ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
MeisteR
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
163
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
20 Eylül 2021 17:59
Toplam Mesaj:
781 [0.14 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Fatih YILMAZ
Doğum Tarihi:
29 Mayıs 1991
İl:
Istanbul
Meslek:
Barista
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
Fatih YILMAZ
SON 10 MESAJI
Kültürsüz Canlı Yem Üretimi Beslenmesi Ve Bakımı
Fotoğraftan belli olan bir şey var ki ürettiğiniz şey su piresi değil. Sivrisinek larvası diyen arkadaşın doğru tespit yapmış olma olasılığı çok yüksek. Google görsellerde bu iki türün fotoğraflarına bakınca ciddi anlamda sivrisinek larvasına benziyorlar. Sivrisineğin bataklık alanlarda çoğalan bir canlı olduğu da uzun yıllar önceden kulağımda kalmış bir bilgi.
Fotoğraftan belli olan bir şey var ki ürettiğiniz şey su piresi değil. Sivrisinek larvası diyen arkadaşın doğru tespit yapmış olma olasılığı çok yüksek. Google görsellerde bu iki türün fotoğraflarına bakınca ciddi anlamda sivrisinek larvasına benziyorlar. Sivrisineğin bataklık alanlarda çoğalan bir canlı olduğu da uzun yıllar önceden kulağımda kalmış bir bilgi.
Photoshop Değil Patlak Gözlü Çöpcü
Arkadaşlar neyin genetiğinden bahsediyorsunuz? Balık albino corydoras ve alenen hasta. Gözleri düştüğünde gerçekte ne olduğunu daha iyi anlarsınız. He ben yanılıyorsam ve hasta değilse durum çok daha vahim demektir; mutasyona uğramış bir canlının acı çekişini görmekteyiz demektir.
Ekleme: Fotoğraflarda dikkatli bakarsanız yüzgeç ve kuyruklarda yıpranma var, su şartları kesinlikle cory türüne uygun değil. Bu da gözlerdeki durumun hastalık olması ihtimalini daha da yükseltiyor.[EDIT]MeisteR,2018-02-22 17:17:07[/EDIT]
Arkadaşlar neyin genetiğinden bahsediyorsunuz? Balık albino corydoras ve alenen hasta. Gözleri düştüğünde gerçekte ne olduğunu daha iyi anlarsınız. He ben yanılıyorsam ve hasta değilse durum çok daha vahim demektir; mutasyona uğramış bir canlının acı çekişini görmekteyiz demektir.
Ekleme: Fotoğraflarda dikkatli bakarsanız yüzgeç ve kuyruklarda yıpranma var, su şartları kesinlikle cory türüne uygun değil. Bu da gözlerdeki durumun hastalık olması ihtimalini daha da yükseltiyor.[EDIT]MeisteR,2018-02-22 17:17:07[/EDIT]
Sera Ürünlerinin İkameleri Doğru Mudur?
Bacteria Feeder ve Rem Ammonia ürünlerini tavsiye etmiyorum, her iki ürünü de farklı ve kullanımına uygun zamanlarda disiplinine uyarak kullandım ve yarardan çok zararı oldu. Rem Ammonia kullandığım dönemde balık ölümlerim başladı ve hızla yükseldi. Reeflowers'a bununla ilgili yazdığımda cevap dahi atmadılar. Bacteria Feeder ise çok zayıf bir ürün, boş su döküyormuşsunuz gibi bir olayı var.
Bio Nitrivec'in rakibi Türkiye pazarında yok. Effective Conditioner ise işe yarayan bir ürün, Aquatan'a daha fazlasını ödemeye gerek yok.
Bacteria Feeder ve Rem Ammonia ürünlerini tavsiye etmiyorum, her iki ürünü de farklı ve kullanımına uygun zamanlarda disiplinine uyarak kullandım ve yarardan çok zararı oldu. Rem Ammonia kullandığım dönemde balık ölümlerim başladı ve hızla yükseldi. Reeflowers'a bununla ilgili yazdığımda cevap dahi atmadılar. Bacteria Feeder ise çok zayıf bir ürün, boş su döküyormuşsunuz gibi bir olayı var.
