ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
yarenaltay
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
24 Haziran 2025 20:55
Toplam Mesaj:
14 [0.50 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
10 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Yaren Altay
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Yaren Altay
SON 10 MESAJI
Japon Balığım Burhan Çok Hasta
[QUOTE=İnci Kefali]
Alvaryumun içini ve kumları yıkamayın. Bir dip çekimi aleti işinizi kolaylaştırır. Dediğiniz gibi suyun Bir kısmını eksiltip, yeni ve akvaryum suyu ile aynı sıcaklıkta suyu yavaş yavaş tanka ekleyin. Bu sırada balığı çıkarmaya gerek yok.[/QUOTE]
Akvaryum içinde yosun oluyor camlarını bu yüzden yıkıyorum, belki güneştendir diye akvaryumu direkt güneş almayan daha loş bir yere taşıdım fakat çözüm olmadı bu konuda bir öneriniz var mıdır
[QUOTE=TuRKeR]Burhan buhran geçirmiş. Allah rahmet eyleye.[/QUOTE]
Dalga geçilecek bir konu göremedim, en yakın arkadaşımı kaybetmem sizin için komik mi
[QUOTE=İnci Kefali]
Alvaryumun içini ve kumları yıkamayın. Bir dip çekimi aleti işinizi kolaylaştırır. Dediğiniz gibi suyun Bir kısmını eksiltip, yeni ve akvaryum suyu ile aynı sıcaklıkta suyu yavaş yavaş tanka ekleyin. Bu sırada balığı çıkarmaya gerek yok.[/QUOTE]
Akvaryum içinde yosun oluyor camlarını bu yüzden yıkıyorum, belki güneştendir diye akvaryumu direkt güneş almayan daha loş bir yere taşıdım fakat çözüm olmadı bu konuda bir öneriniz var mıdır
[QUOTE=TuRKeR]Burhan buhran geçirmiş. Allah rahmet eyleye.[/QUOTE]
Dalga geçilecek bir konu göremedim, en yakın arkadaşımı kaybetmem sizin için komik mi
[QUOTE=İnci Kefali]
Geçmiş olsun. İyi niyetiniz çok güzel ama arkadaşların anlattığı gibi tam doğru bir bakım olmamış. Yine de yeni başlayan arkadaşların yaptığı hatalarla karşılaştırınca sizinki çok daha iyi bir başlangıç. 30 litre kalan balığınız için bile küçük. Daha iyi bakılacağı vir yer bulabilirseniz verin ya da ömrünü tamamlayana kadar tanka canlı eklemeyin. Daha sonrasında tankınıza uygun canlı seçimi yapmaya çalışın. Keyifli hobiler
Su değişimini ne şekilde yapıyorsunuz?[/QUOTE]
Haftada 1 veya 10 günde bir olacak şekilde suyun yaklaşık 10 litre kadarını boşaltıp önceden bidonlara doldurup beklettiğim çeşme suyu ile değişim yapıyorum . Yaklaşık ayda bir olacak şekilde de akvaryumun içini ve kumları temizliyorum sadece su ile , bu işlemlerin hepsinde balığımı fanusa beklemeye alıyorum içindeyken yapmıyorum
[QUOTE=İnci Kefali]
Geçmiş olsun. İyi niyetiniz çok güzel ama arkadaşların anlattığı gibi tam doğru bir bakım olmamış. Yine de yeni başlayan arkadaşların yaptığı hatalarla karşılaştırınca sizinki çok daha iyi bir başlangıç. 30 litre kalan balığınız için bile küçük. Daha iyi bakılacağı vir yer bulabilirseniz verin ya da ömrünü tamamlayana kadar tanka canlı eklemeyin. Daha sonrasında tankınıza uygun canlı seçimi yapmaya çalışın. Keyifli hobiler
Su değişimini ne şekilde yapıyorsunuz?[/QUOTE]
Haftada 1 veya 10 günde bir olacak şekilde suyun yaklaşık 10 litre kadarını boşaltıp önceden bidonlara doldurup beklettiğim çeşme suyu ile değişim yapıyorum . Yaklaşık ayda bir olacak şekilde de akvaryumun içini ve kumları temizliyorum sadece su ile , bu işlemlerin hepsinde balığımı fanusa beklemeye alıyorum içindeyken yapmıyorum
[QUOTE=MasterChiefHakan]
Alıntıladığım metindeki yanlışları sıralayım müsadenizle:
30 litrede 2 adet japon balığı bakılmamalıdır. Bir adet için en uygun hacim en az 40 litredir. Biz bu öneriyi yapınca bazıları 40 litre bir japon için fazla gibi serzenişte bulunuyor, biz en ideal olanı söylüyoruz, "[U]Bir sorun yokken dipte ters durmaya başlamasın[/U]" şeklinde sorunlar yaşanmasın diye. Balıklar sürekli suya amonyak salgılar. Gerek solungaçlarından, gerek derilerinden ve gerekse dışkıları ile. Amonyak (ya da suda çözünmüş hâli olan amonyum) zehirlidir ve balıkları yavaş yavaş zehirler. Akvaryum hacmi ne kadar fazla olursa zehirlenme oranı o denli az olur. Ayrıca azot döngüsü olmalı akvaryumda, Bu konudaki makalenin linkini aşağıda bırakıyorum.
