ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
denizbelet
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
29 Ekim 2024 18:59
Toplam Mesaj:
21 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Deniz belet
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Deniz
SON 10 MESAJI
Bu Vatoz Yaşar Mı
[QUOTE=BeyzPl]Çıkarmaktan kastım satmamız, birine vermeniz vs. Facebook gruplarına, whatsapp gruplarına bakabilirsiniz bu gibi durumlarda. Oralar aktif oluyor. [/QUOTE]
Facebook kullanmıyorum ama bildiğiniz whatsapp grubu varsa sevinirim
[QUOTE=BeyzPl]Çıkarmaktan kastım satmamız, birine vermeniz vs. Facebook gruplarına, whatsapp gruplarına bakabilirsiniz bu gibi durumlarda. Oralar aktif oluyor. [/QUOTE]
Facebook kullanmıyorum ama bildiğiniz whatsapp grubu varsa sevinirim
Bu Vatoz Yaşar Mı
[QUOTE=BeyzPl]Maalesef 200 litre bu balık için yetersiz. Balık türleri de bu vatoz türü olmasa da uyumsuz. Afrika cichlidi ile güney amerika cichlidlerini, vatozu karıştırmışsınız. Bu balıkların hepsine uygun akvaryumu tek bir akvaryumda ayarlayamazsınız. Papağan cichlidi, oscarı ve vatoz türünü çıkartmalısınız.
Bunu yaptıktan sonra balık türü dikkate alınarak bir dekorasyon yapılabilir yalnızca. Malawi cichlidleri için ince kum ve taş öneriliyor. Silis ile böyle bir olay yaşamanız şaşırtıcı. Çünkü silis ağır bir kum, suda asılı kalma gibi bir durum bu sebeple yaşanmıyor. Bu sebeple benim önerim yine bej renki bir silis olurdu. O olmadı ince taneli dere kumu, mercan kırığı ya da siyah bitki kumu kullanılabilir herhalde.
Kayayı bir doğa yürüyüşü yapıp kendiniz toplayabilirsiniz. Taş marketlerde veya petshoplarda satılıyor ama taşa para vermeye gerek yok bence.
Sıcak silikon suda tutmaz. Akvaryum silikonu en iyisi bunun için. Küçük birşeyler olsa hızlı yapıştırıcı da olurdu. Ama taşları birbirine yapıştırmanızı önermem. Malawi cichlidleri için yapılan biyotoplara bakın internetten. Dekorasyon olarak o tarz birşey yapmanız yeterli.
Ve kum konusunda ise, kum akvaryum sağlığı ve balıkların ihtiyacı için önemli bir malzeme. Kumsuz akvaryum doğru değil. [/QUOTE]
Teşekkür ederim hepsini ayrı ayrı dikkate alacağım
Peki bu balıkları çıkarıp nereye koyacağım 😅[EDIT]denizbelet,2023-11-20 22:48:18[/EDIT]
[QUOTE=BeyzPl]Maalesef 200 litre bu balık için yetersiz. Balık türleri de bu vatoz türü olmasa da uyumsuz. Afrika cichlidi ile güney amerika cichlidlerini, vatozu karıştırmışsınız. Bu balıkların hepsine uygun akvaryumu tek bir akvaryumda ayarlayamazsınız. Papağan cichlidi, oscarı ve vatoz türünü çıkartmalısınız.
Bunu yaptıktan sonra balık türü dikkate alınarak bir dekorasyon yapılabilir yalnızca. Malawi cichlidleri için ince kum ve taş öneriliyor. Silis ile böyle bir olay yaşamanız şaşırtıcı. Çünkü silis ağır bir kum, suda asılı kalma gibi bir durum bu sebeple yaşanmıyor. Bu sebeple benim önerim yine bej renki bir silis olurdu. O olmadı ince taneli dere kumu, mercan kırığı ya da siyah bitki kumu kullanılabilir herhalde.
Kayayı bir doğa yürüyüşü yapıp kendiniz toplayabilirsiniz. Taş marketlerde veya petshoplarda satılıyor ama taşa para vermeye gerek yok bence.
