ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Xrbetta
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
6
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
28 Aralık 2024 15:10
Toplam Mesaj:
24 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Xrbetta
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Xrbetta
SON 10 MESAJI
Yeni Gelen Bettamdaki Sorunlar
Hasta olabilir mi? Bugün eve geldiğimde su yüzeyine doğru yan yatiyordu. Ben isiklari acinca hareketlendi. Baska bir tarafa yuzup yine kendini birakti. Kuyruk tarafi hep yukarda basi suyun altinda. Yeme hiç tepkisi yok. Dun hic yem vermedim, kabiz olduğundan suphelendim. Bugun denemek icin yem attim ama asla bakmiyor. Tecrübeli kişiler lütfen yardim etsin. Kaybetmek istemiyorum[:((][EDIT]Xrbetta,2024-12-27 01:47:36[/EDIT]
Hasta olabilir mi? Bugün eve geldiğimde su yüzeyine doğru yan yatiyordu. Ben isiklari acinca hareketlendi. Baska bir tarafa yuzup yine kendini birakti. Kuyruk tarafi hep yukarda basi suyun altinda. Yeme hiç tepkisi yok. Dun hic yem vermedim, kabiz olduğundan suphelendim. Bugun denemek icin yem attim ama asla bakmiyor. Tecrübeli kişiler lütfen yardim etsin. Kaybetmek istemiyorum[:((][EDIT]Xrbetta,2024-12-27 01:47:36[/EDIT]
[QUOTE=DorukGuppy]Kargo ile sipariş ettiğim bettam 20 gündür dipte yan yatıyor yem yiyor saklanıyor rengi soluk. Yani diyeceğim o ki bir daha dışarıdan balık sipariş etmeyin. Diyebileceklerim; düzenli su değişimi, sabit sıcaklık, stressiz ortam. Bunlarıda sağlıyorsunuz, o zaman o beta iyileşir. Renk değişimine gelecek olursak gerçekten balıkların arasında dağlar kadar fark var. Fazlasıyla anormal, tabii ki aynı balık olduğundan eminseniz.[/QUOTE]
Yanıtınız için teşekkür ederim. Dışardan da almadım. Eminönünde kendim seçerek aldım eminim bu balığı poşete koyduğuna. Bende cok şaşırdım bi anda bu denli bir renk değişimine. [:((]
[QUOTE=DorukGuppy]Kargo ile sipariş ettiğim bettam 20 gündür dipte yan yatıyor yem yiyor saklanıyor rengi soluk. Yani diyeceğim o ki bir daha dışarıdan balık sipariş etmeyin. Diyebileceklerim; düzenli su değişimi, sabit sıcaklık, stressiz ortam. Bunlarıda sağlıyorsunuz, o zaman o beta iyileşir. Renk değişimine gelecek olursak gerçekten balıkların arasında dağlar kadar fark var. Fazlasıyla anormal, tabii ki aynı balık olduğundan eminseniz.[/QUOTE]
Yanıtınız için teşekkür ederim. Dışardan da almadım. Eminönünde kendim seçerek aldım eminim bu balığı poşete koyduğuna. Bende cok şaşırdım bi anda bu denli bir renk değişimine. [:((]
Merhaba arkadaşlar,
30 lt lik bir karides,ember tetra akvaryumum vardi. Herşey oldukça iyi gidiyordu. Karideslerim cogaldilar. Fakat ben bir sure once emberler icin farkli akvaryum kurmaya karar verdim. Emberleri cikararak yerine bir betta baligi aldim. Bu tankimi betta karides tanki yapmayi düşündüm. Akvaryumum bol bitkili, moss, kirmizi tutun, javafern gibi bitkiler var. Selale filtre kullaniyordum fakat onu cikararak pipo filtreye gectim. Suyun sicakligi 26 derece sabit. Sorunum şu betta baligini aldığımda cok farkli renkteydi internetten benzer bi fotograf bulmaya calistim. Asagida eklediğim fotografa benziyorken daha akvaryumcudan torbaya girdiginde rengini kaybetti. Bettalarda stresten olacağını biliyordum, duzelir sandım fakat duzelmedi. Tanka alistirarak koydum. Ilk gun isiklari