ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Mithrandirr
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
407
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
09 Ekim 2026 23:13
Toplam Mesaj:
206 [0.07 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
31 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Emre
Doğum Tarihi:
12 Aralık 1995
İl:
Adana
Meslek:
Software Developer
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Emre
SON 10 MESAJI
Ph Düşürme Hakkında
5 Tankımda jun Platinum Soil kullanıyorum. Başıma gelen olay Ph'la alakalı değil ama tds ile ilgili bir sorun. Ro kullanıyorum bu arada. Tds cihazıyla ölçüm yaptığımda Tds 1300-1500 arası gösteriyordu Akvaryumdan ölçüyorum tds fazla, ro çıkışından ölçüyorum tds fazla görünüyor, çeşme suyundanda aynı sonucu aldım. İnanamadım başta, bir tane daha tds metre siparişi ettim. Yeni gelen cihazda sonuç şu şeklide değişti, çeşme suyunda Tds 200-250 arası. Ro çıkışında 1000/1200 arası. Çıldırmak üzereydim tekrar nasıl bozulmuş olabilir diyip bir tane daha sipariş geçtim. Üçüncü cihazda anladım ki sahte Membran satmışlar. Membran filtreyi değiştirince tds 5-10 arası olarak değişti. Size tavsiyem, yeni bir ph test kiti edinin. damlalı sistemlerde iş görüyor yüksek fiyatlar vermek istemiyorsanız.
5 Tankımda jun Platinum Soil kullanıyorum. Başıma gelen olay Ph'la alakalı değil ama tds ile ilgili bir sorun. Ro kullanıyorum bu arada. Tds cihazıyla ölçüm yaptığımda Tds 1300-1500 arası gösteriyordu Akvaryumdan ölçüyorum tds fazla, ro çıkışından ölçüyorum tds fazla görünüyor, çeşme suyundanda aynı sonucu aldım. İnanamadım başta, bir tane daha tds metre siparişi ettim. Yeni gelen cihazda sonuç şu şeklide değişti, çeşme suyunda Tds 200-250 arası. Ro çıkışında 1000/1200 arası. Çıldırmak üzereydim tekrar nasıl bozulmuş olabilir diyip bir tane daha sipariş geçtim. Üçüncü cihazda anladım ki sahte Membran satmışlar. Membran filtreyi değiştirince tds 5-10 arası olarak değişti. Size tavsiyem, yeni bir ph test kiti edinin. damlalı sistemlerde iş görüyor yüksek fiyatlar vermek istemiyorsanız.
Fotoğraf Galerim
Harika canlılar, harika fotoğraflar[:3] Nanochromis transvestitus besleyip yavru almıştım. Harika canlılar, dişinin erkeğe yaptığı kurları izlemek çok keyif verirdi. Tekrar bulabilsem beslemek istediğim türlerdendir hala [:)]
Harika canlılar, harika fotoğraflar[:3] Nanochromis transvestitus besleyip yavru almıştım. Harika canlılar, dişinin erkeğe yaptığı kurları izlemek çok keyif verirdi. Tekrar bulabilsem beslemek istediğim türlerdendir hala [:)]
Sunsun 603 B Kullanıcı Deneyimleriniz
[QUOTE=0rnn]Merhabalar SUNSUN 603 B almayı düşünüyorum 45x30x30 tankta yaklaşık 40 litre ediyor bol bitkili bir akvaryumda iş görür mü akvaryum filtreden kol uzunluğu kadar yüksekte olacak. ayrıca neredeyse 0 ses olduğu söyleniyor inceleme videolarında doğru mudur?. bir başka iddia ise içine başka filtre malzemesi koymaması yönünde anlam veremedim bu konuya. kulanıcısı olmuş veya hala kullanan varsa paylaşırsa sevinirim[/QUOTE]