Bio Nitrivec'in rakibi Türkiye pazarında yok. Effective Conditioner ise işe yarayan bir ürün, Aquatan'a daha fazlasını ödemeye gerek yok.
120 Lt Bitkili Tank İçin Dış Filtre Önerileriniz
Eheim 2213 tavsiye ederim, 100Lt akv'de 5 yıldır kullanıyorum, bozulsa yine gider Eheim alırım. Yeni modellere ait bilgim pek yok, güncel modellerden seçmek isterseniz diğer arkadaşların yorumlarını bekleyiniz.
Eheim 2213 tavsiye ederim, 100Lt akv'de 5 yıldır kullanıyorum, bozulsa yine gider Eheim alırım. Yeni modellere ait bilgim pek yok, güncel modellerden seçmek isterseniz diğer arkadaşların yorumlarını bekleyiniz.
Isıtıcının Tamamı Suya Girerse?
Isıtıcının üzerinde yada kutusunda "Fully Submersible" yazmıyorsa tamamen su içinde kullanılmaz.
Isıtıcının üzerinde yada kutusunda "Fully Submersible" yazmıyorsa tamamen su içinde kullanılmaz.
Hailea C40 taban çatladı.
[:D][QUOTE=Akuacan]Merhaba,
Geç oldu ama, o akvaryum cam malzemeden diye düşünüyorum.
Tamiri hallettiniz mi?[/QUOTE]
Dostum sen napıyorsun 2,5 yıllık konu olmuş geç oldu diyorsun [:D]
[:D][QUOTE=Akuacan]Merhaba,
Geç oldu ama, o akvaryum cam malzemeden diye düşünüyorum.
Tamiri hallettiniz mi?[/QUOTE]
Dostum sen napıyorsun 2,5 yıllık konu olmuş geç oldu diyorsun [:D]
Tatil Yemi
[QUOTE=Cmlcngz]
Yazılan yazıların tarihlerine baktınız mı da böyle bir yorum yapıyorsunuz?
Özellikle şikayet edilen yemler yazı yazıldıktan sonra hiç mi gelişme/değişiklik göstermedi?Hiç mi kalitesini arttırmadı?
Ayrıca dikkatinizi çekerim özellikle oldukça uzun zaman önce şikayet edilen bir yemi sordum fikir edinmek için.
[/QUOTE]
Evet hiç değişmediler, çünkü firmalar ürünlerini değiştirdiğinde ambalajını da değiştirip bunu belirtirler. Algısı olumsuz olan bir ürünü iyileştirip aynı paketleme ile sunmak ölü yatırımdır. Gel gelelim değişse bile tatil yemlerinin çalışma prensibi zaman içerisinde çözülerek yenilebilir hale gelme üzerine kuruludur. Akvaryumun içinde sürekli çözünen bir tablet ve sürekli yemek yemeyen bir canlı popülasyonu var. Atıl vaziyette çözünmüş yem suyun içinde kalarak günler içinde fosfatı yükseltecek, dengesi bozulan suda hassas yada yavru balıklar öldüğünde de amonyak patlaması yaşayacaksınız, bozulan dengeden bırakın beslenmeyi hareket edemez hale gelen balıklarınız olacağından yem suda tamamen çözünecek ve onu yiyen canlı olmayacak, su nihayetinde çamura dönecek. Hiçbir canlı ölmese bile atıl vaziyette kalan yem artıkları suyu çamura çevirecek. Hala size tatil yeminin mantıklı gelen bir yanı var mı?
Yemleme makinesi tavsiye ederim, 1 kere para verirsiniz ömür boyu kullanırsınız.
Daha bir kaç hafta öncesinde bile bu konu tartışıldı ne kadar eski bir konuya baktınız? Yada kaç tane konuya baktınız?