kapattim. Basta karidesleri kovaladi fakat yiyemeyecegini anlayinca ya da yorulunca birakti bilemiyorum :) karideslerin saklanacak cokca yeri var. Bugun 3. Gun ve inanilmaz hareketsiz surekli saklaniyor isik acikken. Isik kapaliykende su yuzeyine yakin bi yerde duruyor oylece. Yem yemiyor. Rengi tamamen maviye dondu neredeyse. Suan da kayanin arkasinda böyle saklaniyor. Size sormak istediğim sorun ne olabilir? Vu denli bir renk degisimi normal mi? Ve hala rengi inanilmaz soluk [:((][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240995/251220241749141.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240995/251220241749291.jpg[/IMG][EDIT]Xrbetta,2024-12-25 17:50:12[/EDIT]
Merhaba arkadaşlar,
30 lt lik bir karides,ember tetra akvaryumum vardi. Herşey oldukça iyi gidiyordu. Karideslerim cogaldilar. Fakat ben bir sure once emberler icin farkli akvaryum kurmaya karar verdim. Emberleri cikararak yerine bir betta baligi aldim. Bu tankimi betta karides tanki yapmayi düşündüm. Akvaryumum bol bitkili, moss, kirmizi tutun, javafern gibi bitkiler var. Selale filtre kullaniyordum fakat onu cikararak pipo filtreye gectim. Suyun sicakligi 26 derece sabit. Sorunum şu betta baligini aldığımda cok farkli renkteydi internetten benzer bi fotograf bulmaya calistim. Asagida eklediğim fotografa benziyorken daha akvaryumcudan torbaya girdiginde rengini kaybetti. Bettalarda stresten olacağını biliyordum, duzelir sandım fakat duzelmedi. Tanka alistirarak koydum. Ilk gun isiklari kapattim. Basta karidesleri kovaladi fakat yiyemeyecegini anlayinca ya da yorulunca birakti bilemiyorum :) karideslerin saklanacak cokca yeri var. Bugun 3. Gun ve inanilmaz hareketsiz surekli saklaniyor isik acikken. Isik kapaliykende su yuzeyine yakin bi yerde duruyor oylece. Yem yemiyor. Rengi tamamen maviye dondu neredeyse. Suan da kayanin arkasinda böyle saklaniyor. Size sormak istediğim sorun ne olabilir? Vu denli bir renk degisimi normal mi? Ve hala rengi inanilmaz soluk [:((][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240995/251220241749141.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240995/251220241749291.jpg[/IMG][EDIT]Xrbetta,2024-12-25 17:50:12[/EDIT]
Karides Ekleme
Merhaba,
Ben ember tetra ve karidesleri bir arada bakıyorum
Ember tetralar oldukça barışçıl henüz karideslere atak yaptıklarını görmedim. Karideslerde oldukça rahat ki saklanmak yerine hep etrafta dolanıyorlar. Hamile karideslerim var henüz yavru almadım. Ama bitki ve mosslar yavrulari kurtaracaktır diye düşünüyorum. :)
Merhaba,
Ben ember tetra ve karidesleri bir arada bakıyorum
Ember tetralar oldukça barışçıl henüz karideslere atak yaptıklarını görmedim. Karideslerde oldukça rahat ki saklanmak yerine hep etrafta dolanıyorlar. Hamile karideslerim var henüz yavru almadım. Ama bitki ve mosslar yavrulari kurtaracaktır diye düşünüyorum. :)
Yeni Bitkili Karides Ember Tankım
[QUOTE=Profiterol]Kurulumunuz hayırlı olsun öncelikle,
Ceratopteris, çınar, zeytin anubias, saz, pogostemon octopus, crypto türleri vs. bir sürü arsız lowtech bitkiler mevcut. Ben şahsen ceratopteris veya pogostemon öneririm arka planı kapatma konusunda işinize yararlar[/QUOTE]
Teşekkür ederiz yanıtınız için. Önerdiğiniz bitkilere baktım, şık ve guzeller. Lepistes otum neden böyle oldu bir tahmininiz var mi? Son planım kayaların ortasına orta plan bitkisi ekerek ön tarafı tamamen mossla kaplamak :)
