ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cryz388
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Kasım 2016 12:22
Son Ziyaret:
28 Kasım 2016 09:49
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Arzu Mert
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
http://www.bakmalisin.net
SON 1 MESAJI
Pratik Bilgiler
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
SON MESAJLAR
- Ciklete Siyahlaşma Tatar7587, 19:17
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitkilerim Gelişmiyor bora881, 19:12
Yeni Üye Forumu - Dış Filtre Malzeme Sıralaması Sezginsen35, 19:10
Bitki Akvaryumları Genel - Pseudomugil Gertrudaelerim Su Yüzeyine Yakın Yüzüy AmatorBetaci, 19:09
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Balığımın Kuyruğunda Bir Sorun Var Mı Evremlanu, 19:04
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Yavrularına Yem Akvaryum64, 19:01
Yeni Üye Forumu - Lepistes Yem Önerisi bora881, 18:56
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin bendeniztayfun, 18:51
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Kardinal Neon Tetra Tankım leon_ur, 18:50
Akvaryum Tanıtımı - Teleskop Japon Balığımın Gözü Şişti Tataaa4325, 18:27
Hastalıklar ve İlaçlar - Tanganyika Kabukçulları ve Diğerleri mlh06, 18:07
Tanganyika Cichlidleri - 60x40x40 Low Tech leon_ur, 18:02
Akvaryum Tanıtımı - Beta Balığım Sağlıklımı İnci Kefali, 16:47
Yeni Üye Forumu - Bitkinin Türü Ne Ve Sağlıklımı Gül, 16:12
Bitki Akvaryumları Genel - Dişi Lepistesim Dipte Duruyor Kuyruğu Yılık Furkan2020, 16:09
Canlı Doğuranlar - Yapıcı Eleştirilerin Silinmesi Hakkında! Frkn, 15:54
Forum ve Site Hakkında - Sessiz Çalışan İç Filtre Tavsiyesine İhtiyacım Var Hidro Dinamik, 15:17
Filtreleme Seçenekleri - Mini Akvaryum Kaanmntc, 14:56
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Balığım Hareketsiz Kuyruğunda Yırtılma Var ArjenB, 13:20
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum, Masasından Geniş Olursa darkaura, 13:09
Akvaryum ve Kapak Yapımı - Filtre Borusundaki Dereceyi Nasıl Çıkartabilirim? neomeo, 12:00
Malzemeler ve Yemler Forumu - Green Terrror İçin Yem Tavsiyesi Orhan76, 11:38
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Kuma Sürtünme,kaşınma Karakus7, 10:55
Hastalıklar ve İlaçlar - Yeni Akvaryum Kurulum İnci Kefali, 09:52
Yeni Üye Forumu - 40x30x20h Betta Akvaryumu MamiAdana01, 09:44
Akvaryum Tanıtımı - Cam Ve Kayalarda Beyaz Nokta Ve Yosun Berkay45, 09:44
Bitkili Akvaryum Canlıları - Lepistes Yavrularim Buyumuyor MasterChief, 09:44
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Apistogramma Cacatuoides Triple Red German Bred ogurcay, 08:41
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Beta Balığı Aldım Bilgi Alabilir Miyim Flashh, 08:16
Yeni Üye Forumu - Lepistes Üretimi Aguamentist, 07:41
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Akvaryum Düzeni Ve Yemleme Hakkında aquanaps, 06:12
Yeni Üye Forumu - 30c New Betta Scape joko29, 23:29
Akvaryum Tanıtımı - Karbonatli Beyaz Silis Kum UEK, 22:33
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - 3 Sepetli Dış Filtre Malzeme Dizilimi prostyle, 22:08
Filtreleme Seçenekleri - High Tech Bitkili Akvaryum İlk Deneyim ShrimpMaster, 22:06
Akvaryum Tanıtımı - Cüce Vatoz Hidro Dinamik, 21:42
Yeni Üye Forumu - 64 Litre Lowtech Akvaryumda Hangi Co2 Yöntemi Ehtiyar, 21:25
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Tetraodon Lineatus(fahaka) Hakkında Tortuga4, 21:08
Acı Su Balıkları Tanıtımı - Japonla Bakılabilecek Bitki Türleri Ehtiyar, 20:59
Sazansıgiller - Akvaryum Ve Dış Filtre Yeterliligi Memo45, 20:17
Yeni Üye Forumu - Bitkilerim Neden Ölüyor? Goldfish2000, 20:07
Bitki Akvaryumları Genel - Beta Balığımın Nesi Var Alalı 2 Gün Oldu AmatorBetaci, 20:02
Yeni Üye Forumu - Cüce Amerikan Dünyası AliHan, 18:28
Güney Amerikan Cichlidleri - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin Yusef, 18:00
Yeni Üye Forumu - Tatlı Su Artemiası - Fairy Shrimp Kranyum, 17:41
Akvaryum Tanıtımı - Lepistesler Çok Durgun balıkreis25, 17:09
Hastalıklar ve İlaçlar - Küp Akvaryum İçin Tür Önerisi Orhan76, 17:01
