ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
LeonardoB
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
7
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Ekim 2018 13:32
Son Ziyaret:
09 Temmuz 2019 16:16
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hatice
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

HaticeS

SON 4 MESAJI

Kaplumbağam Sudan Çıkmıyor😔
Önerilerinizi dikkate alacağım. Elimdeki akvaryumun çok yeterli olmadığının da görsellere bakınca farkına vardım. Büyüdükçe iç filtre yetmeyecek dış filtreye geçeceğimde kesin gibi. Bütçe dediğiniz gibi baya önemli özellikle ilk aşamada mamaları vitaminleri su ısıtıcı derken kalıcı olacağını düşünerek hep kaliteli ürünlerde almaya gayret ediyorum. Önerileriniz için teşekkür ederim.
Kaplumbağam Sudan Çıkmıyor😔
Düzeltme ve bilgiler için teşekkür ederim. Eksiklerimi hemen tamamlayıp ona daha bir alan sunmaya çalışacağım. Su kabı için bana görsel yollayabilirseniz çok sevinirim. İncelediğim akvaryum örneklerinde böyle birşeyi sanırım görmedim ya da gözden kaçırdım. Isı lambası için birçok öneri ve ampul önerisi var. Hangisini almalıyım. Teşekkür ederim.
Kaplumbağam Sudan Çıkmıyor😔
[QUOTE=hipnotize]Canlının yaşama alanı “Teraryum” değil “Akvaryum”. Yaşaması gereken alan da “Akvaryum” değil “Teraryum”. Canlıya sadece işkence ediyorsunuz o minicik yerde. En az 60*50*35 bir teraryum yapıp nemlendirici, yem kabı, suluk vb varyeteleri içinde bulundurmanız gerekmekte. Dışarı soğuk olduğundan ve siz de ışığı açmadığınızdan hayvan üşüyüp suya giriyor. Nem de olmadığından dışarıda kalınca hasta olabiliyor. Lütfen aldıktan sonra değil önce araştırma yapın ki canlılara zarar vermiş olmayın. (Kişisel değil) Umarım ölmez tek tesellim bu...[/QUOTE]


Minicik yerde derken,
Üslubunuz son derece çirkin, bende hayvan rahat etsin diye uğraşıyorum. Şu an en fazla 7 - 8 cm kadardır minicik bi yerde de bakmıyorum. Sizin hedef gösterdiğiniz akvaryum ebatlarınıda birkaç santimle kaçırdım muhtemelen. Çünkü bulabildiğim en büyük boy bu akvaryumdu. Büyürse ve yetmezse yenisinide alırım siz endişe etmeyin. Elimden geldiğince ihtiyaçlarını temin etmeye ve ona iyi şartlar sağlamaya çalışıyorum. Bu forumada ondan üye oldum ama belli ki siz bunu anlayamamışsınız. Lütfen yardım etmeyin.
Kaplumbağam Sudan Çıkmıyor😔
Yaklaşık 3 hafta kadar önce kırmızı yanaklı bir su kaplumbağası aldım. Platik kapla satıyorlardı. Plastik kaptayken sürekli güneşleniyordu araştırınca üşüdüğünü anladım. Biraz araştırdım ve şu anda ona bir teraryum yaptım.Su ısıtıcısı, bir adet filtre ve yükselti koydum akvaryumuna.led lambasını gündüzleri açıyorum. Isıtıcı lamba için de klipsli bir lamba ve ampul alacağım. Ama akvaryuma geçirdiğimden beri sadece suda. Yem uzatınca alıyor. Ama hep suyun altında arada kafasını çıkarıyor. Ama gündüzleri güneşte yükseltisine çıkmıyor. Anlamadım bakamıyormuyum ben sorun ne olabilir.[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/209882/171020181840011.jpg[/IMG][EDIT]LeonardoB,2018-10-17 18:42:09[/EDIT]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.