[QUOTE=Profiterol]Kurulumunuz hayırlı olsun öncelikle,
Ceratopteris, çınar, zeytin anubias, saz, pogostemon octopus, crypto türleri vs. bir sürü arsız lowtech bitkiler mevcut. Ben şahsen ceratopteris veya pogostemon öneririm arka planı kapatma konusunda işinize yararlar[/QUOTE]
Teşekkür ederiz yanıtınız için. Önerdiğiniz bitkilere baktım, şık ve guzeller. Lepistes otum neden böyle oldu bir tahmininiz var mi? Son planım kayaların ortasına orta plan bitkisi ekerek ön tarafı tamamen mossla kaplamak :)
Bitkiler hakkında tavsiye verebilecek var mı? :)[:3]
Bitkiler hakkında tavsiye verebilecek var mı? :)[:3]
[:?]Ölçüler: 30x30x30
Canlı Türleri: Kiraz Karides, Ember Tetra
Bitki Türleri: Lepistes otu, chrismass moss, sessiflora
Tankın Yaşı: 1 ay
Filtrasyon ve Işıklandırma: Selale filtre, led aydınlatma
Tasarım ve Dekorasyon: Lav kırığı, aquaclay kum
Merhaba,
Uzun süredir forumu takip edemiyordum. Geçen sene akvaryum hobisine merak salarak tank kurmaya başlamıştım. Birkaç kötü denemeden sonra güzel bir dutch akvaryum kurmuştum. Fakat sehir disina çıkmam, iş değişikliği sebebiyle cok fazla ilgilenemedim ve gecen ay bütün tankımı lowtech daha kolay bir akvaryuma cevirmeye karar verdim :)
Bu tanki kurarken zemine lav kırığı ekleyerek üzerine aquaclay koydum. En alt zeminde lav kirigi olmasi bitkilerin koklenmesini kolaylaştırıyor diye birsey okumuştum ama emin değilim:) uzerine gnays oldugunu tahmin ettigim kayalardan iki tane koyarak vadi goruntusu yaratmaya calistim. Arka fona sessiflora ve Lepistes otu koydum. Amacim arka tarafi tamamen bitkilerle kapatip hem filtre hem isiticiyi gizlemek hem de baliklar ve karidesler icin saklanma alani yaratmak. Sessisfloram gelisirken lepistes otum naalesef gelismiyor ve gorulecegi gibi yaprak erimesi var. Birkac yabanci forumda adaptasyon sürecinde olabilecegini ve kendini bir sure sonra toparlayacagini okudum. [:?][:?] Şimdilik bekliyorum. Fotosentez yaptığını görebiliyorum bakalım ne olacak. Onun yerine farkli lowtech ne koyabilirim? Elodea diye düşündüm ama sizin de fikrinizi almak isterim. Orta kisimda bir adet Christmas mossum var. Bu mossu budayarak tüm tabana yaymayı düşünüyorum. Yan camlarda ve kayalarda yosunlasma başladı ama bu istediğim bir şeydi :) ışık suresini fazla tutarak yosunlasmayi sağladım. Özellikle kayalar tam istediğim gibi oldu:) bikac güne nerite salyangoz eklemeyi dusunuyorum. Diatomlari o halledecektir. Karides nüfusu cogaldikca da onlar icin yem olmasini istiyorum :) Normalde sadece karides tankı olacakken oncelikli fikrim betta da eklemekti fakat akvaryum magazasina gittiğimde fikrimi 6'li ember surusuyle degistirdim. Şimdilik çok mutlu olduklarını düşünüyorum:) Sizin yorumlarinizi ve onerilerinize bekliyorum [:3]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240995/221020241328561.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240995/221020241329271.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240995/221020241329551.jpg[/IMG]
[:?]Ölçüler: 30x30x30
Canlı Türleri: Kiraz Karides, Ember Tetra
Bitki Türleri: Lepistes otu, chrismass moss, sessiflora
Tankın Yaşı: 1 ay
Filtrasyon ve Işıklandırma: Selale filtre, led aydınlatma
Tasarım ve Dekorasyon: Lav kırığı, aquaclay kum