602B/603B Alın aldırın derim hep. Fiyat performans ürünüdür. Sizin litreye fazla fazla yeter kendileri. 30-100 litre arası üç farklı akvaryumda kurulum yaptım seneler evvel, debisi rahatlıkla yetti beslediğim türlere göre. Bitkili, bitkisiz fark etmeksizin kullandım, hala kullanırım. Hava yapmadığı sürece kolay kolay ses yapmaz, contasını 4 senedir değiştirmedim hala bir sızıntı durumu olmadı. Bence uygun fiyata bulursanız almanıza hiçbir mahsur yok [8)]
[QUOTE=0rnn]Merhabalar SUNSUN 603 B almayı düşünüyorum 45x30x30 tankta yaklaşık 40 litre ediyor bol bitkili bir akvaryumda iş görür mü akvaryum filtreden kol uzunluğu kadar yüksekte olacak. ayrıca neredeyse 0 ses olduğu söyleniyor inceleme videolarında doğru mudur?. bir başka iddia ise içine başka filtre malzemesi koymaması yönünde anlam veremedim bu konuya. kulanıcısı olmuş veya hala kullanan varsa paylaşırsa sevinirim[/QUOTE]
602B/603B Alın aldırın derim hep. Fiyat performans ürünüdür. Sizin litreye fazla fazla yeter kendileri. 30-100 litre arası üç farklı akvaryumda kurulum yaptım seneler evvel, debisi rahatlıkla yetti beslediğim türlere göre. Bitkili, bitkisiz fark etmeksizin kullandım, hala kullanırım. Hava yapmadığı sürece kolay kolay ses yapmaz, contasını 4 senedir değiştirmedim hala bir sızıntı durumu olmadı. Bence uygun fiyata bulursanız almanıza hiçbir mahsur yok [8)]
Apistogramma Kakadu Yem Yemiyor
[QUOTE=Savvah][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/283216/100720261113061.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/283216/100720261113121.jpg[/IMG]
Canlı dün gece geldi, yaklaşık 3 cm yetişkin değil. Bu sabah 4 farklı kuru yem denedim ama hiç birine ilgi göstermedi, jel artemia dahil. Ama akvaryumda sürekli kum kazıp besin arıyor. Hastalık yada stres belirtisi göstermiyor bu yüzden neden yem kabul etmediğini anlamadım. Belki canlı yeme alışıktır diye artemia yumurtası hazırladım ama hemen çıkacak birşey değil.
İlk ciklet deneyimim bu yüzden yardım almak istedim, sizce normal bir durum mu, akvaryuma alışınca yemeye başlar mı?
Akvaryum 60 litre ve sıcaklığı 25-26 derece. İçinde galaksi rasboralar ve ember tetralar var. Kum ince taneli silis kum. Öneriniz nedir, teşekkürler.[/QUOTE]
Daha yeni eklemişsiniz akvaryuma, stres kaynaklı yem yememesi normal. 24 saat sonra yem tırtıklamaya başlar, bu süreçte akvaryuma yem atmayın eğer başka balık yoksa. Birde bu yakışıklını yanına bir tane dişi eklemenizde fayda var, iyi hobiler :)
[QUOTE=Savvah][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/283216/100720261113061.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/283216/100720261113121.jpg[/IMG]
Canlı dün gece geldi, yaklaşık 3 cm yetişkin değil. Bu sabah 4 farklı kuru yem denedim ama hiç birine ilgi göstermedi, jel artemia dahil. Ama akvaryumda sürekli kum kazıp besin arıyor. Hastalık yada stres belirtisi göstermiyor bu yüzden neden yem kabul etmediğini anlamadım. Belki canlı yeme alışıktır diye artemia yumurtası hazırladım ama hemen çıkacak birşey değil.
İlk ciklet deneyimim bu yüzden yardım almak istedim, sizce normal bir durum mu, akvaryuma alışınca yemeye başlar mı?