Sıcak silikon suda tutmaz. Akvaryum silikonu en iyisi bunun için. Küçük birşeyler olsa hızlı yapıştırıcı da olurdu. Ama taşları birbirine yapıştırmanızı önermem. Malawi cichlidleri için yapılan biyotoplara bakın internetten. Dekorasyon olarak o tarz birşey yapmanız yeterli.
Ve kum konusunda ise, kum akvaryum sağlığı ve balıkların ihtiyacı için önemli bir malzeme. Kumsuz akvaryum doğru değil. [/QUOTE]
Teşekkür ederim hepsini ayrı ayrı dikkate alacağım
Peki bu balıkları çıkarıp nereye koyacağım 😅[EDIT]denizbelet,2023-11-20 22:48:18[/EDIT]
Çiklit Akvaryumu Kum Ve Kaya
[QUOTE=Mesutest]Kum olarak Vitasand'ın kumlarını öneririm childiclerle gayet iyi durduğunu düşünüyorum. Kayaları çoğu akvaryumcudan alabilirsiniz ve isterseniz istediğiniz dizaynı taşlarla yapabilirsiniz. Şu resimde gördüğünüz gibi [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/238178/201120232103071.jpg[/IMG] ama akvaryuma altında bir şey olmadan kaya koymanın akvaryuma hasarını bırakın dizayn olarak da çok güzel duracağını düşünmüyorum. Ama ben şunuda belirtmek isterim ki hiç bir zaman silis kumda böyle sıkıntı yaşayan birini duymamıştım. Güvenilir bir yerden aldığınıza emin misiniz?[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim güvenilir olduğunu düşündüğüm biryerden alışveriş yaptım ama birde dediğiniz kumu deneyeceğim teşekkürler
[QUOTE=Mesutest]Kum olarak Vitasand'ın kumlarını öneririm childiclerle gayet iyi durduğunu düşünüyorum. Kayaları çoğu akvaryumcudan alabilirsiniz ve isterseniz istediğiniz dizaynı taşlarla yapabilirsiniz. Şu resimde gördüğünüz gibi [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/238178/201120232103071.jpg[/IMG] ama akvaryuma altında bir şey olmadan kaya koymanın akvaryuma hasarını bırakın dizayn olarak da çok güzel duracağını düşünmüyorum. Ama ben şunuda belirtmek isterim ki hiç bir zaman silis kumda böyle sıkıntı yaşayan birini duymamıştım. Güvenilir bir yerden aldığınıza emin misiniz?[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim güvenilir olduğunu düşündüğüm biryerden alışveriş yaptım ama birde dediğiniz kumu deneyeceğim teşekkürler
[QUOTE=Hamdiiib]Kumu yıkamadan mı koydunuz ikinci el mi alındı[/QUOTE]
Yıkanmaya gerek yok dedi aldığım kişi sıfır kovada aldım
[QUOTE=Hamdiiib]Kumu yıkamadan mı koydunuz ikinci el mi alındı[/QUOTE]
Yıkanmaya gerek yok dedi aldığım kişi sıfır kovada aldım
Bu Vatoz Yaşar Mı
[QUOTE=BeyzPl]Ciklet derken, hangi ciklet?
