ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Orhunekm
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
19
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
28 Mart 2016 14:27
Son Ziyaret:
02 Mart 2024 10:14
Toplam Mesaj:
18 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
-
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

-

SON 10 MESAJI

Malawi İzmir Akvaryum
[QUOTE=XxxGokhan]


Kısacası o fark 150 tl değildir hocam benim anlatmak istediğim bu o gün 200 tl ise bu gün taş çatlasın 250 tl dir 20 günde 150 tl kur farkı olmaz pahalı satıyorsunuz özeti bu anlaşılmayan birşey kaldımı [:?] Keza ekte yer alan temmuz ayına ilişkin satış fiyatımız ile karşılaştırdığınızda farkı anlayacaksınız. siz söylüyorsunuz bak benim aldığım tarih daha yeni ama daha ucuz kendiniz söylüyorsunuz kimseyi ilgilendirmez belki ama pahalı başka söyleniş biçimi varmı bunun pahalı [:kotu:][/QUOTE]
Öncelikle Merhaba,iyi hobiler dilerim. Malawiİzmir Akvaryumun satış pazarlama vizyonunda herhangi bir "krizi fırsata çevirme" politikası olduğunu bugüne kadar görmedim,görmeyeceğime de eminim. Son 1 ay içerisindeki dolar değişimi sizi etkilememiş olabilir ancak büyük şirketler, sadece akvaryum sektörü için konuşmuyorum, kesinlikle deyimim yerindeyse "kan ağladı". Hadi her şeyi geçtim, var sayalım ki haklısınız,ortada bir yanlış var, "neden krizi fırsata çeviren bir şirketle uğraşmaktan ziyade krizi çıkaran veya çıkaranlarla uğraşmıyorsunuz?" sorusunu sormak isterim. Malawiİzmir kesinlikle hobici dostu, size sadece ürün temin eden değil,aynı zamanda hizmet temin eden bir şirkettir. Tek beklentisi de, bu şekilde ulu orta karşılaştırma yapıp karalamaktan ziyade ,direkt şirket ile irtibata geçip sorununuzu veya sorunuzu dile getirmek,yapıcı bir yol izlemek tercihiniz olsaydı çok daha hoş olurdu.
Tekrardan iyi hobiler dilerim.
Malawi İzmir Akvaryum
İbrahim Bey, mesajıma sizin mesajınızdan alıntı yaparak başladım ama birkaç cümleden sonrasını genele yazdım. Tartışma yaratmak istemediğimi söylerken daha önce bu başlıkta ilginç iddialarla firmayı eleştiren arkadaşları kastetmiştim.
Malawi İzmir Akvaryum
[QUOTE=Ibrahim90]

Ve foruma üye olur olmaz ilk mesajınız bu oldu öylemi..[:lol:] Yanlış anlaşılmasın söz konusu firma ile alışverişim olmuştur. Eksileri vardır artıları vardır bunları konuşmayacağım ama insanların malawi izmir sayfasına mesaj yazmak için foruma üye olmaları garip.
Firmanın bu tip reklam arayışı içerisinde olma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum , oldukça üzücü olurdu.[/QUOTE]

İbrahim bey,Malawi İzmir akvaryuma daha önce gitmiş biri olarak firmanın bu tip bir reklam arayışı içinde olmayacağını, böyle bir şeye zaten kesinlikle ihtiyaç duymayacaklarını bildiğinizi varsayıyorum. Lütfen üzülmeyin, böyle bir ihtimali de düşünmeyin.
Firmanın devamlı olarak müşterisiyim. Tüm akvaryumlarımı, canlı ve malzemelerimi buradan temin ettim. Belki satılan bazı ürünleri daha uygun fiyatlarla başka yerlerden bulabilmek mümkündür, sonuçta binlerce çeşit üründen bahsediyoruz. Ama aradığım istisnasız her şeyi bulabileceğim ve ihtiyacım olan her türlü bilgi ve yardıma ulaşabileceğim bir firma varken 3-5 lira için sağa sola koşturmaya da gerek görmüyorum. Gerek kurulum aşamasında gerek ise yaşadığım her türlü sorunda mesai saati gözetmeksizin yaptıkları yardımlar için ayrıca kendilerine buradan teşekkür ederim.Bu konuda firma hakkında yazılan tüm olumlu yorumların altına imza atabilirim. Ürün çeşitliliğiyle, bilgili ve yardımsever kadrosuyla, fiyatlarıyla İzmirin değil Türkiye'nin en iyilerinden biri.. Buna karşılık firmayı karalamak için yapılan yorumlar tutarlı olmaktan çok uzak hatta komik iddialardan oluşuyor. Tartışma yaratmak istemiyorum ama örnek olarak konuyu başlatan arkadaşın ilanlarını gösterebilirim. Malawi İzmir'de herşeyin heryerden daha pahalı olduğunu söylemiş ama kendi bitki ve karideslerine biçtiği fiyat Malawi İzmir'den daha pahalı. Bu kadar pahalı bulmasına rağmen hala da firmayı ziyaret ederek alışveriş yapmaya çalışması ve her seferinde yeni birşeylerden şikayetçi olması da enteresan :) Kendisi en son hobiyi bıraktığını iddia ettiğinde güya kalan son karideslerini satın almıştım ama amacı hobiyi bırakmak değil satış yapmakmış.Yanağımızı sıktılar diyen mi ararsın, firmaya ulaşmak imkansız yazan mı? Beni hep takip ettiler diyene mi güleyim, milyonlarca liralık yatırımla kurulan firmanın 2 lirasını çalmaya kalktığını söyleyene mi? Meyveli ağaç taşlanır elbette ama fazla da zorlamamak lazım.
İzmir'de Co2 Tüpü Dolumu
Sağolun bugün gidip doldurttup tekrardan çok teşekkür ederim [:)]
İzmir'de Co2 Tüpü Dolumu
Bende co2 tüpümü doldurtacagımda acaba nerede dolum yaptınız ?[:)]
Dennerle Mi Yoksa Tropica Bitkileri Mi
Tanklarımda tamamı dennerle gayet memnunum.[:)]
İzmir Karşıyaka'da düşük ph'lı damacana su biliyor musunuz?
[QUOTE=Madenci]

Kaltun kendi sitesinde 7.9 olarak belirtmiş ph ı. [/QUOTE]

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/184562/101120161752451.jpg[/IMG]

Dun a[QUOTE=Madenci]

Kaltun kendi sitesinde 7.9 olarak belirtmiş ph ı. [/QUOTE]


[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/184562/101120161752451.jpg[/IMG]

Dun fotografini cekmistim[:)]
Sizce Fiyat Uygunmudur
Geçen ay ilanlarımda bahsi gecen akvaryumu forumdan bir arkadasa verdim yanında ısıtıcı ile birlikte aldı. Akvaryum 5 lira ısıtıcı 10 lira smart 50 watt idi. Bilginiz olsun.
İzmir Karşıyaka'da düşük ph'lı damacana su biliyor musunuz?
Kaltun su bizim de satılıyormuş. Ph 6.9 bilgin olsun. Bende dün gördüm.
Su Isısı Nasıl Düşürülür ?
Fanlar ile düşürebilirsin

https://www.jbl.de/?lang=tr&mod=products&func=detail&id=5945

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.