Akvaryum 60 litre ve sıcaklığı 25-26 derece. İçinde galaksi rasboralar ve ember tetralar var. Kum ince taneli silis kum. Öneriniz nedir, teşekkürler.[/QUOTE]
Daha yeni eklemişsiniz akvaryuma, stres kaynaklı yem yememesi normal. 24 saat sonra yem tırtıklamaya başlar, bu süreçte akvaryuma yem atmayın eğer başka balık yoksa. Birde bu yakışıklını yanına bir tane dişi eklemenizde fayda var, iyi hobiler :)
Riparyum | Günce
[QUOTE=HunnicKhan]Selamlar. Yaklaşık 6 aylık geçmişi olan kurulumumu sizlerle paylaşmak istedim. Sık sık olmasa da çektiğim kareleri yükleyerek bu konuyu bir nevi günce olarak kullanacağım. Merak ettiğiniz bir şey olursa da bu konu başlığı altında yardımcı olmak isterim. Keyifli forumlar.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/194383/060720261211041.jpg[/IMG]
Barış çiçekleri yerlerini sevip köklerini suya saldılar. Kökler su altında -yaprakların da oluşturduğu ufak gölge oyunlarıyla beraber- doğal bir görüntü sunuyor. Bu nedenle çok sık müdahale etmiyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/194383/060720261211121.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/194383/060720261211191.jpg[/IMG]
Dün çiçek çıkardı, yapraklarını açmadı henüz.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/194383/060720261211251.jpg[/IMG]
Barış çiçeği yapraklarına fısfıs isteyen bir bitki bildiğiniz gibi. Bu nedenle sık sık spreyleme yapıyorum. Fotoğraftaki sprey çok işimi görüyor. Suyu çok küçük damlacıklarla geniş bir alana yayıyor. Tavsiye ederim. İkea’da satılıyor.[/QUOTE]
Çok hoş görünüyor. Tatlı patates kullanarak discus akvaryumuna yapmıştım, zamanla çürüdüler. Antutalara yapmak istediğim stil ama maalesef akvaryumun üstünü kapatmak zorunda olduğumdan yapamıyorum. Belki Apistoların akvaryumuna yaparım çiçeğin adını öğrendiğime göre[:D]
[QUOTE=HunnicKhan]Selamlar. Yaklaşık 6 aylık geçmişi olan kurulumumu sizlerle paylaşmak istedim. Sık sık olmasa da çektiğim kareleri yükleyerek bu konuyu bir nevi günce olarak kullanacağım. Merak ettiğiniz bir şey olursa da bu konu başlığı altında yardımcı olmak isterim. Keyifli forumlar.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/194383/060720261211041.jpg[/IMG]
Barış çiçekleri yerlerini sevip köklerini suya saldılar. Kökler su altında -yaprakların da oluşturduğu ufak gölge oyunlarıyla beraber- doğal bir görüntü sunuyor. Bu nedenle çok sık müdahale etmiyorum.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/194383/060720261211121.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/194383/060720261211191.jpg[/IMG]
Dün çiçek çıkardı, yapraklarını açmadı henüz.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/194383/060720261211251.jpg[/IMG]
Barış çiçeği yapraklarına fısfıs isteyen bir bitki bildiğiniz gibi. Bu nedenle sık sık spreyleme yapıyorum. Fotoğraftaki sprey çok işimi görüyor. Suyu çok küçük damlacıklarla geniş bir alana yayıyor. Tavsiye ederim. İkea’da satılıyor.[/QUOTE]
Çok hoş görünüyor. Tatlı patates kullanarak discus akvaryumuna yapmıştım, zamanla çürüdüler. Antutalara yapmak istediğim stil ama maalesef akvaryumun üstünü kapatmak zorunda olduğumdan yapamıyorum. Belki Apistoların akvaryumuna yaparım çiçeğin adını öğrendiğime göre[:D]
450 L Sump Veya Dış Filte
[QUOTE=rohembus]Ölçüler:150X50X60
Canlı Türleri:FRONTOZA
Bitki Türleri:
Tankın Yaşı:10
Filtrasyon ve Işıklandırma:
Tasarım ve Dekorasyon:
Selamlar , boşta olan 450 L akvaryumum içimdeki frontoza sevdasıyla tekrar beni kur diye dürtüyor [:)))] fakat filtrasyon sisteminde fx4 fx6 gibi güçlü bir dış filtre mi alsam (elimde birde 1000/h bir dış filtre mevcut) ya da dış sump sistemi kurup işi kökten mi bitirsem kararsız kaldım , sump sistemi delik işi kafa motoru teferruatı çok olduğu için ve maliyet açısından yakın oldukları için beni düşündürüyor konuyla ilgili fikirlerinizi rica ediyorum.
