ÖZELLİKLER
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
18 Ekim 2016 00:31
Toplam Mesaj:
16 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
emre kaygusuz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Konya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 10 MESAJI
Buda Beim Kucuk Japon Akvaryumum
[QUOTE=cankut]Emre Bey tekrardan merhaba burada ben kendi adıma alındım açıkçası . Bu sayfa da hiçbir açıklama yapmadan sadece resim paylaşıp yorumları alalım demişsiniz . Fotoğrafların altına hiçbir açıklayıcı bilgi de yazmamışsınız , 40 tonluk bir havuzunuzun olduğunu ve bu balıkların kış ayından sonra oraya aktarılacağını bizler siz yazmadan tahmin edemezdik ayrıca yorum yapmak demek illaki size katılıp , paylaştığınızı beğenmemiz anlamına gelmiyor , ben yıkıcı eleştiriden çok yapıcı bir eleştiride (tavsiyede) bulundum . Tasvip etmeme kısmına gelirsek tamam görsel olarak güzel bir nesne olabilir ama ben de bu şekilde dekoratifliği olan nesneleri akvaryum olarak kullanmayı sevmiyorum , ona bakarsanız lavabo akvaryumlar , klozet akvaryumlar , sehpa akvaryumlar yapılıyor , eski tv ler akvaryum haline getiriliyor ben bu şekilde bir akvaryumda balık beslemek yerine düz bir akvaryum tercih edenlerdenim . Tekrardan sağlıklı hobiler diliyorum
[/QUOTE] yasiniz muhtemelen benden buyuk onun icin Abi alarak hitab edecegim.Aslinda sitemim size deil Cankut abi daha cok ilk yoruma idi. Haklisiniz bu bilgileri bastan vermem gerekirdi. isin acikcasi ben elestiriye kapali birisi degilim ama sanki oyle kotu birsey yapmisim gibi hissettirildim ki bi daha balik beslemeye tovbe edesim geldi. Bence gerekli sartlar saglanirsa istetsen yemek kazaninda bile beslersin baligi oda tercih meselesidir. yani bana denseydi 40 litre bu lambada 3 balik fazla 1 balik besle duzenli suyunu degistir filtre tak vb kesinlikle itiraz etmazdim ama soylenen sey ya bunu degistir yada besleme balik demek bence gereginden cok fazla agir bir elestiri
[QUOTE=cankut]Emre Bey tekrardan merhaba burada ben kendi adıma alındım açıkçası . Bu sayfa da hiçbir açıklama yapmadan sadece resim paylaşıp yorumları alalım demişsiniz . Fotoğrafların altına hiçbir açıklayıcı bilgi de yazmamışsınız , 40 tonluk bir havuzunuzun olduğunu ve bu balıkların kış ayından sonra oraya aktarılacağını bizler siz yazmadan tahmin edemezdik ayrıca yorum yapmak demek illaki size katılıp , paylaştığınızı beğenmemiz anlamına gelmiyor , ben yıkıcı eleştiriden çok yapıcı bir eleştiride (tavsiyede) bulundum . Tasvip etmeme kısmına gelirsek tamam görsel olarak güzel bir nesne olabilir ama ben de bu şekilde dekoratifliği olan nesneleri akvaryum olarak kullanmayı sevmiyorum , ona bakarsanız lavabo akvaryumlar , klozet akvaryumlar , sehpa akvaryumlar yapılıyor , eski tv ler akvaryum haline getiriliyor ben bu şekilde bir akvaryumda balık beslemek yerine düz bir akvaryum tercih edenlerdenim . Tekrardan sağlıklı hobiler diliyorum
[/QUOTE] yasiniz muhtemelen benden buyuk onun icin Abi alarak hitab edecegim.Aslinda sitemim size deil Cankut abi daha cok ilk yoruma idi. Haklisiniz bu bilgileri bastan vermem gerekirdi. isin acikcasi ben elestiriye kapali birisi degilim ama sanki oyle kotu birsey yapmisim gibi hissettirildim ki bi daha balik beslemeye tovbe edesim geldi. Bence gerekli sartlar saglanirsa istetsen yemek kazaninda bile beslersin baligi oda tercih meselesidir. yani bana denseydi 40 litre bu lambada 3 balik fazla 1 balik besle duzenli suyunu degistir filtre tak vb kesinlikle itiraz etmazdim ama soylenen sey ya bunu degistir yada besleme balik demek bence gereginden cok fazla agir bir elestiri
