ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Kayrahan98ex
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
7
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
14 Ekim 2023 11:21
Toplam Mesaj:
29 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Kayra Han Öztüre
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Kocaeli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Sulara geri dönüyorum
SON 10 MESAJI
Akvaryumu Bozup Yeniden Kurmak İstiyorum
Yosun öldürücü bitkiyi de vurur
Anubias veya Moss yıkanıyor temizleniyor ama yapraklar yıkarken kopacaksa kesin daha iyi zaten yosun karanlıkta kaldı mı ölür bitki daha çok dayanır çünkü büyük ama yosun önlemek istiyorsanız vatoz ya da salyangoz önerebilirim.
Yosun öldürücü bitkiyi de vurur
Anubias veya Moss yıkanıyor temizleniyor ama yapraklar yıkarken kopacaksa kesin daha iyi zaten yosun karanlıkta kaldı mı ölür bitki daha çok dayanır çünkü büyük ama yosun önlemek istiyorsanız vatoz ya da salyangoz önerebilirim.
Akvaryumu Bozup Yeniden Kurmak İstiyorum
Ben olsam bitkileri çıkarır yıkayıp 1 hafta ayrı bir suda bekletirdim o sürede akvaryuma yosun önleyici atıp filtre çalışır vaziyette akvaryumun üstünü örterdim
Balıkları da kovaya koyardım.. Sonra akvaryumun suyunu boşaltıp sıcak su doldurur su soğuyunca da düzenliyici ve bakteri kültürü atar ısıtıcıyı takar ardından balıkları eklerdim..
Ben olsam bitkileri çıkarır yıkayıp 1 hafta ayrı bir suda bekletirdim o sürede akvaryuma yosun önleyici atıp filtre çalışır vaziyette akvaryumun üstünü örterdim
Balıkları da kovaya koyardım.. Sonra akvaryumun suyunu boşaltıp sıcak su doldurur su soğuyunca da düzenliyici ve bakteri kültürü atar ısıtıcıyı takar ardından balıkları eklerdim..
Denizdeki Midyeyi Akvaryuma Atarsam Ne Olur?
Midye akvaryuma faydalıdır sudaki bakterileri süzer ölünce de kusmaz kabuğu açılır sadece diğer canlılar da onu yer ama zor bu midyeler yerini beyenmezse ortalığı darmaduman eder soğuksu ister falan siz en iyisi yapışan Midye alın boyu küçük ve taşa yapışıyor rengi de güzel ama dikkat edin filtrenize larva kaçmasın..
Midye akvaryuma faydalıdır sudaki bakterileri süzer ölünce de kusmaz kabuğu açılır sadece diğer canlılar da onu yer ama zor bu midyeler yerini beyenmezse ortalığı darmaduman eder soğuksu ister falan siz en iyisi yapışan Midye alın boyu küçük ve taşa yapışıyor rengi de güzel ama dikkat edin filtrenize larva kaçmasın..
Yavru Astronotun Yanında Panda
[QUOTE=MertSoyumert]
Sırt yüzgecini saplayıp astronotun ağzına sıkışma ihtimali var. Vatozlarda da aynı risk var.
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=eOhHr6Vv31A[/VID]
[/QUOTE] tam da tahmin ettiğim gibi dut yemiş bülbüle dönmüş. Yaramaz Oscar kusturunca ibret alır mı acaba? [EDIT]Kayrahan98ex,2022-08-25 20:04:29[/EDIT]
[QUOTE=MertSoyumert]
Sırt yüzgecini saplayıp astronotun ağzına sıkışma ihtimali var. Vatozlarda da aynı risk var.
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=eOhHr6Vv31A[/VID]
[/QUOTE] tam da tahmin ettiğim gibi dut yemiş bülbüle dönmüş. Yaramaz Oscar kusturunca ibret alır mı acaba? [EDIT]Kayrahan98ex,2022-08-25 20:04:29[/EDIT]
Yavru Astronotun Yanında Panda
Sırt yüzgeciyle kendini koruyamaz mı çöpçüler?
