ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
fatih_71
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
05 Eylül 2016 12:28
Toplam Mesaj:
30 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
FATİH BALOĞLU
Doğum Tarihi:
29 Eylül 1986
İl:
Kirikkale
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
FATİH BALOĞLU
SON 10 MESAJI
Deniz Akvaryumuna Geçeceğim - Görüşleriniz
150*60*60 akvaryumum var. Şuanda discus besliyorum ve bırakıp deniz akvaryumu kuracağım. Akvaryumum çift kule sistemli 140*35*50 civarı yanlıs hatırlamıyorsam. Biraz araştırma yaptım. Sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum. Sumpla birlikte 700 litre civarı akvaryumum. Bazı cihazları arastırdım sizlerede sormak istedim.
1 - Reef Royal - DC-251 Protein Skimmer - sizce nasıl iyi bir protein skimmer mı. ( Canlı yükü ağır olacak onun için bunu düşündüm. )
2 - Canlı kaya ve canlı kum hakkındaki düşünceleriniz
3 - Yanında alınacak ekstra malzemeler ( tuz ölcer - ph - vs bildikleriniz )
4 - Nasıl bir aydınlatma kullanmalıyım bu ölçülerde bir akvaryum için
( Not : Akvaryumun canlı yükü biraz ağır olacak şekilde kurmayı düşünüyorum. Sizin değerli tecrübelerinizden yararlanarak kurmak istiyorum. )
Şimdiden teşekkür ederim hepinize.
150*60*60 akvaryumum var. Şuanda discus besliyorum ve bırakıp deniz akvaryumu kuracağım. Akvaryumum çift kule sistemli 140*35*50 civarı yanlıs hatırlamıyorsam. Biraz araştırma yaptım. Sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum. Sumpla birlikte 700 litre civarı akvaryumum. Bazı cihazları arastırdım sizlerede sormak istedim.
1 - Reef Royal - DC-251 Protein Skimmer - sizce nasıl iyi bir protein skimmer mı. ( Canlı yükü ağır olacak onun için bunu düşündüm. )
2 - Canlı kaya ve canlı kum hakkındaki düşünceleriniz
3 - Yanında alınacak ekstra malzemeler ( tuz ölcer - ph - vs bildikleriniz )
4 - Nasıl bir aydınlatma kullanmalıyım bu ölçülerde bir akvaryum için
( Not : Akvaryumun canlı yükü biraz ağır olacak şekilde kurmayı düşünüyorum. Sizin değerli tecrübelerinizden yararlanarak kurmak istiyorum. )
Şimdiden teşekkür ederim hepinize.
Discus Üretimi - Osmos Kullanımı, Su Hazırlama Vb
Değerli akvarist abilerim hepinizin yorumları ve tecrübeleriniz hakkında verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Bitkili olduğu için karar vermek biraz zor oluyor. Yeni olduğum için tavsiyeleriniz, tecrübeleriniz benim için çok değerli. Yorum yapıp tecrübelerini söyleyen herkesede ayrıca teşekkür ederim.
Değerli akvarist abilerim hepinizin yorumları ve tecrübeleriniz hakkında verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Bitkili olduğu için karar vermek biraz zor oluyor. Yeni olduğum için tavsiyeleriniz, tecrübeleriniz benim için çok değerli. Yorum yapıp tecrübelerini söyleyen herkesede ayrıca teşekkür ederim.
Discus Üretimi - Osmos Kullanımı, Su Hazırlama Vb
Ulvi bey ben arıtma alacağım akvaryum için yalnız arıtma cihazının hangi malzemeler bulunsun örneğin mebranlı diyorlar iste carbon filtre diyor arıtmayı satacak kişi. ben üretim için değil bitkili akvaryumum var ve balıklarım parazitten korunsun vede ölmesini istemediğim için alacağım. Bitkili akvaryumda discus beslemek biraz zor. sizden ricam bitkili akvaryuma alacağım su arıtma cihazında neler bulunsun. Ne önerirsiniz.
Ulvi bey ben arıtma alacağım akvaryum için yalnız arıtma cihazının hangi malzemeler bulunsun örneğin mebranlı diyorlar iste carbon filtre diyor arıtmayı satacak kişi. ben üretim için değil bitkili akvaryumum var ve balıklarım parazitten korunsun vede ölmesini istemediğim için alacağım. Bitkili akvaryumda discus beslemek biraz zor. sizden ricam bitkili akvaryuma alacağım su arıtma cihazında neler bulunsun. Ne önerirsiniz.
fo ikalalarım kuyruk erimesi oldu ve stresteler
Parazit var akvaryumunuzda eğer suyunuza tuz atmadıysanız biraz daha arastırıp biraz kaya tuzu ekleyebilirsiniz. Başka balık varmı akvaryumda ?
