ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
NSRTNT
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Haziran 2017 05:50
Son Ziyaret:
19 Haziran 2017 06:52
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Nusret Onat
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Nusret Onat

SON 1 MESAJI

Eheim 2228 sızdırma yaptı
Yıllardır kullandığım Eheim 2228 bugün su sızdırması yaptı. Uzunca bir süredir akvaryum temizliği yapmıyordum, bugün kolları sıvayıp akvaryumu ve motoru detaylıca temizlikten geçirdim. Motoru çalıştırdığım zaman feci şekilde su sızdırması yaptı, filtreyi olduğu gibi dolaptan dışarı çıkardım motor kafasını çıkartıp yeniden taktım, bu sefer cihazı yeniden dolabı su basmasın diye kovanın içinde çalıştırdım ve yine sepet ile motor kafasının tam kesiştiği yerden ince ince su sızdırıyordu.
Daha önce böyle birşey başıma gelmediği için tecrübesizdim ve Allah'tan bu forumu bulup benimle aynı sorunu yaşayan bir arkadaşı gördüm ve anlattığı şey benim yaşadğımla birebir aynı. Bende cihazı fişten çektiğimde su sızdırıyordu fakat çalıştığında sıkıntı olmuyordu.
Tüm klipsleri tek tek az önce yerinden söktim ve 2 defa kontrol ettim, hiçbirinde çatlak yada deforme yok ve tekrar yerine taktım, bu sefer sanki hepsi eşit zorlukta kapandı gibi. Yarın tekrar deneyeceğim ve eğer sorun tekrar ederse klips almayı düşünüyorum. Klipslerde çatlat yoksa nasıl deforme olabilir anlamıyorum. Klipslerin tanesi 25 TL ve çok pahalı ufacık bir parça, eğer yeni klips alıp sorun çözülmezse fazlasıyla s,nir bozucu bir durum olur. Bu cihazın dış filtre contasında sorun olabilirmi acaba diyorum? Bu dış filtre contası dedikleri şey kafa motorunun etrafına çevrilen lastikmi oluyor arkadaşlar? Yuvarlak lastik gibi bişey ve onada baktım 56 TL fiyatı var. Bugün felaket yorulduğum için motoru yarın tekrar deneyeceğim?
Görüşü olan ve yaşayan varsa lütfen yazsın.[:/]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.