Sırt yüzgeciyle kendini koruyamaz mı çöpçüler?
Süper Bir Fikir
Üst taban malzemesinin altında sineklikten çuvalın içinde Lav kırığı oluyor ya o çuvalın altından ortaya kadar çeksek boruyu
Üst taban malzemesinin altında sineklikten çuvalın içinde Lav kırığı oluyor ya o çuvalın altından ortaya kadar çeksek boruyu
Süper Bir Fikir
Şelale filtrenin emiş borusunu sinekliğin altından geçirirsek ne olur?
Ne güzel işte hem dip çekimi hem filtre hemde sirkülasyon akıntısı 3ü 1 arada hem su değişimi zamanı da boruyu filtreden verir dipten alırız kebap iş..
Şelale filtrenin emiş borusunu sinekliğin altından geçirirsek ne olur?
Ne güzel işte hem dip çekimi hem filtre hemde sirkülasyon akıntısı 3ü 1 arada hem su değişimi zamanı da boruyu filtreden verir dipten alırız kebap iş..
Akvaryumda Elektrik Kaçağı
Saf su buhar olmuş uçmuş su değişimi yerine su eklemesi yapmışsınız suyun iletkenliği yükselmiş
Saf su buhar olmuş uçmuş su değişimi yerine su eklemesi yapmışsınız suyun iletkenliği yükselmiş
Betta Geçici Akvaryum
[QUOTE=Aquaworld07]
Balık beslemenin amacı yavru almak değildir ki sadece. Ama haklısınız üretimde su sığ olmalı.
Siz fanus balığınızı fanusta akvaryum balığı ısı akvaryumda besleyin. Ama fanusta balık beslenmez heleki fanus balığı nedir?
[/QUOTE]
Labirentli balıklar köpük yuva yapmak için çok emek verir balık anatanktan alınınca köpük yuva bozuluyor hem o fanus şartlarında strese girmediği için yıllarca hayatta kalabiliyor ve üreyebiliyor bu dövüşçü siyam balığının gereksinimlerini karşıladığı anlamına geliyor bu balığın fıtratında o var hani köyde nasıl danaları bağlarlar yer içer yatar onun gibi ya da mesela köpek de özgür olsa iyi olur ama milleti ısırır diye bağlıyoruz aynı mantık..
Yani çoğu canlıda öz farkındalık yok gereksinimleri karşılansın yeter beta burası küçük ben burda yüzmem diyor mu demiyor köpükten yuva yapıyorsa beğenmiştir
Betanın elbetteki bölgesinde devriye atma ve yüzme gereksinimi var arada bir 10 dakika yarım saat karşısına ayna koydunuz mu akvaryumdan daha iyi rahatlar kuvvetlenir..
[QUOTE=Aquaworld07]
Balık beslemenin amacı yavru almak değildir ki sadece. Ama haklısınız üretimde su sığ olmalı.
Siz fanus balığınızı fanusta akvaryum balığı ısı akvaryumda besleyin. Ama fanusta balık beslenmez heleki fanus balığı nedir?
[/QUOTE]
Labirentli balıklar köpük yuva yapmak için çok emek verir balık anatanktan alınınca köpük yuva bozuluyor hem o fanus şartlarında strese girmediği için yıllarca hayatta kalabiliyor ve üreyebiliyor bu dövüşçü siyam balığının gereksinimlerini karşıladığı anlamına geliyor bu balığın fıtratında o var hani köyde nasıl danaları bağlarlar yer içer yatar onun gibi ya da mesela köpek de özgür olsa iyi olur ama milleti ısırır diye bağlıyoruz aynı mantık..
Yani çoğu canlıda öz farkındalık yok gereksinimleri karşılansın yeter beta burası küçük ben burda yüzmem diyor mu demiyor köpükten yuva yapıyorsa beğenmiştir
Betanın elbetteki bölgesinde devriye atma ve yüzme gereksinimi var arada bir 10 dakika yarım saat karşısına ayna koydunuz mu akvaryumdan daha iyi rahatlar kuvvetlenir..