[QUOTE=ENGİN06][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151525/061020161405481.jpg[/IMG]
Bizler fotoğrafa bakınca olumsuz bir akvaryum gördüğümüz için tabiatı ile farklı yorumlarımızı yaptık,
sudaki bulanıklık
balıkların kuma oturması,
iç filtrenin olmayıp dışkıların gözle görülebilmesi bu tepkilerimiz baş nedeni,
ayrıca japon balıkları için yazdığınız ısı aralığı çok yüksek durumu bu canlılar için değil,
yazılarınız baktığım kadarı ile hiçbir arkadaşın yazısına olumlu gözle bakmadığınız aşikar, tek olumu cevabınız yaza doğru 40 tonluk havuzda olacağı
sözün özü şu , göle su gelene kadar kurbağının gözü bereli kalır
[/QUOTE] bakin sizin yazdiginiz cok daha iyi bir elestiri yontemi sadece olmaz oyle sey olma boyle sey yazmak yerine eksikleri yazmak cok daha iyi. Baliklari yeni koydugum icin dibe girdiler hava motorunu resim cekerken gorseli bozmamasi icin aldim suyun bulanikligida daha yeni kurulumdan otürü. Şuan gayet mutlu mesut dolasiyorlar yemledim ve sorunsuz sekilde yemlerinide yediler. Isı konusundada suan 40 tonluk havuzda 2 senedir besledigim orandalar , teleskoplar,kometler, inci govdeler war. Sunu gordumki sadece koiler deil butun japon cesitleri havuz 1 metreden daha derinse buzun altinda yasiyankliyorlar. Benim asil takildigim nokta 30-40 lt diktorken bi akvaryumda 3 yavru japonun yasamasina itiraz etmeyen arkadaslar farkli sekilde olan ayni litrelerde bu akvaryuma neden cok kotu birsey yapmisim gibi itiraz ediyorlar.
[QUOTE=ENGİN06][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151525/061020161405481.jpg[/IMG]
Bizler fotoğrafa bakınca olumsuz bir akvaryum gördüğümüz için tabiatı ile farklı yorumlarımızı yaptık,
sudaki bulanıklık
balıkların kuma oturması,
iç filtrenin olmayıp dışkıların gözle görülebilmesi bu tepkilerimiz baş nedeni,
ayrıca japon balıkları için yazdığınız ısı aralığı çok yüksek durumu bu canlılar için değil,
yazılarınız baktığım kadarı ile hiçbir arkadaşın yazısına olumlu gözle bakmadığınız aşikar, tek olumu cevabınız yaza doğru 40 tonluk havuzda olacağı
sözün özü şu , göle su gelene kadar kurbağının gözü bereli kalır
[/QUOTE] bakin sizin yazdiginiz cok daha iyi bir elestiri yontemi sadece olmaz oyle sey olma boyle sey yazmak yerine eksikleri yazmak cok daha iyi. Baliklari yeni koydugum icin dibe girdiler hava motorunu resim cekerken gorseli bozmamasi icin aldim suyun bulanikligida daha yeni kurulumdan otürü. Şuan gayet mutlu mesut dolasiyorlar yemledim ve sorunsuz sekilde yemlerinide yediler. Isı konusundada suan 40 tonluk havuzda 2 senedir besledigim orandalar , teleskoplar,kometler, inci govdeler war. Sunu gordumki sadece koiler deil butun japon cesitleri havuz 1 metreden daha derinse buzun altinda yasiyankliyorlar. Benim asil takildigim nokta 30-40 lt diktorken bi akvaryumda 3 yavru japonun yasamasina itiraz etmeyen arkadaslar farkli sekilde olan ayni litrelerde bu akvaryuma neden cok kotu birsey yapmisim gibi itiraz ediyorlar.