Ek olarak belirtmek isterim, 7 yıldır hobinin içindeyim henüz aa bunun paketi değişmiş dediğim yem sayısı 2 elin parmaklarını geçmedi.
[QUOTE=Cmlcngz]
Yazılan yazıların tarihlerine baktınız mı da böyle bir yorum yapıyorsunuz?
Özellikle şikayet edilen yemler yazı yazıldıktan sonra hiç mi gelişme/değişiklik göstermedi?Hiç mi kalitesini arttırmadı?
Ayrıca dikkatinizi çekerim özellikle oldukça uzun zaman önce şikayet edilen bir yemi sordum fikir edinmek için.
[/QUOTE]
Evet hiç değişmediler, çünkü firmalar ürünlerini değiştirdiğinde ambalajını da değiştirip bunu belirtirler. Algısı olumsuz olan bir ürünü iyileştirip aynı paketleme ile sunmak ölü yatırımdır. Gel gelelim değişse bile tatil yemlerinin çalışma prensibi zaman içerisinde çözülerek yenilebilir hale gelme üzerine kuruludur. Akvaryumun içinde sürekli çözünen bir tablet ve sürekli yemek yemeyen bir canlı popülasyonu var. Atıl vaziyette çözünmüş yem suyun içinde kalarak günler içinde fosfatı yükseltecek, dengesi bozulan suda hassas yada yavru balıklar öldüğünde de amonyak patlaması yaşayacaksınız, bozulan dengeden bırakın beslenmeyi hareket edemez hale gelen balıklarınız olacağından yem suda tamamen çözünecek ve onu yiyen canlı olmayacak, su nihayetinde çamura dönecek. Hiçbir canlı ölmese bile atıl vaziyette kalan yem artıkları suyu çamura çevirecek. Hala size tatil yeminin mantıklı gelen bir yanı var mı?
Yemleme makinesi tavsiye ederim, 1 kere para verirsiniz ömür boyu kullanırsınız.
Daha bir kaç hafta öncesinde bile bu konu tartışıldı ne kadar eski bir konuya baktınız? Yada kaç tane konuya baktınız?
Ek olarak belirtmek isterim, 7 yıldır hobinin içindeyim henüz aa bunun paketi değişmiş dediğim yem sayısı 2 elin parmaklarını geçmedi.
Tatil Yemi
Cemil Bey, tatil yemleri hakkında açılmış ve bolca açıklama bulunan çokca konu mevcut. Lütfen arama özelliğini kullanın.
Cemil Bey, tatil yemleri hakkında açılmış ve bolca açıklama bulunan çokca konu mevcut. Lütfen arama özelliğini kullanın.
Jbl Spirulina Ve Tropical Spirulina
[QUOTE=FurkanTezcan]
Çok pardon evet sabah sabah yazınca biraz anlatmak istediğimi anlatamamışım.İkisinide almak mantıklı gelmiyor derken,ikisinide aynı anda alıp kullanmak demek istemiştim.[:)]
Yanlış kurdum ama düzeltiyorum hemen kusura bakmayın [:)][/QUOTE]
Dostum, spirulina oranları arasındaki %4'lük fark üreme yada renklerde farklılık oluşturmuyor benim canlı doğuranlarımda gözlemlerimce ancak JBL suyu kirletmemede çok daha başarılı. O yüzden benim oyum bu ikisinin arasında JBL'den yana.