Petshop'tan balık ve balıkla ilgili hiçbir şey (yem, dekor, filtrei malzeme...) alınmamaldır. Bunlar akvayrumcudan alınmalıdır. Dükkanın levhasında petshop yazan yerlerden uzak durun. Akvaryum (akvaryumcu) yazmalı levhada. Akvaryum konusunda uzman olmayan hatta hiç bilgisii olmayan petshopçular müşterilerini bilerek kandırıyor veya bilgisizlikten yanlış bilgi vererek canlı ve cansız ürün satmak istiyorlar. Örneğin filtrenizi de oradan aldıysanız kesinlikle japon balıkları ve akvaryumunuz için yanlış bir seçim olmuştur. Görsel ve bilgi paylaşırsanız o konuda da yorum yapabiliriz. Sizin kullandığınız yem de japon balıkları için hatalı seçim olmalı. Yemin de görselini paylaşırsanız, yorum yapıp yem tavsiyesinde bulunabiliriz. Ayrıca akvaryumun da genel bir fotoğrafını ekleyin, bundan sonrası için tavsiyelerde bulunanlar olacaktır.
Bu makaleyi öncelikli okuyun lütfen:
[URL]https://www.akvaryum.com/yeni_tank_sendromu_ve_azot_dongusu_makaler_21_5823.asp[/URL]
Daha sonra bu makaleyi de okumalısınız:
[URL]https://www.akvaryum.com/carassius_auratus_(japon_baligi)_tatlisur_7_70.asp[/URL][/QUOTE]
Önerileriniz için teşekkür ederim, petshop derken akvaryumcuyu kastetmiştim böyle bir isim farkı olduğunu bilmiyordum ama direkt akvaryumcudan tedarik ettim. Kullandığım filtre ve yemi de araştırarak almıştım hem internet hem tecrübeli kişilere danışarak. Balıklarıma çocuklarım gibi bakıyordum bir gün bile ilgilenmediğim bir günüm olmadı. Maalesef elimden gelen her şeyi yapmama rağmen veda vaktimiz gelmiş. Umarım mutlu bir hayat verebilmişimdir. 30 litrede 2 balığım vardı evet ama küçük balıklar olduğu için ve su değişimini haftada bir yaptığım için sorun olmayacağını düşünmüştüm belki de siz haklısınız.. Önerileriniz için çok teşekkür ederim dikkate alacağım. Güzel evlatlarım için her şeyi yaparım.
[QUOTE=MasterChiefHakan]
Alıntıladığım metindeki yanlışları sıralayım müsadenizle:
30 litrede 2 adet japon balığı bakılmamalıdır. Bir adet için en uygun hacim en az 40 litredir. Biz bu öneriyi yapınca bazıları 40 litre bir japon için fazla gibi serzenişte bulunuyor, biz en ideal olanı söylüyoruz, "[U]Bir sorun yokken dipte ters durmaya başlamasın[/U]" şeklinde sorunlar yaşanmasın diye. Balıklar sürekli suya amonyak salgılar. Gerek solungaçlarından, gerek derilerinden ve gerekse dışkıları ile. Amonyak (ya da suda çözünmüş hâli olan amonyum) zehirlidir ve balıkları yavaş yavaş zehirler. Akvaryum hacmi ne kadar fazla olursa zehirlenme oranı o denli az olur. Ayrıca azot döngüsü olmalı akvaryumda, Bu konudaki makalenin linkini aşağıda bırakıyorum.
