ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
emresanda
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Haziran 2017 14:41
Son Ziyaret:
03 Aralık 2023 15:57
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
3 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Emre Şanda
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Osmaniye
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Emre Şanda

SON 3 MESAJI

Hangi Türleri Tercih Etmeliyim?
Verdiğiniz kıymetli bilgiler için asıl ben çok teşekkür ederim. Keyifli hobiler dilerim. :)
Hangi Türleri Tercih Etmeliyim?
Verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Hobiye uzun süre ara vermiştim. Şimdi başlarken edinebileceğim tüm bilgileri edinmek istiyorum. Sağlıklı bir akvaryum oluşturabilmek için. Söylediğim gibi akvaryumum 100cm olacak. Dış filtresini ve akvaryumu kurduktan sonra dinlenmiş su eklemesi yapıp filtreyi 7-10 gün kadar çalıştırmak istiyorum. Alacağım türleri akvaryuma koymadan öncede damlama sistemi ile alışma sürecini tamamladıktan sonra akvaryuma koyacağım. Komando çöpçüde benim için uygundur. Söylediğiniz gibi 8-10 çöpçü eklemesi yapabilirim. 5-6 tanede kelebek vatoz ekleyeceğim. Size sormak istediğim iki sorum daha var.

1-) Herhangi bir Rasbora türünden 12 tane eklediğimi varsayarsak, Kelebek vatoz, Komando çöpçü ve Rasboralarımın sağlıklı olabilmeleri için kış aylarında suyun derecesi kaç olmalıdır?
2-) Rasbora dışında bu ekosisteme hangi türleri önerirsiniz ve o türlerden birinin Kelebek vatoz ve Komando çöpçü ile yaşayacağını varsayarsak suyun derecesi kış aylarında kaç derece olmalıdır?

Şimdiden ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ediyorum. :)
Hangi Türleri Tercih Etmeliyim?
Öncelikle herkese merhabalar ve keyifli hobiler diliyorum. 100 cm bir akvaryum oluşturmak istiyorum. Dış filtresi kullanacağım. İsteğim dipte kum ve bir kaç taş olması. Zamanla tercih edeceğim türlerin ihtiyacına göre dekorda değişiklikler yapabilirim. Renkli bir akvaryum oluşturmak istiyorum. Mümkünse iki vatoz türü, bir çöpçü türü ve iki farklı sağlıklı yaşayabilecekleri sayıda renkli başka iki tür balık düşünüyorum. Sizlerden ricam beraber yaşamalarında sakınca olmayan, sağlıklı büyümelerine engel olmayacak türler arasından tavsiyenizi almaktır. Örnek olacak olursa ben kelebek vatozu akvaryumumda kesin olarak görmek istiyorum. 5-6 tane. Bunun yanında iki tane Leopar Vatoz olması bir sakınca yaratır mı? Bu türlerin yanında bir tür 2 tane çöpçü balığı olması bir sakınca yaratır mı? Bu balıklarla beraber uyum sağlayacak renkli 4'erli 5'erli şekilde yaşayacak iki türü nasıl seçmeliyim? Görüşlerini ve fikirlerini paylaşan kişilere şimdiden çok teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın. :)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.