[QUOTE=Eftelya]Bu balıkların bulunduğu alanın tabanı çok dar, yükseklik fazla. Devamlı aşağı yukarı mı yüzüyorlar? Ileri doğru birkaç santim yüzseler alan bitiyor gibi geldi bana[:(][/QUOTE] baliklar yavru olduklarindan suan gayet keyifli yuzuyorlar dedigim gibi zaten kisi burda gecirsinler ilkbaharda 40 tonluk havuza gececekler
[QUOTE=Eftelya]Bu balıkların bulunduğu alanın tabanı çok dar, yükseklik fazla. Devamlı aşağı yukarı mı yüzüyorlar? Ileri doğru birkaç santim yüzseler alan bitiyor gibi geldi bana[:(][/QUOTE] baliklar yavru olduklarindan suan gayet keyifli yuzuyorlar dedigim gibi zaten kisi burda gecirsinler ilkbaharda 40 tonluk havuza gececekler
Önumuzdeki yaz sonuna bu baliklarin 20-22 cm sağlıklı hallerinin resimlerini atarim. Ama bu ağır eleştirileriniz için mantıklı açıklamalarda bekliyorum.
Önumuzdeki yaz sonuna bu baliklarin 20-22 cm sağlıklı hallerinin resimlerini atarim. Ama bu ağır eleştirileriniz için mantıklı açıklamalarda bekliyorum.
Anlamadigim nokta bu lamba 35-40lt arasi su aliyor, bir japonun su ihtiyaci 20litre, lambadaki 3 baligin yavru oldugunu ve baharda 40tonluk havuza gececegini goz onunde bulundurursak ve hava motoru var isitici ihtiyacida yok (japonlarin isi araligi cok yuksek) duzenli su degisimi ile ne gibi bir problem olabilir anlamis degilim 40 litre normal akvaryum olunca sorun yok ama dekoratif lamba seklinde oluncami problem bu arada bu lambanin uretilme amaci akvarum olarak kullanilmak hava motoru icin kapaginda deligi mevcut.
Anlamadigim nokta bu lamba 35-40lt arasi su aliyor, bir japonun su ihtiyaci 20litre, lambadaki 3 baligin yavru oldugunu ve baharda 40tonluk havuza gececegini goz onunde bulundurursak ve hava motoru var isitici ihtiyacida yok (japonlarin isi araligi cok yuksek) duzenli su degisimi ile ne gibi bir problem olabilir anlamis degilim 40 litre normal akvaryum olunca sorun yok ama dekoratif lamba seklinde oluncami problem bu arada bu lambanin uretilme amaci akvarum olarak kullanilmak hava motoru icin kapaginda deligi mevcut.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151525/061020161403181.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151525/061020161405481.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151525/061020161404591.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151525/061020161404251.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151525/061020161403501.jpg[/IMG] yorumlarinizi bekliyorum
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151525/061020161403181.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151525/061020161405481.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151525/061020161404591.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151525/061020161404251.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151525/061020161403501.jpg[/IMG] yorumlarinizi bekliyorum
Baligimin Cinsi Ne
[QUOTE=kaizerdar]Büyük ihtimalle "demekin". Hem ryukin gibi -onlar kadar belirgin olmasa da- kamburu olan hem de teleskop gibi gözleri olan bir cinstir.
Google'dan aratırsan benzerliği göreceksiniz.
Şanslısınız. Bu cinsten bir balık bulabilmek isterdim [:)][/QUOTE] kesinlikle haklisiniz akvaryumcuda gordugumde direk kendini farkettiren bir balikti ryukin gibi dusunerek almistim ama dediginiz gibi demekin muhtemelen internettekilerin aynisi[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151525/051020162213551.jpg[/IMG]
[QUOTE=kaizerdar]Büyük ihtimalle "demekin". Hem ryukin gibi -onlar kadar belirgin olmasa da- kamburu olan hem de teleskop gibi gözleri olan bir cinstir.