Sump sistemi daha iyidir. Yan sump yapacaksanız maliyet dış filtre kadar olmaz
herkese sağlıklı hobiler. [/QUOTE]
[QUOTE=rohembus]Ölçüler:150X50X60
Canlı Türleri:FRONTOZA
Bitki Türleri:
Tankın Yaşı:10
Filtrasyon ve Işıklandırma:
Tasarım ve Dekorasyon:
Selamlar , boşta olan 450 L akvaryumum içimdeki frontoza sevdasıyla tekrar beni kur diye dürtüyor [:)))] fakat filtrasyon sisteminde fx4 fx6 gibi güçlü bir dış filtre mi alsam (elimde birde 1000/h bir dış filtre mevcut) ya da dış sump sistemi kurup işi kökten mi bitirsem kararsız kaldım , sump sistemi delik işi kafa motoru teferruatı çok olduğu için ve maliyet açısından yakın oldukları için beni düşündürüyor konuyla ilgili fikirlerinizi rica ediyorum.
Sump sistemi daha iyidir. Yan sump yapacaksanız maliyet dış filtre kadar olmaz
herkese sağlıklı hobiler. [/QUOTE]
Sumbu Shell
[QUOTE=kocoglu]
6 adet leleupi ekledim. Çok bölgeci ve agresifler. [/QUOTE]
Tank ölçüleri nedir
[QUOTE=kocoglu]
6 adet leleupi ekledim. Çok bölgeci ve agresifler. [/QUOTE]
Tank ölçüleri nedir
Sumbu Shell
[QUOTE=Neothauma ]
Ocellatus ile de besledim. Onlarla da bolge catismalarina giriyordu. Hatta baya ilginc, siradisi bir davranisa da sahit olmustum. 80 cm'lik akvaryumun bir kosesinde ocellatus kolonisi, digerinde ise sumbu sheller vardi. Hem ocellatus hem de sumbu shell disileri ayni zamanlarda yavrulamislardi. Sumbu shell erkegi bazen ocellatuslarin bolgesine yavru avlamaya gidiyordu, fakat avlayip yemekten ziyade ocellatus yavrularini calip kendi disisinin kabuguna birakiyordu. Sumbu shell disisi de kendi yavrulariymis gibi hic ellemiyordu. Altolamprologus turleri her zaman sevdigim turler oldu. Su an ise compressiceps 'Kilima' beslemekteyim. [/QUOTE]
Üretebilmek kısmet olmadı, çok kötü şekilde kaybettim tüm balıkları [:(]
[QUOTE=Neothauma ]
Ocellatus ile de besledim. Onlarla da bolge catismalarina giriyordu. Hatta baya ilginc, siradisi bir davranisa da sahit olmustum. 80 cm'lik akvaryumun bir kosesinde ocellatus kolonisi, digerinde ise sumbu sheller vardi. Hem ocellatus hem de sumbu shell disileri ayni zamanlarda yavrulamislardi. Sumbu shell erkegi bazen ocellatuslarin bolgesine yavru avlamaya gidiyordu, fakat avlayip yemekten ziyade ocellatus yavrularini calip kendi disisinin kabuguna birakiyordu. Sumbu shell disisi de kendi yavrulariymis gibi hic ellemiyordu. Altolamprologus turleri her zaman sevdigim turler oldu. Su an ise compressiceps 'Kilima' beslemekteyim. [/QUOTE]
Üretebilmek kısmet olmadı, çok kötü şekilde kaybettim tüm balıkları [:(]
Sumbu Shell
[QUOTE=Neothauma ]
Merhaba,
Tanganyika akvaryumlarinda cok fazla bitki secenegi olmuyor. En ideal bitkiler Vallisneria, Anubias ve bazi iri boylu Cryptocoryne turleri oluyor. Sanirim hali hazirda anubiaslariniz var. Arka planda saz bitkileri kullanabilirsiniz.
