ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
tsp7
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
17
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
22 Saat 13 Dakika önce
Toplam Mesaj:
145 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
19 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
muhammet erkan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Kayseri
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

muhammet erkan

SON 10 MESAJI

Green Terror Çift Yumurtladı
A.s dişi şuan yumurtları koruyor ama bi müddet sonra bence erkeği ayır bide hayvanları çok strese sokmayın fazla müdahale etmeyin. Yumurtalar döllenmese zaten mantarlaşma başlardı. 3-5 güne çıkarlar onlar çıkınca filtrenizin girişini yavruları çekmeyecek şekilde kapatın.
Green Terror Cinsiyet Belirleme
Akvrayumun genel bilgilerini (hacmi,filtrasyonu v.s.) ve fotosunu atarsanız daha çok yardımcı oluruz.
Green Terror Cinsiyet Belirleme
Öncelikle balığınızın formu aldığınızdamı böyleydi yoksa sonradanmı böyle oldu biraz hırpalanmış gibi akvaryumda tekmi balık. bu arada balığınız erkek.
Green Terror
Hocam ozamn akvaryumunuz 100 lt değil 150 lt civarı 100*40*40 sa. o litrede yinede zor çift bakmak. yedek bi tank alın en azından.60-70 lt lik enazından. bir müddet erkeği ana akvaryumdan ayırın dekorların yerini değiştirin 10 gün sonra tekrar ana tanka koyun. bide akvaryumun görselini paylaşırsanız daha iyi yorum yapabiliriz.
Green Terror
Aleykümselam. hocam o litrede gt çifti besleyemezsiniz erkek dişiyi çok hrpalayacaktır. bence hemen dişiyi ayırın ve daha büyük kapasiteli bir akvaryum edinin. önceden eş bile olsalar o litrede tekrar eşleşmeyeceklerdir. dişiye yazık olur.
86*45*60 Akvaryum Yeni Türe Geçiş.
İşte benim aklımdaki sorunlarda bunlar ama akvaryumum büyük ve apistolar küçük görselide güzel olsun istiyorum.bundan dolayı kararsızım.[:(]
Teşekkür ederim cevabınız için. Ramirezilerde su değerlerine karşı bi hasssaslık olduğu için çok düşünmedim. apistolar daha çok ilgimi çekiyor. diğer tavsiyelerinizdende severumlar büyük ve gösterişili oldukları için ilgimi çekiyor electric blue jack dempseyler çok güzel ama onları temin etmekde çok zor kayseride güzel gösterişli bir çift bulmak zor,balıkları görmeden almakda bana pek akılcı gelmiyor. ondan dolayı heralde 2 çift apisto ve dediğiniz türlerdeki tetralarla bir kolomi oluşturup apistolardan üretim yapmayı düşünüyorum.
Aslında aklımda bir çift diskus da düşünüyorum ama zorluk derecesi yüksek altından kalkabilirmiyim emin değilim.
Cevabınız için teşekkür ederim. yedek akvaryumum mevcut 1 adet 50 1 adette 100 litrelik yavrular için duran akvaryumum var hatta şuan içinde green terror yavrularını büyütüyorum. apistolar hoşuma gidiyor ve daha değerli daha kıymetli diye düşünüp onlara yöneliyorum 2 çift bakabilirmiyim aklımda bu var ayrıca yanına tetra türlerinden eklesem yavru almada sorun yaşarmıyım diye aklımda bu soru var. eninde sonunda ayırmam gerektiğinde serbest yüzüşe başladıklarında yavruları ana tanktan yavru büyütme tankına alsam yavrulara sorun olurmu acaba?
Severum Tankı Ve Tank Arkadaşları
Herkese hayırlı hobiler. 86*45*60 yandan sumplı akvaryumumda 1 çift severum bakabilirmiyim ve bakarken aynı anda üretebilirmiyim ? nelere dikkat etmek gerek?
çncelikle cevabınız için teşekkür ederim.evet flowerlara bende baktım ama eşli çok zormuş tek bakılması gerekiyormuş. channalar ilgimi çekti aslınd ama onlarda üretim yaptıktan sonra bulunduğum bölge itibarıyla sahiplendirmem zor. malawi baktım daha önce ama onlar pek akıllı değiller balık gibi balık onlar :)

Yokmu arkadaşlar yol göstrecek bir arkadaş?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.