Son mesajında JBL'yi aldığını belirtmişsin. Doğru seçim oldu. Aynı zamanda krill içerikli yem olarak da JBL Krill'i beğeniyor ve kullanıyorum. Temel yem olarak Eheim ve Tropical seçiyorum. Türk pazarında yeni yeni gelişen diğer markalara da fırsat vermeyi düşünüyorum elimdeki litrelik kutular bittikten sonra. New Life Spectrum performans olarak her daim favorim olmuştur ancak fiyatları çok uçuk ve fazla yemlemede suyu kirletme durumu fazla. Hikari markasından da dibe batan bitkisel yemini denemiştim cüce vatozlarım için çok güzel sonuçlar almıştım. Cama yapışan yem istersen Tropical %36 Spirulina modelini tavsiye ederim.[EDIT]MeisteR,2017-09-11 23:09:13[/EDIT]
[QUOTE=FurkanTezcan]
Çok pardon evet sabah sabah yazınca biraz anlatmak istediğimi anlatamamışım.İkisinide almak mantıklı gelmiyor derken,ikisinide aynı anda alıp kullanmak demek istemiştim.[:)]
Yanlış kurdum ama düzeltiyorum hemen kusura bakmayın [:)][/QUOTE]
Dostum, spirulina oranları arasındaki %4'lük fark üreme yada renklerde farklılık oluşturmuyor benim canlı doğuranlarımda gözlemlerimce ancak JBL suyu kirletmemede çok daha başarılı. O yüzden benim oyum bu ikisinin arasında JBL'den yana.
Son mesajında JBL'yi aldığını belirtmişsin. Doğru seçim oldu. Aynı zamanda krill içerikli yem olarak da JBL Krill'i beğeniyor ve kullanıyorum. Temel yem olarak Eheim ve Tropical seçiyorum. Türk pazarında yeni yeni gelişen diğer markalara da fırsat vermeyi düşünüyorum elimdeki litrelik kutular bittikten sonra. New Life Spectrum performans olarak her daim favorim olmuştur ancak fiyatları çok uçuk ve fazla yemlemede suyu kirletme durumu fazla. Hikari markasından da dibe batan bitkisel yemini denemiştim cüce vatozlarım için çok güzel sonuçlar almıştım. Cama yapışan yem istersen Tropical %36 Spirulina modelini tavsiye ederim.[EDIT]MeisteR,2017-09-11 23:09:13[/EDIT]
Jbl Spirulina Ve Tropical Spirulina
İkisini de kullandım, ikisini de almayı düşünüyorsun ama ikisini de almak sana mantıklı gelmediyse ikisini de alma. Cümleni mi yanlış kurdun, anlatmak istediğini mi ifade edemiyorsun?
İkisini de kullandım, ikisini de almayı düşünüyorsun ama ikisini de almak sana mantıklı gelmediyse ikisini de alma. Cümleni mi yanlış kurdun, anlatmak istediğini mi ifade edemiyorsun?
SON MESAJLAR
- Oase Marka Dış Filtre Hakkında Eminsalih, 02:11
Filtreleme Seçenekleri - 30x30x30 Akvaryuma Filtre Önerisi Cyber_Scout, 01:36
Yeni Üye Forumu - Dıy Peltierli Termostatlı Akvaryum Soğutucu Deneme Cyber_Scout, 01:35
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Karides Üretim Tankında Filtre Tercihi Erkay0, 00:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Ternapi Medaka Pondları ternapi, 23:44
Akvaryum Tanıtımı - Denizden Blackwatera Dönüş Atankofnature, 23:15
Akvaryum Tanıtımı - Ciklet Balıkları İçin Kaç Litre Akvaryum adem5454, 23:07
Yeni Üye Forumu - Ankara Uygun Fiyatlı Akvaryum Yapan Yer CNDRAqua, 22:22
Ankaralı Akvaristler - Tropheus Işıklandırma Tavsiye Lazımmm Çağatay Tozak, 22:21
Aydınlatma - Pipom Garip Bir Ses Çıkarıyor tayfunyabaci, 22:01
Yeni Üye Forumu - Beta Kuyruk Erimesi Başlangıcı portre, 21:07
