ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
necozafer
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
15
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Mayıs 2007 17:58
Son Ziyaret:
30 Haziran 2017 16:32
Toplam Mesaj:
154 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Necmettin Zafer Ünal
Doğum Tarihi:
27 Ağustos 1979
Yaş:
44
İl:
Ankara
Meslek:
kuyumcu
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

N. ZAFER ÜNAL

Afrika dan balık ithal eden ilk Türk.

SON 10 MESAJI

L 46 zabra pleco
Merhaba Süleyman. Balıkları verdim. Artık diskuscu oldum .[:)]
L 134 YAVRU(1 ADET)
    Merhaba Murat abi ; Tebrik ederim en sonunda sabrının karşılığını almışsın çok sevindim. Umarım devamı gelir. Kedi balıkları konusunda ki tecrüben ve sabrın gerçekten takdir edilecek türden. Tekrar tebrik ederim hayırlı olsun.
Vatoz tankında değişik canlılar
 Mustafa son durum nedir? Pandalar işe yaradı mı? 
Türkiye'nin İlk L046 Zebra yavruları Foto Eklendi
        Merhaba Mehmet Bey çok tebrik ederim. Maşallah. İnşallah kayıpsız büyütürsünüz. Bende l 46 larıma 1 yıldır sabrediyorum. Fakat hala bir faliyet yok . Artık umutsuzluğa düşmüştüm ki bu konuyu görünce yeniden heveslendim. Balıklarınız hakkında biraz ayrıntı isteyebilirmiyim. Mesela koloni kaç balıktan oluşuyor ? Akvaryumda başka canlı var mı? Erkek ve dişilerin boyutu 2 yılda ne kadar oldu ?  Bu süreç içerisinde ne ile beslediniz?  Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
İBRAHİM35'in OBJEKTİFİNDEN RED BELLY -SAYFA8
       Komutanım maaşallah dememek mümkün değil. Sizi gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum. Türkiye'de bulunması neredeyse imkansız olan bu kadar türü bir araya toplamak ve birde yavru almak büyük bir emek.  Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.
   
      Balıklara gelirsek hepsi birbirinden güzel. Tropheustan bu kadar uzaklaşmışken beni yeniden heveslendiriyorsunuz. 
 
      Bol bol yavru almanız dileğiyle...  
L 46 zabra pleco
[QUOTE=Arslan Külünk]İnşallah  L 46 larını güle güle sorunsuz bir biçimde büyütüp yavru alıp Türkiyede bir ilke imza atarsın.Bu arada izmire gelme sözünüde hatırlatayım[/QUOTE]
 
 
          Komutanım ilkler konusunda sizin elinize su dökmek imkansız. Maaşallah yine Türkiye'nin en güzel türleri sizde. İzmir'e gelme sözümü inanın unutmuş değilim ilk fırsatta yanınızda olacağımdan emin olun. 
L46 VE 201'LERİM
     Erdem maşallah güle güle besle kardeşim. Umarım herşey istediğin gibi olur. Fotoğraflar gerçekten çok kötü çıkmış. Bu arada diğer türleri niye tanıtmadın. Elinde baya bir tür var. Sana şimdi güzel bitkili ,gösterişli bir tank gerekli. Bu kadar kalite balık besleyip kötü akvaryum sahibi olmak sana yakışmaz.
L 46 zabra pleco
[QUOTE=statistician06] Tropheus ustasının vatoza da yönlenmesi bizlerinde işhatını kabarttı, maşallah sağlıklı balıklar umarım yavruları da bizlere nasip olur.
[/QUOTE]
 
   Teşekkür ederim kardeşim. L seri vatozlar gerçekten çok garip ve gizemli hayvanlar. Umarım sizlerde beslersiniz.
 
 
    L46 nın fiyatı ile ilgili bir çok soru geliyor arkadaşlar. Ben buraya fiyat yazmadım. Çünkü herkes fiyatlarının ne kadar pahalı olduğunu biliyor. Buraya fiyat yazdığım zaman çok farklı tepkiler alabiliyoruz. Piyasada 300 tl den başlıyorki iyi bir damızlık 600-700 tl ( adet fiyatı)  ye kadar çıkıyor. O yüzden iyi bir araştırma yapmadan bu tür balıkları almamanızı tavsiye ederim. Bu balığın 3-4 yılda damızlık boya ulaştığını ve ilk yıl 4-4,5cm ye kadar büyüdüğünü sonraki her  yıl sadece 1-1,5cm büyüdüğünü biliyoruz. Üretmek için bu türe sahip olacak arkadaşların bunu göz önünde bulundurmaları gerekli. Yani tam bir sabır işi. Fakat şunu belirtmeliyim ki bu balık gerçekten çok farklı bir balık.
L 46 zabra pleco
[QUOTE=kurt82] Geri bildirim yazacaktım,fakat yeni üye olduğum için yazamadım.Zafer abime hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum.Önce adam gibi adamlığına sonra bana kazandırdığı L260'lar için.[/QUOTE]
 
     Teşekkür ederim Erdem güzel sözlerin için. Güle güle besle kardeşim inşallah bol yavru alırsın. Sende bu hızla gidersen Türkiye deki en çok l serisine sahip kişilerden olacaksın. İnşallah sende verdiğin bu emeklerin karşılığını alırsın.
L 46 zabra pleco
[QUOTE=modetr]Balıklarınızı sağlıkla büyütmenizi diliyorum.
Fakat bu güzel tür bence daha güzel bir tankı haketmekte diye düşündüm.
[/QUOTE]
 
   Serkan bey teşekkür ederim yorumunuz için. Fakat orada balıklarımın içinde olduğu tankın genel bir fotoğrafı yok. İnşallah en kısa zamanda onunda fotoğraflarını yayınlayacağım. Umarım o zaman düşünceleriniz değişecektir. :)  

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.