ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cryz388
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
23 Kasım 2016 12:22
Son Ziyaret:
28 Kasım 2016 09:49
Toplam Mesaj:
1 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Arzu Mert
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
http://www.bakmalisin.net
SON 1 MESAJI
Pratik Bilgiler
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
Hayatınızı kolaylaştıracak olan bütün pratik bilgileri sizler için tek yazıda topladık. Pratik bilgiler başlıklı yazımızda daha önce duymadığınız yada başka bir yerde okumadığınız en nadide şeyler yazmaktadır. İnci değeri niteliğinde olan bu bilgileri siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik. 2016 pratik bilgiler nelerdir? Pratik bilgiler ne işe yarar? Bütün bu soruların cevabına buyurun birlikte bakalım.
[B]Pratik bilgiler nelerdir[/B] ?
1- Sebze soyacaklarını sebzeler haricinde sert peynirleri doğramak için de kullanabilirsiniz.
2- Peynirinizi dilimlerken dağılmasını istemiyorsanız, bıçağınızı ıslatıp doğrama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
3- Maydanoz ve dereotu gibi otları ayıklayıp yıkadıktan sonra kapalı kaplar içinde buzdolabında muhafaza ederseniz tazeliğini uzun süre koruyacaktır.
4- Patatesleri kabuklarıyla ve bütün olarak haşlarsanız daha lezzetli olacaktır.
5- Fırın yemeklerini fırın poşetinde pişirseniz daha hızlı ve lezzetli piştiğini göreceksiniz.
6- Kıvırcık ve marulların köklerini kestikten sonra sirkeli suda bekletin, bu sayede kum ve çamurdan daha çabuk temizlenir.
7- Yemeklerde kullanacağınız yoğurt ekşimiş ise süzdükten sonra içine bir miktar süt ekleyin.
8- Derin dondurucuda saklayacağınız yiyecekleri porsiyonlara bölmek daha sonrasında kullanırken işinizi çok kolaylaştırır.
9- Dondurucuda saklayacağınız yiyecekler önce streç filme daha sonra folyoya sarılmalıdır.
10- Enginar seçerken yapraklarının parlak yeşil, kabuğunun ise yumuşak olmasına dikkat edin.
11- Zeytinyağlı yemek yaparken arpacık soğan kullanırsanız hem daha şık hem de daha lezzetli olur.
12- Zeytinyağlı yemek hazırlarken mutlaka bir miktar şeker katın.
13- Soyduğunuz enginarların kararmaması için bol limonlu suda bekletin.
14- Enginarın sert kalmaması için kısık ateşte ve kapağını açmadan pişirmeye özen gösterin.
15- Hamur işi tatlılara bir miktar tuz katarsanız daha lezzetli olacaktır.
16- Çaydanlığınızın içinde biriken kireç tortusunu temizlemek için, suya bol miktarda sirke katarak kaynatın.
17- Kabuklarını soyduğunuz meyvelerin kararmalarını önlemek için limonla ovabilirsiniz.
18- Kuru baklagilleri saklarken böcek oluşmasını önlemek için kavanoz ya da kutunun içine iki, üç diş sarımsak koyun.
19- Patateslerin filizlenmesini önlemek için patatesleri 1-2 yeşil elma ile saklayın.
20- Bayatlayan bisküvileri fırında birkaç dakika ısıtırsanız, yeniden tazelik kazandıklarını görürsünüz.
21- Kuş üzümlerini ayıklamak için, bir avuç unla hafifçe ovun ve delikli bir süzgece atın, un ile beraber çöpler de düşer.
22- Naneyi doğrayarak kullanacaksanız üzerine biraz şeker serpin böylece nanenin kokusunu arttırmış olursunuz.
23- Balık seçerken gözleri parlak, solungaçları ise pembe ya da kırmızı renkte olmalıdır. Eğer değil ise bayattır.
24- Havucun rengini kaybetmemesi için kaynayan suyun içinden aldıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutup birkaç dakika bu şekilde bekletin.
