaktır..
 
Böylelikle asılsız yapılan yorumlar ve karalamalarda azalıcaktır..
 
Saygılarımla..
[/QUOTE]

Kırmızı ile renklendirdiğim bölümde anlatılmak isteneni anlayamadım Esra hanım? Tek yer?
(Mehmet Ali Ağebey'in yorumunu merakla bekliyorum :)) [/QUOTE]
 
 
Müşteri memnuniyeti diye birşey var ve Esra Hanım burada lütfen sizde müşterilerinizin eleştirlerini tatlılıkla cevaplayın ve dikkate alın.Sonuçta müşteri herzaman haklıdır.Yemeğe gidiyorum diye geniş yazamadım yemek sonrası daha detaylı yazmaya çalışacağım.Hayırlı akşamlar.Saygılar...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

oliverzegÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 07/08/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 867
oliverzegÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 21:14
Kulbinli hocam burada hakaret yok.
Eğer foruma müşteri memnuniyeti ve istekleri bakımından bir konu açılmış ise iyi yada kötü yönlerinide yazmak müşterilerinin hakkıdır.
Bir asker askerlik sanatını kabul etmiş ise ölmeyide göze almıştır gibisinden bir açıklama yapayım .
Eğer buraya konu açıldı ise iyimser yaklaşımları ve kötümser yaklaşımlarıda göze almıştır diye düşünüyorum.Fakat kötümser yaklaşımları avukat tehditi ile kendisini korumaya alıyor ise iyimser yaklaşanlarıda ödülendirmelidir diye düşünüyorum.Hukukta 2 bakış açısı vardır öğrendiğim kadarı ile.
Olmuşlar ve olucaklar.
Eğer kötü yönleri hakında şikayette bulunacağım diyor ise.Buraya konu açmak ile kötümser yorumlara kendisi zemin hazırlamıştır.Konunun amacı eksik gidermektir eksikler söylenmedikce giderilmez.
Eksiklerini dile getiremiyceksek bu konunun amcı nedir diye düşünürüm ben ve buradaki hiçbir arkadaşımız esra hanım gibi avukatla tehdit etmemiş ilk tehdit  de esra hanımdan gelmiştir burada bir nefsi müdafa var.:)) Neyse  bu konu amacından çıktı hukuk a doğru yol aldı. Bence artık gereksiz bir konu .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

GÖKHAN ÖZDEMİRÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 19/07/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 1703
GÖKHAN ÖZDEMİRÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 21:49
Eleştirilere açık olmakla birlikte , yapılan eleştirilerin ticari itibarı kötüleme içeriği taşıması durumunda avukatlarımızca alınan kayıtlar işleme konulucaktır..
 
Ticari itibarını düşünen firma düzgün elemanlar bulundurur,firmayı rezilde vezirde eden elemanıdır,yok dikkat etmiyorsa TİCARİ itibardan bahsetmez eleştiriler ne boyutta olursa olsun çünkü insanla remen kafa buluyorlar elamanları.zeus19812010-12-03 21:51:58

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir