ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
M0nty
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
61
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
5 Saat 10 Dakika önce
Toplam Mesaj:
220 [0.21 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
50 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Monty
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Düzce
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Monty

SON 10 MESAJI

Dişi Betta Kavgaları
[QUOTE=merutay]

Uygun bir kurulum yapmadınız. Çok normal bir durum.[/QUOTE]
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler bir dahakine dikkat ediceğim.
Dişi Betta Kavgaları
[QUOTE=merutay]2 dişi betta bakılmaz. Betta sorority için çok sayıda betta ve saklanma alanı gerekir. 40 litre böyle bir şey için yeterli değil. Yaptığınız şey sürdürülebilir değil.İki betta için iki akvaryum yapmanız veya birini iade etmeniz gerekir.[/QUOTE]
hocam bunlar splendens tabiki ayiririm o sorun degil neden kavga ettiklerini anlamadim
Dişi Betta Kavgaları
Daha bugun yeni bir disi betta aldım 40 lt lik akvaryumumun icine koydum icinde sadece bir disi betta vardi 2 tane oldular bunlari gozlemledigimde eski bettam her seferinde her bosluk buldugunda yenisine saldırıyor suanlik akvaryumun icine bir yavruluk koydum eskisi içinde bu yavruluğun sizce bu duruma bir cozum varmı?
Betta Balığım, Değişti Ne Yapmalıyım ?
Hocam petshoptan aldiysaniz normsl benim bi bettam vardi geldiginde renkleri soluktu hep pullari vardi sonradsn evrim gecirmis gibi oldu [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/235911/220520231911241.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/235911/020720231142381.jpg[/IMG]
ikiside aynı balık aslında[:D]
Balkonda Lepistes
[QUOTE=Can T. ]
Yeşil su kültürü hakkında tavsiyeniz var mı? Havuzu, balkonun doğrudan güneş ışığı almayan bir noktasına koydum. Günde 2-3 saat civarında güneş ışığı alıyor.[/QUOTE]
çok doğru yapmışsınız mükemmel içinde balıkla karışık bi su piresi kültürü yoksa yanu hem su pureleri hem lepistesler yasasin gibi bir amaciniz yok ise orasi gayet yeterli merak etmeyin[:)]
Planarya En Etkili Ve Güvenli Tedavi Yolunu Buldum
Hocam planarya işe yarıyor ya ben hiç dokunmuyorum bana zararlari yok baliklar yiyiyor bi şekil zaten[:3]
Balkonda Lepistes
[QUOTE=Can T. ]Herkese selamlar,

Uzun süredir aklımda olan bir projeyi nihayet hayata geçirmeye karar verdim: Balkonda, ısıtıcı ve filtre olmadan, yeşil su içinde lepistes üretmek.

Kurulum Bilgileri:

• Havuz: 300 litre, 1 hafta önce şebeke suyu ile dolduruldu.

• Dekor: Taşlar ve küplerle saklanma alanları oluşturuldu.

• Sıcaklık: Geceleri 19°C, gündüz 25°C civarı. Şimdilik 300W ısıtıcı ile ısı 26°C’de sabitlenmiş durumda.

• Filtre: Pipo filtre (bakteri kültürü oluşması için, daha sonra çıkarılacak).

Besleme:

• Sera + Tetra karışık yem

• Tropical kurutulmuş kan kurdu

Canlılar:

• 18 adet Half Black White lepistes (bölgedeki hobici bir arkadaştan temin edildi)

Bitki Planı:

• Bu hafta su mercimeği, lepistes otu, moss ve rafya eklemeyi düşünüyorum.

Sorum:
Yeşil su oluşumu ne zaman başlar? Süreci hızlandırmak için neler yapabilirim? Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan öneri almayı çok isterim.

Herkese sağlıklı hobiler, şimdiden teşekkürler 🙏[/QUOTE]
Hocam harika düşünmüşsünüz benimde hali hazırda dışarda sivrisinek larvalı bi kültürüm vardı 40 lt gibi bir kaç tane yanık kalan yavrum vardı buyukleri yedi onlar yiyemedi çok umudum yoktu kucuklerinden inanir misiniz dana gibi oldulae buyuklerinide gectiler o kulture su piresi ekleyerek kulturun devamliligini sagliyorum hic bir sikintilari yok gayet mutlular projenizi destekliyorum. Sağlıklı hobiler[:3]
Beta Dişimi Erkekmi
Yani hayatimda bu kadar cinsiyeti anlasilan bir betta gormedim[:)))]
erkek tabiki sorumu bu plakat cinsi olsa detaylarina bakarizda ben erkegim diye bagiriyor resmen[:)]
Dişi Lepistes İki Gündür Hareketsiz Yatıyor
[QUOTE=Nickim10Harf]
Hocam yüzgeç erimesi neden olur ayrıca nasıl tedavi edebilirim bu balık öldü maalesef en azından diğerleri için nasol bir yol izleyebilirim.[/QUOTE]
Hocam su degerlerinden baligin stres durumundan dolayi baligin bagisikligi duser mikrop kapar o sekilde oluyor etkili yontemler var mikofish kullanabilirsiniz seranin urunleri vardi diye biliyorum benim gibi magara adamiysanizda metilen mavisi ve tuz banyosu[:3]
🚑 Balığım Hamile Mi? — Güncel
Evet evet hamile karın taraflarıda karelesmeye baslamis en gec 2 haftaya dogurur gibi geliyor bana 1 hafta sonrada olabilir 2 gun sonrada olabilir bu baligin yumurta sayisina yasına ve stres duzeyine bagli olarak degisir keyifli hobiler [:3]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.