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Cinsiyet Ayrımı balıkreis25, 16:44
Yeni Üye Forumu - Turuncu Sakura Mı Kiraz Karides Mi Ehtiyar, 16:11
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Duvara Gömme Akvaryum Nasıl Yapılır? Muhammedcay, 15:45
Akvaryum ve Kapak Yapımı
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 19:22
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 19:22
- Bitki Çeşitleri emreemin 18:20
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 18:20
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 18:20
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 18:20
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 18:20
- Apistogramma Kakadu Triple Red- Moliwe -panduro Şahinöztürk 17:31
- Channa Stewartii rseven 17:28
- 100-300 W Isıtıcı rseven 17:28
- Sumplı Üçlü Set Akvaryum 150x50x50 rseven 17:28
- Similis-speciosus Ve Caudopunctatus erdo_bg 17:12
- Eheim 2228, Sunsun Hw-302 Dış Filtreler nevzatc 17:12
- L144 Ve Süper Red Düz Yavrular 2 Cm HugoSanchez 16:49
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 16:30
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 16:30
- Uyguna Sıfır 500ml Seachem Phosphorus Gübreler TayfunSylkn 16:07
- High Tech İçin Smd Led AtlasPoyraz 16:04
- Sunsun 603b Dış Filtre AtlasPoyraz 16:03
- Creaqua Akvaryum Ve Diğer Malzemeler s3lck 15:20
- Biyolojik Sünger 25cmx30 Cm 5 Cm Kalınlık ootkn 15:02
- Sıfır Hagen Kutu Filtreler ootkn 15:02
- Lepistes Kolonisi Karışık Boy fisherman1907 14:50
- 3 Adet Eş Tutmuş Damızlık Melek Balığı fisherman1907 14:49
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 14:28
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 14:28
- Sera Otomatik Yemleme Makinesi nikon_ 14:28
- Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai, Elma Salyangozu nikon_ 14:28
- Tilki Kuyruğu Mertlantis 13:45
- Hbwhite Lepistes Mertlantis 13:45
- 2.67 Tüp Furcifer 12:53
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 12:53
- Hb White Lep,tül Melek,fern,trident,tiger Lotus metsi 12:48
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 12:46
- Ankara Yukseltepe Ramshorn Salyangoz Ucretsiz. nurettindincer 12:38
- Sessiflora, Micra, Gül, Rotala, Esakvarist 12:21
- Eheim Compact On 5000 & Eheim Stream On 3500 Esakvarist 12:21
- 1e2d L15, L66, L76 Pleco Takımlar. L401 F0 Yavrusu voltran 12:11
- L66 Tam Boy Damızlık Baskın Yavru Bakmış Erkek. voltran 12:11
- Epey Miktarda Moss brkenginol 12:07
- Eheim 2217 Dış Filtre Ve Media Set kovarinko 11:04
- Akvaryumlar , Ekipman , Bitkiler... kovarinko 11:04
- Genc Katil Salyangoz Ve Mavi Karidesler Başak u 10:53
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 10:23
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 10:23
- Caridina Ve Neocaridina Karidesler, Poso Salyangoz Oquanus 10:15
- T5 Floresan Beyaz Ve Mavi Renk (takas Olur) scorpion26 10:15
- Su Piresi & Mikrokurt & Karides Mix scorpion26 10:15
- Cüce Krvt & Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Ramshor scorpion26 10:15
- Nadir Tür Endler Ve Medaka Komachi Kohaku scorpion26 10:15
KULLANICILAR
- 143 Online Kullanıcı, 78 Üye
Online Kullanıcılar
TugayÇınar,
MamiAdana01,
Akax,
mar76,
Azizdurdenn,
fetih6806,
Mustafa Uzlu,
Mehari,
ozanguppy,
ahmetfiratozkaya,
kalkylyator OSAGO_zp,
bora881,
Conix,
cihann7,
reprise,
akkusakvaryum,
klodsa,
EvcilAl,
Abdullah çelebi,
Sogan,
Rafayel,
Bvarisli,
Memo45,
ATIL,
UEK,
mowen_30,
Nyassa10,
ozelturlepistes,
Umt61,
Tuby,
ArjenB,
MiSoSiKiaN,
HaydarGul,
osmandbnl,
ciways,
Bk3587,
Koksal Gurkan,
3dtarik,
kilgarrah,
ekrem karakurt,
Smokie,
Soriski,
mrhllunl,
Ehtiyar,
dragut68,
elgalad,
Aquaboy,
mrah,
alecozan,
ardaagnaday,
Hidro Dinamik,
dragon money_crOa,
mbehzat,
Tranb,
hoddog,
mlh06,
KaanE,
Kromatit,
erden1976,
leon_ur,
tripatano,
TayfunYLMZ,
Salihaonder,
aXarayli,
Kemalk41,
1win_gzkl,
Serdariekrem,
DestinyLife,
devko,
aupqua,
muratskara,
24med11,
FurkanTezcan,
demg,
ThanatoZek,
Furkan2020,
dark blue,
Tataaa4325,
Erdem054,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.