ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
PufferKingdom
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
59
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
1 saat 55 dakika önce
Toplam Mesaj:
173 [0.85 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
73 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Uzay Yıldız
Doğum Tarihi:
01 Temmuz 2004
İl:
Balikesir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Uzay Yıldız

SON 10 MESAJI

Betta Hk
Aşırı bitki örtüsü gerekir, ayrıca betta için çok iyi bir ortam hazırlamalısınız. Betta bir şeye uyuz olursa hareket eden her şeyi suçlu görüyor nedense v( ‘.’ )v
[EDIT]PufferKingdom,2025-11-29 12:03:02[/EDIT]
30 Lt Akvaryum Canlı Önerisi
Cüce puffer!!! Hareketli, her şeyi merak edip inceleyen aşırı zevkli bir canlı. Bakımı basit fakat biraz maliyetli :3

[QUOTE=PufferKingdom]Cüce puffer!!! Hareketli, her şeyi merak edip inceleyen aşırı zevkli bir canlı. Bakımı basit fakat biraz maliyetli :3
Onun dışında 1 adet erkek cüce gurami çok zevkli olur...
Seni tanıyabilir ve seni gördüğünde su tükürür, heyecanlanır.
Ayrıca sıkılınca felan akvaryumu düzenliyorlarฅ^•ﻌ•^ฅ
Benim guramim bitkilerin kopan yapraklarını alıp kayaların arkasına saklıyor, lepistes otlarının yerlerini değiştiriyor vs.
[/QUOTE]
Acemi Beta Balığı Sahibi
Minimum 30 litre olmalı[EDIT]Street Parrot,2025-11-28 20:27:10[/EDIT]
Beta Balığı Kuyruk Erimesi
[QUOTE=Samnastrp]
Eğer bütçe varsa önerecektim zaten eğer fazla masrafı duyup vazgeçerse o beta petshopdaki bardakta yaşıyacak o bi bütçesini söylesin sonra konuşuruz birde tecrübe diyelim küçük masrafla ailesini ikna edip oldu bittiye getirirse olur (ben öyle yaptım)[:cool:][/QUOTE]
Anladım~(˘▾˘~)
[QUOTE=Samnastrp]Ben size bi özetliyim hangi şehirdesin (bende bir çocuğum kısıtlı bütçeyle neler yaptığımı anatıcam)
Hemen 2. El sitelerini yükliyip araştırmaya başlarsın.
Güzel bir 15 litre akvaryum bulursun.Litre ölçeği kafanda belirmiyorsa şöyle fanus 2 lt dir ki en az 15 lt de balık beslenir.
Sonra 200 TL’ye bir hava motoru alıyorsun.100 TL’ye Pipo filtre alıyosun.150 TL’ye kum 50 tl yem.Işık masa lambası veya 200 tl led.İstersen bitki koyarın ama ek masraf bütçe varsa anlatırım.
Ve bunu okuyup
https://www.akvaryum.com/yeni_tank_sendromu_ve_azot_dongusu_makaler_21_5823.asp
Boyalı şeyler almıyorsun.
[/QUOTE]
Neden 15 litre gibi kucuk bir hacim veriyorsunuz? Daha yüksek olması hayvanın mutlu olması için, hemde formunu kazanması için gerekli[:x]
Hemde ilerde farklı balık beslemek isterse hacim küçük gelir, 15 litre saçma bir masraf olurdu bence ☜(⌒▽⌒)☞
14 yaşındaysa büyük ihtimal odasında besleyecektir, pipo filtre değilde 400e sunsun markasının sessiz şelale filtreleri daha iyi olabilir[^_^]
Petshoplarda akvaryum bulabilirsin, 10 litre betta için az, minimum 30 litre olmalı mutlu olması için :3 Akvaryum küçük bir şelale filtre, ısıtıcı, kum ve bitki yaklaşık 1500-2000 tutar d: 30 litreye laf yapan olmaz umarım, 40 litrede beslediğim bettayı karantina için 8 litre akvaryuma aldığımda bile hareketleri aşırı değişiyor :( [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/259599/241120251916541.jpg[/IMG]
Kiraz Karides Bu Yemden Yer Mi
Çoğu tür pul yemi yerler
45 Litre Beta Ve Neon Tetra
Selam iç filtreyi askı filtre ile değiştirebilirsiniz onun dışında sıkıntı yokฅ^•ﻌ•^ฅ
40 Litre Betta Tankı
[QUOTE=EMRECAN12]

Yüksek ışık isteyen bir bitki değil mi anubıas ile ters düşmezmi[/QUOTE]
Düşük-orta ışıkta büyüyebilen bir bitki, ışığınız kaç lümen acaba ★-★

[QUOTE=PufferKingdom]
Düşük ışıkta büyüyebilen bir bitki, ışığınız kaç lümen acaba ★-★[/QUOTE]
30l Akvaryumum
30 litrede 3 dişi betta mı..(ㆆ _ ㆆ) 30 litre 3 dişi betta değil 1 dişi betta için bile kötü bir hacim'(ᗒᗣᗕ)՞ Dişi bettaları birlikte bakmak için 50 litre üstü gerekiyor bence◔̯◔ 60 litrede 1e 1d denedim ve başarısız.^_^ Önerim 6 adet neon tetra yada ember tetra (´°ω°`) Farklı bir şey denemek istersenizde 6lı erkek endler grubu besleyebilirsiniz.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.