ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Spikopat
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Haziran 2007 02:44
Son Ziyaret:
27 Aralık 2020 13:28
Toplam Mesaj:
167 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Serdar Doğan
Doğum Tarihi:
13 Temmuz 1992
Yaş:
31
İl:
Bursa
Meslek:
Yazılım Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Serdar Doğan

SON 10 MESAJI

İç parazit sorunu ve şalgam suyu denemesi
Konuyu takip etmeyi düşünüyorum Ahmet bey, son durum nedir acaba?
Canlı Doğuran Akvaryumu için Balık Seçenekleri
Bir mesajım bulunsun konuda. Yakın zamanda tekrar bakacağım. Çalışmanız için teşekkürler :)
Özel Tür Lepisteslerim.
Balıklarınız gerçekten çok güzeller, vaktim olmadığı için şuan okuyamıyorum fakat; mesajım kalsın yakın zamanda tekrardan takip edeceğim.
Cama cam akvaryum- bulanıklık
Tanka canlı koymadım hala. Her ikisini de temizleyip tekrar kuracağım haftaya. Konuya katılımınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Cama cam akvaryum- bulanıklık
Akvaryumda henüz bir canlı yok ama, bakteri üremesi için henüz erken değil mi? Diğer akvaryumlarda herhangi bir bulanıklık yok çünkü
Cama cam akvaryum- bulanıklık
  Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık olarak 2 hafta önce 200lt, 135lt ve 100lt olmak üzere 3 adet akvaryum aldım. Akvaryumları gayet güzel bir şekilde temizledim ve 200lt akvaryumuma modelini hatırlayamadığım jebo marka, saatte 1000lt çeviren bir dış filtre taktım ve çalıştırmaya başladım. 200W ısıtıcıyı da takıp akvaryumun kapağını kapattım. 135lt ve 100lt lik akvaryuma da 100er W'lık ısıtıcıları ve üretim için uygun gördüğüm 2 adet pipo filtreyi çalışır hale getirip kapaklarını kapattım. Akvaryumların hiçbirine kum koymadım. Lepistes üretimi yapmayı düşünüyorum, temizlik açısından daha rahat olur diye düşündüm. 2 hafta boyunca akvaryumlara dışarıdan hiçbir müdahale olmadı. Fakat ilk haftanın sonunda jebo filtre taktığım 200lt lik akvaryumumda hafif bir bulanıklık oluştu. Gözle çok farkedilip ayırt edilebilecek birşey değildi aslında. Fakat; diğer iki akvaryuma baktığımda aradaki fark gayet netti. 2 gün gibi bir süreden sonra bulanıklık yavaş yavaş kayboldu. Fakat dün tekrardan kontrol ettim akvaryumları akvaryumda yine bir bulanıklık var. Bunun sebebini anlamakta güçlük çekiyorum. Genel anlamda dış filtrenin bulunduğu akvaryumun daha sağlıklı ve daha uygun koşullarda olması lazım ama basit bir pipo filtrenin bulunduğu 2 akvaryumum, dış filtrenin olduğu akvaryumdan daha net ve daha berrak. Bunun sebebi hakkında birşey söyleyebilecek var mı acaba? Bu arada dış filtrenin malzemelerini yıkamayı unutmuştum. Yıkamadan kurdum dış filtreyi. Başlarda seramikten toz mu bulaştı akvaryuma diye düşündüm ama bulanıklık oluştuktan sonra tekrardan kaybolmuştu. Filtre bu tozları çektikten sonra birdaha akvaryuma salması mantıksız geldi ama yine de bunu da belirtmek isterim. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın, şimdiden gelecek her türlü cevap için teşekkür ederim.
Kılıçkuyruk Çeşitliliği - Xiphophorus helleri
İnanılmaz bir çalışma çok teşekkürler. Yorum dursun konu işime yarayabilir. Şuan lepistesteyim ama moli ve kılıçkuyruk da eklemeyi düşünüyorum yakın zamanda. 
Havasızlığa ne kadar dayanırlar?
2 gün oldu hala yaşıyorlar. Bu sabah almaya gidiyorum hava motoru. Saolun :)
Havasızlığa ne kadar dayanırlar?
 Dalgalandırmanın ne kadar faydası olur peki ?


Bu arada çok teşekkürler :)
Havasızlığa ne kadar dayanırlar?
İç filtre kullanıyorum malesef :S

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.