Google'dan aratırsan benzerliği göreceksiniz.
Şanslısınız. Bu cinsten bir balık bulabilmek isterdim [:)][/QUOTE] kesinlikle haklisiniz akvaryumcuda gordugumde direk kendini farkettiren bir balikti ryukin gibi dusunerek almistim ama dediginiz gibi demekin muhtemelen internettekilerin aynisi[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151525/051020162213551.jpg[/IMG]
Bu Baliktan Bulabilirmiyim
[QUOTE=kaizerdar]Bu bir siyah oranda. Ancak kafa bölümündeki kabarcıklar haricinde hiçbir yerinin turuncu olmaması çok güzel ve nadir bir rastlantı. Bu çok yaygın bir renk kombinasyonu değil. Yani aynı özellikleri gösteren, ismini bir pet shopa söyleyerek tedarik edebileceğiniz tek bir cins değil [:)][/QUOTE] tesekkur ederim cok iyi bi goruntu olmus ama gonul ister boyle bir balik denk getirmek :)
[QUOTE=kaizerdar]Bu bir siyah oranda. Ancak kafa bölümündeki kabarcıklar haricinde hiçbir yerinin turuncu olmaması çok güzel ve nadir bir rastlantı. Bu çok yaygın bir renk kombinasyonu değil. Yani aynı özellikleri gösteren, ismini bir pet shopa söyleyerek tedarik edebileceğiniz tek bir cins değil [:)][/QUOTE] tesekkur ederim cok iyi bi goruntu olmus ama gonul ister boyle bir balik denk getirmek :)
Bu Baliktan Bulabilirmiyim
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151525/051020162052421.jpg[/IMG]
boyle bir baligi nerden bulabilirim
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151525/051020162052421.jpg[/IMG]
boyle bir baligi nerden bulabilirim
Baligimin Cinsi Ne
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151525/051020162046021.jpg[/IMG] evet teleskopla ryukin kirmasi olma ihtimali banada yuksek geldi
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/151525/051020162046021.jpg[/IMG] evet teleskopla ryukin kirmasi olma ihtimali banada yuksek geldi
SON MESAJLAR
- Sıfırdan Kurulum Bitkili Akvaryum AliAltınöz, 22:26
Akvaryum Tanıtımı - Taiwan Moss Hk. Fatih_hakankaan, 22:10
Bitki Türleri ve Bakımı - Emers Formunda Çınar Gelişimi rupee, 22:10
Bitki Türleri ve Bakımı - Lepistes Akvaryumu MG, 22:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Axolotl Akvaryumu Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var cmoakcay, 22:00
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Silikon Yenileme TarikAkgun, 21:24
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Beta Balığımın Cinyiseti Nedir Hakanyldr, 21:10
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Betanın Cinsiyeti Omrayt71, 21:03
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Türünü Öğrenmek İstiyorum Akvarist Batuhan, 20:53
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 40 Litre Tank İçin Sorular hmzcfg, 20:45
Yeni Üye Forumu - Albimarginata Ve Vaillanti Cyber_Scout, 20:18
Akvaryum Tanıtımı - Aquascaping Malzeme Tavisyesi Cyber_Scout, 20:10
Yeni Üye Forumu - Beta Cinsiyet Ayrımı LionelMehmet10, 19:41
Labirentliler - Akvaryum Sıcaklık Destek Fatih_hakankaan, 19:19
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Discus Yumurtaların Mantarlaşması Mehmetcem35, 18:52
Yeni Üye Forumu - Corydoras Paleatus (komando Çöpçü) Balığı espri, 18:14