Petshop'tan balık ve balıkla ilgili hiçbir şey (yem, dekor, filtrei malzeme...) alınmamaldır. Bunlar akvayrumcudan alınmalıdır. Dükkanın levhasında petshop yazan yerlerden uzak durun. Akvaryum (akvaryumcu) yazmalı levhada. Akvaryum konusunda uzman olmayan hatta hiç bilgisii olmayan petshopçular müşterilerini bilerek kandırıyor veya bilgisizlikten yanlış bilgi vererek canlı ve cansız ürün satmak istiyorlar. Örneğin filtrenizi de oradan aldıysanız kesinlikle japon balıkları ve akvaryumunuz için yanlış bir seçim olmuştur. Görsel ve bilgi paylaşırsanız o konuda da yorum yapabiliriz. Sizin kullandığınız yem de japon balıkları için hatalı seçim olmalı. Yemin de görselini paylaşırsanız, yorum yapıp yem tavsiyesinde bulunabiliriz. Ayrıca akvaryumun da genel bir fotoğrafını ekleyin, bundan sonrası için tavsiyelerde bulunanlar olacaktır.
Bu makaleyi öncelikli okuyun lütfen:
[URL]https://www.akvaryum.com/yeni_tank_sendromu_ve_azot_dongusu_makaler_21_5823.asp[/URL]
Daha sonra bu makaleyi de okumalısınız:
[URL]https://www.akvaryum.com/carassius_auratus_(japon_baligi)_tatlisur_7_70.asp[/URL][/QUOTE]
Önerileriniz için teşekkür ederim, petshop derken akvaryumcuyu kastetmiştim böyle bir isim farkı olduğunu bilmiyordum ama direkt akvaryumcudan tedarik ettim. Kullandığım filtre ve yemi de araştırarak almıştım hem internet hem tecrübeli kişilere danışarak. Balıklarıma çocuklarım gibi bakıyordum bir gün bile ilgilenmediğim bir günüm olmadı. Maalesef elimden gelen her şeyi yapmama rağmen veda vaktimiz gelmiş. Umarım mutlu bir hayat verebilmişimdir. 30 litrede 2 balığım vardı evet ama küçük balıklar olduğu için ve su değişimini haftada bir yaptığım için sorun olmayacağını düşünmüştüm belki de siz haklısınız.. Önerileriniz için çok teşekkür ederim dikkate alacağım. Güzel evlatlarım için her şeyi yaparım.
Dropsy Tedavisi
[QUOTE=xellence07]
ilk once tuz attmış iseniz su değişimi yapın eklenen su dinlenmiş+ akvaryum ısısı ile yakın olmalıdır eklersen yavaş ekleyin 2. teşhisi koymuşsunuz başlamanızı oneririm ve gobek cok şişik gelmedi bana benim orandalarım daha şişi yuzerken zorlanıyor takla vs atıyor ama boyle yan yatıp durmuyor sadece bazen karantinaya aldımdan kucuk alandan olması gerek hareketsiz ters tabanda kalıyor buda normaldir
sizin balığınız hepmi boyle ara sıramı [/QUOTE]
Maalesef burhanı kaybettim, önerilen dozda uygun ilaçla tedaviye başladım ama sanırım geç kaldım ve küçük bünyesi de daha fazla dayanamadı, ilacı ilk verdiğimde iyi tepki vermişti gayet yüzmeye başlamıştı fakat sonra maalesef bana veda etme vaktinin geldiğini düşündü.. Hiçbir zaman böyle değildi her şey 2 gün içerisinde çok hızlı gelişti ona gözüm gibi bakıyordum umarım acı çekmeden mutlu bir hayat verebilmişimdir ona
[QUOTE=xellence07]
ilk once tuz attmış iseniz su değişimi yapın eklenen su dinlenmiş+ akvaryum ısısı ile yakın olmalıdır eklersen yavaş ekleyin 2. teşhisi koymuşsunuz başlamanızı oneririm ve gobek cok şişik gelmedi bana benim orandalarım daha şişi yuzerken zorlanıyor takla vs atıyor ama boyle yan yatıp durmuyor sadece bazen karantinaya aldımdan kucuk alandan olması gerek hareketsiz ters tabanda kalıyor buda normaldir
sizin balığınız hepmi boyle ara sıramı [/QUOTE]
Maalesef burhanı kaybettim, önerilen dozda uygun ilaçla tedaviye başladım ama sanırım geç kaldım ve küçük bünyesi de daha fazla dayanamadı, ilacı ilk verdiğimde iyi tepki vermişti gayet yüzmeye başlamıştı fakat sonra maalesef bana veda etme vaktinin geldiğini düşündü.. Hiçbir zaman böyle değildi her şey 2 gün içerisinde çok hızlı gelişti ona gözüm gibi bakıyordum umarım acı çekmeden mutlu bir hayat verebilmişimdir ona
[QUOTE=fishhyy]arenaltay]
Hayır olmadı zaten sınav haftam olduğu için değişiklik yapamadım , en son 3 gün önce suyundan bir 5 litre kadar tazeledim ve filtresini temizledim ama bunlar yaptığım haftalık rutinler her zaman yaparım
suyu hızlı boşaltmış olma ihtimaliniz var mı[/QUOTE]
Balıklarım içindeyken su değişimi yapmıyorum farklı bir kaba koyuyorum onları etkilenmesinler diye, maalesef dün canım balığım burhanı kaybettik gerekli her şeyi yapmama rağmen dayanamadı..