Balıkların uyumlu olmasından önce akvaryumun bu balığa uygun olmaması yüksek ihtimal. Mesela kaç litrelik? [/QUOTE]
1 oscar 9 papağan 5 portakal 2 mavi prenses 3 sarı prenses 4 tanede standart vatoz 200litre
Balıkların uyumlu olmasından önce akvaryumun bu balığa uygun olmaması yüksek ihtimal. Mesela kaç litrelik? [/QUOTE]
Beyza hanım bir kaç sorum daha var ciklet akvaryumu ile ilgili bilginiz var ise o konularıda danışabilir miyim
200litrelik tankta chiclid beslemeye başladım silis kum ile çok kötü tecrübeler edindim asla dibe çökmedi su sürekli bulanıktı ve dış filtrem çok zarar gördü (parçalar kırıldı) beyaz yahut siyah renklerde mümkünse tavsiye edebileceğiniz zemin için kum var mıdır saklanmaları için kaya olarak ne kullanabilirim nereden alabilirim aldığım kayalar ile saklanma alanı yapabilmek için sıcak silikon ile birbirlerine yapıştırarak bi iç dizayn sağlayabilir miyim kum olmadan kaya koyarsak akvaryumumuz patlar mı şimdiden herkese teşekkür ederim
Diğer konum buydu bilginiz varsa tekrar tekrar uğraştırmamak için yazayım dedim teşekkür ederim
1 oscar 9 papağan 5 portakal 2 mavi prenses 3 sarı prenses 4 tanede standart vatoz 200litre
Beyza hanım bir kaç sorum daha var ciklet akvaryumu ile ilgili bilginiz var ise o konularıda danışabilir miyim
200litrelik tankta chiclid beslemeye başladım silis kum ile çok kötü tecrübeler edindim asla dibe çökmedi su sürekli bulanıktı ve dış filtrem çok zarar gördü (parçalar kırıldı) beyaz yahut siyah renklerde mümkünse tavsiye edebileceğiniz zemin için kum var mıdır saklanmaları için kaya olarak ne kullanabilirim nereden alabilirim aldığım kayalar ile saklanma alanı yapabilmek için sıcak silikon ile birbirlerine yapıştırarak bi iç dizayn sağlayabilir miyim kum olmadan kaya koyarsak akvaryumumuz patlar mı şimdiden herkese teşekkür ederim
Diğer konum buydu bilginiz varsa tekrar tekrar uğraştırmamak için yazayım dedim teşekkür ederim
Bu Vatoz Yaşar Mı
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/241012/201120231916401.jpg[/IMG]
Ciklet akvaryumunda bu vatoz yaşar mı ?
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/241012/201120231916401.jpg[/IMG]
Ciklet akvaryumunda bu vatoz yaşar mı ?
200litrelik tankta chiclid beslemeye başladım silis kum ile çok kötü tecrübeler edindim asla dibe çökmedi su sürekli bulanıktı ve dış filtrem çok zarar gördü (parçalar kırıldı) beyaz yahut siyah renklerde mümkünse tavsiye edebileceğiniz zemin için kum var mıdır saklanmaları için kaya olarak ne kullanabilirim nereden alabilirim aldığım kayalar ile saklanma alanı yapabilmek için sıcak silikon ile birbirlerine yapıştırarak bi iç dizayn sağlayabilir miyim kum olmadan kaya koyarsak akvaryumumuz patlar mı şimdiden herkese teşekkür ederim [EDIT]muratdeg,2023-11-21 10:24:39[/EDIT]
200litrelik tankta chiclid beslemeye başladım silis kum ile çok kötü tecrübeler edindim asla dibe çökmedi su sürekli bulanıktı ve dış filtrem çok zarar gördü (parçalar kırıldı) beyaz yahut siyah renklerde mümkünse tavsiye edebileceğiniz zemin için kum var mıdır saklanmaları için kaya olarak ne kullanabilirim nereden alabilirim aldığım kayalar ile saklanma alanı yapabilmek için sıcak silikon ile birbirlerine yapıştırarak bi iç dizayn sağlayabilir miyim kum olmadan kaya koyarsak akvaryumumuz patlar mı şimdiden herkese teşekkür ederim [EDIT]muratdeg,2023-11-21 10:24:39[/EDIT]
Chiclid Akvaryumu Kum Ve Kaya Önerisi
200litrelik tankta chiclid beslemeye başladım silis kum ile çok kötü tecrübeler edindim asla dibe çökmedi su sürekli bulanıktı ve dış filtrem çok zarar gördü beyaz yahut siyah renklerde mümkünse tavsiye edebileceğiniz zemin için kum var mıdır saklanmaları için kaya olarak ne kullanabilirim nereden alabilirim aldığım kayalar ile saklanma alanı yapabilmek için sıcak silikon ile birbirlerine yapıştırarak bi iç dizayn sağlayabilir miyim kum olmadan kaya koyarsak akvaryumumuz patlar mı şimdiden herkese teşekkür ederim
Güncel
200litrelik tankta chiclid beslemeye başladım silis kum ile çok kötü tecrübeler edindim asla dibe çökmedi su sürekli bulanıktı ve dış filtrem çok zarar gördü beyaz yahut siyah renklerde mümkünse tavsiye edebileceğiniz zemin için kum var mıdır saklanmaları için kaya olarak ne kullanabilirim nereden alabilirim aldığım kayalar ile saklanma alanı yapabilmek için sıcak silikon ile birbirlerine yapıştırarak bi iç dizayn sağlayabilir miyim kum olmadan kaya koyarsak akvaryumumuz patlar mı şimdiden herkese teşekkür ederim
Güncel
Dış Filtre Bozuldu Önerilerinizi Bekliyorum
[QUOTE=goldfishsever10]
Sanırım silis kum sıkışmıştı pervaneye. İyi bir fiyat araştırması yapın yedek parçada. Başka yerlerin zarar görmediğine emin misiniz? 405 güzel bir filtre.