Merhaba,
Uzun süredir forumu takip edemiyordum. Geçen sene akvaryum hobisine merak salarak tank kurmaya başlamıştım. Birkaç kötü denemeden sonra güzel bir dutch akvaryum kurmuştum. Fakat sehir disina çıkmam, iş değişikliği sebebiyle cok fazla ilgilenemedim ve gecen ay bütün tankımı lowtech daha kolay bir akvaryuma cevirmeye karar verdim :)
Bu tanki kurarken zemine lav kırığı ekleyerek üzerine aquaclay koydum. En alt zeminde lav kirigi olmasi bitkilerin koklenmesini kolaylaştırıyor diye birsey okumuştum ama emin değilim:) uzerine gnays oldugunu tahmin ettigim kayalardan iki tane koyarak vadi goruntusu yaratmaya calistim. Arka fona sessiflora ve Lepistes otu koydum. Amacim arka tarafi tamamen bitkilerle kapatip hem filtre hem isiticiyi gizlemek hem de baliklar ve karidesler icin saklanma alani yaratmak. Sessisfloram gelisirken lepistes otum naalesef gelismiyor ve gorulecegi gibi yaprak erimesi var. Birkac yabanci forumda adaptasyon sürecinde olabilecegini ve kendini bir sure sonra toparlayacagini okudum. [:?][:?] Şimdilik bekliyorum. Fotosentez yaptığını görebiliyorum bakalım ne olacak. Onun yerine farkli lowtech ne koyabilirim? Elodea diye düşündüm ama sizin de fikrinizi almak isterim. Orta kisimda bir adet Christmas mossum var. Bu mossu budayarak tüm tabana yaymayı düşünüyorum. Yan camlarda ve kayalarda yosunlasma başladı ama bu istediğim bir şeydi :) ışık suresini fazla tutarak yosunlasmayi sağladım. Özellikle kayalar tam istediğim gibi oldu:) bikac güne nerite salyangoz eklemeyi dusunuyorum. Diatomlari o halledecektir. Karides nüfusu cogaldikca da onlar icin yem olmasini istiyorum :) Normalde sadece karides tankı olacakken oncelikli fikrim betta da eklemekti fakat akvaryum magazasina gittiğimde fikrimi 6'li ember surusuyle degistirdim. Şimdilik çok mutlu olduklarını düşünüyorum:) Sizin yorumlarinizi ve onerilerinize bekliyorum [:3]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240995/221020241328561.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240995/221020241329271.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240995/221020241329551.jpg[/IMG]
Tanımlanamayan Canlı
[QUOTE=ahm335]
Daha önce benimde başıma gelmişti böyle birşey büyük ihtimal bitkiler ile gelmiştir.
[URL]https://www.akvaryum.com/Forum/akvaryumda_salyangoz_sulugu_k990713.asp[/URL][/QUOTE]
Evet, aynısı. Siz nasıl kurtuldunuz? Tek miydi yoksa daha fazlasını yakaladınız mı? Hiç bitki eklemesi yapmadım. Gerçekten tanka dışardan hiç birşey girmedi diyebilirim. Nasıl oldu aklım almadı. Bikac hafta önceye kadar adi salyangozlarda artis vardı. Yemlemeyi kestim uzun süredir. Şimdi baktığımda azalmislar demek ki bu sülük öldürüyordu hepsini. Ramshorn ve neritemde bir problem yok ama.
[QUOTE=ahm335]
Daha önce benimde başıma gelmişti böyle birşey büyük ihtimal bitkiler ile gelmiştir.
[URL]https://www.akvaryum.com/Forum/akvaryumda_salyangoz_sulugu_k990713.asp[/URL][/QUOTE]
Evet, aynısı. Siz nasıl kurtuldunuz? Tek miydi yoksa daha fazlasını yakaladınız mı? Hiç bitki eklemesi yapmadım. Gerçekten tanka dışardan hiç birşey girmedi diyebilirim. Nasıl oldu aklım almadı. Bikac hafta önceye kadar adi salyangozlarda artis vardı. Yemlemeyi kestim uzun süredir. Şimdi baktığımda azalmislar demek ki bu sülük öldürüyordu hepsini. Ramshorn ve neritemde bir problem yok ama.