25- Ispanak pişirirken çok az miktarda su koyun. Ağır ateşte kendi bıraktığı suyla pişerse daha leziz olur.
26- Yeşil sebzeleri yıkadıktan sonra havlu kâğıda sarıp buzdolabına koyun. Bu sayede ömürlerinin uzadıklarını göreceksiniz.
27- Kaşar peynirinin küflenmemesi için; önce kâğıt havluya sarın, sonra buzdolabı poşetine koyun.
28- Sarımsakları topluca soyduktan sonra sirkeli suya koyup dolapta saklayabilirsiniz.
29- Her yemek için sarımsak soymak istemiyorsanız üzerini geçecek kadar zeytinyağı koyup, ağzını iyice kapatıp uzun süre saklayabilirsiniz.
30- Sarımsakları sakladığınız zeytinyağını salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.
31- Makarna haşladıktan sonra makarna suyunu çorba yaparak değerlendirebilirsiniz. Bu sayede çorbalarınız daha vitaminli ve lezzetli olacaktır.
32- Yumuşayan domateslerinizi rendeleyerek porsiyonlara ayırın ve dondurarak, yemek ve soslarda kullanabilirsiniz.
33- Kıymanızı soğan ile kavurarak dondurucuda saklayabilirsiniz. Bu sayede yemek yaparken daha az vakit harcarsınız.
34- Sigara ve paçanga böreğiniz sardıktan sonra çiğden dondurabilir, çözülmesini beklemeden kızartabilirsiniz. Bu sayede ani misafirlere karşı hazırlıklı olursunuz.
35- Sufle hamuru 5-6 saat boyunca buzdolabında bekletilebilir. Önceden hazırlarsanız misafirleriniz geldiğinde vakit kaybetmemiş olursunuz.
36- Yaprak ve lahana sarmalarını pişirmeden 2-3 ay kadar buzdolabı poşeti içinde dondurucuda saklayabilirsiniz.
37- Mumların ömrünü uzatmak için kullanmadan iki saat önce buzdolabının derin dondurucusuna koyarak bekletin.
38- Ayva tatlısı yaparken içine çekirdeklerinden atarsanız rengi daha kırmızı olur.
39- Kek içine koyduğunuz kuru üzümlerin çökmesini istemiyorsanız, hamura katmadan önce biraz unlayın.
40- Ekmek tahtanız nemlendiği için koku yapmışsa yarım limon ile ovarak kötü kokudan kurtulabilirsiniz.
41- Kızartacağınız malzemeleri eşit büyüklükte doğramaya özen gösterin, bu sayede eşit oranda kızaracaklardır.
42- Balığın çıtır çıtır kızarması için, önce biraz sütün içine batırın. Sonra unlayın tavaya atın.
43- Evde yapılan marmelatların içine birkaç tane çekirdeksiz kuru üzüm atılırsa, daha canlı bir renk kazanır.
44- Pişireceğiniz pilavın tane tane ve beyaz olması için tencereye incecik bir dilim limon koyun.
45- Reçel yaparken kaynarken karıştırmak gerekirse, muhakkak tahta kaşıkla karıştırılmalıdır.
46- Evde salça yapıyorsunuz ama çok sulu oldu. İçine bir miktar rendelenmiş ekmek ilave ederek bir dakika kadar daha pişirin. İstenen kıvama geldiğini göreceksiniz.
47- Etin yumuşak olması için pişirmeden önce zeytinyağında bir süre bekletin.
48- Yumurta haşlarken çatlamaması için yumurtayı bir kepçe yada kaşık içinde su dolu bir kabın içine koyun.
49- Pasta yaparken kullanacağınız meyveleri, uzun süre dayanmaları için toz şekere bulamayı unutmayın.
50- Köfte yoğurmadan önce ellerinizi ıslatırsanız, ellerinizin temizlenmesi daha kolay olur.