Parazit var akvaryumunuzda eğer suyunuza tuz atmadıysanız biraz daha arastırıp biraz kaya tuzu ekleyebilirsiniz. Başka balık varmı akvaryumda ?
Yunuslar bir bir ölüyorlar
Kardesim gecmis olsun. Balıklarında şişme yada karınlarında içe çökme varmı. Eğer bunlar yoksa hemen 3/1 oranında su değişikliği yap. Vede balıklarının yemlerine sarımsak suyu damlat kuruduktan sonra ver. Balıklarına iyi gelir. Birde çocuk doktorlarının yazdığı cocuk vitamin surupları var arastır forumdan onlarıda balıklarının yemlerine damlatıp kuruduktan sonra verebilirsin.
Kardesim gecmis olsun. Balıklarında şişme yada karınlarında içe çökme varmı. Eğer bunlar yoksa hemen 3/1 oranında su değişikliği yap. Vede balıklarının yemlerine sarımsak suyu damlat kuruduktan sonra ver. Balıklarına iyi gelir. Birde çocuk doktorlarının yazdığı cocuk vitamin surupları var arastır forumdan onlarıda balıklarının yemlerine damlatıp kuruduktan sonra verebilirsin.
Forumdaki konulara cevap yazılmaması
Saygı gösterip cevap yazan vede bilgisini sunan arkadaslarıma tesekkür ederim. Yalnız bu sitede bu kadar mı akvarist bilgili arkadasımız var. Bilgi ve öğrenilen tecrübe bir başka kişiye yardımı olmuyorsa boş bir tecrübe olur. Lütfen kaç kez konu açtım bilginizi saklıyorsunuz. Yanlış anlamayın adam bir balık cinsi soruyor 100 lerce cevap var. Ben burda kocaman bir akvaryumla ilgili soru önerilerinizi soruyorum cevap bir kac tane. Buraya üye olurken tecrübe sahibi olmak ve başka kişilere yardımcı olmak için üye oldum. Siteye giresim gelmiyor. Lütfen adminlerim site yönetcilerim bu konuya dikkat çekmenizi istiyorum.
Saygı gösterip cevap yazan vede bilgisini sunan arkadaslarıma tesekkür ederim. Yalnız bu sitede bu kadar mı akvarist bilgili arkadasımız var. Bilgi ve öğrenilen tecrübe bir başka kişiye yardımı olmuyorsa boş bir tecrübe olur. Lütfen kaç kez konu açtım bilginizi saklıyorsunuz. Yanlış anlamayın adam bir balık cinsi soruyor 100 lerce cevap var. Ben burda kocaman bir akvaryumla ilgili soru önerilerinizi soruyorum cevap bir kac tane. Buraya üye olurken tecrübe sahibi olmak ve başka kişilere yardımcı olmak için üye oldum. Siteye giresim gelmiyor. Lütfen adminlerim site yönetcilerim bu konuya dikkat çekmenizi istiyorum.
150*60*60 Bitkili Akvaryumum Ve Sump Sistemim
150*60*60 Bitkili Akvaryumum Ve Sump Sistemim
[QUOTE=jakabo_06]Çok güzel görünüyor elinize saglık
fakat bir sorum olucak hagen mesela bizde çok sık kullanılıyor ben izledigim bir kaç videoda gri posetlerden çok koyu kahve rengi kumlar kullanıyorlardı
mesela ada wiev videolarda hep o kumla iş yapıyor bilginiz var mı video izlerseniz tasarım için de süper fikirler labilirsiniz[/QUOTE]
Yorumunuz için tesekkür ederim. Hagenden memnunum. Adawiev hakkında pek bilgim yok videolarada bakıp fikir beyan ederim size. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.
[QUOTE=muhabirhamit]Güzel bir akvaryum olmuş bende 120 lik bir bitki akvaryumu kurmayı düşünüyorum ancak sump sistemi olmalı yoksa dış filitre mi kullanmalıyım bilemedim [/QUOTE]
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Kuracağınız akvaryum 120 lik ise size kalmış bir durum. Sump sistemi çok güzel oluyor. Örneğin dış filtre yi temizlemek saatler alıyor ama sump sistemini temizlemek 10 dakikayı buluyor. Yalnız ses problemi oluyor sump sisteminde bilgin olsun. Kulelerden inen su ses yapıyor ayriyeten alacağın kafa motoruda önemli az elektrik yakması vede ses yapmaması lazım.