Tur seceneklerine gelince; 2018-2020 yillar arasinda Sumbu shell tecrubem oldu. Karmada cogu Lamprologini turu ile sorunsuz yasiyor. En dogal davranislarini ise Neolamprologus multifasciatus ile gozlemledim. Dogada bu turun dogal avcisi zaten. Multifasciatus kolonisi cevresinde pusular kurarak kabuklar arasindaki yavrulara hamleler yapiyorlardi. Diger sevdigim davranis sekli ise girdikleri kavgalarda saldirmak yerine vucutlarini, sert pullarini kullanarak savunma yapmalari. Bunu da diger Lamprologini turleriyle kavga ettiklerinde gorebiliyorsunuz. Yani begeninize ve akvaryum hacminize uygun Lamprologini turlerini ekleyebilirsiniz. Arsivimden ornek fotograflar. Multifasciatus ve brevis erkekleri, bolgelerine yavru avlamaya gelen sumbu shelleri uzaklastirmaya calisirken, sumbular savunma yapiyor:
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/29591/280620201609021.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/29591/030720200901211.jpg[/IMG][/QUOTE]
Uzun bir süre elektrik kesintisi sonucu Tanganyika akvaryumumda ki nerdeyse tüm canlılar ölmüştü. 1 tane küçük Kangunga kalmıştı. Bir süre sonra mecburiyetten akvaryuma 3 tane sarı prenses eklemek durumunda kalmıştım. Aynı hareketi Sp lere yapardı. Karmadayken böyle bir davranışını gözlemleyememiştim, belkide ocellatusların kendileriyle olan didişmelerine ara vermedikleri için olabilir. Çok keyif almıştım karma tanganyikadan, fiyatlar biraz daha ulaşılabilir seviyeye geldiğinde tekrardan beslemek istediğim canlılardan sumbu sheller [:D]
[QUOTE=Neothauma ]
Merhaba,
Tanganyika akvaryumlarinda cok fazla bitki secenegi olmuyor. En ideal bitkiler Vallisneria, Anubias ve bazi iri boylu Cryptocoryne turleri oluyor. Sanirim hali hazirda anubiaslariniz var. Arka planda saz bitkileri kullanabilirsiniz.
Tur seceneklerine gelince; 2018-2020 yillar arasinda Sumbu shell tecrubem oldu. Karmada cogu Lamprologini turu ile sorunsuz yasiyor. En dogal davranislarini ise Neolamprologus multifasciatus ile gozlemledim. Dogada bu turun dogal avcisi zaten. Multifasciatus kolonisi cevresinde pusular kurarak kabuklar arasindaki yavrulara hamleler yapiyorlardi. Diger sevdigim davranis sekli ise girdikleri kavgalarda saldirmak yerine vucutlarini, sert pullarini kullanarak savunma yapmalari. Bunu da diger Lamprologini turleriyle kavga ettiklerinde gorebiliyorsunuz. Yani begeninize ve akvaryum hacminize uygun Lamprologini turlerini ekleyebilirsiniz. Arsivimden ornek fotograflar. Multifasciatus ve brevis erkekleri, bolgelerine yavru avlamaya gelen sumbu shelleri uzaklastirmaya calisirken, sumbular savunma yapiyor:
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/29591/280620201609021.jpg[/IMG]
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/29591/030720200901211.jpg[/IMG][/QUOTE]
Uzun bir süre elektrik kesintisi sonucu Tanganyika akvaryumumda ki nerdeyse tüm canlılar ölmüştü. 1 tane küçük Kangunga kalmıştı. Bir süre sonra mecburiyetten akvaryuma 3 tane sarı prenses eklemek durumunda kalmıştım. Aynı hareketi Sp lere yapardı. Karmadayken böyle bir davranışını gözlemleyememiştim, belkide ocellatusların kendileriyle olan didişmelerine ara vermedikleri için olabilir. Çok keyif almıştım karma tanganyikadan, fiyatlar biraz daha ulaşılabilir seviyeye geldiğinde tekrardan beslemek istediğim canlılardan sumbu sheller [:D]
Sumbu Shell
Çok zeki bir avcı. Altolamprologus compressiceps beslemiştim, üreme dönemine gelmeleri hayli zaman alıyor. Çok keyif vermişlerdi, güle güle besleyin[:3]