Betta Geçici Akvaryum
[QUOTE=Aquaworld07] beta deyince akla sadece splendens gelmememeli birçok tür beta var. Örneğin wild betalar 50 60 litrede 2 3 erkekle bile bakılabilir 25 30 litrede de bir çift olur. Üstelik erkekler kavga etsede oluşan en ağır hasar yüzgeç yırtıkları olur.
Ama sizin tecrübeli biri olarak wil türlerin bu özelliklerini bildiğinizi ve splendensten bahsettiğini varsayalım. Yinede haksızsınız splendenste bahsettiğiniz gibi değildir. Özellikle yumuşak huylu olanlar birçok balıkla hatta karidesle bile bakılabilir. Bende karidesle baktım ve büyük karideslere ellediğini görmedim.(Hatta balığım biz şehir dışındayken açlıktan öldü, akvaryumda onlarca karides olmasına rağmen...) Hacim konusunda halfmoon gibi varyeteler biraz sıkıntı yaşayabilir ama beslenmek diyemeyiz. Heleki plakata hiçbir şey olmaz. O sizin kavga ve köpükten başka derdi olmayan [B]fanus balığı[/B] büyük akvaryuma alınınca bütün davranışlarını gösterebilen bölgesinde devriye atan mutlu bir balık haline gelir. Emre Zaim abiminde("The Last Samurai" kullanıcı adlı) birçok kez büyük hacimlerde beta beslemişliği var.[/QUOTE] İstisnalar kaideyi bozmaz beta diyince de kimse kelime oyunu yapmaz herkes anlar ben bayağı betalar besledim yani bizim orda siyam dövüş balığı deniyor siz başka türden bahsediyorsanız bilmediğim konudur yorum yapmam ama bir balığın yüzgeci yırtıldı mı erir.
Çoğu balık da betanın yüzgecini tırtıklar
Dediğiniz gibi beta kendi bölgesinde devriye atar ama oraya giren balığın vay haline ölümüne dövüşüyor bu balıklar bölgesi kadar fanus olsa mutlu mesut yaşar.. O bahsettiğiniz büyük akvaryumlarda yavru almanız zaten neredeyse imkansız.. Bu balıklar doğada oksijeni az durgun pirinç tarlası gibi küçük su birikintilerinde yaşıyor.. [EDIT]Kayrahan98ex,2022-08-18 19:24:07[/EDIT]
Fanus dediğimiz şey bir bardak su değildir fanusta yaşayan bir sürü balık türü vardır mesela Beta, Karides, Kerevit, Yengeç, Medaka, Kilifish türleri.. Fanusun özelliği yuvarlak olmasıdır bu yuvarlaklık sayesinde balık belirli bir açı ile sürekli yüzer ve kendisini sonsuz sularda hisseder ama her balık buna uygun değildir ama her balık da büyük akvaryumlara uygun değildir..
[QUOTE=Aquaworld07] beta deyince akla sadece splendens gelmememeli birçok tür beta var. Örneğin wild betalar 50 60 litrede 2 3 erkekle bile bakılabilir 25 30 litrede de bir çift olur. Üstelik erkekler kavga etsede oluşan en ağır hasar yüzgeç yırtıkları olur.
Ama sizin tecrübeli biri olarak wil türlerin bu özelliklerini bildiğinizi ve splendensten bahsettiğini varsayalım. Yinede haksızsınız splendenste bahsettiğiniz gibi değildir. Özellikle yumuşak huylu olanlar birçok balıkla hatta karidesle bile bakılabilir. Bende karidesle baktım ve büyük karideslere ellediğini görmedim.(Hatta balığım biz şehir dışındayken açlıktan öldü, akvaryumda onlarca karides olmasına rağmen...) Hacim konusunda halfmoon gibi varyeteler biraz sıkıntı yaşayabilir ama beslenmek diyemeyiz. Heleki plakata hiçbir şey olmaz. O sizin kavga ve köpükten başka derdi olmayan [B]fanus balığı[/B] büyük akvaryuma alınınca bütün davranışlarını gösterebilen bölgesinde devriye atan mutlu bir balık haline gelir. Emre Zaim abiminde("The Last Samurai" kullanıcı adlı) birçok kez büyük hacimlerde beta beslemişliği var.[/QUOTE] İstisnalar kaideyi bozmaz beta diyince de kimse kelime oyunu yapmaz herkes anlar ben bayağı betalar besledim yani bizim orda siyam dövüş balığı deniyor siz başka türden bahsediyorsanız bilmediğim konudur yorum yapmam ama bir balığın yüzgeci yırtıldı mı erir.
Çoğu balık da betanın yüzgecini tırtıklar
Dediğiniz gibi beta kendi bölgesinde devriye atar ama oraya giren balığın vay haline ölümüne dövüşüyor bu balıklar bölgesi kadar fanus olsa mutlu mesut yaşar.. O bahsettiğiniz büyük akvaryumlarda yavru almanız zaten neredeyse imkansız.. Bu balıklar doğada oksijeni az durgun pirinç tarlası gibi küçük su birikintilerinde yaşıyor.. [EDIT]Kayrahan98ex,2022-08-18 19:24:07[/EDIT]
Fanus dediğimiz şey bir bardak su değildir fanusta yaşayan bir sürü balık türü vardır mesela Beta, Karides, Kerevit, Yengeç, Medaka, Kilifish türleri.. Fanusun özelliği yuvarlak olmasıdır bu yuvarlaklık sayesinde balık belirli bir açı ile sürekli yüzer ve kendisini sonsuz sularda hisseder ama her balık buna uygun değildir ama her balık da büyük akvaryumlara uygun değildir..
SON MESAJLAR
- Anubias Yosun Problemi pltcooper, 14:56
Bitki Akvaryumları Genel - Moscow Blue Lepistes BywenzeL, 14:51
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Balığım Ne Zaman Doğurur? (canlı Doğuran) BozKar, 14:43
Canlı Doğuranlar - Betta Balığı Akvaryumu tsp7, 14:37
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Hangi Tür Karides Daha İyi Buğra.B, 14:17
Omurgasızlar - Balığım Ne Yapmaya Çalışıyor ? MasterChief, 14:11
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Yeni Akvaryum İçin Tavsiyeler Sogan, 14:08
Yeni Üye Forumu - Betta Balığı Çiftleştirme scorpion26, 14:08
Diğer Tatlı Su Canlıları - Full Erkek Lepistes Tankında Vukuat Vıdeo Ek KaanE, 13:31
Canlı Doğuranlar - Shallow Tank twinsoul, 13:27
Akvaryum Tanıtımı - Betta Yumurta Mantarlaşması lKatarina, 13:09
Yeni Üye Forumu - Fundulopanchax Gardneri Gardneri (gardneri Killifish - Yıllık Balığı) onuribrahim, 13:00
Diğer Tatlı Su Canlıları - Tawian Bee Karides Yumurta Saf Su ÇaĞRı, 12:54
Omurgasızlar - Akvaryum İçin En İyi Şey Hiçbir Şey Yapmamak! hounddog, 12:25
Akvaryum Dünyasından Haberler - İç Filtre darkaura, 12:11
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Betta Balığım Bir Kesecik Çıkardı goko58, 11:58
Hastalıklar ve İlaçlar - 35x35x35 Low Tech Bitkili Akvaryumum isssmailak, 11:11
Akvaryum Tanıtımı - Hangi Filtre Daha Uygun darkaura, 10:44
Filtreleme Seçenekleri - İstilacıların Peşinde MasterChief, 10:40
Deniz Canlıları - Akvaryumum Hala Berraklaşmadı Orhan76, 10:33
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yeni Akvaryum Kurulumu MasterChief, 10:26
Yeni Üye Forumu - 35 Cm Bitkili Akvaryum Orhan76, 10:20
Akvaryum Tanıtımı - 180x60x60 Karma Güney Amerika Orhan76, 10:18
Akvaryum Tanıtımı - Nano Bloody Mary Serdariekrem, 10:05
Akvaryum Tanıtımı - Elma Salyangozuma Ne Oldu Berkayv, 08:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Harbi Black Water :) Aguamentist, 08:39
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Akvaryumumdaki Canlı Rafayel, 08:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Hamile Lepistes Aguamentist, 08:02