[QUOTE=fishhyy]arenaltay]
Hayır olmadı zaten sınav haftam olduğu için değişiklik yapamadım , en son 3 gün önce suyundan bir 5 litre kadar tazeledim ve filtresini temizledim ama bunlar yaptığım haftalık rutinler her zaman yaparım
suyu hızlı boşaltmış olma ihtimaliniz var mı[/QUOTE]
Balıklarım içindeyken su değişimi yapmıyorum farklı bir kaba koyuyorum onları etkilenmesinler diye, maalesef dün canım balığım burhanı kaybettik gerekli her şeyi yapmama rağmen dayanamadı..
Kumdaki Kötü Görüntü
Sanırım bu kum akvaryum için uygun olmamış, daha iri taneli bir kum n diğer türlü sürekli bu kumu temizlemen gerekir hem küf hem yosun oluşturur su kalitesini bozar
Sanırım bu kum akvaryum için uygun olmamış, daha iri taneli bir kum n diğer türlü sürekli bu kumu temizlemen gerekir hem küf hem yosun oluşturur su kalitesini bozar
Dropsy Tedavisi
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/260973/010620251037261.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/260973/010620251037411.jpg[/IMG]
5 aydır baktığım japon balığım canım evladım Burhan dropsy oldu. Tedavisi için flagyl kullanmayı düşünüyorum. 24 saattir burhan bu şekilde yatıyor birazdan eczaneden ilacı almaya gideceğim . Akvaryum 25 litrelik ve filtresi mevcut. Bu ilacı nasıl uygulayacağım bana bilgi verebilir misiniz. Dün gece suya bir iki çimdik kadar kaya tuzu eritip atmıştım iyi gelir diye . Suyu yenilememe gerek var mıdır?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/260973/010620251037261.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/260973/010620251037411.jpg[/IMG]
5 aydır baktığım japon balığım canım evladım Burhan dropsy oldu. Tedavisi için flagyl kullanmayı düşünüyorum. 24 saattir burhan bu şekilde yatıyor birazdan eczaneden ilacı almaya gideceğim . Akvaryum 25 litrelik ve filtresi mevcut. Bu ilacı nasıl uygulayacağım bana bilgi verebilir misiniz. Dün gece suya bir iki çimdik kadar kaya tuzu eritip atmıştım iyi gelir diye . Suyu yenilememe gerek var mıdır?