05 serisi 2 seri önceki seri olduğu için yedek parçasını bulmak zor olabilir. Bulsanız da pahalı olacaktır muhtemelen. (Ki zaten bulmuşsunuz) [/QUOTE]
Evet kum sıkışmıştı temizleyip tekrar çalıştırdığımda bu parçalar kırıldı kumu kmple akvaryumdan boşalttım attım parça bulmak çok zor bir iki yerde buldum onlarda 600 civarı her bir parça mecbur değişeceğim bu arada ciklete kullanabileceğim bi zemin ürünü tavsiyeniz var mı silis gibi incecik olmayan suda uçuşmayacak
[QUOTE=goldfishsever10]
Sanırım silis kum sıkışmıştı pervaneye. İyi bir fiyat araştırması yapın yedek parçada. Başka yerlerin zarar görmediğine emin misiniz? 405 güzel bir filtre.
05 serisi 2 seri önceki seri olduğu için yedek parçasını bulmak zor olabilir. Bulsanız da pahalı olacaktır muhtemelen. (Ki zaten bulmuşsunuz) [/QUOTE]
Evet kum sıkışmıştı temizleyip tekrar çalıştırdığımda bu parçalar kırıldı kumu kmple akvaryumdan boşalttım attım parça bulmak çok zor bir iki yerde buldum onlarda 600 civarı her bir parça mecbur değişeceğim bu arada ciklete kullanabileceğim bi zemin ürünü tavsiyeniz var mı silis gibi incecik olmayan suda uçuşmayacak
Dış Filtre Bozuldu Önerilerinizi Bekliyorum
[QUOTE=Serhat.Kaymak]Merhaba
Sıfır dış filtre fiyatları çok yükseldi tekrar fluval 407 vs almak isterseniz fiyatlara bir bakmanızı tavsiye ederim. 2000 tl ile motorun o parça sorunları hallediliyorsa bence yapmanız daha sağlıklı olur. Dış filtre alacaksanız da Aquael ultaramax 2000 veya 1500 modelinden bakabilirsiniz. Hem fiyat olarak makul hem de performans olarak gayet iyi bir ürün ultramax 1500 kullanıyorum 4 sepetli + 1 ön filtre sepeti mevcut enerji sarfiyatı düşük çok sessiz ve güçlü bir cihaz en önemlisi sepet hacimleri çok iyi istediğiniz gibi kaliteli ürünler alıp içini doldurup kullanabilirsiniz.[/QUOTE]
Teşekkürler bi araştırayım dediğiniz filtreyi
[QUOTE=Serhat.Kaymak]Merhaba
Sıfır dış filtre fiyatları çok yükseldi tekrar fluval 407 vs almak isterseniz fiyatlara bir bakmanızı tavsiye ederim. 2000 tl ile motorun o parça sorunları hallediliyorsa bence yapmanız daha sağlıklı olur. Dış filtre alacaksanız da Aquael ultaramax 2000 veya 1500 modelinden bakabilirsiniz. Hem fiyat olarak makul hem de performans olarak gayet iyi bir ürün ultramax 1500 kullanıyorum 4 sepetli + 1 ön filtre sepeti mevcut enerji sarfiyatı düşük çok sessiz ve güçlü bir cihaz en önemlisi sepet hacimleri çok iyi istediğiniz gibi kaliteli ürünler alıp içini doldurup kullanabilirsiniz.[/QUOTE]
Teşekkürler bi araştırayım dediğiniz filtreyi
SON MESAJLAR
- 40x40x40 merttercn, 07:08
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Beta Balığı Akvaryumu İçin Sağlıklı Ve Güzel Düzen merttercn, 06:00
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Cyber_Scout, 02:27
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - 60x40x40 Hardscape Cyber_Scout, 02:23
Akvaryum Tanıtımı - Betta Akvaryumu Cyber_Scout, 02:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Akvaryumuna Hangi Rasbora? Cyber_Scout, 02:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Su Yüzeyinde Ne Kadar Hareket Olmalı Cyber_Scout, 02:04