Tanımlanamayan Canlı
[QUOTE=Emirrztrk]Akvaryumdan uzaklaştırın bir an evvel ondan sonra araştırın bence [/QUOTE]
Merhaba, görür görmez uzaklaştırdım.
[QUOTE=Lennie]Fotograftaki canlı leech (sülük?) diye geçer. Birden farklı tür var. Maalesef kökünü kazımak zor. Çok severek takip ettiğim birisi vardı ve Üç koca tankındaki tüm salyangozları (ve sürekli salyangozu öldürüp amonyak patlamasına sebebp oldugu için diger canlıları) snail leechler nedeniyle kaybetti.
Salyangozlar özelinde tehlikeli olan spesifik canlı bu mu bilmiyorum, dedigim gibi bir çok leech türü var ve hepsi sanırım canlıların tümü için tehlike arz etmiyor. Birini ötekinden ayırmak epey zor bir biyolog olmadıktan sonra, en azından benim için. Bildigim kadarıyla da eger cımbızla vs almaya calışırsanız tüm yumurtaları bırakıyor. Salyangozlar için tehlikeli mmi bilmiyorum
Özellikle blackwormla falan besliyorsanız kültüre karışmış olarak yaygın şekilde geliyor, ya da dogadan direkt bir kaya obje alıp sterilize etmeden tanka koyduysanız da gelebiliyor. Benim dedigim kadına göldgen aldıgı taşı direkt kullanması sebebiyle bulaşmıştı[/QUOTE]
Teşekkür ederim mesajınız için
Biraz yabanci kaynaklardan da bakinca leech olabileceğini anladim. Tanim cok uyuyor. Hiç canlı yem ile beslemedim nasıl geldiler bilmiyorum. Doğadan da hiçbirsey eklemedim. Uzun suredir böyle birşey görmemiştim. Sebebi ne çok merak ediyorum. Bugun biraz daha araştırma yapıp tankı gözlemleyecegim. Leechlerden kurtulmak genelde bakır ile oluyormus ama tankimda bakir kullanmam mümkün değil karideslerden dolayi.
[QUOTE=GhostKoi]Kendi başına hareket ettiğine göre yumurta değildir. planarya dışında bir yassı kurt-solucan falan olabilir. https://tr.wikipedia.org/wiki/Yassı_solucanlar
Balık kenesi de olabilir bir ihtimal
https://www.akvaryum.com/forum/argulus_balik_biti_teshis_tedavi_k880178.asp[/QUOTE]
Teşekkür ederim, sanırım leech olduğuna karar verdim :(
[QUOTE=Emirrztrk]Akvaryumdan uzaklaştırın bir an evvel ondan sonra araştırın bence [/QUOTE]
Merhaba, görür görmez uzaklaştırdım.
[QUOTE=Lennie]Fotograftaki canlı leech (sülük?) diye geçer. Birden farklı tür var. Maalesef kökünü kazımak zor. Çok severek takip ettiğim birisi vardı ve Üç koca tankındaki tüm salyangozları (ve sürekli salyangozu öldürüp amonyak patlamasına sebebp oldugu için diger canlıları) snail leechler nedeniyle kaybetti.
Salyangozlar özelinde tehlikeli olan spesifik canlı bu mu bilmiyorum, dedigim gibi bir çok leech türü var ve hepsi sanırım canlıların tümü için tehlike arz etmiyor. Birini ötekinden ayırmak epey zor bir biyolog olmadıktan sonra, en azından benim için. Bildigim kadarıyla da eger cımbızla vs almaya calışırsanız tüm yumurtaları bırakıyor. Salyangozlar için tehlikeli mmi bilmiyorum
Özellikle blackwormla falan besliyorsanız kültüre karışmış olarak yaygın şekilde geliyor, ya da dogadan direkt bir kaya obje alıp sterilize etmeden tanka koyduysanız da gelebiliyor. Benim dedigim kadına göldgen aldıgı taşı direkt kullanması sebebiyle bulaşmıştı[/QUOTE]
Teşekkür ederim mesajınız için
Biraz yabanci kaynaklardan da bakinca leech olabileceğini anladim. Tanim cok uyuyor. Hiç canlı yem ile beslemedim nasıl geldiler bilmiyorum. Doğadan da hiçbirsey eklemedim. Uzun suredir böyle birşey görmemiştim. Sebebi ne çok merak ediyorum. Bugun biraz daha araştırma yapıp tankı gözlemleyecegim. Leechlerden kurtulmak genelde bakır ile oluyormus ama tankimda bakir kullanmam mümkün değil karideslerden dolayi.