SON MESAJLAR
- Eheim Thermocontrol 100 W Kalibre Edemiyorum Hidro Dinamik, 11:23
Isıtma ve Soğutma Sistemleri - 30lt Akvaryum Filtre Önerisi dranz, 10:59
Yeni Üye Forumu - Elimle Derede Tatlı Su Balığı Yakaladım Mithat Emre Pehl, 10:57
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryuma Konulacak Ağaç Cinsleri bendeniztayfun, 10:30
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Moli Balığımı Yavruluktan Çıkarmalımıyım Musto79, 08:16
Yeni Üye Forumu - Cüce Cikletler Hk. Ero77, 02:40
Yeni Üye Forumu - Doğal, Filtresiz Ve Su Değişimsiz Akvaryum Kurulum xellence07, 02:23
Yeni Üye Forumu - Hangi Türleri Besleyebilirim? Ero77, 00:26
Yeni Üye Forumu - Lepistes Tankı Hakkında Ero77, 00:23
Yeni Üye Forumu - Beta İçin Yem Önerisi Gül, 00:21
Labirentliler - Beta Ve Su Yüzeyinde Kabuklar Ero77, 00:19
Yeni Üye Forumu - Termometre Kırıldı Canlılara Bir Zararı Olur Mu? GhostKoi, 23:48
Malzemeler ve Yemler Forumu - Amano Karides Üretim Denemeleri, Günlükgüncelleme! cr7kaan7, 22:25
Omurgasızlar - Strafor Arka Plan Mı Yoksa Strafordan Mağaralar Mı dremreavsar, 22:17
Yeni Üye Forumu - 225 Litre İwagumi mustafazkara1, 22:08
Akvaryum Tanıtımı - Kum Tavsiyesi 05Halil, 21:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Fk-1503 Kafa Motoru İle Yaptığım İç Filtre adil09, 19:37
Filtreleme Seçenekleri - Hangi Tür Önerirsiniz? İnci Kefali, 19:31
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Tetra flanormimar, 18:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Mavi Işık Balığı Kendine Çeker Mi fishhyy, 18:23
Yeni Üye Forumu - Show Lepistes Akvaryumum Drkklmn, 18:10
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - İlk Kurulum Yosun Sorunu CoryCory, 16:53
Yosun - Bu Eğim Sıkıntı Olur Mu? 05Halil, 15:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Deniz Akvaryumu Sonrası Bitkili Emre karabas, 15:14
Akvaryum Tanıtımı - Kayalık Akvaryum: Amatör Dokunuş “tanganyika” 1Balikci, 11:33
Akvaryum Tanıtımı - 🐑 İyi Bayramlar Akvaryum Ailesi 1Balikci, 11:32
Forum ve Site Hakkında - Kaval Balığı Yemi ArjenB, 09:20
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 3 Haftalık Bitkili Lowtech Gelişim Byskai, 08:57
Akvaryum Tanıtımı - Reeflowers Balık Yemi NightWist, 01:57
Labirentliler - İzmirde Uygun Camcı flatsarn, 00:08
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu Akvaryuma 5mm Cam Yeter Mi Mustafa7135, 00:03
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Düzeni Dogrulugu Tespit Etmek. fishhyy, 23:39
Akvaryum Tanıtımı - Bettaya Ne Kadar Yem Verilmeli? Thugg, 22:43
Yeni Üye Forumu - 60*30*40 Nature High Tech Denemesi :) kubilaykoparan, 22:36
Akvaryum Tanıtımı - 90*45*45 Natural Style MehmetAkif, 22:27
Akvaryum Tanıtımı - Lepistes Yem Lepistes010101, 21:47
Yeni Üye Forumu - Isıtıcı Kullanmama Gerek Var Mı? ScarX, 21:45
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Aydınlatma Nasıl Olmalı ? BLGHN, 20:25
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Yaza 200 Litrelik Channa Tankı Planım AmatorBetaci, 19:36
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Beta Balığım Çok Hareketsiz bendeniztayfun, 17:49
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryuma Buz Koymak Ne Kadar Doğru ArjenB, 17:17
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bir Aylık Bitkili Akvaryumum Meryemmm, 16:10