Çok zeki bir avcı. Altolamprologus compressiceps beslemiştim, üreme dönemine gelmeleri hayli zaman alıyor. Çok keyif vermişlerdi, güle güle besleyin[:3]
SON MESAJLAR
- Nadir Tür Lepistes Must4f4, 01:12
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ithal Akvaryummu ? Yerli Akvaryummu? Fiyat Aynı linksiz2, 01:09
Yeni Üye Forumu - Betta Balıkları Akvaryum Dibinde Taşların Üzerinde Barış, 00:39
Hastalıklar ve İlaçlar - Safkan Velifera MertSoyumert, 22:39
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Week Week Week hvostr, 22:25
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum Dış Filtre Önerisi hvostr, 22:23
Yeni Üye Forumu - Bitkili Yeni Kurulum Ehtiyar, 22:16
Bitki Akvaryumları Genel - Akvaryum Cam Kestirme Hk. ziyasenkaya, 22:13
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Yeni Resif Akvaryumum hvostr, 22:12
Akvaryum Tanıtımı - 80 30 40h Low Tech Bitki Gübre Ve Işık Önerisi hvostr, 22:10
Yeni Üye Forumu - Artemia Çıkarma ziyasenkaya, 22:09
Canlı Doğuranlar - Yem Atıkları İçin Salyangoz Önerisi hvostr, 22:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Akvaryum Dry Start Başlangıç Kurulumu hvostr, 21:58
Bitki Akvaryumları Genel - 30l De Lepistes, Cüce Vatoz Ve Karides Bakılır Mı hvostr, 21:52
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Riverside Shallow Tank TayfunSylkn, 21:20
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Atankofnature, 20:42
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Orta Amerika'ya Dönüş Frkn, 20:24
Akvaryum Tanıtımı - Beyaz Benek Hastalığı Mı? Omerdrms, 20:10
Yeni Üye Forumu - Japon Balığımın Yüzgeçleri Kanlandı hoppala, 18:32
Hastalıklar ve İlaçlar - Yakışıklıdan Pozlar :) Cihanturk, 15:23
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Dolaplı Akvaryum Alacağım Yer ? linksiz2, 13:24
Yeni Üye Forumu - Melek Balıklarında İç Parazit capodicapii, 12:53
Yeni Üye Forumu - Melek Balığı Bakımı capodicapii, 12:47
Yeni Üye Forumu - Su Değişimi İçin Otomasyon Planım pianoƒish, 04:30
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Bu Japon Balığı Hastalığı Nedir? Goldfish2000, 23:29
Hastalıklar ve İlaçlar - Karideslerde Isıtıcı Kullanımı. Fatihsm, 22:59
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İlk Defa Bitkili Akvaryum Kuruyorum harun reşit, 22:23
Yeni Üye Forumu - 30x30x30 Tankla Yeni Gelmedik,geri Geldik😁 hvostr, 22:21
Akvaryum Tanıtımı - Bitki Yerleştirme efkango, 18:35
Bitki Türleri ve Bakımı - Japon Kuyruk Erimesi Pul Kabarması hoppala, 16:37
Hastalıklar ve İlaçlar - Cüce Vatoz Yavru Ayırma Baha_hobi, 14:58
Kedi Balıkları Forumu - Akvaryumdaki Partiküller Ve Beyaz Benek Süreci linksiz2, 14:47
Yeni Üye Forumu - Eski Bir Hobicinin Betta Heyecanı: İlk Deneyimim:) senkron24, 14:33
Labirentliler - 40 Küp Hightech Tanıtım Jeveux, 13:49
Akvaryum Tanıtımı - Sobo Sf350f Ses Problemi SalvadorDalli, 02:25
Yeni Üye Forumu - Saulosi ve sp Çiftleşmesi Balıkmen, 23:25
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Sarı Prensesim Yüzemiyo Balıkmen, 23:18
Malawi ve Diğer Afrika Cichlidleri - Demir Profil Set Nerde linksiz2, 21:52
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Bir Bitkili Akvaryum '' Aquaterapist '' linksiz2, 21:51
Akvaryum Tanıtımı - Sunsun 603 B Kullanıcı Deneyimleriniz MehmetcanK, 21:27
Filtreleme Seçenekleri - Apistogramma Hongsloi Çiftim Ve Yavruları Jeveux, 21:14