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balığı Hasta Mı? RavenCarrion9, 18:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Xlpro 230 Mini Dış Filtre 210l/s burayadali, 17:56
Filtreleme Seçenekleri - Beta Balığında Kuyruk Kısması Ve Renk Solması Raizial, 17:55
Yeni Üye Forumu - 200lt Akvaryum Bitkili Kurulum Kaangzkr, 17:15
Akvaryum Tanıtımı - Bitkilerim Neden Yaprak Döküyor denizgunlu, 17:03
Bitki Türleri ve Bakımı - Betta Dimidiata - Firefly Cyber_Scout, 16:44
Labirentliler Tanıtımı - Bu Akvaryumda Karides Beslenir Mi Mustafa7135, 15:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yosun Sorunu Cyber_Scout, 15:12
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin twinsoul, 14:55
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Sıfırdan Başlangıç oCeycey, 14:51
Yeni Üye Forumu - Aquael Ultra Heater 50 W D&n Modeli melih547, 14:50
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - Pipo Filtre Yanlış Bilinen Gerçekler GhostKoi, 14:47
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 🚑 Balığım Hamile Mi? — Doğum Ne Zaman? Ahmet özşen, 14:13
Canlı Doğuranlar - Bu Akvaryuma Hangi Şelale Filtre? Mustafa7135, 14:05
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 200 Litre Ultra Low Tech Bitkili Tankım Mderhan, 14:00
Akvaryum Tanıtımı - Demasoni Akvaryumu Ve Canlı Doğuran Akvaryumu suatcan, 13:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitki Tavsiyesi eflatunaxoy, 12:12
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Isıtıcı Problemi Fatih_hakankaan, 11:23
Yeni Üye Forumu - Caridina Başlangıç :) AtlasPoyraz, 11:19
Akvaryum Tanıtımı - Ahli, Calico, Ve Green Terror Erkekleri.. Ferhat2547, 10:56
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Diotom Taha⚡, 10:28
Bitki Akvaryumları Genel - D201 Co2 Kitini Nerde Bulabilirim peace41, 05:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 60x40x40 Walstad Akvaryum Ve Kurulum Süreci syerli, 04:32
Akvaryum Tanıtımı - Kerevit Tüy Problem. Cyber_Scout, 03:18
Yeni Üye Forumu - 8 Yıl Aradan Sonra Hobiye Dönüş.. capitano, 02:16
Akvaryum Tanıtımı - 65 Litre Akvaryum İçin Tür Ve Bitki Önerisi MCY4, 01:46
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Balığım Yumurta Mı Dökecek Hobiye Başlangıç, 01:34
Sazansıgiller - İç Filtre Koymalımıyım UEK, 01:13
Yeni Üye Forumu - Bitkili Tank İçin Aydınlatma Önerileri Kaangzkr, 00:26
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Malatya da akvaryum yapan yer cengiz han, 00:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 23:58
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Akvaryum Kum Önerisi Cyber_Scout, 23:56
Bitki Akvaryumları Genel - Xlpro Mini-230 gorkem41, 22:09
Yeni Üye Forumu - Sarı Prenses Hastalık Hk. BerkanDemirel, 22:08
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- 2 Aylık Eheim Compact On600 UgurCoban 22:27
- Rotifer Ve Fitoplankton Mustafa Uzlu 22:01
- Çift Channa Limbata -RBG- 21:54
- Genç Orjinal Irk Sajica Cichlid Çifti -RBG- 21:54
- 4 Katlı Ev Tipi Akvaryum Seti - Üretim Seti -RBG- 21:54
- Japon Türleri İçin Yem HLLDNLYC 21:30
- Hobiciden 2-3cm Cüce Vatoz Yavruları HLLDNLYC 21:30
