ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ceyh
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
16818
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
10 Saat 51 Dakika önce
Toplam Mesaj:
10365 [3.37 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
47 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ceyhun ser
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

par in parem non habet imperium ceyhun

SON 10 MESAJI

Kurulu Akvaryumda Salyangoz Oluşumu
Physa ya benzettim, yumurtaları gelmiştir, hiç bir zararı olmaz, aksine çürükleri yer, biraz alg yer, hızlı çoğalabilir ama zarar vermez.
Balığım Yine Doğurur Mu
Yavrular sağlıksız doğmuş olabilir, çoğu lepistes yavruları yemez, oluruna bırakın, zaten her ay yavru gelecek.[:)]
Balığım Yine Doğurur Mu
Balığın türü nedir? Diğerleri yemiş derken o diğerleri hangi türler? Yavruların saklanmasına uygun yoğun yapraklı bitkiler varsa saklanıyor olabilirler, doğum sonrası bence hiç ellemeyin balığı.
Yeni Başlamak
Arkadaşlarımın değindiği olumsuzluklara katılıyorum. Benim merak ettiğim bu kuruluma sizi kim yönlendirdi? O her kimse bilin ki ya hiç bilgisi yok ya da tek derdi para kazanmak.

Böyle bir tankta betta (tek) olabilir, karides olabilir. Her iki tür için de az debili bir filtre (şelale olabilir) gerekir, bitkilendirme gerekir, bitkiye uygun ışık gerekir, bu tür tanklarda uygun ışık için kapak pek yeterli olmaz. Betta ılık su ister, ısıtıcı gerekir, karides sıcaklık ani dalgalanmıyorsa ısıtıcısız bakılabilir. Türe uygun yemler gereklidir, yemleme sıklığı ve miktarı yine türe uygun ayarlanmalıdır. Su değişimi rutinleri belirlenmelidir vs.

Bence öncelikle forumda şu konuları araştırın;

Azot döngüsü,
Betta bakımı,
Karides bakımı,
Bitki bakımı,
Işıklandırma.

Bunları ilk etapta minimum gereklilikler olarak yazdım, zamanla hastalıklar ve tedavileri, kum seçimi, bitki seçimi, salyangozlar, vb dipsiz kuyulara zaten girersiniz.
Ceyhun's
Sana demiştim evet. [:)] İyi bakalım, hayırlısı.
Ceyhun's
Var mı bir gelişme?
Ne Beslesem? - 150 Litre
Bol bitkili rasbora derim.
Betta Balığım Halsiz
Kendi haline bırakın, çok yem verince sağlıklı olmazlar, yemiyorsa tokdur, yemediği yem suyu bozar.
Ceyhun's
Pond geliyor bence, çünkü gelsin. [;)]

Herüf bahane [:D]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.