[QUOTE=Ers1905]
Akvaryumda ani bir değişiklik oldu mu yakın zamanda?[/QUOTE]
[QUOTE=Ers1905]
Ek olarak balığımın bu kadar hasta olduğunu farkedince akvaryum suyunun %70i kadarını değiştirdim ama eski sudan da ayırıp koydum yani su yüzünden mi hasta oldu diye düşünüp, bu işlemi 1 saat önce yaptım
[QUOTE=Ers1905]
[QUOTE=Ers1905]
Ek olarak balığımın bu kadar hasta olduğunu farkedince akvaryum suyunun %70i kadarını değiştirdim ama eski sudan da ayırıp koydum yani su yüzünden mi hasta oldu diye düşünüp, bu işlemi 1 saat önce yaptım
Evet yaşıyor , diğer balık onu dürttükçe kalkıp yüzüyor düzeltmeye çalışıyor kendini sonra geri dibe çöküyor
[QUOTE=Ers1905]
Yaşıyor mu hala? Durumu pek iç açıcı gözükmüyor.[/QUOTE]
Evet yaşıyor , diğer balık onu dürttükçe kalkıp yüzmeye çalışıyor düzeltiyor kendini ama sonra yine dibe çöküyor
Evet yaşıyor , diğer balık onu dürttükçe kalkıp yüzüyor düzeltmeye çalışıyor kendini sonra geri dibe çöküyor
[QUOTE=Ers1905]
Yaşıyor mu hala? Durumu pek iç açıcı gözükmüyor.[/QUOTE]
Evet yaşıyor , diğer balık onu dürttükçe kalkıp yüzmeye çalışıyor düzeltiyor kendini ama sonra yine dibe çöküyor
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/260973/310520252307401.jpg[/IMG]
5 Aydır baktığım japon balığım bir sorun yokken dipte ters durmaya başladı, akvaryum 30litrelik ve toplam 2 japon balığı olarak yaşıyorlar, filtre kullanıyorum ve akvaryumda başka canlı yok, hasta olduğunu farkedince suyunu değiştirdim ve yem vermeyi kestim ne yapacağım
Petshopun verdiği kuru yemi kullanıyordum ve haftada bir haşlanmış bezelyenin kabuğunu soyarak veriyordum, du değiştirme sıklığım da 15 günde bir oluyordu suyun tamamını değiştirmiyordum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/260973/310520252307401.jpg[/IMG]
5 Aydır baktığım japon balığım bir sorun yokken dipte ters durmaya başladı, akvaryum 30litrelik ve toplam 2 japon balığı olarak yaşıyorlar, filtre kullanıyorum ve akvaryumda başka canlı yok, hasta olduğunu farkedince suyunu değiştirdim ve yem vermeyi kestim ne yapacağım
Petshopun verdiği kuru yemi kullanıyordum ve haftada bir haşlanmış bezelyenin kabuğunu soyarak veriyordum, du değiştirme sıklığım da 15 günde bir oluyordu suyun tamamını değiştirmiyordum
SON MESAJLAR
- Bitkili Akvaryum (hitech) B.CENİK, 03:56
Akvaryum Tanıtımı - Siyanobakteri Ve Tanımlayamadığım Yosun Sorunu CoryCory, 03:16
Yosun - Green Moscow Lepistes AreS, 02:34
Canlı Doğuranlar - Discus Yavrulama Cyber_Scout, 02:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Melek Akvaryumu TTezcan, 01:58
Yeni Üye Forumu - Tür Önerisi Hidro Dinamik, 01:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sp + Iceman + Demasoni Kaç Tane Besleyebilirim? alazcn, 00:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Yem Yememe, Zayiflama, Ölme M0nty, 00:25
Hastalıklar ve İlaçlar - 30 Litre Akvaryum İçin Ne Önerirsiniz ? M0nty, 00:23
Yeni Üye Forumu - Akvaryum İçin Tasarım Kök M0nty, 00:20
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Dişi Beta Balığı Sağlıklı Mı M0nty, 00:15
Labirentliler - Axalotl Aldım Aguamentist, 00:04
Akvaryum Tanıtımı - Tür Önerisi Aguamentist, 23:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistesin Kafa Kısmı Garip Bir Hastalık Var Aguamentist, 23:37
Hastalıklar ve İlaçlar - 108x45x55 Akvaryuma Tür Önerisi xfuriousx, 23:28
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Discus Tür Önerisi miracemir, 23:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bıktım bu Astronotların renk değiştirmesinden merutay, 22:21
Güney Amerikan Cichlidleri - Ağaç Dallarından Tasarım Muhammedbedri, 21:57
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Japon Ve Betta Akvaryumlarım. Jeppe, 21:36
Akvaryum Tanıtımı - Walstad Deneyimi Hobimus, 21:09
Yeni Üye Forumu - 40x40 Akvaryuma 6 Mm Yetermi KaanE, 19:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Küp Akvaryum Işık Önerisi KaanE, 19:29
Yeni Üye Forumu - Su Düzenleyici Canahsha, 17:10
Malzemeler ve Yemler Forumu - Betta Balığım Geri Yuva Yapmıyor Neothauma, 16:50
Yeni Üye Forumu - Beta Balığı Dipte Yatma Yan Yatma Sorunu M0nty, 16:12
Hastalıklar ve İlaçlar - L144 Tül Vatoz omerh, 16:11
Kedi Balıkları Tanıtımı - Deniz Akvaryumu Sonrası Bitkili Ashina, 13:33
Akvaryum Tanıtımı - Karides Akvaryumumdaki Beyaz Kıl Gibi Parazitler Orhan76, 13:26
Hastalıklar ve İlaçlar - Sp Doğum Süreci Hk. AnıL57, 11:47
