ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
NoDcC
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Nisan 2010 01:50
Son Ziyaret:
14 Mayıs 2013 14:12
Toplam Mesaj:
111 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Secim
Doğum Tarihi:
30 Haziran 1988
Yaş:
35
İl:
Konya
Meslek:
Ekspertiz
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Tropheus

SON 10 MESAJI

160*60*60 Tankımın Yeni Sahipleri yeni VİDEO SAYFA 7
Hocam hayırlı olsun yeni akvaryumunuz.. Kazım kardeşim bahsetmişti harika bişey yaptık diye burda fotoğrafları büyük olarak görüncede gerçekten harika olmuş.. Bende yeni bir koloni alacağım kararsızım^^ aynı durumdayız sanırım. Artık ilk ithalatı bekleyeceğiz Kazım olduğu sürece arada içim rahat istediğim koloniyi kuracağım konusunda. Artık en kısa sürede balıklarıyla görmek nasip olur akvaryumu inş ..
kuyumcunun altın ilangi yellowları 12 de :) DEEP SEA FARKI
Abi maşallah diyerek başlayalım söze.. Gerçekten harikalar.. Daha nicelerinin fotoğraflarını görürüz inş.. En yakın zamanda yanınada uğrayacağım :)
BRİCHARDİ KATONGA TAÇSIZ KRALLAR
İyice renklerini almışlar oturmuş koloni tam olarak , güzellikleri ortaya çıkmış. Maşallah diyelim. Gerçekten böyle farklı türlere ihtiyacımız vardı bu zevki bize tattırdığın için ayrıca teşekkür ederim ^^
Tropheus İlangi Lemon Team ( Yepyeni Video sf: 43'te)
Keremcim maşallah diyerek başlamak istiyorum .. Balıkları ilk aldığın konuyu açtığın zamanı hatırlıyorum epeydir takip edemiyorum büyümüşler serpilmişler formları harika olmuş . Gerçekten yaptığın harika bakımın sonucunu almışsın bu güzellikte koloni çok zor. Sağlıklı yavrular inş ..

Arnika Pet Shop (Yeni Fotoğraflar)
Kazım kardeşim hayırlı uğurlu olsun .. Konyaya gerçekten büyük güzellik yapmışsın. En yakın zamanda uğrayacağım inş. 
Tropheus Nkonde Brıght Yellow
Kırkbinkere Maşallah diyelim öncelikle :)
Burhan abi hayırlı olsun yeni balıkların. Senden de açıkcası böyle özel ve nadir bir tür bekliyordum beklentilerim boşa çıkmadı .. Gerçekten harika balıklar formları renkleri çok güzel gözüküyor.. İnş burda sağlıklı yavrularınıda görmek nasip olur en kısa zamanda.. 
525 litre akvaryum için önerileriniz
Ben bir tropheus sever olarak tropheus tavsiye ederim bu büyüklükte akvaryumunuz varsa bu fırsatı değerlendirin bence.
Bulanık su :(
Hocam kumları iyi yukamışındır umarım .. Ayrıca dış filtre yoksa iç filtreyi çalıştırtırmanda fayda balık koyana kadar kapatma filtreni
Red Rainbow Kantalamba Yeni resimler 9 ay sonra
Hocam hayırlı olsun öncelikle.. Arkadaşlarında dediği gibi en büyük sıkıntınız öbekler olmuş daha uygun kayalar bulmanız daha iyi olurdu biraz daha kaya eklemenizi tavsiye ederim oval olmaları şartıyla ..
sonunda akvaryumum olduuu
Epeydir yoktum bakamıyordum foruma sonunda kurmuşunuz akvaryumu hayırlı olsun. Akvaryuma anubias veya buna benzer sert yapraklı bitkiler eklerseniz seyri daha hoş olur.. Bahsettiğiniz ilaç deep fix sanırım daha farklı ilaçlar vardı onları kullansanız daha iyi olurdu bana göre yeni başladığınız için bunun gibi sıkıntılarla karşılaşacaksınız mantar hastalığıyla karşılaşmışınız tedavisi açık konuşmak gerekirse çok zor oluyor genellikle hüsranla sonuçlanıyor ama siz yinede savaşın .. Su değişiminden kaynaklanmıştır tahminimce akvaryumunuz bakteri tutmadan balıkları bırakmış olabilirsiniz. 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.