Yeni Üye Forumu - Tanganyika : Amatör Dokunuş Cyber_Scout, 02:00
Akvaryum Tanıtımı - Oksijen Ve Hacim Yeterli Mi? Cyber_Scout, 01:53
Yeni Üye Forumu - Sarı Prenses Dişi Mi Erkek Mi? Cyber_Scout, 01:44
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Canlı Yem Tavsiyesi Cyber_Scout, 01:41
Canlı Doğuranlar - Sobo 901f Ultra Viole 800 Lt Cyber_Scout, 01:28
Filtreleme Seçenekleri - Elimde 120 Litre Akvaryum Var Ne Beslemeliyim Cyber_Scout, 01:26
Yeni Üye Forumu - Low-tech Tankta Kahverengi Yosun Ve Bitki Erimesi Cyber_Scout, 23:50
Yeni Üye Forumu - Pipo Filtrenin Borusunu Takmamak Sorun Yaratır Mı? koraykbl, 20:51
Filtreleme Seçenekleri - Beta Karides Uyum Mirza Adar, 19:53
Labirentliler - Bitkilerin Üzerindeki Şeffaf Sümüksü Doku Mpsto, 19:02
Yeni Üye Forumu - Oranda Ara Sıra Dik Duruyor FerhatDumann, 17:36
Yeni Üye Forumu - 40/60 Litre Lepistes Akvaryumu Balık Önerisi MG, 16:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sump Sistemi Hakkında SaRCoPhiLiuS, 16:40
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Türkiye Lepistes Evi serkancilek, 16:31
Akvaryum Dünyasından Haberler - O.amerika Krater Gölü Cikletlerinde Panmiksi Orhan76, 16:31
Makaleler ve Tercümeler - Elektrik Blue Acara Hangi Tetra Türü İle Yaşar Umutoty, 15:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Java Fern'i Nasıl Sabitleyebilirim İnci Kefali, 15:38
Yeni Üye Forumu - Silindir Akvaryum Denemem 15x40 brkyipek, 14:35
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryumum Nasıl? Mesutoviç, 13:29
Yeni Üye Forumu - 70×40×40 Akvaryum Lowtech Zemin Bitkisi Toprak Mesutoviç, 13:22
Yeni Üye Forumu - Vatozdaki Kahverengi Leke Hastalık Mı Genetik Mi ? sinan1166, 11:02
Kedi Balıkları Forumu - 70 l Akvaryumda Su Hafif Tozlu Görünüyor eczGrylls, 10:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Küp Üstündeki Galiba Yosun ybingol, 10:33
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 2. Akvaryum Deneyimim atakanaydin, 09:57
Akvaryum Tanıtımı - Shallow Blackwater Bimaculata AtlasPoyraz, 08:20
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Suyunu Nasıl Düzeltebilirim? K0L0Ni, 07:54
Yeni Üye Forumu - Ph Metre Ve Tds Metre Önerisi pianoƒish, 00:11
Akvaryum Bilimi - Doctore'nin Balık Odası! mertt1925, 21:58
Akvaryum Tanıtımı - 50cm Tetra Akvaryumu efebudak, 21:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Akvaryum İçin Tavsiye yigidoumit, 19:52
Yeni Üye Forumu - Sıfırdan Kurulum Bitkili Akvaryum AliAltınöz, 19:34
Akvaryum Tanıtımı - 200 Litrede Hangi Channa amatör.akvarist, 19:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Astronot Balıgı Yem Seçimi koraykbl, 18:33
Yeni Üye Forumu - Cikletlerim İçin Bu Yem Uygun Mu xfuriousx, 16:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Aydınlatma Seçimi Aguamentist, 14:43
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Albino Endler Dedesi Oldum :) Aguamentist, 14:40
Nadir Tür Gördüm - 8 Yıl Aradan Sonra Hobiye Dönüş.. ugurbaran, 14:23
Akvaryum Tanıtımı - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 14:20
Akvaryum Tanıtımı - Walstad Akvaryumumda Garip Bir Canlı Var. Ibrahim_1, 14:07