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Beta Yavruları Su Degısımı İnci Kefali, 10:06
Yeni Üye Forumu - Cate Marble Mi Midas Mı Burakbora74, 09:50
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Parvula Mini Tabanı Ne Zaman Kaplar Ömer t, 02:22
Bitki Türleri ve Bakımı - Deniz Kenarından Doğal Taş Yollayabilecek Hobidaş benaykut55, 01:14
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Melek Akvaryumu TTezcan, 00:51
Yeni Üye Forumu - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 00:48
Akvaryum Tanıtımı - Mavi Melek Karides Akvaryum Kurulumu Ashina, 00:47
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - German Ram Yüzgeçlerde Ve Burunda Mikrokurtlar İlkerAyas, 00:28
Hastalıklar ve İlaçlar - 60*30*40 Nature High Tech Denemesi :) kubilaykoparan, 00:11
Akvaryum Tanıtımı - L144 Tül Cüce Ve Siyah Tül Cüce Vatoz Arayışım Var erenpusat8, 23:46
Kedi Balıkları Forumu - Akvaryum İç Filtre Önerisi baron70, 22:40
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Aquel Ultramax Filtre Hakkinda yorgunsair, 22:08
Filtreleme Seçenekleri - Vıraklayan Gurami - Trichopsis Vittata 40 Lt Lowt İnci Kefali, 21:36
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Furkan tarık, 21:18
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Parlayan Gurami İnci Kefali, 19:37
Labirentliler - Astro As2208 KaanE, 19:36
Yeni Üye Forumu - Frontoza Balıkları İnci Kefali, 18:17
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Sıvı Gübre Nasıl Hazırlanır ? ufukkisikk, 17:23
Taban ve Gübreleme - 90*45*45 Natural Style mrah, 16:00
Akvaryum Tanıtımı - Walstad Deniyorum Ibrahim_1, 15:35
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Sump Sistemi scorpion26, 15:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Tam Damızlık Transgebetik Tetra tarikyksl 07:25
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 07:01
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 06:43
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 06:43
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 05:34
- Hobiye Ara Bitkili Akvaryumu Satıyorum teksas_tombiks 04:23
- Cüce Vatoz Yavruları gürkanbey 00:25
- Channa Bleheri Rainbow Denizhann 23:36
- Eheim Reeflex Uv Filtre 350 7 Watt Hiko 23:35
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 23:35
- Damızlık Severum, Geophagus, Guianacara djally 23:06
- Saz Bitkisi Furkann 21:47
- Aydınlatmalar, Dophin Şelale Filtreler Serdariekrem 21:41
- 2.67 Tüp Furcifer 21:32
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 21:32
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 21:32
- Bitki,kum,taş livadi 19:50
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 19:18
- Çizgili Ve Altın Elma Salyangozu GOLDFISH 19:18
- Balıklar Komple Satılık metsi 19:12
- Karışık Birçok Tür Vardır OrhuN Sarı 19:03
- Sajica Yavrularım Sahiplendirilecektir.. Ulubey35 18:56
- Eheim Professionel 4+ egedin 17:45
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 17:45
- Bitki Çeşitleri emreemin 16:42
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 15:38
- Super Red / Lda16 / L144 Siyah Tül Kuyruk Vatoz kopruluonur 14:27
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 14:27
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 14:27
- Oase Scaperline Soil 9lt Brown Aktif Bitki Toprağı Thunderbird 14:01
- Lda 16 Düz Ve Siyah Tül sirhill 13:53
- Power Led Takas dus_zamani 13:41
- Microfex Canlı Garantili Gönderim Rafayel 13:17
- Seachem Amguard Rafayel 13:17
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 12:33
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 12:33
- Güney Amerika Cichlidleri Ramboy 12:17
- Power Led Armatür pichamsi 12:15
- Bitki , Sıvı Gübre , Ramshorm CevdetSERBEST 12:10
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 12:10
- Grindal Set Ve Mikrofex 300 AtlasPoyraz 11:39
- Beyaz Kurt Kültürü & Yetişkin Artemia Kültürü Amati340 11:12
- Su Piresi Kültürü+ Yeşil Su & Infusoria Kültürü Amati340 11:12
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 11:12
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 11:12
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 10:47
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 10:18
- Eheim Marka Kampanyalı Orijinal Ürünler EvcilAl 10:18
- Ramirezi Çifti koyu 10:07
- 5 Erkek Saulosi Emirk 10:07
KULLANICILAR
- 18 Online Kullanıcı, 10 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.