ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
SaRCoPhiLiuS
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3496
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
17 Saat 15 Dakika önce
Toplam Mesaj:
4980 [0.67 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
136 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Süleyman Sülün
Doğum Tarihi:
18 Nisan 1983
İl:
Tekirdag
Meslek:
C.İ.T.E.M.
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Süleyman, Yönetici Eskisi, Tebdil-i Kıyafet Moderatör..

SON 10 MESAJI

Aydınlatma Tavsiyesi
Bitki olmayacaksa en ucuzu şerit led. Daylight yada beyaz tercih edin. Ancak ben size yukarıdaki arkadaşın tavsiyesini, modül ledi öneririm.
Örneğin, açma kapama düğmeli, adaptörlü, sizin sadece yapıştırcağınız bir ürün. [URL]https://www.trendyol.com/inox/5-li-akvaryum-modul-led-anahtar-adaptorlu-acma-kapamali-p-39042330[/URL]
Yeni Kurulum 40x35x35 Low Tech
Echinodorus için küçük bir tank. Hele bir kök salsın, adapte olsun, kocaman bir marulunuz olacak. Bleheri'ye benzettim..
Bitki Akvaryumunda Kum Kombinasyonu
Lav kırığı iri ise-ki kumdan iridir, ilerleyen dönemde kumun üstüne çıkacaktır. File ile kullanırsanız mantıklı olabilir yada hiç kullanmayın gitsin. Ancak bakmak istediğiniz bitkileri belirtmediğiniz için zemin yüksekliğine yorum yapamıyorum. Normalde bitkili tanklar en az 5cm olmalı. Ben olsam lav kırığı kullanmam. Mümkünse kumdan biraz daha alır 4-5cmye çıkarırım.
Astronot Balığı Cinsiyet
Kısaca, o-O dişi, o-o erkek.
Bir foto; [IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/5853/020420261307011.jpg[/IMG]
Barclaya Longifolia
Taşa falan bağlamayın. Kuma 3te1ini gömün. Barclaya arada tüm yapraklarını döküp dinlenmeye geçer. Size biraz zaman lazım gerisini soğan halledecek.[;)]
Balık Sağlığı
Ben bir tek dışkı görüyorum. Tavsiyem çok yemleme yapmayın, yapıyorsunuz anlaşılan.
Bu Yem İyi Mi
Betta için yıllardır tek yem kullanırım. Evet bulması ve fiyatı biraz yüksek gelebilir ama uzun süre yeterli gelir. NLS Betta Formula. [:iyi:] Bu arada kullandığınız yem de kötü değil.
Mini Karides Akvaryumu
Neocaridina, 3-5 tane koyarsın, mossla bir kaç figür yaparsın, güzel olur. Neocaridinalar birbirleri arasında kırılacağı için tek bir renkte karar kıl. Onlar bile hiç ellemezsen bir kaç doğum sonrası vahşi forma doğru renk kayıpları başlar.
Ceyhun's
Bende ekolojik olarak çözümü söyledim. Hazır canlı yem. [:D]
👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Faydalanılması için kurduk efenim burayı biz. [;)] Esas biz teşekkür ederiz, tüm üyelerimiz adına.. Hoş geldiniz. [:)] [:iyi:]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.