Labirentliler - Cüce Vatoz Canlı Balık Yermi Doğannn, 20:57
Yeni Üye Forumu - Armatürk 2200h Kullanan Var Mı? abstract07, 20:28
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Karides Tankı Gübre Seçimi Efe ulu, 19:52
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitki Akvaryumu İçin Seçtiğim Malzemeler Doğru Mu? Aguamentist, 18:52
Bitki Akvaryumları Genel - Koi Havuzu GhostKoi, 17:46
Sazansıgiller - Pipo Filtre Betta Köpüğünü Bozar Mı? yhackup, 17:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - About Bluviva Aguamentist, 16:18
Makaleler ve Tercümeler - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Cyber_Scout, 15:57
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Tateurndina Ocellicauda (tavuskuşu Gobi) Cyber_Scout, 15:55
Diğer Tatlı Su Canlıları Tanıtımı - Besleme Tavsiyesi Orhan76, 15:55
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beylikdüzü Akvaryum Satan Yerler Cyber_Scout, 15:42
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yemek Masam - Ada 45p & 45f - Uns 25c Gunlugu mrah, 14:15
Bitki Akvaryumları Tanıtımı - 30x20x20 akvaristsaglam, 13:55
Akvaryum Tanıtımı - Bitkilerimde Deformasyon Var SaviaSora, 13:50
Canlı Doğuranlar - Akvaryum Düzenim İyi Mi Ve Hangi Toprak Kullanılma Sosis1, 13:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Bir Kurulum yhackup, 13:43
Akvaryum Tanıtımı - Demasonı-sp Arka Fon Sorunsalı MasterChiefHakan, 10:51
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 200 Litre İçin Nasıl Bir Dış Filtre Almalıyım? Ghuney, 09:39
Filtreleme Seçenekleri - Calvus İçin Akvaryumum Yeterlimi SaRCoPhiLiuS, 09:12
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Çöpçü Balığındaki Yüzgeç Eksilmesi Cyber_Scout, 01:18
Hastalıklar ve İlaçlar - Balık Önerisi Cyber_Scout, 23:40
Yeni Üye Forumu - Kaliteli Yem Önerisi Hüdai, 23:36
Tropheus - Akvaryum Işığı b3yzz44, 22:28
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Hafif Jbl Manado Sorunu Ve Taban Değişimi burakkaraa, 22:22
Yeni Üye Forumu - Lepistesin Vücudunda Pamuklaşma Cyber_Scout, 22:04
Hastalıklar ve İlaçlar - 30cm Küp Nano Neocaridina Kurulumu Suprabranchial, 21:02
Akvaryum Tanıtımı - Çok Uzun Süre Kullanılmayan Isıtıcı Bozulur Mu? asliaral, 20:42
Malzemeler ve Yemler Forumu - Bettamda Beyaz Benekler Var Cyber_Scout, 20:07
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Köşesinde Çatlak Tony_Soprano, 20:05
Yeni Üye Forumu - Yeniden Yüksek Destekli Bitkili Akvaryuma Dönüş😊 hsnygc, 19:16
Akvaryum Tanıtımı - 35 Litre Lepistes Akvaryumu SaviaSora, 18:39
Akvaryum Tanıtımı - Damla Sayacım Normalmi? hakanmorcicek, 18:02
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 15D 3E F0 İkola Kolonim bendeniztayfun, 17:50
Akvaryum Tanıtımı - 60x40x40 Walstad Akvaryum Ve Kurulum Süreci syerli, 17:04
Akvaryum Tanıtımı - 1,5 Yıllık Walstad Tecrübeleri darkaura, 15:53
Akvaryum Tanıtımı - Ne Besleyebilirim Cyber_Scout, 15:12
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Bir Kurulum Önerisi yhackup, 14:34
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 2. Akvaryum Deneyimim atakanaydin, 14:24