[QUOTE=GhostKoi]Kendi başına hareket ettiğine göre yumurta değildir. planarya dışında bir yassı kurt-solucan falan olabilir. https://tr.wikipedia.org/wiki/Yassı_solucanlar
Balık kenesi de olabilir bir ihtimal
https://www.akvaryum.com/forum/argulus_balik_biti_teshis_tedavi_k880178.asp[/QUOTE]
Teşekkür ederim, sanırım leech olduğuna karar verdim :(
Tanımlanamayan Canlı
Merhaba, bitkili karides akvaryumda bugün bir canlı farkettim. Yassı sanki içerisinde yumurtalar var gibi, sivri olan kısmıyla hareket ediyor. Biraz bekledim almak için. Yavru karidesim arka tarafına dokundu, hızlıca başka yöne gitmeye başladı. Kepçeyle dokundugumda kendini kapatarak top halini aldi. Kepceyle alarak uzaklaştırdım. Oldukca esnekti kepcenin filesinden bile geçebiliyordu. Forumda baktım ama hiç böyle bir canli görmedim. Sizce bu nedir? Tankta karides dışında 1 adet nerite, adi salyangozlar ve ramshorn var. Planarya mı diye dusundum ama oldukca büyüktü ki uzun süredir yemleme yapmıyorum sorunla karşılaşmamak icin.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240995/090120240029261.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240995/090120240029381.jpg[/IMG][EDIT]Xrbetta,2024-01-09 00:31:39[/EDIT]
Merhaba, bitkili karides akvaryumda bugün bir canlı farkettim. Yassı sanki içerisinde yumurtalar var gibi, sivri olan kısmıyla hareket ediyor. Biraz bekledim almak için. Yavru karidesim arka tarafına dokundu, hızlıca başka yöne gitmeye başladı. Kepçeyle dokundugumda kendini kapatarak top halini aldi. Kepceyle alarak uzaklaştırdım. Oldukca esnekti kepcenin filesinden bile geçebiliyordu. Forumda baktım ama hiç böyle bir canli görmedim. Sizce bu nedir? Tankta karides dışında 1 adet nerite, adi salyangozlar ve ramshorn var. Planarya mı diye dusundum ama oldukca büyüktü ki uzun süredir yemleme yapmıyorum sorunla karşılaşmamak icin.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240995/090120240029261.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/240995/090120240029381.jpg[/IMG][EDIT]Xrbetta,2024-01-09 00:31:39[/EDIT]
SON MESAJLAR
- Sarı Prenses, Yunus Ve Mpanga Yem Önerisi ofyymz, 16:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryumunda Beyaz Kurtlar Var Birminikçınar, 15:45
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Kurulum Önerileri nanxique, 15:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Demir Profil mertsert, 15:32
Yeni Üye Forumu - Yeni Betta Akvaryumu Kuracağım. Tata, 15:30
Labirentliler - 60 Litre Kurulum Önerileri ugurssahin59, 14:55
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beyaz Moli Balığım Hamile Mi Hobby dünyam, 14:44
Yeni Üye Forumu - Betta Balığının Çok Hareketli Olması Hakkında Dogukankun, 14:16
Labirentliler - Caridina Akvaryumu AbdullahKurcaduz, 14:14
Akvaryum Tanıtımı - Dış Filtre Seçimi Muhammedsglm, 13:57
Filtre ve Sump Yapımı - Yati Kökünü Akvaryuma Hazır Hale Getirme yyiImaz, 13:34
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Axolotl Kum Olur Mu gork1syo, 13:33
Sürüngenler ve Amfibyumlar - Oranda Japon Balıklarım Hakkında ugurssahin59, 12:51
Yeni Üye Forumu - Hızlı Nefes Alıp Ölen Melek Bakıları MasterChiefHakan, 10:32
Hastalıklar ve İlaçlar - Co2 Set Tavsiye altum123, 10:08
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Isıtıcı Tavsiyesi MasterChiefHakan, 09:27