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Yusufcuk Larvasından Kurtulma! LeafyAqua, 13:54
Bitki Akvaryumları Genel - Gövdede Çıkan Beyaz Yara Orhan76, 13:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Balığım Hasta Mı ? ogurcay, 13:39
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Plastik Parça Salınım Yapar Mı? Efecan07, 12:56
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 07:20
- Apistogramma - İvancara Bimaculata Şahinöztürk 05:09
- L 201 - 333 Erkekler muyat 05:08
- Ada Solar (green) Aporetti 04:32
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 03:49
- Elma Salyangozu (özel Tür) GOLDFISH 03:49
- Endler wallece 02:37
- Ultra Clear Cam Akvaryum Furkann 02:10
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 01:59
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 01:59
- Yunus - Sarı Prenses - Beyaz Prenses - Auratus - Malawi market 01:18
- Safkan Sajica Yavruları Malawi market 01:18
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 00:50
- Akvaryum 30*30 metsi 00:50
- Apisto Türleri Ve Tül Ramirezi yamansengonca 00:44
- Sobo Da08 Yemleme Makinesi, Pipo Filtre, Kepçe yamansengonca 00:44
- Çift Endler(fiyat Düştü) Haci dağ 00:05
- Thailand Channa İthalatından Son Kalanlar. Aqualandakvaryum 23:55
- Ophthalmotilapia Boops ''''''''''''''''nkondwe Island'''''''''''''''' Aqualandakvaryum 23:54
- 1 Erkek 3 Dişi Damızlık Sarı İmparator Gursel 23:46
- Mutlaka Listeye Bakınız Coskun59 22:57
- Karides , Lepistes , Vatoz , Hersey Var Cucevatozcu 22:57
- Özel Moss Türleri. smithiseek 20:58
- Black Molly Balıkları. smithiseek 20:58
- Crptocoryne Crispatula Var buraktanatar 20:23
- Bitki Armatürü buraktanatar 20:23
- Bitki Armatürü buraktanatar 20:23
- Özel Tür Golden Tuxedo Lepistes buraktanatar 20:23
- Tam Damızlık Boy Melekler (çiftlerde Mevcut) _rammstein_ 19:47
- Hb White Lepistes Arıyorum ali gül 19:34
- 180*60*65 Yy Akvaryum Ve Midas Papağan Melezi Yavr canrsln 18:41
- L. Curviceps Ve L. Dorsigera Arıyorum blenny 18:35
- Mangrov Kökü blenny 18:35
- 120x30x30 Ultra Clear, Tüm Canlılar Ve Malzemeleri blenny 18:35
- Açık Balık Yemi En İyi Paketleme Tecrübeli Satıcı EvcilAl 18:24
- Kepçe, Kaya, Çakıl Taşları AquaPuella 17:38
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 17:15
- Bitki Çeşitleri emreemin 17:15
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 17:15
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 17:15
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 17:15
- Damızlık Geophagus Altifirons Liga 17:07
- L333 White, Lda16 Duz rebelde 16:39
- Türkiye Lepistes Evi -lepistesin Adresi!!! serkancilek 16:28
- Acil// Orıonled B-50 App Kontrollü Aydınlatma ! benji 15:57
- 10 Adet Sıfır Sump Motoru ( 25w - 1800 Litre ) Fishbone 15:26
- L144 Mavi Göz Vatozlar Mükemmel Kan Tül Hatları FULL RED MEHMET 15:19
- Armatürk 80cm Akvaryum Aydınlatma 2080h MuratOzdemir 13:51
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 13:01
- Su Piresi & Infusoria Amati340 13:01
KULLANICILAR
- 39 Online Kullanıcı, 21 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.