Kolay gelsin
[QUOTE=Ebu Muhammed]Akvaryumunuz çok güzel olmuş. Acaba tabanda kum yüsekliğiniz ne kadar? Fotograflarda sanki az gibi duruyor. Benim bir kaç sorum olacak:
Canlı ne düşünüyorsunuz?
Co2 kullanıyormusunuz?
Aydınlatmanızdan bahsedebilirmisiniz?
[/QUOTE]
Ebu Muhammed kardeşim teşekkür ederim yorumun için. Tabandaki kum akvaryumun içinde aynı bir tepe gibi düzenledik. ön ve yan taraflardaki kum seviyesi 7 - 10 cm arası, arka ortaya doğru 15,17 cm civarı kum seviyesi bu sekilde. Canlı olarak amazon , saz, anabias , tütün , yosun, çim ektim. Amazon zor bitki çok çabuk çürüyor , anabias ta zor hemen yaprakları çürüyor, diğerleri sıkıntısız büyüyor bakalım. Co2 kullanıyorum hazır aldım küçük bidonda güzel de co2 çıkıyor saniye başına 3 - 5 damla küçük parçalar çıkıyor. Aydınlatmam 4 adet lamba gün ışığı ve değirleri balık için ve bitki için olanlardan. Aydınlatmam akvaryumcum hazırladı lambaların ismini bilemediğimden kusura bakma. Kolay gelsin.
[QUOTE=rccol]Çok güzel gözüküyor.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Amazon zor bitki hem hızlı büyüyor vede uyum sağlayamazsa akvaryumun içinde yaprakları eriyip ortalığı mahvediyor. Ben ileride discus beslemek istediğimden akvaristler akvaryum arka camının mavi olmasını istiyorlar. Siyah veya cam boş olursa discusta sitrese neden oluyormuş. Onun için öyle yaptırdım.
Kolay gelsin.
[QUOTE=omerardicli]Çok güzel olmuş....
[/QUOTE]
Teşekkür ederim. Darısı almayı düşünüp yada alamayan arkadaşlarımıza nasip olsun.
[QUOTE=jakabo_06]Çok güzel görünüyor elinize saglık
fakat bir sorum olucak hagen mesela bizde çok sık kullanılıyor ben izledigim bir kaç videoda gri posetlerden çok koyu kahve rengi kumlar kullanıyorlardı
mesela ada wiev videolarda hep o kumla iş yapıyor bilginiz var mı video izlerseniz tasarım için de süper fikirler labilirsiniz[/QUOTE]
Yorumunuz için tesekkür ederim. Hagenden memnunum. Adawiev hakkında pek bilgim yok videolarada bakıp fikir beyan ederim size. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.
[QUOTE=muhabirhamit]Güzel bir akvaryum olmuş bende 120 lik bir bitki akvaryumu kurmayı düşünüyorum ancak sump sistemi olmalı yoksa dış filitre mi kullanmalıyım bilemedim
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Kuracağınız akvaryum 120 lik ise size kalmış bir durum. Sump sistemi çok güzel oluyor. Örneğin dış filtre yi temizlemek saatler alıyor ama sump sistemini temizlemek 10 dakikayı buluyor. Yalnız ses problemi oluyor sump sisteminde bilgin olsun. Kulelerden inen su ses yapıyor ayriyeten alacağın kafa motoruda önemli az elektrik yakması vede ses yapmaması lazım.
Kolay gelsin
[QUOTE=Ebu Muhammed]Akvaryumunuz çok güzel olmuş. Acaba tabanda kum yüsekliğiniz ne kadar? Fotograflarda sanki az gibi duruyor. Benim bir kaç sorum olacak:
Canlı ne düşünüyorsunuz?
Co2 kullanıyormusunuz?
Aydınlatmanızdan bahsedebilirmisiniz?