Yeni Üye Forumu - Bu İzler Nasıl Geçer Samnastrp, 08:23
Yeni Üye Forumu - 100 Ltr Akvaryuma Sessiz Güçlü Askı Filtre Tavsiye Aguamentist, 08:15
Yeni Üye Forumu - Bu Akvaryumda Ne Besleyebilirim? Yiğen, 08:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yavruyu Nasıl Hızlı Büyütebilirim? GÖKBÖRÜ🇹🇷, 07:28
Canlı Doğuranlar - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin erkamgok, 02:39
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Betta Persephone Cyber_Scout, 01:17
Labirentliler Tanıtımı - Hasta Balık İsmail_96965, 00:49
Yeni Üye Forumu - Cüce Vatoz Yumurta Cyber_Scout, 00:39
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistesim Hamile Mi? Hamileyse Ne Yapmalıyım? denizim20, 00:32
Yeni Üye Forumu - 30 Küp Low Tech Sirri42, 23:35
Akvaryum Tanıtımı - Atakan Petshop Güvenilir Mi? Convalgar, 23:28
Yeni Üye Forumu - Lepistes Yavruları İçin Saklanma Alanı TheDS, 22:43
Yeni Üye Forumu - Balık Baş Aşağı Duruyor Kena, 22:39
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryumum TugayÇınar, 22:26
Akvaryum Tanıtımı - Sararan Bitkiler bendeniztayfun, 22:09
Bitki Türleri ve Bakımı - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Jemaisvu, 21:42
Canlı Doğuranlar - Bitkili Betta Tankı İçin Tavsiye jwict, 21:26
Yeni Üye Forumu - Boyu Dış Filtre İyi Mi? Goldfish2000, 21:24
Filtreleme Seçenekleri - Kütahya' Da Co2 Tüp Dolumu Yapan Yer Var Mı? altum123, 20:37
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Silikonun Üstündeki Yeşil Yosun Berkay45, 18:39
Yosun - Özel Tür Lepistes Önerisi merutay, 17:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beyaz Betta Balığı 🫠 GÖKBÖRÜ🇹🇷, 16:49
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Büyümeyen Lepistes Yavrusu Kaangzkr, 15:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Toprak Yiyen 2 Aylık Büyüme BLGHN, 15:00
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Betta Balığı İçin Akvaryum Sadel, 14:10
Yeni Üye Forumu - Eheim Biopower 240 Dış Filtre Mantığı GhostKoi, 13:41
Filtreleme Seçenekleri - Kumu Değiştirmelimiyim Berkay45, 13:19
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Fundulopanchax Gardneri Cyber_Scout, 11:41
Diğer Tatlı Su Canlıları Tanıtımı - Akvaryumla İlgili Toplu Sorularım İnci Kefali, 10:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 80x45x40 Lowtech Tanıtım LedZeppelin, 10:29
Akvaryum Tanıtımı - Nitrat - Test Kitleri-4.4 Çarpanı-no₃–n/no₃ Farkı bendeniztayfun, 01:39
Akvaryum Bilimi - Rope Fish Tank Arkadaşı koraykbl, 23:50
Diğer Tatlı Su Canlıları - İlaçsız Hidra Tedavisi! Hem De Bedava :) merutay, 23:33
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeşil Tüy Sorunu . Özgür1978, 22:53
Yosun
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Neolamprologus Pulcher (daffodil) Her Boy Yavru Cichlid_Universe 15:54
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 15:46
- Elma Salyangozunda Sezon Kampanyası GOLDFISH 15:46
- 30x30x30 Üretim Akvaryumları Fishbone 15:06
- Karides Yem Ve Mineral -ggarten-ebi Dama-dennerle lotnaquascaping 14:56
- Karides Mineralleri Ve Yemleri lotnaquascaping 14:56
- Genchem-no Planaria-planarya Ve Hydra'dan Kurtulun lotnaquascaping 14:56
- Demasoni Yavru 2cm tarikyksl 14:43
- 70x40x25cm Akvaryum Ve Malzemeler livadi 14:34
