ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
killer_crow
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
10 Ocak 2008 03:22
Son Ziyaret:
05 Şubat 2016 18:41
Toplam Mesaj:
48 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
melih karatopcu
Doğum Tarihi:
14 Ekim 1984
Yaş:
39
İl:
Yurtdisi
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

killer_crow

SON 10 MESAJI

En güzel fotoğraflarınızı gösterin
Eski akvaryumumdan karaler. resimler bana aittir uzerlerinde  kesme isleminden baska hicbir islem yokyut iyi seyirler.




killer_crow2012-03-12 04:41:55
blue ram cinsiyet.(video)
Video yu izleyip cevap yazan yokmu arkadaslar.
blue ram cinsiyet.(video)
Evet duzeltildi . video yu izleyen yokmu arkadaslar.killer_crow2011-11-24 19:15:37
blue ram cinsiyet.(video)
  Merhaba arkadaslar akvaryumuma yeni aldigim ram akvaryuma girer girmez disi diye dusundugum baligin yaninda donusler yapmaya basladi surekli kovaliyor bir dakika bile pesinden ayrilmiyor.
sizce baliklarim kavgami ediyor yada ikiside erkek mi?
tesekkurler.

video:
killer_crow2011-11-23 22:42:32
bolivian ram resimli cinsiyet belirleme
yorumlarinizi okudum moss almamldaki sebebe akvaryumcu akvaryumundaki mosslar yani baliklrin onceki beslendikleri yer ama uymaz diysoaniz almam deniz kumu derken aslinda okyanus kumu toplicaktim gerci farkeden bisi olmaz heralde dereden toplamaya gelince en yakin dere dere akvaryumcudan daha uzak bide kiremit rengi diyorum vs o kumun adi nedir'? neyse ben o kumu alicam bitkiler insallah gelicek 1- aya kadar sizlerlede paylasirim tsk.
bolivian ram resimli cinsiyet belirleme

 Yorumlariniz icin tesekkurler arkadaslar bende disi erkek diye dusunmustum kumlar gercekten berbat yaklasik 2 senedir akvaryumda hala beyaz salinim yapiyorlar yikadikca kumlara bi care bulucam ama en yakin akvaryumcu bana baya uzak 3 gun once gittigim de kum yoktu sadece kiremit renginde olan iri taneli olanlardan vardi genelde bitkili akvaryumlarda goruyorum .

 Bitki konusuna gelince akvaryuma moss ekliycem bir iki tane kayalarin ustune sarilirsa guzel olacak mango koku var onun yanina birtane daha uzunundan alicam arkalarina da bitki ekicem ama bitkiler icin bir ay daha beklemem lazim akvaryumcu baya uzak.
 
 Akvaryuma deniz kumu koysam nasil olur cok ince taneli deil nerdeyse midye krigi gibi gorunumu var hatta midye kirigiyla karisik bi kum . Birde baliklarin cinsi M.altispinosa  mu ? yoksa bolivian ram mi? onuda merak ettim.
tesekkurler saygilar.
killer_crow2009-04-10 16:32:33
Akvaryum ve Yunuslarım
Yunuslari pek sevmiyorum ama harika gorunuyorlar bende besledim benimkinlerin renkleri bukadar canli deildi yuzme alanlari cok akvaryum guzel .
saygilar.
bolivian ram resimli cinsiyet belirleme
http://img21.imageshack.us/gal.php?g=p1010978.jpg
 
 Merhaba arkadaslar baliklarimi iki gun once aldim 160 litre akvaryumumda 10 12 tane lepistes ve bir cift bolivian ram im oldu sorularim ise cinseyet ayrimi yapamadim biri digerinden daha sert sivri uclara sahip digerinde ise daha yuvarlak hatlar var burda sorun yok ama emin olamadim.
 ilk geldikleri gun dipte resmen yattilar yan yana daha sonra surekli yan yana yuzmeye basladilar bugun ise erkek zannettigim balik digerini surekli kovaliyor yanina yaklastirmiyo resimlerden gordugunuz kadariyla biri erkek biri disi diye net bisey soyliyebilirmiyiz kavgalarin sebebi es olmamalarimi yoksa ikisi de mi erkek?
 Birde kullandigim yem tetra min bu yem iyimidir ram ler icin pul yem oldugundan lepistesler yukarida yemleri yiyor assagi  cok az yem dusuyor dusenleride yemiyorlar acaba bu yeme alisrlarmi .
Son olarak ta yanlarina bir disi bir erkek melek koysam sorun olurmu.
 
Yorumlar icin tesekkurler . 
killer_crow2009-04-10 04:26:17
Akvaryumumun Kaç Litre Olduğunu Nasıl Öğrenirim?
Sitenin anasayfasinda hesaplamalar bolumunden kolayca olculerini yazarak hesapliyabilirsin. tabi once metreile olcmen gerekecek kolay gelsin,
Sazan ve Zurna Balıklarım
Bursada da uluabat golu ve abolyont mezarlik arkasinda mevsiminde iyi ve irileri cikmakta sadece misine ile zor onunde celik tel olmadan kopariyor gercekten suyun ustunden gelsii super.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.