Akvaryum Tanıtımı - Balığım Ölüyor ecrinnn, 15:59
Hastalıklar ve İlaçlar - Beta Sağlıklımı NightWist, 15:49
Labirentliler - Doğal Kurulumlarım Urass, 15:23
Bitki Akvaryumları Genel - Show Boy Damızlık Velifera Büyütme Aşaması Jemaisvu, 12:08
Canlı Doğuranlar Tanıtımı - Öneri İnci Kefali, 11:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Orandalarımın Ölümü Hakkında Ehtiyar, 10:45
Hastalıklar ve İlaçlar - Kelebek Vatoz Isı Şartları İnci Kefali, 10:16
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Transgenetik Tetra Özgeninakvaryumu, 09:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Canlı Garantili Gönderim Hediyeli Microfex Rafayel 11:27
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 11:00
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 11:00
- Cüce Kerevit,minare Salyangoz,ramshorn livadi 10:09
- Galaxy,sivrisinek Rasbora,ember Tetra,pangio Kuhli livadi 10:09
- California Black Sand ,proserpinaca Takas Olur livadi 10:09
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 09:37
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 09:37
- Sera Otomatik Yemleme Makinesi nikon_ 09:37
- Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai, Elma Salyangozu nikon_ 09:37
- Hopar 4x39 T5 Armatür tolga 09:29
- Yem Tablet BUCALILAR 09:16
- Akvaryum Ve Dekor BUCALILAR 09:16
- Eheım 2211 Pervane Sıfır Bora Bey 08:29
- Oase Optimax 1000 Sump Motoru Bora Bey 08:29
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 05:36
- Bayram Kampanyası 83 ₺ Temporalis AquaMan 02:24
- Sobo Dalga Motoru ( Sıfır) AquaMan 02:24
- Bayram Kampanyası 500₺ Damızlık Tapajos AquaMan 02:24
- Parosphromenus Türleri Ve Çikolata Gurami eackgzz 02:02
- Jbl Manado Ve Aquabasis Kum Cihanturk 01:10
- Bitki Discus Melek Karides Vatoz Özel Osmos Arıtma zafer3885 00:13
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 00:13
- Atahualpa F1 & Cacatuoides & Candidi HarunYILDIRIM 00:12
- Koi Tricolor Melekler Tekin35 23:22
- Dolphin 700 Dış Motor teksel 23:16
- Cyropto Wendtii teksel 23:16
- 100 Cm Kasa mgokturk 22:46
- Ophthalmotilapia Ventralis ''''''''kambwimba'''''''' Damızlık DenizUlucutsoy 22:41
- Bitki , Sıvı Gübre , Ramshorm CevdetSERBEST 22:23
- Su Piresi 200 - 300 Adet 50 Tl CevdetSERBEST 22:23
- Mini Sumplu Akvaryum LEGEND59 22:01
- Nano Akvaryum 2 Adet LEGEND59 22:01
- 60×40×40h Full Ultra Clear Akvaryum Searlas 20:41
- Kırmızı Gül(ludwigia Rubin)/cryptocoryne ballantines 19:49
- Kusursuz Anubiaslar/java Fern ballantines 19:49
- 2.67 Tüp Furcifer 19:16
- Dennerle Akvaryum Full Furcifer 19:16
- Digital Termostatlı İki Fan Furcifer 19:16
- Aqua Clay Bitki Kumu KahramanTaban 18:44
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 17:28
- Bloody Mary. Sağlam Kan maylandi 17:23
- Pistia Suüstü Bitkisi maylandi 17:23
- Eurostar Akdeniz 500 Akvaryum +eheim Filt Isıtıcı Resonanxe 17:10
- Katil Salyangoz bilkan 16:44
- Tuxedo Koi Lepistes,orando-ranchu Japon Balıkları EKAR 16:31
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 16:31
- Eheim Professionel 4+ egedin 15:18
- Hb White Lepistes omererbas 15:08
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 13:22
KULLANICILAR
- 41 Online Kullanıcı, 23 Üye
Online Kullanıcılar
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.