- Otomatik Yemleme Makinesi livadi 14:34
- Turuncu Rili Karides livadi 14:34
- Malawi Show Erkekler Burak PEKDEMİR 14:28
- Co2 İndikatör Setler cagdas_0606 14:27
- Bitki,karides,discus Vb. Türlere Özel Osmos Sistem zafer3885 14:21
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 14:21
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 13:34
- Hobiciden Kaliteli Bitkiler sakal34 13:13
- L. Curviceps Ve L. Dorsigera Arıyorum blenny 13:08
- Aquaclear 30 Şelale Filtre blenny 13:08
- Creaqua E Line 30 Ve Yem Çeşitleri Driftwood Uriel 12:40
- Dennerle Shrimp Salt 200 Gr Sıfır Uriel 12:40
- Albino Full Red Mega Dorsal Mükemmel Kalitede FULL RED MEHMET 12:28
- L144 Longfin Mavi Göz Vatozlar FULL RED MEHMET 12:28
- Akvaryum Sıfır Sump Filtre FULL RED MEHMET 12:28
- Co2art Regülatörler Speedy 12:19
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 12:14
- Toplu Malzemeler - Sıfır Eheim Thermopreset 150w erimgorgulu 12:02
- Apiatogramma Macmasteri Genç Çiftler rhn35 11:38
- Bitki , Sıvı Gübre , Exel , Ramshorm CevdetSERBEST 11:34
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 11:34
- Moss Teli , Moss Rafı, Karides Yuvası CevdetSERBEST 11:34
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 11:21
- Genç Kribensisler Koksal Gurkan 11:21
- 200+ Cüce Vatoz Yavrusu Koksal Gurkan 11:21
- Tavşan Salyangoz Ve Amazon Hançeri _rammstein_ 11:03
- Lda 16 Longfin Genç Çift Ve Iskarta Erkekler. _rammstein_ 11:03
- Hongsloi-candidi Ve Triple Red German Bred AtlasPoyraz 10:49
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 10:09
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 10:09
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 10:05
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:05
- Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai Corydoras nikon_ 10:05
- Hobiye Son. Malzemelerimi Satıyorum. Güncellendi. osmandbnl 09:59
- Özel Tür Japon Blue - Son 10 Çift osmandbnl 09:59
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:58
- Yetişkin 1e3d Melek sametyildiz 09:53
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 09:48
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 09:48
- Karides , Salyangoz . gyunda 09:48
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 09:33
KULLANICILAR
- 142 Online Kullanıcı, 77 Üye
Online Kullanıcılar
metalhead,
-RBG-,
Cyber_Scout,
efkango,
MUSTAFAEKR,
K0L0Ni,
kopruluonur,
M. Emre,
osmandbnl,
Berkay45,
Koksal Gurkan,
capodicapii,
FrankZane,
erimgorgulu,
mertsert,
emrepablo11,
MehmetcanK,
MURAT111,
rcnkr28,
Birminikçınar,
Mikail Erdoğan,
AbdullahKurcaduz,
chapi,
osmang,
xfuriousx,
hasancn,
mendos06,
ka2n,
darkaura,
Chemical01,
ufukkisikk,
umutak,
sina cen,
Kabasakal34,
Mahir06,
EKAR,
İsmail YILDIRIM,
AtlasPoyraz,
onuroztrk06,
yokte,
yilmaz17,
bettasever16,
kdrackgz,
alprn,
ardaagnaday,
atakanaydin,
flanormimar,
KaanE,
ofyymz,
ternapi,
Taha⚡,
Ankaragucu,
koraykbl,
OguzKaan22,
Ankaraa06,
turgay3247,
HarunYILDIRIM,
jwict,
koagulant,
ugurssahin59,
ercane,
Ehtiyar,
mustafahancer,
haligan,
Barbossa16,
Diplomi_fsEn,
MCY4,
tugay006,
Cichlid_Universe,
İnci Kefali,
palankesli,
ilkerK,
adem-kursun,
czafer58,
Gengizcomm,
Timothysoins,
mbakii.shn,
Tahacan,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.