Canlı Doğuranlar - Köpürme Ve Camda Tortu Aguamentist, 07:52
Yeni Üye Forumu - Kurt Mu? Rafayel, 07:07
Hastalıklar ve İlaçlar - Tropheus Dişi Erkek aliburak11, 05:11
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Bunun Cinsi Nedir MasterChief, 01:28
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Beyaz Benek Ömer t, 01:07
Hastalıklar ve İlaçlar - Sera Costapur Beyaz Benek Tedavisi mertsarikaya, 00:59
Hastalıklar ve İlaçlar - Gerçek Taşlardan Arka Plan ahmetfiratozkaya, 00:39
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Tropikal Goldfish Yem Balıklar Yemiyor GhostKoi, 23:52
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryum Camında Beyaz Leke Sorunu Larvaklm, 23:33
Hastalıklar ve İlaçlar - Bu Akvaryumda Bu Balıklar Sıkıntı Çıkarır Mı orkunatalay, 23:29
Yeni Üye Forumu - En güzel fotoğraflarınızı gösterin Ömer t, 22:44
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Hamile Lepistesim Böylemi Kalmalı Hobilik, 22:00
Canlı Doğuranlar - Sumplu Pipo Filtre Muhammedbedri, 21:25
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yarasa Melek writer, 21:17
Fiyat Forumu - Hızlı Yavru Büyütmek İçin Canlı Yem Kullanımı Ömer01, 20:53
Canlı Doğuranlar - Beta Balığım İçin Öneriler OptikPr, 20:52
Yeni Üye Forumu - Su Kaplumbağası Erensrens, 20:45
Yeni Üye Forumu - Sıfırdan Akvaryum Kurulumu Taha Yanık, 20:31
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum Kum Ve Işık Seçimi Ömer01, 18:47
Bitki Akvaryumları Genel - Planarya En Etkili Ve Güvenli Tedavi Yolunu Buldum Bettamtailung, 18:46
Hastalıklar ve İlaçlar - Doğum Yakınmı BozKar, 18:39
Yeni Üye Forumu - Bitki Toprağına Alternatif Leonardit Deneme giyotyn, 18:23
Taban ve Gübreleme
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Su Piresi / Yeşil Su Ücretsiz. ALTEMUR 15:11
- Iceman Ciklet Ariyorum.. ALTEMUR 15:11
- Karışık Cichledler vseckn 15:09
- 400 Litrelik Akvaryum (125*50*65h) vseckn 15:09
- Karides Türleri * Canlı Bitki * Moss * ExceL 15:08
- Lowtech Bitkiler Gönderim Vardır . ExceL 15:08
- Ful Red Lepistes , Yerli Lepistes , Zebra Dan Cucevatozcu 14:44
- Siyah Cüce Vatoz Çift Ve Yavru Cucevatozcu 14:44
- Nerite Salyangoz Ve Hava Motorları, Yemler Cucevatozcu 14:44
- Satılık 1,5 Metrelik Profesyonel Akvaryum - Sumplu SGY 13:59
- Katil Salyangoz GokKurt 13:57
- Micra Bitkisi - Sarı Ateş Karides GokKurt 13:57
- 40x40x40 Akvaryum Ve Sobo Tepe Filtre Firefighter 13:37
- Leptosoma Kitumba Firefighter 13:37
- Albino Nigripinnis Firefighter 13:37
- Bitki , Sıvı Gübre , Akadama Toprak , Ramshorn CevdetSERBEST 13:12
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 13:12
- Moli Plati Gold Barbus Neon Blue Lepistes CevdetSERBEST 13:12
- Bitki Çeşitleri emreemin 13:07
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 13:07