[/QUOTE]
Ebu Muhammed kardeşim teşekkür ederim yorumun için. Tabandaki kum akvaryumun içinde aynı bir tepe gibi düzenledik. ön ve yan taraflardaki kum seviyesi 7 - 10 cm arası, arka ortaya doğru 15,17 cm civarı kum seviyesi bu sekilde. Canlı olarak amazon , saz, anabias , tütün , yosun, çim ektim. Amazon zor bitki çok çabuk çürüyor , anabias ta zor hemen yaprakları çürüyor, diğerleri sıkıntısız büyüyor bakalım. Co2 kullanıyorum hazır aldım küçük bidonda güzel de co2 çıkıyor saniye başına 3 - 5 damla küçük parçalar çıkıyor. Aydınlatmam 4 adet lamba gün ışığı ve değirleri balık için ve bitki için olanlardan. Aydınlatmam akvaryumcum hazırladı lambaların ismini bilemediğimden kusura bakma. Kolay gelsin.
[QUOTE=rccol]Çok güzel gözüküyor.
Yanlız kime sorduysam amazon bitiksinden uzak dur dedi.
Çok fazla büyüyüp su yüzeyini kaplayıp ışığı engelliyorlarmış.
Ayrıca önerim arka camı siyah kaplarsanız çok daha şık gözüküyor.
Bitkileri öne çıkarıyor.
Bilgilerinize.
[/QUOTE]Teşekkür ederim yorumunuz için. Amazon zor bitki hem hızlı büyüyor vede uyum sağlayamazsa akvaryumun içinde yaprakları eriyip ortalığı mahvediyor. Ben ileride discus beslemek istediğimden akvaristler akvaryum arka camının mavi olmasını istiyorlar. Siyah veya cam boş olursa discusta sitrese neden oluyormuş. Onun için öyle yaptırdım.
Kolay gelsin.
[QUOTE=omerardicli]Çok güzel olmuş....
[/QUOTE]
Teşekkür ederim. Darısı almayı düşünüp yada alamayan arkadaşlarımıza nasip olsun.
420 lt bitkili hi-tech; "uzun soluklu yolculuk"
Kardes böyle güzel bir akvaryuma sump sistemini öneririm sump sisteminde biyolojik denge oturması biraz gec oluyor ama biyolojik denge oturduktan sonra üstüne yok derim, birde akvaryumun içinde hic bir malzemen durmuyor hepsini sump sistemine koyuyorsun, ısıtıcı, motor, ne varsa akvaryum yerine sump a koyuyorsun vede akvaryumun icinden yer tasarruf ediyorsun. Yinede sen bilirsin sadece tavsiye benimkisi. Kolay gelsin simdiden.
Kardes böyle güzel bir akvaryuma sump sistemini öneririm sump sisteminde biyolojik denge oturması biraz gec oluyor ama biyolojik denge oturduktan sonra üstüne yok derim, birde akvaryumun içinde hic bir malzemen durmuyor hepsini sump sistemine koyuyorsun, ısıtıcı, motor, ne varsa akvaryum yerine sump a koyuyorsun vede akvaryumun icinden yer tasarruf ediyorsun. Yinede sen bilirsin sadece tavsiye benimkisi. Kolay gelsin simdiden.
Bu taşta bitki yetişir mi
[QUOTE=harp]İsmini ve markasını bilmiyorum malesef. Fakat fotoğrafını yükledim, bu taşların altına dere kumu koyup üstte bunları tutmayı düşünüyorum. Acaba bir problem ile karşılaşır mıyım, yoksa sorun olmaz mı ?
[/QUOTE]
Hagen siyah kum yeni aldım bende orjinal cuvalında aynı duruyor bendekiyle, bunun altına güzel bir bitki taban kumu koyarsan güzel verim alırsın birde misket gübreylede destek verirsen güzel oluyor.
[QUOTE=harp]İsmini ve markasını bilmiyorum malesef. Fakat fotoğrafını yükledim, bu taşların altına dere kumu koyup üstte bunları tutmayı düşünüyorum. Acaba bir problem ile karşılaşır mıyım, yoksa sorun olmaz mı ?
marsilea hirsuta yada lilaeopsis brasiliensis, moss ve tilki kuyruğu
Hagen siyah kum yeni aldım bende orjinal cuvalında aynı duruyor bendekiyle, bunun altına güzel bir bitki taban kumu koyarsan güzel verim alırsın birde misket gübreylede destek verirsen güzel oluyor.