- Tam Set Satılık HLLDNLYC 21:30
- L333 White, Lda16 Duz rebelde 20:19
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 19:44
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 19:44
- Eurostar Led Lamba maliulgen 17:59
- Çeşitli Hindistan Cevizi Kabukları Faruk57 17:07
- Lepistes Türleri Ve Kırmızı Fantom Plati Faruk57 17:07
- Tilki Kuyruğu sina cen 17:04
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 16:52
- Elma Salyangozu (özel Tür) GOLDFISH 16:52
- Helferi-monte Carlo-samolus Green-rotala Sahyadrca UraL 16:00
- Blackbline Tetra(muazzam Sürü Balığı) UraL 16:00
- Akvaryum Malzemeleri Best Fish 15:50
- Acil Cüce Gurami - Takasa Açık Aquila 15:40
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 15:24
- Genç Kribensisler Koksal Gurkan 15:24
- Büyük Boy Makrakanta Arıyorum Koksal Gurkan 15:24
- Apistogramma İnka Candidi Hongsloi AtlasPoyraz 14:58
- Akvaryum Ve Dolap AtlasPoyraz 14:58
- Crptocoryne Crispatula Var buraktanatar 14:19
- Mikrokurt buraktanatar 14:19
- Bitki Armatürü buraktanatar 14:19
- Bitki Armatürü buraktanatar 14:19
- Yellow Tuxedo Lepistes buraktanatar 14:19
- Resun Dijital Otomatik Yemleme dark blue 14:16
- L144longfin Mavi Göz Ve Siyah Tül Vatoz Çiftleri ertcavdar 13:46
- Filtre, Isıtıcı, Uv Filtre, Hava Mot., Co2 Reg. Hüdai 13:02
- Nano Akvaryumlar 3 Adet. Hüdai 13:02
- 100cm Ceraqua Firefly Armatür egedin 12:58
- Vallisneria Gigantea Rubra (kırmızı Dev Saz) egedin 12:58
- Microfex( Dero Worm) & Beyaz Kurt & Sirke Kurdu Amati340 12:35
- Su Piresi & Infusoria Amati340 12:35
- Ista Yüzey Temizleyici (surface Skimmer) I521 Amati340 12:35
- Ramshorn Salyangoz (10 Adet) Amati340 12:35
- Osmocote Akıllı Kapsül Gübre ( 9 Ay Etkili) Amati340 12:35
- 50 Cm Bombeli Akvaryum Ve 1 Metre Dolap gürkanbey 12:14
- Pigme Corydoras black_calvus_06 12:12
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 12:03
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 12:03
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 12:03
- Satılık Eheim 2260 2217 Filtreler UĞURBABÜR 11:33
- Komple Bitkili Akvaryum(bedelsiz Verilecektir) UĞURBABÜR 11:26
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 11:25
KULLANICILAR
- 134 Online Kullanıcı, 73 Üye
Online Kullanıcılar
camoka007,
Maverickse,
barsbingul,
RiKiMaaRu,
aktugsedat,
Burak3456,
TarikAkgun,
LosTurcos,
ercane,
platinium,
cmoakcay,
yigidoumit,
Lambuka,
Patriot Ayhan,
-RBG-,
miktat,
MosfeT,
Riblja Corba,
kambortam,
Mertemre87,
bkflmn,
erosennin,
hodrimeydan,
Mehmetcem35,
Goldfish2000,
efkango,
M510,
Fatih_hakankaan,
Liga,
Balikcidede,
Faruk0609,
Predatorr,
osmandbnl,
sina cen,
ayaser,
Stafwing,
JujuSeri,
TSevil,
Sinan.,
CenK,
zafer3885,
İrfan kargı,
zahitertufan,
Cgtyuzen06,
AYBAR52,
aycould,
Cyber_Scout,
aybas,
Emre çetin,
GalaxyAquatics,
06Lepistes,
Meryemmm,
şansal,
scorpion26,
Zaid,
murat_96,
Artukbey,
Ahmtkrt93,
YunusBalci,
yavuzerpinar,
emirhanyumakk,
capuchera,
Mehmetemnk,
Samet saci,
Başak u,
luleburgazli,
Optimum,
Cihankuzu34,
ozan_1903,
omrsyn,
Ali Altın,
Omrayt71,
fantom,
Laetacara,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.