Akvaryum Tanıtımı - 40 Litreye Kaç Harlequen Rasbora? Cyber_Scout, 13:29
Yeni Üye Forumu
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Moss - Galaxy Fishbone - Scr - Bluebolt - Taiwan nomercy 02:11
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 02:07
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 02:07
- Taeniacara Candidi HarunYILDIRIM 02:03
- Kalın Bant Duboisi Maswa Yavru &ramshorn Salyangoz yns325 00:42
- L144 Tülden Olma Düz Kuyruk Çiftler yns325 00:42
- Sarı Ateş Karides Satılık Erkay0 00:04
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 22:13
- Akvaryum 30*30 metsi 22:13
- Apistogramma Kakadu SedatC 21:59
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 21:58
- Taşınıyorum Acil, Hobiye Ara ahmet22 21:52
- Afrika Cichlidleri devito 21:42
- Harlequin Rasbora Satılık docere 21:16
- Akvaryum İndirimli Fiyat docere 21:16
- Safkan Tül Kuyruk Yavru Veren Çift ss23 21:00
- 🌿 Bitkili Akvaryumlar İçin Akıllı Kapsül Gübre purelyfe 20:42
- Afra Coube AlisBaba 20:26
- Electric Blue Acara AlisBaba 20:26
- Sürekli Güncel Özel Türler.. Aqualandakvaryum 19:26
- Kampanyalı Paket Bitkiler Öğretmen Ali 18:59
- Kampanyalı Siyah Bazalt Bitki Kumu Öğretmen Ali 18:59
- Frodo Stone 7 Kiloya Yakın osmang 18:55
- Eş Tutmuş Çift Calico (yavru Alınmıştır.) osmang 18:55
- Bitki Kumu Karışık Takasa Uygun ozgurnez 18:52
- Uaru Fakir Discusu rasporasrc 18:19
- Odessa Barb rasporasrc 18:19
- Bloody Mary Karadesler JDEAN 17:56
- ***f0 Fdragon Puffer-pao Palembangensis*** artgy 17:49
- Demir Profil Set Ve Mobilyalı Akvaryum Hediyeli artgy 17:49
- Hb White Lepistes Damızlık omererbas 17:48
- Electric Blue Acara / Platinum Marble Melek omererbas 17:48
- Eheim 3701 Air100 Hava Motoru BadgeR 16:53
- Jbl Dış Filtre, Eheim Isıtıcı Ve Aksesuarlar Serhat.Kaymak 16:14
- Betta Albimarginata, Rubra Cyber_Scout 15:59
- Çok Özel Balıklar, Bitki, Yumurta.. Cyber_Scout 15:39
- Mikrofex-grindal-mikrokurt-sirke Kurdu-canlı Yem tuncaysargin 15:32
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 15:31
- Bitki Çeşitleri emreemin 15:31
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 15:31
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 15:31
- Elma Salyangozu egol 15:23
- İthal Paludaryum / Teraryum Arıyorum ozan_1903 14:51
- Yunus Ciklet Uygun Fiyat Kaliteli Yavru UKSTUDIO 14:46
- Creaqua Gübre Seti + Flora Carbon + Af Red Boost UKSTUDIO 14:46
- Satılık Eheim,qp9 Kafa Ve Dalga Motoru İle Kh Test BarışSavaş 14:24
- Üst Segment L144 Brokoli Balıkların 2.5cm Yavrular Başak u 14:22
- Creaqua Akvaryum Armatürü KarayeL 13:36
KULLANICILAR
- 80 Online Kullanıcı, 43 Üye
Online Kullanıcılar
Makkaya,
Goldfish2000,
sakal34,
-RBG-,
EKAR,
Mehmet.80,
K3r3m,
yigidoumit,
osmandbnl,
ByCess,
sina cen,
urzais,
Safakk,
peace41,
rseven,
kuirfendi,
Hidro Dinamik,
TheDS,
e_atila,
kerimkoz,
Aporetti,
Tony_Soprano,
Bülent55,
mutama,
bysmokin,
SaidAlabas,
ulutasatilla,
sertacsut,
isakaynak,
kaantzll,
Manguday,
Ehtiyar,
mustafatelli,
mythking,
Eminsalih,
yeekim,
xfuriousx,
nomercy,
Blueberry,
adem5454,
Maverickse,
reano,
Bahoo,
Serdarca,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.