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 13:07
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 13:07
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 13:07
- Aquael 200 Watt Elektronik İsitici Gursoyhasan 13:07
- Apistogramma Türleri, Panda Ribbon Lepistes yamansengonca 13:06
- 40x40x40 Ultra Clear Küp Akvaryumlar Sıfır yamansengonca 13:06
- Filtre Malzemeleri, Moss Rafı Ve Kapsül Gübre. ÇaĞRı 12:55
- Akvaryum Ve Malzemeler İlanı Shotokan 12:49
- Adi Ve Ramshorn Salyangoz Arıyorum oguzhanns 12:36
- Sıfırürün/ Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemesi asliaral 12:21
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 12:21
- Altın Kafa Melekler Tekin35 12:13
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 11:36
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 11:36
- Apistogramma Kakadu Triple Red-orange-macmasteri Şahinöztürk 11:35
- L144 Takım, Süper Red Çiftler ersin ün 11:34
- Black Flame Wood cagdas_0606 11:32
- Prl Smiley Caridina / Mavi Melek Neocaridina barsbingul 11:28
- Armatür, Şelale Filtre, Otomatik Yemleme barsbingul 11:28
- Apistogramma Macmasteri - Blue Rim Beta Çifti barsbingul 11:28
- Akvaryum Malzemeleri - Dekorlar - Güncellendi. osmandbnl 11:25
- Fluval C2 Power Filter Askı Filtre osmandbnl 11:25
- Blyxa Japonica - Sadece Ankara osmandbnl 11:25
- Bitkili Akvaryum - Resif Akvaryum (maşa, Spatula, umit67 11:19
- Chrome Pipe - Akvaryum Standları - Bitki Seti BİTKİ SETİ 11:19
- Apistogramma Cacatuoides (kakadu) Damzılık Dişiler Shinouzen 11:14
- Rainbow Ciklet Ve Electric Blue Acara Shinouzen 11:14
- Kriza Gold emree06 10:34
- Atman 3337 Dış Filtre emree06 10:34
- Led Işık Ledaqualight Ynsmr 10:29
KULLANICILAR
- 170 Online Kullanıcı, 91 Üye
Online Kullanıcılar
AmatorAkvryumcu,
Yusufsef,
Iebowski,
hounddog,
MiSoSiKiaN,
Serdariekrem,
DrCinar,
denizim20,
blokurlu,
Budmo,
kenjori,
seto,
İlksen Şahin,
sakpolat,
ismail4638,
scrap,
Hobilenyum,
BozKar,
alexmiladora,
-RBG-,
Koksal Gurkan,
kntm,
scorpion26,
palio78,
EbrarBerkZeybek,
diaslayt,
skuygur,
A2626,
ersin ün,
Westrain,
Hüdai,
tsp7,
Gastropoda,
ciways,
carlito,
umutuyar,
AbdullahKurcaduz,
SaRCoPhiLiuS,
EyupAsik3452,
FiratOzcan,
egeuchiha,
Orhan76,
resitbirben,
laryscrl,
sfcscannow,
KartalŞafak,
Eldurmaz,
kadirik,
muzunman,
Ra93,
Buğra.B,
ogii06,
Sogan,
sefailgaz,
kdrackgz,
sefa_nco,
rifatcn,
ZET,
MCY4,
atiryaki,
Yunus cikletcii,
Akax,
cpu1803,
adm_src,
Denizhann,
yamansengonca,
smetdman,
Kaannn455,
Tekin35,
R0h1rr1m,
karidesrehberi,
Hidro Dinamik,
darkaura,
enisbrk,
Trakyalı2259,
neomeo,
rhn35,
lKatarina,
cagdas_0606,
emindusduis,
nikon_,
farabix13,
Unknown And,
Enes Yıldırım,
Aguamentist,
ozgurtpcogl,
darkLightning0,
NickElow,
Tulpar99,
Lepistes..,
ÇaĞRı,
KaanE,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.