SON MESAJLAR
- Bu Filtre Bu Akvaryuma Yetermi merutay, 22:40
Filtreleme Seçenekleri - Japon Balığı Kuyruk Erimesi cihann7, 22:31
Yeni Üye Forumu - Küp Akvaryum Işık Önerisi Bergg, 22:27
Yeni Üye Forumu - Japon Ve Betta Akvaryumlarım. cihann7, 22:26
Akvaryum Tanıtımı - Co2 7/24 Mü Verilmeli Yoksa Işıktan 1 Saat Önce Mi GhostKoi, 22:24
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum (hitech) Hsrt, 21:42
Akvaryum Tanıtımı - Nasil Sivi Gubre Hazirlanir? mrah, 21:37
Taban ve Gübreleme - Vıraklayan Gurami - Trichopsis Vittata 40 Lt Lowt İnci Kefali, 21:34
Akvaryum Tanıtımı - 30 Yıl Sonra Yeniden Akvaryum merutay, 19:56
Yeni Üye Forumu - Dişi Betta Kavgaları M0nty, 19:48
Labirentliler - Betta Balığım Hasta Sanırım Erensrens, 19:17
Yeni Üye Forumu - Sarı Prenses Hamile Mi? Erensrens, 19:14
Yeni Üye Forumu - Betta Balığım, Değişti Ne Yapmalıyım ? M0nty, 18:32
Labirentliler - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin userbriv, 18:12
Yeni Üye Forumu - Akvaryumda Yararlı Bakteri Kültürü Oluşturma cihann7, 18:11
Yeni Üye Forumu - Moli Tetra Akvaryumu Erenguven, 17:49
Yeni Üye Forumu - Fanus Karidesler İçin Güvenli Mi fishhyy, 17:35
Hastalıklar ve İlaçlar - Malzemelerimi Kuramadım Akvaristdoktor, 16:45
Yeni Üye Forumu - Balkonda Lepistes merutay, 16:39
Canlı Doğuranlar - Yeni Resif Kurulumu ziyasenkaya, 16:29
Deniz Canlıları ve Akvaryumları Tanıtımı - Sheyda'nın Minik Karides Dünyası:) scorpion26, 16:17
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum İçin Dış Filtre Önerisi Mico, 15:56
Yeni Üye Forumu - Kuru Yemlerin Japona Uygun Olmadıgını Düşünüyorum gelgel1900, 15:44
Sazansıgiller - Hobiye Dönüş, Oranda İle? gelgel1900, 15:41
Sazansıgiller - Yeni Aldığım Oscar Baliginda Beyaz Lekeler Var Ceku2300, 14:55
Yeni Üye Forumu - İlk Strafor Deneyimim dremreavsar, 14:53
Arka Fon Yapımı - Japon Balığı Tek Takılabilir Mi? KaanE, 14:44
Sazansıgiller - Teleskop Balığımın Ağzındaki Beyazlık Orhan76, 14:44
Hastalıklar ve İlaçlar - Planarya En Etkili Ve Güvenli Tedavi Yolunu Buldum KaanE, 14:38
Hastalıklar ve İlaçlar - 180x60x60 Karma Güney Amerika KaanE, 14:19
Akvaryum Tanıtımı - Bitki leon_ur, 13:44
Bitki Türleri ve Bakımı - Türkiye'de İlangi Yellow F0 Satıcısı Kim Var? mhızal, 13:43
Tropheus - Malawi Akvaryumu İçin Dekor Ve Kum Önerisi Orhan76, 08:42
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Sajica Tankımda Yaşadığım İç Parazit Sorunu batuhanbhar, 22:25
Hastalıklar ve İlaçlar - Oksijen Basarak Gurami Kaç Gün Dayanır PufferKingdom, 21:58
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Deniz Akvaryumu Sonrası Bitkili CoryCory, 21:43
Akvaryum Tanıtımı - 200 Litre Akvaryum İçin Bütün Sorularım Tataaa4325, 21:39
Güney Amerikan Cichlidleri - Bumblebee Platilerim Yeterince Renklenmiyor Erenguven, 21:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balıklarımı Hediye Ediyorum Eminator, 21:19
Yeni Üye Forumu - Armatür Tavsiyesi Hüdai, 21:09
Aydınlatma - Yeni Aldığım Beta Mithat Emre Pehl, 20:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 60*30*40 Nature High Tech Denemesi :) kubilaykoparan, 19:23
Akvaryum Tanıtımı - Betta Üretim Günlüğü aupqua, 19:19
Labirentliler - 90*45*45 Natural Style MehmetAkif, 18:27
Akvaryum Tanıtımı - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Güncel tamtur1, 18:12
Canlı Doğuranlar - Walstad Kurulumum sahinsahiner, 17:25
Bitki Akvaryumları Genel - Oranda Baş Aşağı Yüzme Sorunu gelgel1900, 17:06
Sazansıgiller - Betta Balığı Kuyruk Kısması Ehtiyar, 16:21