Güney Amerikan Cichlidleri Tanıtımı - Yeni Tank Kurulumu Hakkında Bilgi Jolakotturinn, 21:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Küçük Akvaryumlara Balık Önerileri Jolakotturinn, 20:56
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ph Düşürme Hakkında ÇaĞRı, 20:12
Yeni Üye Forumu - Malawi Yavruları ~Emre, 16:33
Hobihane Tanıtımları - Ankarada Kan Kurdu aupqua, 15:19
Malzemeler ve Yemler Forumu - 13,5*13,5*20 Betta Akvaryumu doufo361, 14:49
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Discus Sürü Ayırma ~Emre, 12:15
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Canlı Önerisi İnci Kefali, 10:22
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ters Dönerek Yüzen Ryukin MasterChiefHakan, 08:39
Hastalıklar ve İlaçlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Mavi - Beyaz Elma Salyangozları TolgahanA 02:02
- Cüce Gökkuşağı TolgahanA 02:02
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 01:21
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 01:21
- Bitki Çeşitleri emreemin 01:21
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 01:21
- Multifisciatus Yavruları iakyol 00:58
- Satılık Akvaryum Malzemeleri Her Şey Var gattar5050 00:42
- Montecarlo-helferi-rotala Sayhadrica-red-green UraL 00:15
- Dimidiochromis Compressiceps Albino Ve Diğerleri Malawi market 22:49
- 8 Erkek 65 Dişi Genç Beyaz Prenses Kolonisi Malawi market 22:49
- Moss Kafesi, Co2 Difizör Ve Kiti, Betta Ayna Ve Ha soliter83 22:25
- Uygun Fiyatlı Mdf Akvaryum Dolabı kaganbozkurt 22:17
- Full Gold Full Red Lepistes Mustafa Uzlu 22:12
- Elma Salyangozu - Ankara Arif Ünal 21:18
- Karışık Bitkiler 15 Dal Halinde 200 Tl Dorduncuadam 21:12
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:06
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 21:06
- Sıfır Ayarında Malzemeler wilivil 20:28
- Özel Moss Türleri. smithiseek 19:38
- Plantbox 90p High Tech Aydınlatma. smithiseek 19:38
- Crptocoryne Crispatula Var SeaWorld 19:26
- Cüce Vatoz & L144 SeaWorld 19:26
- Xxl Boyda Malawi İmparator Cigledler serdar131977 18:52
- Tam Damızlık İri Boy Melek Balıklarım Soner.x 18:42
- Creaqua Krom Pipe Ve A Kalite Akvaryum Malzemeleri apistoman 17:47
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 17:37
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 16:37
- Makrakanta, Oscar Koksal Gurkan 16:37
- Nerite Salyangoz Heidfeld 16:21
- Sıfır İthal Filtreler ootkn 16:15
- Pendik Bloody Mary MertY 16:14
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 15:34
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 15:34
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 15:34
- Akvaryum , Su Piresi , Balık Yemi gyunda 15:27
- Flame Moss , Java Moss, Pothos Sarmaşığı gyunda 15:27
- Endler , Karides , Ramshorn Ve Minare Salyangoz gyunda 15:27
- Sağlıklı Cüce Platiler - 26 Adet PiAqua 15:25
- Bol Miktarda Moss Bulunur seltur 15:01
- Pistia (su Marulu) seltur 15:01
- Çeşitli Akvaryum Malzemeleri. OKIRATLI 14:43
- Akvaryum İç Filtreler Ssecurity06 12:57
- Akvaryum İç Filtreler Ssecurity06 12:57
- Alnino Ve Siyah Cüce Vatoz Ve Dişi Amazon invariant 12:22
- Su Piresi 200 - 300 Adet 100 Tl CevdetSERBEST 12:18
- Exel , Ramshorm , Bitki CevdetSERBEST 12:18
- Moss Teli CevdetSERBEST 12:18
- Melek Balığı CevdetSERBEST 12:18
- İthal Paludaryum / Teraryum Arıyorum ozan_1903 11:57
KULLANICILAR
- 31 Online Kullanıcı, 17 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.