Yeni Üye Forumu - Su Bulanık Tavsiyeleriniz Neler dremreavsar, 16:11
Akvaryum Bilimi - Elma Salyangozu Bitki Yeme Sorunu giyotyn, 14:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Microfex Kültürü sefailgaz 22:51
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 21:52
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 21:52
- Moss Ve Lepistes Otu omersayar 21:23
- Tuxedo Lepistes , Ateş Neon Karides Ve Beyaz Kurt omersayar 21:23
- L144 Cüce Vatos Yavruları Birtek 21:22
- Lepistes Endler, Yerli Üretim 5 Tl Birtek 21:22
- Low Tech Ve High Tech Bazı Bitkiler hll_aquascaping 20:46
- Son 2 Adet Kök hll_aquascaping 20:46
- Co2 Tüp ,akvaryum Malzemeleri Vs Güncel hll_aquascaping 20:46
- Blood Mary Karides(kargo Mevcut) hll_aquascaping 20:46
- Tailand İthal Halfmoon & Fil Kulak Ve Plakat Bett betta.ist 19:39
- Bloody&mavi Melek&sarı Ateş&siyah Gül&çikolata Kar betta.ist 19:39
- Sumplı Pipo Filtre Sıfır betta.ist 19:39
- Artemia & Microfex & Grindal Kurt betta.ist 19:39
- Sıfır Hagen Kutu Filtreler ootkn 19:33
- Japon Şemsiyesi Slnger İle Takas Olabilir ootkn 19:33
- Alabalık Yemi 2,8 Kg 500 Tl ootkn 19:33
- Hava Motoru Şelale Filtre Hortum ootkn 19:29
- Led Armatür & Nixa Demir Gübresi BywenzeL 18:58
- Apistogramma Kakadu Yavru Alınmıştır. Gurit 18:48
- Aquaclear 30 & Newa Cobra (yüzey Emişli Filtre) blenny 18:10
- Mangrov Kökü blenny 18:10
- Yavru Melek Balığı Ücretsiz. Akcan0935 17:46
- Channa Bleheri Rainbow Denizhann 17:08
- German Ramirezi bonker0618 16:17
- Oase Scaperline Soil 9lt Brown Aktif Bitki Toprağı Thunderbird 16:15
- Medaka Pirinç Balığı heybetmahir 15:47
- Tiger Enler heybetmahir 15:47
- Proserpinaca Palustris,pogostemon Octopus,malzeme livadi 15:47
- 5 Erkek Saulosi Emirk 15:43
- 44 Cm Mangrow Emirk 15:43
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 15:15
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 15:15
- Sera Otomatik Yemleme Makinesi nikon_ 15:15
- Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai, Elma Salyangozu nikon_ 15:15
- Bitki Çeşitleri emreemin 14:58
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 14:58
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 14:58
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 14:58
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 14:58
- 500 Tl Akvaryum Yesimaqurium 14:31
- Damızlık Panda Çöpçü Ers1905 14:22
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 14:03
- Caridina Karidesler İndirimli Fiyat karidesrehberi 14:03
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 14:03
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 14:03
- 107 Farklı Tür Bitki %10 İndirim🌼🌺 hasancn 13:42
- Bitki Budama Seti , Kepçe , Karides Filtre Ucu, hasancn 13:42
- Cam Emiş Basış ,gübre Seti 7 Parça hasancn 13:42
KULLANICILAR
- 97 Online Kullanıcı, 53 Üye
Online Kullanıcılar
Balikcidede,
osmandbnl,
sefailgaz,
Enes,
Sütçü,
Smokie,
ertus0770,
PufferKingdom,
sabir,
neomeo,
hamand,
Azizdurdenn,
KaanE,
urzais,
Uriel,
ardaagnaday,
İnci Kefali,
Bunyaminerk99,
merutay,
Sahinn,
Bergg,
Enes Çetinkaya,
lenux,
sedaterdem,
Emerse,
Batuhan Tosun,
Murat27,
totanka,
M0nty,
featmuco,
asliaral,
Emreytr,
Reanimasyon,
ArjenB,
AtlasPoyraz,
Rafayel,
DenizOlsam,
Denizhann,
Alperen27,
şansal,
Nickim10Harf,
Erenguven,
Hidro Dinamik,
bilalkucuk,
Tarık 5825,
egedin,
ternapi,
Cyber_Scout,
ahmetferit01,
Yiğittt,
cihann7,
Dalgicc,
Thunderbird,
AmatorBetaci,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.